NRC denkt Geert Wilders anoniem te kunnen demoniseren

screenshot_22

(Door: Annabel Nanninga)

Maar we kennen Folkert Jensma nog en we zullen ons Peter Vandermeersch herinneren

Folkert Jensma is er nooit meer van af gekomen. Ongeveer op het moment dat op 6 mei 2002 het NRC op de mat plofte bij de abonnees, met daarin zijn hoofdredactioneel met giftige verwensingen aan het adres van Pim Fortuyn, bezweek laatstgenoemde aan zijn schotwonden.

Jensma heeft nooit enige aansprakelijkheid willen aanvaarden voor zijn demonisering van Fortuyn. Toen er in 2006 een boek verscheen over de kwestie, waarin Jensma naar zijn smaak te veel in verband werd gebracht met het pestilente klimaat dat tot de moord leidde, was hij bar verontwaardigd dat de moord hem zo bleef achtervolgen. Hij trachtte zelfs de passage uit de Nederlandse vertaling gecensureerd te krijgen, typerend voor de manier van denken van vóór het internet: toen konden krantenbaasjes, regenten, ideologen en politici nog dingen onder de pet houden of in vergetelheid doen zinken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Pim Fortuyn, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op NRC denkt Geert Wilders anoniem te kunnen demoniseren

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  al maakt het woest, al doet het pijn
  1 zal er slechts Geert Wilders zijn…
  .

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  In linxe kringen is het ook gebruikelijk om drie keer daags opmerkingen te maken over de kosten van de beveiliging van meneer Wilders. Zo verschrikkelijk ziek zijn ze. Met dank dus aan de foute media, die dit soort ideeën planten en blijven voeden.
  Het is alleen wat pijnlijk voor de foute redacties als hun laatste haatstuk net rond de moord uitkomt; dan is het duidelijk dat ze schuld hebben aan de haat en aan de moord.
  En dat geldt in dit geval dus voor het NRC. Volop bezig meneer Fortuyn kapot te maken terwijl hij juist vermoord is. Betrapt.
  Mijd de oude media en ga zelf weer nadenken wat u vindt, van wie.

  Like

 3. Het is de vijand, dus: honger ze uit of schiet ze dood. Meer smaken zijn er niet. O, en de overlevenden naar een opvoedingskamp op Rottummerplaat, dat een paar keer per dag overvloed wordt, om de hersentjes schoon te wassen.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Het is dat wij van die nette hardwerkende mensen zijn, want als dit tegen slinks was gericht, dan was de NRC allang afgebrand, stelletje smerige nsb-ers.

  Like

 5. Mr. Camelias Muss zegt:

  We are in the process of flagging every single multiculturalist traitor in Western Europe…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s