Spoedbericht: Duizenden Taliban-strijders Duitsland binnengekomen als “vluchtelingen”

Screenshot_1

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Er zijn duizenden Taliban! Het zijn de vruchten van de Merkeliaanse immigratie-politiek

Vanwege de illegale immigratie van duizenden, als vluchtelingen vermomde Taliban -strijders naar Duitsland heeft de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof in Duitsland daardoor al meer dan 70 zaken in behandeling. Zes mannen zitten in voorarrest. De arrestatie van de belachelijk weinige zes van de duizenden vrij rondlopende Taliban-strijders is een farce! In feite hebben Merkel en de afgevaardigden in het parlement door hun criminele politiek van grenzeloze massale immigratie van miljoenen moslims Duitsland in een latente staat van oorlog gedreven. Wanneer deze oorlog – het zal een oorlog zijn van de moslims tegen de Duitsers – uitbreekt, hangt af van factoren die zich niet laten berekenen. Deze oorlog kan ieder moment beginnen.

Michael Mannheimer Blog

Zinloze onderzoeken van het justitiële staatsapparaat tegen individuele Taliban. Zinvol zou uitsluitend een staatsonderzoek tegen Merkel zijn

Van een onderzoek tegen de belangrijkste persoon met betrekking tot deze illegale immigraties van terroristen is niets bekend. Want zonder deze persoon zou geen enkele Taliban of IS-terrorist Duitsland binnengekomen zijn. Het is de grootste mensensmokkelaarster – en wereldwijd door de grootste terroristische verenigingen ondersteunde Angela Merkel. Ze ging in tegen talloze wetten, vervormde recht en grondwet naar believen. De onderzoeken van het justitiële staatsapparaat behoren allang gericht te zijn op het kanselierschap. Want goede onderzoekers proberen altijd van criminele of terroristische verenigingen het hoofd te vinden.Maar hier in Merkelland gelden allang andere wetten. Het Wetboek van Strafrecht en de grondwet zijn, wat de handelingen van de regering betreft, feitelijk afgeschaft.

Dat weet ik, dat weten de meeste juristen, dat weet ook de politie, net als de media. En sowieso de politiek. Maar óf men verdoezelt de talloze bewijzen van de Merkeliaanse onrechtstaat (omdat men hiervan zelf deel uitmaakt) of men heeft niet de nodige lef om dit openlijk bekend te maken. Geen strafvervolgingsautoriteit heeft de moed zich aan zijn eed te houden en tegen de belangrijkste existentieel-verantwoordelijken voor de voortdurende, voor het voortbestaan van Duitsland bedreigende, strafbare minachting van Duitse wetten onderzoeken in te stellen en hen ter verantwoording te roepen. Aldus is het zoeken naar de Taliban-strijders en de arrestatie van een jammerlijk klein aantal van deze terroristen een goedkope, politieke afleidingsmanoeuvre onder het motto: “Zie, de staat doet iets voor uw veiligheid!” In werkelijkheid leidt dit zoeken af van het feit dat dit gevaar er zonder hem, de staat, niet geweest zou zijn.

Paragraaf 129a alinea 5 vorming van terroristische verenigingen

Desbetreffend zegt paragraaf 129a alinea 5 (ondersteuning van terroristische verenigingen):

Wie een terroristische vereniging ondersteunt, zal in het geval van de alinea’s 1 (moord, paragraaf 211) of doodslag (paragraaf 212) of volkerenmoord (paragraaf 6 van het Wetboek van Volksstrafrecht) of misdaad tegen de menselijkheid (paragraaf 7 van het Wetboek van Volksstrafrecht) of oorlogsmisdaden (paragrafen 8,9, 10, 11 of paragraaf 12 van het Wetboek van Volksstrafrecht) en alinea 2 (strafbare daden tegen de persoonlijke vrijheid in geval van paragraaf 239a of van paragraaf 239b) worden bestraft met vrijheidsstraffen van zes maanden tot 10 jaar.

Zowel Merkel, haar hele regering, de meeste politici in het parlement en de deelstaatparlementen als talrijke politici en journalisten die de islam betitelen als “religie van de vrede” en zich inzetten voor de criminele immigratiepolitiek van Merkel, vallen zonder twijfel onder deze strafbare feiten.

Maar er zal niets gebeuren. In plaats daarvan zal Duitsland stap voor stap zijn ondergang tegemoet gaan. Efficiënt, met een uiterst goed georganiseerde staatsbureaucratie – en vooral: zonder dat er sprake is van een doeltreffend verzet van de kant van het Duitse volk. Want de “wandelingen” van PEGIDA en andere patriottische bewegingen hebben het proces niet kunnen stoppen, maar het integendeel nog bespoedigd.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.qwordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Taliban, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Spoedbericht: Duizenden Taliban-strijders Duitsland binnengekomen als “vluchtelingen”

 1. Tistochwat zegt:

  Het gaat toch precies zoals gepland?

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   K denk het ook, we staan er echt niet verbaasd van.
   Merkel pishoer is druk bezig samen met de SPD-flikkers om heel Duitsland kapot te maken. Het enige probleem is dat wij niet aan echte wapens kunnen komen, want als Duitsland niest worden wij ook zwaar verkouden.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Drs.P. 25 april 2017 om 13:01

    Natuurlijk érger ik me wel gruwelijk aan wat er overal gebeurt, maar soms krijg ik het gevoel dat ik me er maar bij moet neerleggen omdat dit plan van satan nu eenmaal eerst uitgevoerd moet worden. Niet dat ik het met een fijn gevoel kan accepteren, maar wat moeten we nu – zonder ook maar enig vuurwapen en een schuur vol kogels te hebben – in hemelsnaam doen tegen al die duistere miljardairs die hun ziel aan de duivel hebben verkocht? We kunnen niet eens op tegen de belastingdienst, die je- zonder ook maar met de ogen te knipperen – ‘gewoon’ uit je huis komt zetten als je je ‘leefboete’ niet kunt betalen.

