Fuck you, radicaalislamitische ophitser Çavuşoğlu!

Screenshot_78

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu (foto), waarschuwt voor godsdienstoorlogen in Europa en trekt de radicaalislamitische-nationalistische kaart. Voor hem zijn alle niet-moslims sowieso alleen maar “Untermenschen”. Zo gaat dat niet!

contra-magazine

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu (AKP), draait helemaal door. Alleen al zijn uitspraken zouden duidelijk moeten maken hoe gevaarlijk de Turkse (respectievelijk islamitische) diaspora in Europa eigenlijk is voor de veiligheid en stabiliteit van ons continent. “Jullie leiden Europa naar een afgrond”, zei Çavuşoğlu in het Zuid-Turkse Antalya volgens informatie van het staatspersbureau Anadolu donderdag. “Weldra zouden er in Europa ook godsdienstoorlogen kunnen beginnen, en ze zullen beginnen.” Maar goed: die godsdienstoorlog hebben de moslims immers al onder elkaar, omdat de soennieten en sjiieten elkaar wederzijds bestrijden. Wanneer hij echter zijn volksgenoten in feite tot de godsdienstoorlog oproept, dan moet je je afvragen of je als tegenzet niet dadelijk alle moslims uit Europa zou moeten uitwijzen. Want: geen moslim in Europa, geen godsdienstoorlog in Europa. Christenen, atheïsten, agnosten, boeddhisten & Co. slaan elkaar niet om religieuze redenen de koppen in.

Çavuşoğlu ziet met betrekking tot Nederland geen verschil “tussen de sociaaldemocraten en de fascist Wilders”, want ze zouden allemaal hetzelfde denken. Daarom zal Turkije verdere stappen tegen Nederland ondernemen. “We kunnen ons niet met diegenen bezighouden alsof we parasieten zouden zijn. Turkije is nergens een parasiet”, aldus de Turkse minister van Buitenlandse Zaken verder. Dat de Turken in Duitsland, Oostenrijk en andere landen bovengemiddeld van de welvaartsstaat leven, interesseert hem niet. Want dat is immers het goede recht van het Turkse heerser-ras, waarvoor de andere volkeren van de wereld alsjeblieft maar even te zwoegen hebben, of niet dan?

Europa zou nog wel leren hoe zij met Turkije zou moeten omgaan, dreigde de minister van Buitenlandse Zaken. Anders zou Turkije het Europa wel even bijbrengen. “Jullie zullen afzien van jullie bevelende discussie afzien. Turkije beveelt”, ging de Turkse nationalist verder te keer. Turkije zou de “oemma” zijn, de wereldwijde gemeenschap van “twee miljard” moslims. “Daarom kunnen jullie met Turkije niet op een bevelende toon spreken. Jullie moeten fatsoenlijk praten, jullie kunnen om iets verzoeken.”

Daarmee toonde de radicaalislamitische politicus zijn lelijke tronie, waarin alle niet-moslims sowieso slechts minderwaardige schepsels zijn en de moslims te gehoorzamen hebben. Net zoals de Europeanen zich lange tijd als heersers voelden en de halve wereld van de “Untermenschen” koloniseerden, zo is de islam er alleen al dankzij de woorden van Mohammed in de koran op gericht dat alle niet-moslims in principe minder (christenen & Joden) respectievelijk helemaal niets (alle andere “heidenen”) waard zouden zijn.

Dan kun je alleen nog maar zeggen: Fuck you, Çavuşoğlu! Je bent alleen maar een vuile radicaalislamitische ophitser en haatprediker!

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, dictatuur, Europa, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

34 reacties op Fuck you, radicaalislamitische ophitser Çavuşoğlu!

 1. Drs.P. zegt:

  Turkse minister Buitenlandse zaken: Europa binnenkort de plaats van ‘heilige oorlogen’
  Filed in NIEUWS ANALYSES by Martin Vrijland on 17 maart 2017 • 4 Comments

