Het Schulz-deficit: De SPD is geen alternatief

Screenshot_83

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Wilt Ú deze man het lot van Duitsland toevertrouwen? De foto hierboven is origineel en niet gefotoshopt. Zulke foto’s vindt men niet van een Adenauer, Erhardt, Willy Brandt of Helmut Schmidt. Want gezichten vertellen veel over het karakter van een mens. Martin Schulz staat als geen andere Duitse politicus voor de afschaffing van Duitsland. Kijkt U eens aandachtig naar dit gezicht. Wie gezichten kan lezen, zal vermoeden, ja misschien zelfs weten: Deze man is niet te vertrouwen. Deze man is opvliegend. Deze man is geneigd tot alcoholgebruik en wel meer dan goed is voor een man. Deze man is gevaarlijk. Hij wil Europa islamiseren. En hij heeft sterke krachten achter zich staan. Zoals bijvoorbeeld onze bolsjewistische media. Maar ook de Socialistische Internationale. En ook Soros, met wie hij reeds vaker in contact heeft gestaan. En vooral de bolsjewistische EU.

Michael Mannheimer Blog

Martin Schulz stond als president van het Europees Parlement als geen ander model voor de arrogantie der macht van het Brusselse establishment. Hij heeft Hongarije en andere EU-kritische landen gedreigd met boetes, die dit kleine land zouden hebben geruïneerd. Daarbij is hij alleen maar een kleine boekhandelaar. Maar geringe tot ontbrekende beroepskwalificatie is typisch voor socialistische partijen:

Honecker had een afgebroken opleiding tot dakdekker achter de rug. Ceaucescu had niet eens de basisschool afgemaakt – en slaagde ook niet voor het schoenmakersexamen. Joschka Fischer heeft geen voortgezette school noch een beroepsopleiding. Claudia Roth studeerde een paar semesters theaterwetenschappen – en brak haar studie af. Kai-Uwe Diekmann (BILD-Zeitung) was een semester lang ingeschreven voor Germanistiek zonder ooit bij colleges of seminars gesignaleerd te zijn. Ook Hitler had geen beroepsopleiding. Allemaal linksen. Wat zegt dat ons?

De volksverraders-partij SPD en haar naar voren geschoven kandidaat voor het kanselierschap, Schulz

De SPD is een partij van het volksverraad. Niet pas sinds de ondertekening van de toestemming voor het Oorlogskrediet in 1914. Niet pas sinds haar verzet tegen de uitwijzing van Hitler naar Oostenrijk. Niet pas sinds haar samengaan met de oostelijke KPD in de SED – na de NSDAP de ergste partij in de Duitse geschiedenis. De SPD is DE partij van de islamisering van Duitsland. Een erger, want dodelijker verraad aan Duitsland valt niet voor te stellen.

De SPD heeft het zelfstandig en onafhankelijk denken onder de SPD-functionarissen afgeschaft. De 100%-uitslag van de partijdag der SPD vóór de opper-apparatsjik uit Brussel heeft aangetoond: Er is onder de SPD-functionarissen geen sprake meer van zelfstandig en onafhankelijk denken. De Saarlanders hebben het geheel doorzien. Alle linkse partijen hebben verloren, de Groenen en de Piraten zijn uit de Landdag gegooid, de AfD is tot het 11e deelstaatparlement toegetreden. De Schulz-zeepbel is uit elkaar gespat, in plaats van Schulz-effect nu Schulz-deficit. Wie voor de SPD kiest, kiest voor Martin Schulz. En daarmee voor de ondergang van Duitsland.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Het Schulz-deficit: De SPD is geen alternatief

 1. Golden Girl zegt:

  valt me steeds op hoe slechte gezichtsuitdrukking sommigen hebben, zag ook foto van de paus, die lijkt ook door de duivel bezeten, de kwaadheid die hij uitstraalt
  Kan nog wat worden in Duitsland van de gestoorde Merkel naar deze boze man

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Dat valt mij ook altijd op Golden Girl,,
   Ik kijk altijd naar die lui hun ogen,daar zie je de boosaardigheid in.
   Al eens goed naar de ogen gekeken van (niet mijn) demissionaire minister president?

