Werkstraf voor voormalig COA-directeur Nurten Albayrak

screenshot_9

Voormalig COA-directeur Nurten Albayrak (foto) is dinsdag in hoger beroep door het gerechtshof in Den Haag tot een werkstraf van honderd uur veroordeeld.

Volgens het hof is bewezen zij in september 2011 haar secretaresse opdracht heeft gegeven om achteraf werkafspraken in haar digitale agenda te zetten, die in werkelijkheid niet hadden plaatsgevonden. Daarmee kon zij het privégebruik van haar dienstauto maskeren, aldus het hof. Dat leidt tot een veroordeling wegens valsheid in geschrifte.

Albayrak werd in 2012 ontslagen door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). De civiele en kantonrechter in Den Haag stelden eerder al vast dat het ontslag terecht was.

Albayrak kwam in opspraak na berichtgeving door de NOS over haar functioneren als directeur. Zo verdiende zij meer dan de Balkenende-norm en werd ze beschuldigd van privégebruik van haar dienstauto.

De rechtbank Den Haag legde haar in eerste instantie 140 uur werkstraf op.

Bron:
www.nu.nl
(h/t Mevr. R.S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Graaien, Justitie, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Werkstraf voor voormalig COA-directeur Nurten Albayrak

 1. Feniks zegt:

  Op valsheid in geschrifte staan gevangenisstraffen van 1 tot 8 jaar…..

  Like

 2. rony stokart zegt:

  Dat mens had een voorbeeldfunktie: bijgevolg effektieve gevangenisstraf voor diefstal openbare middelen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Ook van Turkse afkomst?
  Dan bestempelen als ongewenste en uitzetten uit ons land.

  Geliked door 1 persoon

  • Nurten is de zus van Nebahat Albayrak die voor de Pv.d.A. staatssecretaris van Justitie was, dus het kringetje is rond. Ons kent ons. Turken onder elkaar. Waar blijft het geschreeuw van DENK?? Omdat dit toch wel heel duidelijk klasse justitie is.
   Ieder ander (en ik kan het weten) die verdacht wordt van fraude, want dat is het, van waaruit automatisch valsheid in geschrifte komt, wordt normaal gesproken in voorarrest gezet, want ook de FIOD dient dit te onderzoeken. Echter niets van dit alles. Voor deze diefstal van geld, dus ook belastingfraude, krijgt die Turkse muts alleen maar 100 uur.
   Hieruit blijkt als je een islamiet bent met een hoge functie (die je dankzij je zus hebt gekregen) kan je uitvreten wat je wilt, je krijgt een paar uur taakstraf en dat is het. Ik ken diverse kaaskoppen die alleen maar “op verdenking van” valsheid in geschrifte 2 tot 4 weken in alle beperkingen waren opgesloten. Kregen alleen hun advocaat te zien. Toen achteraf duidelijk bleek dat zij onschuldig waren, kregen ze een vergoeding van 100 € per dag . Maar dat was gewoon in feite hun niet betaalde salaris. Dus voor niets 14 dagen in een celletje gezeten op het politiebureau.
   En zo’n Turkse oplichter komt er met een taakstrafje vanaf. Wat een kloteland is dit toch

   Like

  • Waarom wordt zij niet uigewezen ze was toch ook crimeneel bezig .maar ja?????????

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Deze taakstraf kan ook gezien worden als een deksel om daarna de beerput voorgoed dicht te smijten. De welbekende onderste steen rondom de allochtonen anex trojaanse paarden in het Nederlandse bestuur zal dankzij 40 jaar PvdA nooit boven komen. Niet alleen aan Nurten maar ook aan haar zus Nebahat de zussen Albayrak kleeft nog het een en ander.

  https://www.katholieknieuwsblad.nl/over-kn/dossiers/meehuilen-met-de-wolven-shell-en-de-twee-gezichten-van-nebahat-albayrak

  Geliked door 1 persoon

 5. troubadour zegt:

  Een lage straf ,maar dat was te verwachten is geen Wilders

  Like

 6. bert boudewijn zegt:

  Het mocht dus geen effdctyeve gevangenisstraf worden want dan had deze allochtone steuende dame een strafdossier en zou ze kandidaat zijn om eruit geflikkerd te worden.
  Er is heel veel mis met haar en ook haar familie.

  Like

 7. Harry zegt:

  Je zult nooit een turk vinden , die zich aan de regels houdt .
  Daarom , opdonderen met die lui , tot en met de laatste !

  Like

 8. elisah zegt:

  Dat wordt dan zeker de eerste keer dat dit figuur eens écht gaat werken, of weet ze hier tevens met list en bedrog weer onderuit te komen?

  Like

 9. jackholland zegt:

  Daar is de islamitische aap weer uit de mouw.
  Meerdere malen geopperd op dit forum komt bijna altijd uit.
  Een moslim die de macht heeft om uit een andere portemonnaie te graaien gaat vroeg of laat in de fout .(fraude,ordinair jatten ,spookfakturen,familie op payroll ,niet bestaande baantjes omkoping enz enz)
  Zie moslimschoolbesturen,moskeebesturen,frauderende immigratie minister zweden,ex turkse directrice amsterdams ziekenhuis.
  Je kan er de klok op gelijk zetten het is bijna lachwekkend.