  Mevlut-Cavusoglu
  Het AD meldde gister [citaat] In een eerste reactie op de verkiezingsuitslag in Nederland laat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken weten dat Europa binnenkort de plaats zal zijn van ‘heilige oorlogen’. Trouwe volgers van deze website hebben kunnen zien dat ik al sinds oktober 2015 voorzie dat Turkije een prominente rol op het wereldtoneel gaat vervullen en dat ik op 26 juli 2016 een artikel schreef met de titel Turkije zal Europa innemen als het genoeg verzwakt is. Ook heb ik verhelderd waarom alle Europese leiders hun rol vervullen in het banen van de weg voor deze nieuwste sterke man sinds de vorige die we kennen van de tweede wereldoorlog. Ik schreef dat de opkomst van het rechts-populisme de bedoeling was en dat de Brexit de bedoeling was. Dat rechts-populisme, sinds het wegsturen van de twee Turkse ministers vorig weekend, is nu door Mark Rutte gekaapt en mag nu worden betiteld als ‘het juiste populisme‘. De anti-islam houding van Geert Wilders heeft bijgedragen aan het gewenste spanningsveld tussen de autochtone bevolking en de islamitische. De anti-Turkije houding geeft extra olie op het vuur. Het mengsel van de Brexit, de overwinning van Trump in de VS, in combinatie met het sentiment in geheel Europa, waarbij we groeiend nationalisme, protectionisme en anti-islam sentiment de boventoon zien voeren, zal worden gebruikt om Europa in chaos te storten. Economische en sociale chaos. Die sociale chaos zal vooral gebaseerd zijn op het genoemde spanningsveld als gevolg van het anti-islam (deels toegespitst op het vluchtelingenbeleid) sentiment. Politici in Europa zijn zich zeer bewust van het spel dat zij spelen en dragen bewust bij aan het gewenste explosieve mengsel. Zij zijn de wegbereiders voor de aanstaande overname van Europa door Turkije. Dit bleek onder meer uit het een-tweetje tussen Nederland en Turkije in de act van vorig weekend (zie hier). Mark my words.

  Recentelijk schreef ik nog in dit en dit artikel over die geplande Turkse overname van Europa. Ook voorspelde ik dat Turkije zich terug zal trekken uit de NAVO. Dat feit zagen we gister gestalte krijgen toen RT.com melde [citaat] Turkey partially blocks NATO projects, including political events & military drills. Dat de Turkse houding en de kracht van het Turkse leger overal op het internet lichtelijk onderschat wordt en dat niemand in alternatief media land ooit heeft kunnen constateren dat Turkije erg veel weg heeft van Duitsland in de jaren 30 heeft mij al jaren verbaasd. Dat heeft meer weg van “bewust niet noemen”, dan dat het niet gezien wordt. Voor mij is dat een zoveelste indicatie dat de meerderheid van de alternatieve media gecontroleerd wordt door de ‘deep state’. Men moet het doodzwijgen, want het volk moet de dreiging niet tijdig zien en ontwaken.

  Ik schreef direct na de coup in Turkije van 15 juli 2016 een artikel met de titel ‘De Turkse coup een tweede Reichstag 1933 false flag?‘. Daarin onderbouwde ik waarom de contouren die zich aftekenen in Turkije erg veel weghebben van die we konden waarnemen in het Duitsland van 1933. Ook in het artikel met de titel De overeenkomst tussen Hitler’s Thule genootschap en Fetullah Gülen’s Hizmet beweging, gaf ik aan dat er een vergelijkbaar script zichtbaar werd in Turkije. Het heeft er dus alle schijn van dat de ‘deep state‘ een sterke man in het zadel willen helpen die Europa een derde wereldoorlog in zal voeren. Het zelfgeschapen explosieve mengsel, gevoed door de Europese en landspolitici in samenspel met hun propaganda media, zal als alibi dienen.

