VIDEO: Foto vrijgegeven van verdachte van aanslag Sint Petersburg

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Foto vrijgegeven van verdachte van aanslag Sint Petersburg

 1. danny zegt:

  Jagen op die droplul, en kijken of hij de dader is.
  Kan je wel aan Putin overlaten.

  Like

 2. trebor2110 zegt:

  wel raar dan dat er een 2de explosief is gevonden

  Like

 3. ildiko zegt:

  gisteren nog op DWDD zei onze man uit Rusland dat bijna zeker is dat Poetin achter ziet ??????hoe kan je zo iets vreselijkst gewoon op de TV verzinnen. Ik schaam me diep hoe veel debielen hier een podium krijgen.

  Like

  • danny zegt:

   Heb ik ook gezien die uitzending.
   Dan wil ik zien dat hij dat kan bewijzen.
   Maar dat kan dereck sauertje niet.
   Maar wel putin zonder enkel bewijs beschuldigen.

   Like

 4. elisah zegt:

  Het schijnt toch iemand anders te zijn, een man van 23.

  Like

 5. Nou dat ziet er in ieder geval niet erg Europees uit.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Dit heeft volgens pechdrol en vele klootviolen niets met de islam te maken want dat is een vredelievende religie.
  Of het zal wel een verward iemand zijn zoals ook bovenstaand misbaksel vaak beweerd .

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Etnisch profileren ten strengste verboden. We zijn allemaal moslim. Een man met een lange baard en een jurk is gewoon een man met baard en jurk. Er meer van maken is onderbuik en dat past niet bij consumenten van de N.P.O., Volkskrant, NRC. AD en de Groene.

  Like

 8. Japio zegt:

  Hè dat lijkt wel een moslim, hadden we niet verwacht. Dat doen ze normaal nooit die aanhangers van de religie van de vrede. Normaal gaan ze vredig een eindje fietsen en nemen ze een betonschaar mee om wat voor reden dan ook. En dan komen ze homo’s tegen waar ze gezellig een gesprekje mee gaan voeren. En dan kan het gebeuren dat zo’n homo perongeluk tegen die betonschaar aan loopt met z’n gezicht. Nee hoor, die moslims zoeken helemaal het geweld niet op. Waar zouden we zijn zonder al die vreedzame medelanders? Gezellig een moskeetje hier en een gesluierd vrouwtje daarrrr en al die mannen met jurken en baarden. Al die islamitische winkels en koffiehuizen, het geeft echt een sfeertje van “op vakantie zijn”. Het bespaart je een hoop geld voor verre vakanties door naar de Schilderswijk of Transvaal met z’n markt te gaan. Het Nederland van weleer is getransformeerd in een islamitische enclave waar we gezellig mogen samenleven met deze religie van de vrede. Het Nederland van toen de tijd waarin Wim Sonneveld het mooie liefje “Het Dorp” zong is op sterven na dood. Wat is er in hemelsnaam gebeurt met ons landje? https://www.youtube.com/watch?v=FaVDXyXqI9Q&feature=share

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Uit weet niet alle moslims zijn terrorist, maar alle terroristen zijn wel moslim.
  Maar veruit de meeste moslims supporten of bewonderen deze moslimterroristen wel !!
  Of er ook nog loyale moslims zijn is moeilijk te zeggen, voor mij zijn ze één pot nat, ik vertrouw ze niet en ze horen zeer zeker niet in overheidsdienst thuis !!!!

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Wat een zombie, komt zeker uit dit groepje engerds.https://www.youtube.com/watch?v=48laJC8wYl4

  Like

  • Thom zegt:

   Ze zijn inderdaad veel gekker en hysterischer dan de meeste mensen in ons land beseffen. Ik was 40 jaar geleden als rugzaktoerist in de Turkse stad Diyarbakir, dat is een gebied waar veel Koerden wonen. Ik werd uitgenodigd door een Koerdische winkelier om met hem ’s avonds met hem ergens te gaan eten. We gingen er met de dolmus (een soort taxibusje dat vaste routes rijdt) naar toe. Het was een gewoon woonhuis in een achterafwijk met toch redelijke nette huizen. Er waren wel 40 mannen aanwezig. Iedereen gaf elkaar een hand en een man zat als voorganger op een bank. Er begon een islamitische gebedsdienst waarbij de voorganger bepaalde wat er ging gebeuren. Regelmatig wreven ze elkaar over hun rug en bij mij dus ook. Op een gegeven ogenblik begonnen ze allemaal te krijsen dat “ululatie” wordt genoemd, wat je Arabische vrouwen weleens ziet doen.

   Daarna begonnen ze te headbangen, d.w.z. heel fanatiek met hun hoofd heen en weer te slaan. Het was een grote hysterische bedoening. Ik dacht nog, als lui die zo gek zijn het op hun heupen krijgen, dan ben je nog niet jarig.

   Na één of twee uur was de bijeenkomst afgelopen en gingen de mannen in groepen naar huis. Buiten stond de Turkse politie te wachten in de gangpaden en bescheen ons met hun zaklampen. Ik was goed behandeld, maar vond wat ik meegemaakt had toch zeer speciaal en bijzonder angstaanjagend.

   Like

   • Pietersen zegt:

    Als je ze zo ziet lijken ze allemaal hetzelfde. Zou er nog wel een zijn die een identiteit heeft of is alles ondergeschikt geworden aan de islam-cult ?

    Like

 11. boorzalf zegt:

  https://www.infowars.com/europe-declines-to-stand-in-solidarity-with-st-petersburg-bomb-victims-no-illuminated-landmarks/
  Europa weigert zijn medeleven aan de slachtoffers van St-Petersburg,

  Als eerbetoon aan de slachtoffers van St-Petersburg.

  Like

 12. Helemaal mee eens boorzalf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s