“WO III is al begonnen”

screenshot_38

(Door: “ghouben”)

Sommige militaire experts denken dat Wereldoorlog III zal starten 100 jaar na WOII, sommigen denken dat hij al bezig is. Konstantin Sivkov behoort tot het laatste kamp. Volgens de Russische wetenschapper is de eerste fase van WOIII al bijna voltooid.

“De eerste oorlogsfase, namelijk het vreedzaam proberen op te lossen van mondiale conflicten, nadert zijn eind. De opeenvolgende toppen van de G20 hebben geen resultaten opgeleverd,” aldus Sivkov, die zijn analyse stoelt op een ontleding van de fases in WOII.

Volgens Sivkov, verbonden aan de Russische Academie voor Geopolitieke Vraagstukken, bestaan de coalities voor de toekomstige oorlog al. En precies door de aard van de conflicten zal het een mondiale oorlog worden met militaire inzet.

Lees verder>>>
(h/t “Aegolius cs”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “WO III is al begonnen”

  1. hslot4 zegt:

    Geschiedenis leert ons dat elke 80 tot 100 jaar er wel een oorlog is in europa waar nld ook bij betrokken is dus .
    Maar ze zijn alleen maar aan het oefenen in polen bij de rusische grens vandaar die 5000 Ton munitie vanuit de US naar Duitsland

    Like

  2. Steven zegt:

    “WO III is al begonnen”

    29/03/2010 om 10:05 door ghouben

    Geliked door 1 persoon

  3. BigLJohn zegt:

    De geschiedenis leert ons dat de normale gang van zaken inzake een oorlog er als volgt uitziet;
    Eerst komt er altijd een oorlog, vervolgens de onderdrukking, en daarop volgend een bevrijdingsoorlog. Maar de E.U. houd zich niet aan deze spelregels, sloeg de oorlog over, en begon meteen met de onderdrukking. Nooit geen oorlog meer was het credo. Maar na de onderdrukking komt wel de bevrijdingsoorlog, al dan niet in de vorm van burgeroorlogen. Europa is doorlopend het toneel geweest van oorlogen, dus die derde wereldoorlog is ook in de maak. Want dit alles blijft natuurlijk niet mooi staan, al die laffe aanslagen, verkrachtingen, geweld en provocaties van die Moslims, die hun beschermheilige vinden in de E.U. uit Brussel !

    Geliked door 3 people

  4. Peter selie zegt:

    Een beetje laat opgemerkt, maar is een juiste conclusie en of Trump er nog iets aan kan doen. blijft een vraag. Want ook hij kan het niet alleen en de Europeaan is te gedesinteresseerd en te dom.

    Peter Selie

    Like

  5. Sabeltant zegt:

    De zelfgenoegzaamheid van de sociaal democraten in Europa kent geen grenzen.
    Ze hebben het idee dat als ze meer inwoners hebben ook meer te vertellen hebben.
    Maar dan moet je geen kansloze moslims importeren want die slopen elke samenleving van binnen uit.
    Wat overblijft is een karkas van vervallen steden waar criminaliteit en corruptie hoogtij vieren.

    Amerika en Rusland hebben Europa al losgelaten. Je merkt het aan alles.

    De echte wereldleiders hebben al lang door dat Europa zal eindigen in een burgeroorlog met de islam. Hier investeert niemand meer in.
    De rooien hebben alleen nog oog voor de rijken in Europa die ze verder zullen uitkleden.
    De uittocht van vermogenden is reeds begonnen. Amerika great again zal zeker ten koste gaan van Europa met haar domme groenen en socialisten die menen op dit niveau te kunnen acteren.

    Het is niet eens 5 voor twaalf… het is al kwart over twaalf.
    Terugdraaien gaat niet meer er zijn er teveel. En onze slappe leiders hebben geen enkele ruggengraat om deze problemen op te lossen.
    Die maken zich liever druk om zonnepanelen, windmolens, stofzuigers en binnenkort waterkokers die energie neutraal lang aan moeten staan om het water te verwarmen.

    Geliked door 2 people

  6. scheermes zegt:

    De derde wereld oorlog is begonnen, toen ISRAEL een staat werd in 1948!!( De knapen aan de borsten van merkel groeien al aardig !!)JEZUS zei, dit geslacht zal geenzins voorbij gaan eer ALLES is geschied !!Volgens het woord van JHWH , is iemand die 70 word sterk!! ;en wordt iemand 80 zeer sterk !!Als de vijgeboom weer bladeren krijgt zij JEZUS, zal het einde nabij zijn !!

    Like

  7. Het zou mij helemaal niet verbazen.

    Like

Plaats een reactie