  Turkije heeft inmiddels een optelsom aan argumenten om Europa als onbetrouwbare partner te kunnen betitelen. Zo waren Europese politici niet snel genoeg met het afkeuren van de coup van 15 juli 2016, terwijl Turkije een (zeer belangrijke en grote) NAVO partner is; zo hebben Europese landen geen adequate uitspraken gedaan en actie ondernomen tegen de vermeende terreurgroepen FETO (van Fettulah Gülen) en de Koerdische (in de ogen van Turkije) terreurgroepen. NAVO partner Amerika heeft Gülen nog steeds niet uitgeleverd aan Turkije, ondanks herhaaldelijke verzoeken van Turkije. Griekenland heeft nog steeds een paar Turkse piloten binnen de landsgrenzen die onderdeel uit zouden hebben gemaakt van de coup. Europa houdt zich niet aan de vluchtelingendeal en zou nog maar 11% van de te betalen 6 miljard hebben overgemaakt aan Turkije. Duitsland en Nederland hebben het nee-kamp tegen het referendum dat Erdogan alle macht geeft, wel campagne laten voeren, maar Nederland heeft twee Turkse ministers die voor het ja-kamp wilde komen spreken, geweigerd en onverrichter zake teruggestuurd. Nederland heeft afgelopen zaterdag de Turkse consul opgesloten (waarvoor Rutte verontschuldigingen aanbood, maar wat nog steeds een rel is). Erdogan beschuldigt Europa er ondertussen van een kruistocht tegen de islam te voeren en zo zal het lijstje nog wel even doorgroeien. Natuurlijk heeft Mark Rutte zijn rol hierin perfect gespeeld. Hij lijkt dus bewust en actief bij te dragen aan het genoemde explosieve mengsel. Rutte is dan ook niets meer dan een marionet van de elitaire ‘deep state’ (net als alle andere acteurs genaamd ‘politici’). De uitspraak van de Turkse minister van buitenlandse zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, lijkt dan ook meer dan profetisch. Het Ottomaanse rijk wil zich in 2023 hersteld hebben en zal waarschijnlijk niet schromen het verzwakte Europa met een Blitzkrieg te verrassen.

  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/turkse-minister-buitenlandse-zaken-europa-binnenkort-de-plaats-van-heilige-oorlogen/

  Liked by 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Al die jaren tolerantie, verdraagzaamheid, begrip, dialoog, polderen, bruggen bouwen, respecteren hebben een monster geschapen: de islam. Wij wisten dat al, in Den Haag gaat het zeker nog 4 jaar duren eer er iets kan verbeteren. Jammer, we hadden een geweldig land met toffe inwoners.

  Liked by 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Een beetje een downplayen van de werkelijke situatie in de laatste zin , dunkt me :

  “je bent alleen maar een vuile radicaalislamitische ophitser en haatprediker ” .

  Dit soort uitspraken van die geitenneuker hebben we nog niet eerder gehoord , zó exact en zó dreigend , of heb ik dat gemist ?
  Denk dat het punt van oorlog tegen de islam toch echt steeds dichterbij komt .
  Dit zijn geen incidenten , is ie teruggefloten door Erdogan ?
  Niet gezien !

  Het zijn geen toevalligheden naar mijn mening , het is het toewerken naar een oorlog .

  Donder AL die kutmoslims het land uit , en wel nú !
  En als je niet weet uit welk land ze komen , paspoort verloren , dan maar westwaards ,
  er is in de Noordzee plek zat !

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Hij heeft duidelijk zijn verstandje in zijn kin zitten.
  Wat zal Erdowaan hier echt blij mee zijn.

  Like

 5. Jean zegt:

  O wat zou ik graag op die smoel timmeren…

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Die solliciteert er naar, dat heel West-Europa binnen afzienbare tijd TURKIJE de oorlog verklaart in plaats van andersom!

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Dit is een duidelijke oorlogsverklaring naar Europa toe. Dat vraagt om reacties. Alle moslims het land uitzetten is daar een van. Vervolgens Turkije uit de NATO flikkeren dan kan Rusland daar voor in de plaats komen.

  Like

 8. elisah zegt:

  Poeh poeh, wat een driftaanval….voor een mannetje met de emotionele en geestelijke ontwikkeling van een driejarige, in het vadsige lijf van een godsdienstwaanzinnige oude turk.
  Het is toch echt van een pathetisch minderwaardig niveautje, die rioolregering daar…

  Like

 9. Bleekveld zegt:

  Ik heb nog Turkse Dinar te koop. Iemand belangstelling? Heel goedkoop.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  volgens informatie van het staatspersbureau Anadolu

  De naam van het staatspersbureau verteld veel. Helaas weten te weinig Europeanen dat de islam veel op heeft met haar historie en alles doet deze historie van imperialisme puur te herstellen.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  Rutte zei poosje terug wij zijn met meer
  Ja hoor dit kleine landje tegen Turkije, moeten we allemaal Pang roepen als ze binnen vallen?

