Wilders-wachter weer doorgelicht

screenshot_137

(Door: Mick van WelyWouter de Winther)

PVV-leider: “Ze weten van mijn safehouse en privéleven

AMSTERDAM – Na alle onthullingen over misstanden bij de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB), heeft de Landelijke Eenheid besloten alle beveiligers van Geert Wilders meteen extra door te lichten.

Dat zegt Jannine van den Berg, hoofd van de Landelijke Eenheid. Dat had allang gebeurd moeten zijn, wat Wilders zelf betreft. „Het is een enorme, ongekend grote puinhoop”, zegt de PVV-leider in reactie op het feit dat er nog eens twee lijfwachten van de DBB over de schreef zijn gegaan. De broers El M. zijn eind 2015 geschorst vanwege financiële malversaties.

pvv-nieuw

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wilders-wachter weer doorgelicht

 1. erik crombez bogaereweg 66 2240 Zandhoven belgië zegt:

  Stiekem hopen de “gevestigde ” krachten en machten misschien dat er wel eens iets heel naars zou kunnen gebeuren met Wilders , net zoals met Pim Fortuyn . Dan kunnen ze allemaal weer eens hun nummertje heilige – en onschuldige verontwaardiging te toon stellen en emmers krokodillentranen plengen over de toestand van deze harde onverdraagzame
  wereld ;

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De zittende politicus
   Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
   Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
   Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
   Nadat de gek de nar had omgebracht,
   Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
   En maakte hij onbespied een pirouette.
   Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
   Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
   En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
   Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
   Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
   Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
   Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
   En ziet nog steeds het echte monster niet.

   Gerrit Komrij
   10 mei 2002, na de moord op Pim Fortuyn.

   Like

 2. BertG. zegt:

  De twee broers die in 2015 uit de Dienst Bewaken en Beveiligen zijn gegooid omdat ze verdacht werden van fraude, stonden centraal in een witwasonderzoek.
  Zeker twee miljoen werd witgewassen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27690147/__Broers_centraal_in_miljoenenfraude__.html

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De maandag opgepakte beveiliger Faris K. moest, toen hij in 2008 ook al werd veroordeeld voor lekken, als straf andere politieagenten lesgeven over het gevaar van lekken en hun vertellen over zijn eigen ervaringen.

  Mij zakt de broek af. Hebben jullie dat ook?

  Like

 4. De overheid is als een kleuterschool waar de leidsters met vlechtjes en gekleurde sproetjes de kleintjes aanmoedigen om op de tafeltjes te schijten.

  Like

 5. scheermes zegt:

  Het grootste gevaar voor WILDERS is, dat praktisch alles aangestuurd wordt door de linkse kerk!!Aangezien je met zekerheid kunt zeggen dat AL de linkse kerken plus alle linkse partijen ,in een DIEPE slaap,( niet WAKKER te krijgen) zitten kun je er van alles van verwachten!! Van hoofdschedel tot voetzool TOTAAL VERROT!!Dat is het GROTE probleem !!Hoe kan in VREDESNAAM een moslim die in de koran geloofd ,en een GROTE vijand is van ons en al HELEMAAL van WILDERS een dergelijke hoge functie bekleden?? Deze moslims zullen alles GLASHARD ontkennen uiteraard,met list ,leugens en bedrog ,om zodoende een dergelijke positie te bekleden!!Opgegroeid met de koran vanaf de moederschoot ,met sterke aanbevelingen van hun ouders om vooral in de koran te blijven geloven,aangezien zij anders niet in het paradijs zullen komen staat ons nog VEEL meer te verwachten!!Dit is derhlave nog maar kinderspel ,vergeleken bij wat ons nog te wachten staat !! Mochten sommigen hier nog aan twijfelen ,tegen die mensen zou ik willen zeggen ,ga de koran maar eens lezen ,dan weet je dat als de moslims een meerderheid krijgen je EINDELIJK HUN WARE gezicht ziet !!Namelijk wat NU in het midden oosten gebeurt!! HONGER ,VERKRACHTING, DOOD EN VERDERF!! Dat is het WARE gezicht van de ISLAM!!Als je de koran een beetje goed bestudeerd ,dan kun je zelf OVERDUIDELIJK zien dat de koran en de islam het allergrootste GEVAAR is wat de samenleving OOIT gekend heeft !!Mocht u dat NOG niet geloven ,wil ik u verwijzen naar AL de huidige wapens ,zenuwgas ,kernwapens enz plus de huidige daden die deze barbaren nu plegen is het hier boven geschrevene MEER dan bewezen !!Aangezien alle marokanen die HIER geboren zijn ,en mensen in het midden oosten massaal onthoofden ,met bivakmutsen op,en daardoor NIET herkenbaar zijn, en derhalve bij terugkomst naar ons land niet veroordeeld KUNNEN??!! worden ,kunnen ze hier verder gaan met moorden !! Hun VERWEER bij de rechtbank zal zijn ,dat ze op vakantie zijn geweest,en wegens gebrek aan bewijs zullen deze moordenaars vrijgesproken worden !! De regering is een gevangene van hun eigen WETTEN die zij zelf gemaakt hebben,en zijn derhalve verantwoordelijk van de ondergang van ONS land !! Daarom Vanaf de EERSTE dag ,PVV gestemd !!!!! U OOK??

  Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/magazine/geloof-niet-de-makelaars-in-angst~a326804/

  Geloof niet de makelaars in angst Door Frans Timmermans

  Hoe is het mogelijk dat aan de loyaliteit wordt getwijfeld van mensen die bereid zijn ons uniform aan te trekken?.

  In onze geschiedenis is twijfel over de loyaliteit van minderheden een vaker terugkerend fenomeen. Vroeger gold die twijfel katholieken, want die hadden dan misschien geen twee paspoorten, maar wel twee bazen: de eigen staat en de paus.

  Hoe is het toch mogelijk dat aan de loyaliteit van mensen wordt getwijfeld die bereid zijn ons uniform aan te trekken en bovendien ook vrijwillig de onveiligheid in te stappen? Als zelfs dan aan je loyaliteit wordt getwijfeld, heb je geen enkele kans het vertrouwen te krijgen dat je verdient. Dan is de boodschap: ‘We willen je niet, donder op.’ Dan is de loyaliteitsvraag niet oprecht, maar een smoes om de ware bedoelingen te verhullen.

  Zijn wij inmiddels zo afgestompt en zo bevangen van de nieuwe politieke correctheid, die ons gebiedt elke natte wind uit de onderbuik te begroeten als ware het welriekend parfum? Je zou het haast gaan denken.

  Daarom zie ik het als mijn burgerplicht mijn mond open te doen als mensen onfatsoen propageren. Ik geloof niet in het recept van de makelaars in angst. U toch ook niet?

  ..

  Geliked door 1 persoon

 7. Het is en blijft gewoon een zootje. Dit is een ziekmakend land geworden, zonder verstand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s