   Like

 2. Japio zegt:

  Achterneefje van oom Adolf?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Schultz.
   Is waarschijnlijk de vader van Hitler die weer is opgedoken omdat de oorlog al weer ’n tijdje achter de rug is.
   Zoals hij tegenover ’n journalist verklaarde was het nu genoeg geweest.
   “Adolf was een knoeier meneer, al zeg ik het zelf. Ik schaam mij voor mijn zoon!
   In Rusland was het huilen met de klep dicht en zelfs in de Ardennen was het zogenaamd te koud! Ik zal ze eens wat laten zien.
   Na de verkiezingen, als ik Rijks Kanselier ben, zal ik Europa vernietigen.”

   “Ze zullen nog met weemoed terugdenken aan Adolf…!!!”

   Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Dat zegt dat links het liefst helemaal nooit iets doet dan behalve op de zak van een ander willen teren, lukt ze dat niet goedschiks dan maar kwaadschiks, de jankers!!!, daarnaast zien we ook dat links een enorme behoefte heeft aan macht welke altijd ten koste van de ander gaat en zo denken ze toch iets te zijn, ze hebben echter nooit wat toegevoegd aan de mensheid wel heel veel ellende veroorzaakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Herr Schulz eerst maar n’s psychoanalytisch laten keuren, bovendien even aan de leugendetector, voordat alles aan hem wordt toevertrouwt. Wie weet Is hij geschikt of ongeschikt.

  Geliked door 2 people

 5. oeps48 zegt:

  Als ik deze foto goed bekijk, zie ik dat deze duivel druk doende is een haatdragende baardaap te worden. Hij slaagt er al goed in, om Duitsland en heel Europa tegen zich in het harnas te jagen. “Denk eraan, jullie moeten mij allemaal steunen.” Dat kan niet lang meer goedgaan gaan. Nee, dat kan niet anders, dan goed foutgaan gaan.
  Ik moet toegeven, dat hij zijn sterrebeeld (20-12-1955) nog net “boogschutter” alle eer aan doet. Hij heeft zich een doel voor ogen gesteld en zal echt niet rusten, tot hij raak geschoten heeft. Alles is op dat ene doel gericht. Hij verwacht, dat de hele wereld hem steunt. Maar een boogschutter vertelt niet, waar hij zijn pijlen op richt. Hij kijkt wel link uit. Hij komt wel vol trots laten zien, dat hij raak geschoten heeft. En als hij zijn doel heeft gemist, doet hij er verder het stilzwijgen toe en zoekt gewoon een ander doel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het schijnt dat hij ook maar één bal heeft…
   Dat zegt alles!

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ik had vroegah altijd ballen, en had ik ze niet dan jatte ik ze, en dat duurde zo’n beetje tot m’n 12e, toen werden de meisjes interessant.
    Minstens 1 reservebal in bezit.
    Ik schat in dat die Schultz geen verdere ontwikkeling heeft meegemaakt, hoogstens zijn z’n neus en oren gegroeid.
    Lekker puh……
    Zou het met indaling te maken kunnen hebben?
    Of een niet afgeronde studie?
    Ik vroeg laatst aan een directrice van een basisschool of ze mij het verschil kon duiden tussen leren en studeren, ik kon er geen worst van maken, iets met diepzeeduiken.
    Gerelateerd en off t. dit stukkie van de speld:

    De 26-jarige Iris is nog maar een half jaar afgestudeerd maar ze heeft nu al haar droombaan te pakken: junior executive production assistant manager officer director analyst (jr. ex. prod. ass. man. off. dir. an.) bij een middelgroot bedrijf net buiten de randstad.

    Al toen ze een klein meisje was, wist Iris dat dit haar droombaan is. “De één wil piloot worden, de ander dokter, maar ik wilde koste wat kost junior executive production assistant manager officer director analyst (0,8 FTE) worden. Toen ik op de middelbare school een beroepskeuzetest deed, kwam dit er ook uit bij mij. Vriendinnen zeiden ook vaak tegen mij: ‘executive assistant, daar zou je wat mee moeten doen’.”

    Iris had nooit gedacht al zo jong haar dromen waar te maken: “Ik dacht altijd dat ik mijn carrière zou moeten beginnen als junior consumer consultant adviser associate partner & co. Ik ben nog geen 30, en al vier holle begrippen verder. Misschien word ik ooit nog wel head chief senior account executive marketing-solutions-investment-director productions risk analysis compliance schooljuf finance manager. Maar dat is nu nog toekomstmuziek.”