  Ik heb hier een eigen redenatie over laat me weten wat u er van vindt ,want misschien zit ik wel helemaal mis.
  Wanneer een westerling iemand moedwillig besodemietert heeft hij daar in de regel toch een slecht gevoel over.(uitzonderingen daargelaten) Komt waarschijnlijk door cultuur op christelijke basis.
  Een moslim die iemand moedwillig besodemietert heeft daar geen slecht gevoel over hij is er zelfs trots op dat hij iemand heeft bedonderd want hij is dan nl slimmer. Die ander had nl maar niet zo dom moeten zijn.

  Trots vertelt hij dan ook aan zijn medemoslim vrienden dat hij bijvoorbeeld onterecht een wao uitkering heeft terwijl hij medisch niets mankeert . Bij medemoslims geniet hij dan ook aanzien want hij is slim en in staat met niets doen toch inkomen te vergaren. En al helemaal als hij de staat belazert en als die staat dan ook nog een staat is van ongelovigen dan is het helemaal toppie.

  Ik hanteer na jaren ervaring (door schade en schande wijs geworden vooral met moslims) in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt nog steeds de stelling dat ik er bji voorbaat vanuit ga dat een moslim mij altijd zal proberen te belazeren.
  Ik laat dit de moslim ook ongezouten direkt weten.
  Ik lever dus NOOIT aan moslims voordat ze betaald hebben . En ik betaal moslims ook NOOIT voordat ze geleverd hebben.
  Het gekke is (mijn vrouw snapt er niks van) dat ik dan ook nog respect van moslims krijg en dat ze tijdens suikerfeest gebak komen brengen terwijl ik ze naar westerse normen nu niet echt fatsoenlijk behandel eerder bewust onbeschoft.

  Ze lachen zich helemaal kapot om de nederlandse overheid hoe lomp dat deze wel niet is terwijl ze constant belazerd worden.
  Ook de nederlandse overheid moet er bij voorbaat vanuit gaan dat moslims haar in principe indien mogelijk zullen belazeren.
  Dus bij moslims inzake kinderbijslag voor kinderen in marokko kom maar hierheen neem wangslijm af bij pa en ma en kind dan via dnatest die de moslim eerst zelf moet voorschieten bewijs leveren of dat hij of zij een kind is van pa en of ma die in nederland kinderbijslag wenst.
  indien hij niet fraudeert voor mij part kosten dna onderzoek terugbetalen aan moslim.
  Bijna alle studerende kinderen van moslim afkomst wonen zogenaamd bij hun oom of tante ook hier weer check check dubbel check doen ,
  Indien de moslim voor een bijstandsuitkering in aanmerkiog wil komen dan vooraf verklaring laten tekenen dat zijn huis in homeland verbeurd verklaard wordt indien achteraf blijkt dat hij daar een huis heeft .Marokko turkije moeten meetekenen voor medewerking.
  Ook weer check check dubbel check door nederlandse ambtenaren tijdens vakantietijd in geboortedorpen in marokko en turkije even kijken waar de nedelandse kentekens geparkeerd staan en checken wie eigenaar huis is . In winter moeten nederlandse ambtenaren weer checken, want het huis staat dan waarschijnlijk leeg terwijl de turk of marokkaan het op oma of opa heeft gezet uitkering stop eerst ff verklaren en bewijs leveren hoe of wat.
  Kortom bij moslims gewoon altijd vooraf wantrouwen en dichttimmeren .

  Moslima zussen gaan ook vaak om beurten in de ziektewet want dan kunnen ze voor elkaars kinderen zorgen en dan is kinderopvang niet nodig .
  Zeker bij moslims bjidrage kinderopvang driedubbel controleren want de zgn turkse en marokkaanse kinderopvang stuurt gewoon spookfakturen terwijl de kindeen daar helemaal niet komen.
  De eigenaar krijgt 100 euro voor de faktuur en de turk of marrokkaan strijkt via de belasting de subsidie op .
  ook bij irakezen tijdens schoolvakantie controleren of ze thuis zijn het gros rijdt immers met hun eigen auto gewoon naar irak om vakantie te vieren in de zgn gevaarlijke gebieden waar ze zonodig voor moesten vluchten .
  Maak deal met duitsland frankrijk belgie dat er uitwissling plaats vind van gegevens van nederlands ingezetenen (het gaat natuurlijk om allochtonen) die vanuit die landen naar irak,marokko,turkije,gambia.siera leone vliegen .
  Dan door uitkeringsinstantie kopie ticket voor hun neus leggen en confronteren met op frauduleuze manier asiel aangevraagd dus land uit er was nl geen gevaar herkomst.
  Tevens gegevens verzamelen van de zgn syriers die in de vakantie naar marokko vliegt
  confronteren met fraude bij asielaanvraag en het land uit met de hel familie erbij.
  Ga maar in hongarije bij de grens staan en noteer de kentekens .
  check zowiezo in straten waar allochtone bijstandtrekkers wonen kentekens die er snacht s staan .
  en ga verklaringen vragen ze rijden ook erg vaak in een auto van hun broer neefje tante of iets dergelijks .
  Kortom maak ze het zo moeilijk mogelijk zo moeilijk dat ze van ellende terug naar de heimat gaan of van ellende gaan werken.
  Ook keuringsartsen tijdens schoolvakantie naar nl abassades in marokko en turkije sturen om ziektewet fraude te voorkomen.
  Beroep op ziektewet alleen mogelijk na melden bij nl keuringsarts in nl ambassades in marokko en turkije.
  Doe je dit allemaal niet dan zal je als land constant tot in den treure worden belazerd.

