VIDEO: Spandoekactie van de Identitaire Beweging in Berlijn!

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de Breitscheidplatz in Berlijn, de plek van de islamitische terroristische aanslag op 19 december 2016, vond gisteren een zogenaamde vredesmanifestatie plaats. Tot de initiatiefnemers behoorden ook de Neuköllner Ontmoetingsplek, het Interculturele Centrum voor Dialoog en Onderwijs (IZDB) en het Islamitische Cultuur- en Opvoedingscentrum Berlijn (IKEZ) – drie organisaties die door de Moslimbroeders gedomineerd worden en duidelijk grondwet-vijandige standpunten propageren. Ze werden verwelkomd door burgemeester Michael Müller (SPD), die de openingstoespraak hield.

Wij zeggen: Zo niet! Zo´n bijeenkomst is een klap in het gezicht voor de slachtoffers van de aanslag en ook voor iedere burger die gehoorzaam is aan wet! De politieke elite sluit openlijk een pact met criminelen en werkt onverholen aan de afschaffing van de staat en ons vaderland. Tegen deze huichelarij protesteerden gisteren activisten van de Identitaire Beweging door bij de Gedächtniskirche op de Breitscheidplatz een spandoek te bevestigen met de tekst: “Defend Berlin! Defend Europe!”

Screenshot_80

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Berlijn, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslimbroederschap, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Spandoekactie van de Identitaire Beweging in Berlijn!

 1. Daar leeft de NSB ook nog. Wat speelt Duitsland een gevaarlijk spel.

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Buitengewone super actie weer, respect!

  Like

 3. Elena zegt:

  Geweldige beweging.
  Hadden wij ook maar zo’n actieve verzetsbeweging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s