  Like

 12. scheermes zegt:

  Erdogan gaat de partij denk van kuzu de grootste maken van nederland ,door het moslim stemvee door te sturen naar ONS land !!Het is maar dat u dit weet !! Kuzu en erdogan zijn islam moslim vriendjes en gaan dit onderling wel even regelen !! Slaap zacht nederland !!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Helemaal gek zijn ze in Den Haag dan toch niet. Denk mag niet deelnemen aan de commissie “Stiekem”.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Politiek voor de Bühne. De voorzitster van de Tweede Kamer zorgt er gegarandeerd wel voor dat de informatie op “de juiste plek” terechtkomt!!

    Liked by 3 people

   • Nemesis zegt:

    Mmm, mogelijk. Maar Marokkaan vs Turk, ik weet het niet. Aaardig vinden ze elkaar echt niet.
    Dan valt af te wachten of Arrib of hoe ze heeft inderdaad wel voorzitter blijft bij een nieuwe regering.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uiteindelijk: islam = islam . . .

    Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Zeker, als ze allebei tot de zelfde islamtak behoren. Soeniten vs Sjiieten. Maar je zult wel gelijk hebben.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron: Oh ja! Z i j wel!

    Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis, 10.33u: Oh, jawel, Tien: Die heeft de geduldige geslepenheid van Aboutaleb. Verborgen agenda: Op ‘aanvaardbare’ manier de islam integreren in de Nederlandse samenleving; daar zetten ze de nationale tegenstellingen wel even voor opzij: Het hogere doel, weet je wel?

    Liked by 2 people

   • Nemesis zegt:

    Daarom hoop ik ook op een andere kamervoorzitter.
    Op welke plek op de kieslijst stond die Arrib ook al weer? Wel erbij bedenken dat er drie die erg laag stonden zoals Plaumen er met voorkeurstemmen in is gekomen net als die andere twee van wie ik de namen niet weet. Dan zijn er nog zes zetels over voor de eerste zes.

    Like

 13. danny zegt:

  Ik lust hem rauw. Kom maar. :))

  Like

 14. Dit schut je wel wakker, hoelang denkt hij hier nog mee door te gaan. Hem inderdaad eerst uit de NAVO trappen en GÉÉN GELD MEER TE GEVEN!!!!!

  Like

 15. Thom zegt:

  Voor straf krijgt Turkije van de EU nu sancties en gaat de afschaffing van het visumbeleid niet door.
  Dat wordt door de Helden in Brussel toch minstens met 2 weken langer uitgesteld. Dat zal de Turken leren.

  Like

 16. Williaan zegt:

  De lieden van de PvdA zijn verbaasd over het stem verlies, ze hebben blijkbaar nog steeds niets geleerd. Tunahan Kuzu die de PvdA als leuke opstap zag is één van vele de oorzaken, de oude garde heeft het vertrouwen totaal verloren en de islamieten zijn met Kuzu overgestapt naar DENK. De PvdA dacht alleen maar aan stemmetjes binnen halen en niet aan de gevolgen. En brachten ons land in gevaar!

  Liked by 1 persoon

 17. Elena zegt:

  Gelezen op FB allemaal Denk stemmers…oftewel voormalige PvdA stemmers.
  FB is ook islamitisch…normaliter worden haat berichten verwijderd…behalve haat naar Israel.

  21 februari om 20:42 ·
  ..
  als het vandaag niet is, is het morgen! als het morgen niet is, is het overmorgen!! dat de dag komt dat juliie zionistische joodse ongedierte daar het veld ruimen is zeker!!! genade voor jullie vervloekten zal er niet zijn!! alleen volledige vernietiging zal volstaan om de mensheid te redden…..

  Ibrahim Halat Val uitelkaar Israël. Ik wil u zien verdwijnen. Wie jou een land noemt. Wil ik zijn gezicht spuwen.

  Joop Hikem Inchallah ze zullen NOOIT hun doel bereiken…………..

  ..

  Like

 18. Cynicus zegt:

  Boycot Turkije. Ga er niet op vakantie en boycot de horeca in handen van Turken. De goeien zullen dan ook onder de kwaaien moeten lijden. Jammer dan je weet niet of de Turkse horeca-uitbater een aanhanger is van Erdogan. Erdogan wil graag de dienst hier uitmaken en dat maakt Erdogan vijand van de soevereiniteit van Nederland en. Alleen landverraders geven de vijand te eten. Dus mensen patriotten niet meer naar de Turkse shoarmatent niet meer naar de kroeg met een Turkse eigenaar. Niet meer !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s