De antisemitische partijen in de Tweede Kamer

screenshot_113

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De antisemitische partijen in de Tweede Kamer

  1. Theresa Geissler zegt:

    Inderdaad, in één klap in kaart gebracht.

    Like

  2. Thomasson zegt:

    Vreemd genoeg is het feit dat al de partijen die voor de erkenning van de Palestijnse Staat, zijn, hebben ook een agenda om Nederland als een soevereine onafhankelijke staat langzaam te vernietigen.

    Geliked door 1 persoon

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      De Algemene Vergadering van de VN heeft woensdag zes (6) resoluties aangenomen betreffende Palestijnse en Midden-Oosten onderwerpen, variërend van Jerusalem tot het VN speciale inlichtingen programma inzake Palestina.
      Het goede nieuws is dat Israel nog steeds een handjevol vrienden heeft bij de VN: Canada, Federale Staten van Micronesia, de Marshall EiIanden, Nauru, Palau, en de United States (en Israel, natuurlijk) stemden tegen; Australië, Kameroen, Honduras, Guatemala, Papua Nieuw Guinea, Paraguay, Tonga, en Vanuatu onthielden zich van stemming. De rest, 153 naties, die plekken bevatten waar je je vakantie door zou willen brengen of een auto wil kopen, veroordeelden Israel als zijnde verantwoordelijk voor de meeste problemen op de planeet, in het bijzonder in het Midden-Oosten.
      Bron: The Jewish Press.
      Vertaling: J. C. Th. Köhler.

      Bij de landen die vóór stemden, al wordt het niet bij name genoemd, dus ook Nederland. Het is maar dat u het weet. Welke goedmensch daar voor verantwoordelijk is weet ik niet: schoft Bert Koenders, of paljas Mark Rutte. Maar dit is wat er van onze belastingcenten wordt gedaan.

      WIE Z’N HERSENS GEBRUIKT STEMT PVV ! ! !

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 1 persoon

  3. Mary zegt:

    Dat mag dan zo zijn maar de VVD is het wel helemaal eens met DENK om de onderhandelingen met Erdogan voort te zetten het liefst zo snel mogelijk.

    Geliked door 1 persoon

  4. koddebeier zegt:

    Het fascisme viert weer hoogtij, zie welke partijen niet deugen !!!
    De smeerlappen !!

    Geliked door 1 persoon

  5. fransdewit zegt:

    Snap echt niet daar ze daar over gaan stemmen, laten ze eerst maar eens 1 lijn in de 2e kamer zien te krijgen

    Like

Plaats een reactie