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    En doe ik dit linkje erbij, voor de fans van Schulz, nee, niet voor bronners.
    In Rom hat der EU-Gipfel zum 60. Jubiläum der Römischen Verträge stattgefunden, die den Beginn eines einheitlichen Europas kennzeichneten
    http://berlin-athen.eu/60-jahre-eu-ein-trauriges-jubilaeum/

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Hallo Oeps, ik ben ook een boogschutter, de goedheid zelve,dol op vrijheid en mijn
   pijlen slechts gericht op Amor

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    @ tinekevanschagen
    Er zijn vele doelen, waarop een boogschutter zijn pijlen kan richten. Wat heb jij leuke doelen gekozen; goedheid, vrijheid en Amor. Ik hoop, dat je pijlen je doelen raken. Laat eens weten hoe Amor reageert.
    Boogschutter Schulz heeft minder leuke doelen gekozen. Laten we hopen, dat zijn pijlen hun doel missen.

    Geert Wilders (6-9-1963) is, net als ik, een echte maagd. De ruimhartige maagd is een analyticus, die het graag zuiver houdt. Hij onderzoekt altijd alles. Hij wil het naadje van de kous weten en haalt de onderste steen boven. Dan plakt hij er een etiketje op en bergt het in het juiste vakje weg. Je mag het gerust gebruiken, maar leg het wel op de juiste plek terug, want anders is het foute boel. En dat zegt hij je dan ook recht voor je raap. Diplomatie is niet zijn sterkste kant. Een klein beetje humor mag je wel verwachten. Ze zeggen, dat een maagd ook altijd het laatste woord wil hebben. Is dat zo? AMEN !!!

    Mark Rutte (14-2-1967) is een echte waterman. De waterman is een egoïst, die doordrijft tot het uiterste en nog een heel stuk verder. Het water moet stromen in de richting, die hij heeft bepaald. Ik wil dit, ik wil dat, dit hóórt zùs, dat moet zó, er zijn hogere belangen, de mensen moeten doen wat ik zeg !!! Kost wat kost drijft hij zijn zin door. Het doel heiligt de middelen. Desnoods slaat hij je met zijn waterkruik tegen je kop. Als een waterman zijn zin niet krijgt, is hij ongenietbaar en gaat hij stampen en janken en dan zal hij het iedereen lange tijd mies maken.

    Nigel Farage (3-4-1964) is een echte Ram. De zelfverzekerde ram staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Hij is nogal ondernemend, spannend, spraakzaam en ad rem. Ga hem niet dwars zitten, want dan krijg je een flinke kopstoot. (If I can’t call you mafia, then I ‘ll call you criminals !!) Het bezit is tevens het einde van het verlangen. (Nigel stapte op, toen hij het referendum had gewonnen.)

    Lodewijk Asscher (27-9-1974) is een echte weegschaal. De twijfelende weegschaal is zo aardig en wil altijd alles in balans houden. Hij kan niet kiezen voor het een, noch voor het ander. Hij wil de kool en de geit sparen. Maar de slappe tinus heeft geen ruggegraat. Zet je hem voor het blok, dan tilt hij de balans en doet hij het glazen kastje op slot, tot je het zelf hebt opgelost. Zie ook de rol van Wim Kok (29-9-1938) Wim “de twijfelaar” bij de val van Srebrenica (11 juli 1995).

    Voor ik iedereen tegen de schenen heb geschopt en tegen me in het harnas jaag, wil ik het hier voorlopig maar bij laten.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Maar Oeps, dan heb je ook nog de ascendanten waar je rekening moet houden, die bepalen ook een deel van het karakter…

    Like

 6. danny zegt:

  Gefrustreerd nazistisch mannetje, die opgeruimd dient te worden, voordat hij nog meer schade kan aanrichten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het geluk is dat we zijn zoon hebben meegemaakt.
   Alhoewel de jeugd van tegenwoordig denkt dat “Hitler” de naam is van een reisbureau dat reizen naar Rusland en de rest van Europa organiseerde.

   Ja, je maakt wat mee….

   Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Ik mis alleen nog de doorlopende wekbrauwen, tenzij epileren, nou, dat zal wel niet.

  Geliked door 1 persoon

 8. scheermes zegt:

  De duivel zelf !! Alleen dit keer in een ander jasje !!

  Geliked door 2 people

 9. Ron zegt:

  Honecker, Ceaucescu, Joschka Fischer, Claudia Roth, Kai-Uwe Diekmann.
  Overeenkomst: Allemaal links en allemaal te stom om voor de duvel te dansen.

