CNN: Angela Merkel wordt wellicht “The Biggest Loser” 2017

screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Seksmeutes, explosie van de kosten, geweld en terreuraanslagen. Bondskanselier Angela Merkel wacht een moeilijk verkiezingsjaar. Internationale media berichten nu over de ontevredenheid van het Duitse volk met de invasie van mannen uit het Midden-Oosten en Afrika in hun land.

freie-zeiten

De immigratie-kritische AfD staat volgens actuele peilingen op 15%. Wereldwijd wordt Angela Merkel en haar immigratiepolitiek veroordeeld en als directe oorzaak voor terreuraanslagen en andere met immigratie samenhangende criminaliteit gezien.

“De meldingen uit Berlijn zijn vreselijk, maar niet verrassend. Deze erfenis zal Angela Merkel nalaten”, citeert CNN de voormalige Ukip-leider Nigel Farage.

Nile Gardiner schrijft in zijn column voor CNN hoe Angela Merkel ooit als kolos in het midden van Europa gold. Met haar links-liberale politiek reikte haar macht niet alleen over Duitsland, maar over het hele Europese vasteland.

Maar, aldus Gardiner, de terreuraanslag voor Kerstmis zou hebben aangetoond hoe weinig er voor Angela Merkel nog van deze macht is overgebleven. Uit bronnen bij de geheime dienst wordt gemeld dat de Duitse antiterreur autoriteiten de Tunesische terrorist al voor zijn aanslag in het vizier gehad en hem als “bedreiging” gekwalificeerd zouden hebben. De Duitse regering was op de hoogte van zijn contacten met ISIS – en liet hem desondanks op vrije voeten. Men zag af van een arrestatie en een daaropvolgende uitzetting, zoals dit in alle niet Duitstalige landen in het Westen gangbare praktijk is.

In zijn analyse schrijft Gardner:

“De wrede gruweldaad van Berlijn heeft Merkel´s uiterst omstreden beslissingen opnieuw in het licht geplaatst. Sinds 2015 liet zij bijna een miljoen migranten Duitsland binnenkomen. Tegelijkertijd weigert de regering om consequent uit te zetten. Bij de behandeling van militante radicale islamieten is sprake van een totaal falen.”

Het is echter onduidelijk hoe Gardiner bij het aantal van “bijna een miljoen migranten” sinds 2015 komt, omdat er alleen al in het afgelopen jaar veel meer dan twee miljoen migranten naar Duitsland kwamen.

Al voor de terreuraanslag was de populariteit van Angela Merkel gedaald naar de laagste stand sinds vijf jaar. Minder dan de helft van de Duitsers heeft vertrouwen in de bondskanselier.

Drie jaar geleden was haar politiek correcte optreden in de immigratiekwestie niet bijzonder opzienbarend. Destijds was de socialist François Hollande juist tot president van Frankrijk gekozen. Barack Obama stond nog voor een lange ambtsperiode en David Cameron wist nog niets van het referendum dat zijn aftreden zou betekenen.

Nu is de situatie anders. Frankrijk krijgt weldra een echte conservatieve regering – ook als Marine Le Pen de verkiezingen niet mocht winnen. In de VS wordt Donald Trump in januari tot president benoemd. En zelfs in het immigratie-liberale Zweden heeft zich onder druk van de Zweden Democraten een politieke wending volttrokken. Van Groot-Brittannië kan Merkel uiteraard ook geen ondersteuning meer verwachten.

“In tegenstelling tot haar Britse collega Theresa May reageert Angela Merkel zichtbaar onbewogen op de storm van verandering die door Europa veegt. Ze negeert consequent alle eisen naar meer zelfstandigheid en controle over de nationale grenzen”, schrijft Gardiner in zijn CNN-column.

De Duitse parlementsverkiezingen vinden plaats in de herfst van 2017.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

14 reacties op CNN: Angela Merkel wordt wellicht “The Biggest Loser” 2017

 1. Taljaardeker zegt:

  De stoicijnse onbewogenheid van Merkel komt niet voort uit spiritualiteit en intellectuele diepte, maar juist uit innerlijke leegte en domme koppigheid.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Kijk eens naar deze film:

  De Slowaakse Europese Parlement afgezante Richard Sulik houdt het EU-vluchtelingenbeleid voor handelsongeschikt.

  Geliked door 2 people

 3. GT zegt:

  Het zal haar einde betekenen en dat zal nog maar het begin zijn!

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Merkel heeft Europa weggegeven aan islamitische barbaren. Ze zou publiekelijk berecht moeten worden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien een beter idee om haar in der blote reet boven SA te droppen aan een parachute met veel lichtjes, zodat het niet kan missen dat ze onderweg is voor de plaatselijke bevolking.
   Dan kan ze zelf meemaken waar al die vrouwen hier last van hebben, anders komt ze er nooit achter.
   En verder niet meer naar omkijken.

   Like

 5. Jean zegt:

  Die griezel “wordt” dat niet, ze “IS” dat vanaf dag 1

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Hopelijk wordt zij de biggist looser.
  Dan krijgt ze wat ze verdiend.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  In de tussentijd kunnen we haar ook smakelijk uitlachen.

  Merkel Singing – Tracey Ullman’s Show

  Like

 8. Afschieten naar de maan met een stelletje niknokkers voor vermaak.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Zij krijgt haar verdiende trekken wel thuis en die zullen zo zuur zijn dat haar maag acuut zal krimpen waardoor nog iets nuttigen hopeloos wordt.

  Like

 10. Flo zegt:

  Nog even nieuwjaarsnacht afwachten, kijken in welke stad er nu verkracht en…. wellicht gemoord gaat worden!
  Het moslim geteisem is per slot alweer een jaartje langer bij de mof in t land.
  Dat fuckface Merkel al lang “the biggest looser” is weet een ieder zo langzamerhand!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s