  Geliked door 6 people

  • hendrikush zegt:

   Goede suggesties.
   Schandalig dat onze politici deze praktijken niet willen doorzien en het oogluikend toestaan. Moslims verdienen fundamenteel wantrouwen tot het tegendeel bewezen is.

   Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Moet je eens 100,= die je krijgt voor een klusje in de tuin van een bejaarde dame verzwijgen voor de Sociale dienst (DWI), dan wordt je uitkering stopgezet waardoor je je woning kwijtraakt en kunt gaan concurreren met de duizenden illegale bezetters. Mag je raden wie er aan het langste eind trekt.

  Geliked door 4 people

 11. D. G. Neree zegt:

  Dubbele nationaliteit en een overheidsfunctie en dan de zaak (dus het volk dat haar betaalt) grandioos belazeren. Uitzetten en als persona non grata bestempelen. Die taakstraf is dan overbodig.

  Geliked door 3 people

 12. Rapunzel zegt:

  Meer “verdienen” dan de Balkenende norm en dan toch nog de boel flessen om op kosten van de belastingbetaler in je gouden Mercedes rond te karren.
  Ben je dan stom of lomp?
  Wat denken zulke lui nu eigenlijk? Dat het nooit op kan hier?

  En dan moet ik vandaag weer lezen dat zoveel % van de Turken en Marokkanen het hier niet naar hun zin hebben. Ja doei.
  75% van de Nederlanders hebben het hier ook niet naar hun zin maar daar vraagt geen hond naar.
  Oh oh wat erg, ze overwegen terug te gaan naar Turkije en Marokko. Ga dan.

  Zij hebben tenminste nog een land om naar terug te gaan. Ik heb maar één land wat door die lui vakkundig verziekt wordt met instemming van de meeste politieke partijen die dat allemaal prima vinden.

  En ga alsjeblieft terug nu het nog leuk en vrijwillig kan want als het zo door gaat komt er een dag dat we iedereen die niet leuk mee wil doen eruit zullen moeten zetten.

  Moeten ja, omdat de goedwillende mensen anders kapot gaan aan deze parasiterende boevenbende.
  Jullie hebben 57 shit landen waarin je allah kunt aanbidden zoveel en vaak je wil. Dat hoeft niet hier.

  Geliked door 2 people

 13. T.E. Leurgesteld zegt:

  Waarom hoeft ze geen 250.000 euro (of méér) terug te betalen wegens ten onrechte genoten voordeel van een onterechte en overbetaalde functie?? Dan sturen we voor die 100 uur schoffelen wel een paar langdurig werkelozen Hollanders die anders gekort worden op hun bijstands centjes.

  Geliked door 1 persoon

 14. Met twee maten meten dat is wat ze hier kunnen. Erdogan heeft grip op Nederland, laat ze maar eens bewijzen dat het nu zo is en dat weet ons stunt team DENK ook.

  Like

 15. scheermes zegt:

  Dank zij de pvda en de pvda stemmers zitten wij met( kuzu enz) al deze IS LAM turken opgezadeld!! Deze turken zullen NOOIT een bijdrage leveren aan ONZE samenleving!!ZIJ HATEN ONS!! Dit MOET van allah!! Alleen ons geld is WEL goed natuurlijk!!Wij worden BESTOLEN door deze turken ,maar aangezien de LINKSE D666 rechters hun oordeel vellen hebben ze weinig te vrezen ,en komen er met een taakstrafje van af zoals altijd!!Echt te gek voor woorden!! De Imam hazelhoef zei dat hij in ons land werd gediscrimineerd, en daarom naar duitsland is vertrokken,achteraf bleek dat deze moslim PREDIKER(prachtig voorbeeld voor de andere moslims!!) de belastingdienst heeft getild met miljoenen euro”’s met het p.g.b!!Het persoonsgebonden budget!! Mischien dat de mensen EINDELIJK begrijpen dat deze oplichters DAAROM in dure auto ”s kunnen rijden !! De uitkeringen zijn hier zo slecht nog niet!!??De meeste moslims die hier nog maar net zijn rijden al gelijk in dure auto”s!!SLAAP zacht nederland!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s