  En die Schulz heeft het nu ook niet zover geschopt.
  Totaal onbetrouwbare verschijning.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Niet ver geschopt? Opvolger van de natte dweil, incasseren monumentale salarissen en ongelofelijke pensioenrechten. Als geen enkel beroep geleerde, geen schoolsysteem afgemaakte dronkenboer en als hulpje verkopen in een boekwinkeltje, vind ik, dat hij het best wel heel ver geschopt heeft. Maar hij was in de partij, net zoals hier omhoog gevallen fguren alleen maar lid van de partij waren en verder niks konden en bijgedragen hebben door ook eens met beide poten op de werkvloer te staan.

   Geliked door 1 persoon

 10. Taljaard zegt:

  Je vraagt je toch werkelijk af waarom een beschaafd en hoog ontwikkeld volk als de Duitsers soms voor volstrekt onbetrouwbare machtswellustelingen van politici vallen. Dat heeft in de geschiedenis al eerder tot een ramp geleid. Nu is Schulz natuurlijk nog lang geen Hitler, want dat monster was wel degelijk hoogbegaafd, fantasierijk, charismatisch en creatief en beschikte over een IQ van minstens 140. Het was destijds juist een levensgevaarlijk misverstand dat men hem structureel onderschatte. Dat was ook een bewust onderdeel van zijn tactiek om een heel volk langzaam maar zeker in zijn greep te krijgen, omdat alleen zijn naaste vertrouwelingen wisten wie en wat hij werkelijk was en wat zijn plannen waren. Hitler was buitengewoon begaafd en heeft zich vrijwel helemaal alleen, op eigen kracht niets en niemand ontziend, naar de absolute macht toe gewerkt en heel continentaal West en Midden Europa op een gegeven moment aan zich weten te onderwerpen.
  Dat lukt echt niet wanneer je slechts een middelmatig en gewoon persoontje bent.
  Na de val van Frankrijk in de zomer van 1940 is het succes hem echter naar het hoofd gestegen en geloofde hij zelf in zijn onfeilbaarheid, wat uiteindelijk zijn eigen val betekende.

  Schulz beschikt overduidelijk niet over een dergelijke griezelig hoge intelligentie. En fantasierijk, creatief en charismatisch is hij al evenmin. Hij is slechts een omhoog gevallen kleinburger, die zich vanwege een door louter toeval hem in de schoot geworpen hoge en invloedrijke positie, meent te kunnen en te moeten gedragen als een XVIe eeuwse renassiancevorst als Karel V, Hendrik VIII en Frans I. Met alle pretenties en eerbewijzen die daar bij horen en waar hij meent recht op te hebben.
  Ook dat kan natuurlijk alleen maar verkeerd aflopen, maar dat maakt hem nog geen Hitler.
  Hij is ook geen Merkel; een op het oog conformistische grijze muis, die echter wel degelijk over een verborgen agenda en een aanzienlijke intelligentie beschikt.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Bijzonder goede beschrijving van de diverse politieke extremiteiten uit de geschiedenis van Europa.
   Maar hoe komt het dan dat deze heersers allemaal, zonder enige uitzondering, roemloos ten onder zijn gegaan…?
   Hitler die zo intelligent was, heeft zichzelf óók door zijn arrogantie vernietigd.
   miljoenen mensen zinloos de dood zijn ingedreven. Speciaal in Rusland…

   Dit bewijst, naar mijn mening, dat hoogmoed tezamen met arrogantie iedereen vernietigen die deze geestesziektes niet onder controle kan houden, en dat intelligentie, creativiteit, charisma en fantasie niet voldoende zijn om deze verwording tegen te gaan…

   Like

  • oeps48 zegt:

   Onderschat die Schulz niet. Hij is een levensgevaarlijke duivel !!!

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Taljaard,
   Ben jij nu van mening dat hij de verborgen agenda niet dient?

   Like

 11. ieznogoedh zegt:

  Nu is Schulz natuurlijk nog lang geen Hitler,
  Klopt, maar wat niet is kan nog komen.
  Dan denk ik niet meteen aan schoorstenen maar ik ben ervan overtuigd dat als deze man echte macht krijgt, zijn masker pas echt gaat vallen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Ik heb een tyfushekel aan hitler , maar het was nog een heer – om te zien – vergeleken bij die ongeschoren varkenskop van Schulz .
  De laatste kijkt ook nog een stuk dwazer uit zijn ogen , dat belooft nog wat !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s