Kansloze “asielzoeker” uit Noord-Afrika maakt opvang onveilig

screenshot_134

(Door: Niek Opten)

Personeel in asielzoekerscentra voelt zich onveilig door asociaal en crimineel gedrag van “asielzoekers” uit Noord-Afrikaanse landen. In een brandbrief aan de directie zeggen personeelsleden dat de situatie in de centra ‘onhoudbaar wordt’. De “asielzoekers” uit vooral Marokko en Algerije hebben nagenoeg geen kans op een verblijfsstatus, maar de laatste maanden zijn ze met honderden naar Nederland gekomen.

De brandbrief aan de directie is afkomstig van de ondernemingsraad van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en is in het bezit van deze krant. De OR pleit voor een aparte opvang voor deze mensen met ‘een sterk versoberd regime’. ,,De grens is bereikt. Om erger te voorkomen zijn onmiddellijke maatregelen noodzakelijk.”

Lees verder>>>
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kansloze “asielzoeker” uit Noord-Afrika maakt opvang onveilig

 1. Ongelovige zegt:

  Dit is nu juist de zogezegd onbestaande gemeenschappelijke EU-asielpolitiek: ALLE immigranten moeten worden binnengelaten, we zijn verplicht naar hun leugens te luisteren, en niemand geraakt ze weer kwijt, omdat de tegenkanting van Links (en hun eigen landen) te groot is. Desnoods gaan ze met z’n 100 voor de voordeur liggen als ze worden opgehaald door politie, of met z’n 1000 op de startbaan.

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Versneld uitzetten: Klinkt goed maar daar komt niks van uit let maar op mijn woorden.
  Straks komt weer een of ander ambtenaar oid die wel eens uit zal leggen dat versneld uitzetten niet mogelijk is.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  onze stoere Rutte zegt dat ze op moeten rotten, vanuit zijn veilige Binnenhof durft hij wel,
  wat een droeftoeter deze mp, wij de Nederlanders zijn het SPUUGZAT, maar ja ze durven ze er toch niet uit te zetten, en hun thuislanden zijn blij dat ze van dat gajes af zijn

  Like

 4. BertG. zegt:

  Heeft er nou werkelijk daar nooit iemand bedacht dat wanneer je aankomt als toerist je jezelf aan kan melden als vluchteling met een spannend verhaal.
  Lukt het, ben je binnen voor de rest van je leven. Ik zou het ook doen.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Er staan toch gevangenissen leeg?
  Stop ze daarin tot ze uitgezet worden.

  Like

 6. Gaat Mark Rutte hen tegenhouden bij de grens?

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Marokkanslozen maken heel Nederland onveilig, dit bericht doet ze te kort.

  Het begint er steeds meer op te lijken dat de NSB ooit een verdrag heeft gesloten met moslims met de strekking, dat wij ons laten bestelen en beroven en daders niet opsluiten en niet uitzetten. Zodat de gevangenissen leeg staan en de moslims zich hier komen verrijken. Straffeloos.
  Dat verklaart meteen waarom M&F soms 500 keer gepakt worden voor een misdrijf en hier mogen blijven om 501 keer in de fout te gaan.

  Like

 8. Bas zegt:

  Dit wist nagenoeg iedereen al een kansloze “asielzoeker” uit Noord-Afrika de opvang onveilig maakt. Vandaag pas werd dit als nieuws in de actualiteit gebracht bij het staatsjournaal.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Bas, maar er werd wel bij gezegd op het staatsjournaal en in de staatsmedia dat het hier maar om een heeeeele kleine groep gaat die het verpest voor de èchte ‘asielzoekers’ maar wij weten wel beter!

   Like

 9. Steven zegt:

  Niet in het asielcentrum opnemen maar gewoon in gesloten kampen. Moet je opletten hoe snel ze uit EIGEN wil weer terug willen naar de woestijn!!
  Nee hoor..gewoon over straat laten lopen..de gewone burger nog meer onveiligheid bezorgen…want de rechten van de asielcrimineel staat bovenaan het lijstje….

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Grenspolitie/controle moeten terugkomen en de grenzen weer bewaken. Geen Afrikaan zonder of met papieren meer naar binnen laten. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit. En alles wat er hier al zit, uitzetten. Afrika en Marokko kunnen zeggen dat ze ze niet terug willen, maar al ze hier niet binnen komen, dan is dat hun eigen probleem. Ze hebben toch geen recht op asiel en we hoeven geen criminelen hier.

  En laat Brussel maar zeggen dat de grenzen niet bewaakt mogen worden, wegens internationale verdragen: Schengen wordt niet ingehouden, en dat IS een internationaal verdrag, en er staat in de wet, dat dan de landen zelf hun eigen grenzen moeten bewaken. Trouwens: lak aan de EU. Het gaat om ONZE soevereine veiligheid!

  Like

 11. Dat ze uberhaupt die Marokkanen nog binnenlaten is al belachelijk, verander de wet eens. Dat ze meteen uitgezet kunnen worden.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Nederland moet wet aanpassingen (lees noodverordeningen) instellen, die versneld kunnen worden toegepast, de hele wetvoorgang is té traag en niet toegepast op de huidige tijd. NIET naar de EU luisteren. Zij zitten DAAR en DAAR zitten ze veilig, ons land moet niet naar de knoppen gaan, doordat LINKS overal in Europa slaafs aan ze verbonden is. Wederom een bewijs dat we NIETS dan ellende van de EU kunnen verwachten. Ze kwamen/komen met regels die niet werken en alleen goed zijn voor HUN handel en wandel, waar HEEL Europa onder leiden moet en als dat dan gevolgen heeft en de ‘shit happens’ in de landen, dan laten zij het afweten en in het honderd lopen en vinden dat we ons aan die debiele regels moeten blijven houden. NEE, afgelopen uit, NEE, het is ‘goed’ (lees slecht) geweest en genoeg is genoeg. Nederland moet ook uit de EU. Nu wil de EU ons onze vrijheid van meningsuiting totaal ontzeggen, doordat ze het internet voor ‘rechtse opinies’ stil willen leggen in heel Europa. HOE DURVEN ZE!!!
  Ze doen het in hun broek van de angst om het verliezen van de EU, want dan hebben ze niets meer. Overal willen ze de controle over hebben, nu zelfs over onze bankgegevens, al gaat dat pas in 2018 in en mag dat alleen met toestemming van de persoon zelf. Ieder kind, nee, iedere baby, weet zelfs deze gegevens, door derden verkeerd kunnen worden gebruikt, en alles ligt op straat. Ze weten alles van iedereen, dus WEG privacy. Ze kunnen je strafrechtelijk vervolgen door die gegevens te misbruiken voor hun doeleinden en ga zo maar door… Dan het feit dat je door hun wetgeving je eigen lichaam moet verdedigen voor na je dood, want zou je zelf niet aangeven dat je geen donor wilt zijn, dan ontleden ze je in stukjes na je dood. Het is niet hun recht om je lichaam te claimen na je dood, dat is van jou. Zij eigenen zich de zelfbeschikking toe, door jou voor de keuze te stellen, want anders… Dat is crimineel.
  De LINKSEN slaan door in achterlijkheid, want wet na wet wordt eruit gestampt zonder dat de burgers iets gevraagd worden voor akkoord. En voor wie zijn die wetten bedoeld? Juist: voor die burgers. De verkiezingen komen eraan en ze maken een beetje pas op de plaats met hun filosofisch geleuter en promoten van hun partijen. Je ziet zelfs Samson, mocht hij willen, als Rocky de overwinningsrun doen, een metafoor voor het ‘wir schaffen das’ van Merkel. Het valt op dat zijn ego, zijn gezicht, veel te groot is, zelfs voor Rocky’s lichaam, om te dragen. Een teken aan de wand.
  Mensen, waar zijn we toch mee bezig? Dit zet géén zoden aan de dijk en zal dat nooit doen. Die idiote, halfwasse, stomme dingen, die nu als oplossingen worden opgeworpen voor onze problemen zullen door deze groep mensen nooit tot een oplossing leiden. Zij gaan liever bij Pauw en DWDD zitten om zichzelf te verheerlijken, dan dat ze iets constructiefs doen, om de ellende uit de wereld te helpen. Je kunt problemen niet oplossen met de geest die ze creëerde. Er moeten oplossingen komen en die kunnen alleen komen van mensen die de werkelijkheid snappen en niet van deze nachtmerrie figuren.

  Nogmaals: we zijn de EU niets verschuldigd, ook geen geld, want wat doet de EU nu in werkelijkheid voor ons? NIETS totaal NIETS. We moeten er gewoon uit. De hele hel, die nu aan de hand is met de vluchtelingen, met alles in Europa, dat hebben zij met hun ‘beleid’ veroorzaakt en daar geven ze zichzelf ook nog een loonsopslag voor, want ze doen zo’n enorm ‘goed’ werk!

  ‘De Westerse beschaving? Ik denk dat het een uitstekend idee is.’ Mahatma Gandhi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s