    Geliked door 1 persoon

  • Dit kan ik helaas niet ontkennen Tis.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Leuk artikeltje weer van die Mannheimer.
    Doemdenkertje eerste klas.
    Als klein manneke viel hij al op door zijn somber uiterlijk.
    Jongen zeiden ze vroeger al, jongen wat denk jij weer doeminerend…!
    Nou hij heeft er helemaal niets van geleerd want Duitsland is gedoemd.
    Zegt Mannheimer. Dan dan moet het dus wel waar zijn…
    Gelooft u het?…
    Want ik lees hier dat er al lieden zijn die alles er al bij neer willen gooien, want we zijn tòch verloren…
    Geloof het toch niet.
    Mannheimer lult uit zijn doemnek.

    Er zijn zoveel factoren die het onmogelijk zullen maken dat de islam hier het roer kan overnemen.
    Niemand gelooft hier meer in God. Om te beginnen dus, en nou zullen we ineens aan een Ahllah moeten geloven…
    Nee, dat laten we over aan die 7e-eeuwse zandvlooien, die gehurkt in het zand alles aannemen wat de immam vertelt, want denken kunnen ze zelf niet.
    En dan heb ik het nog niet over Amerika en Rusland die het niet zouden kunnen accepteren dat Europa zou vallen voor de islam.
    Verder zijn wij er zelf ook nog beste mensen…
    Nee, geloof niet in dit doem-gezwets.
    Jammer van de vertaling zeg ik dan maar.

    Het zal natuurlijk wel ’n grote puinhoop worden.
    Dat wel.
    We zullen na afloop heel veel moeten afstoffen, maar wat er dan weer tevoorschijn
    zal komen is nog zo goed als nieuw.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    “Jammer van de vertaling?” Vind ik niet, hoor, Paul:
    En de vertaling is nog altijd iets, wat i k op me heb genomen.
    Dus daar gaat het tenslotte nog steeds om, zullen we dan maar zeggen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 25 april 2017 om 20:34

    Ik ben niet zomaar aan het ‘doemen’ hoor. Ik zie ‘gewoon’ het onvermijdelijke gebeuren. ‘Allah’ is erg in zwang, net als het dragen van een kopvod. Veel linkse mutsen bekeren zich graag tot de schitterende ‘religie van de vrede’. Je bent dan helemaal ‘in’ en alvast lekker globalistisch bezig, dus klaar voor de toekomst. God is daarentegen ouderwets, vindt men, en die is dus voor de domme refo’s, die in sprookjes geloven.
    Kortom: God is ‘uit’ en ‘allah’ is ‘in’.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Ik had het over die doemerd van ’n Mannheimer, lieve Tis.
    Neer, jij niet hoor.
    Het gaat ook niet over het geloven in God of Allah, het gaat over toegeven
    omdat alles al bij voorbaat verloren is.
    En dit vóórdat de echte strijd uberhaubt begonnen is.

    Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Als je bepaalde passages in koran bekijkt, dan zou je de aanhangers van die beweging allemaal potentiële terroristen kunnen noemen?

  Geliked door 2 people

 3. oeps48 zegt:

  Wat een engel is die Merkel. Gatver….. Wat een kreng is dat wijf !!!
  Zo de vijfde colonne is dus binnen. Heerlijk hè, die open grenzen. Je maakt mij niet wijs, dat die moffin niet weet wat dat is. Met zo´n politica heb je toch geen vijanden meer nodig. Dit cultuur barbarisme loopt echt de spuigaten uit. Hoe kan die heks met haar duivelse streken dat multiculti gedoe nog langer met een stalen gezicht aan Europa verkopen? Ik hoop, dat die zielige lieverdjes ook haar persoonlijk eens wat te na gaan komen, zodat het nazi secreet ook zelf aan den lijve gaat ondervinden wat zij heeft berokkend. Wedden, dat zij dat dan helemaal niet gaat schaffen? De totale chaos is nabij. Dit kan zo echt niet langer. Wanneer is de maat vol? Wanneer valt de druppel, die de emmmer doet overlopen? Hoe lang gaat de kruik nog te water? Zijn er in Duitsland nou echt geen flinke ferme stoere sterke knapen te vinden, die even orde op zaken kunnen stellen?

  Geliked door 2 people

 4. Beschouwer zegt:

  Die Merkeliaanse politiek is pure huichelarij. Ook is er door censuurwetgevign nauweloijks nog de mogelijkheid om kritiek te hebben op de islam en het klimaatsprookje. Echt DDR-achtig geworden. Maar ja Merkel komt uit de DDR.

  Geliked door 2 people

 5. scheermes zegt:

  Wir schaffen das !!

  Like

 6. Het gaat in ieder geval de goede kant uit voor Merkel, nu weer wat Taliban pareltjes voor haar verzameling en al ze die compleet heeft, gaat de grote BOEM af.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Want de “wandelingen” van PEGIDA en andere patriottische bewegingen hebben het proces niet kunnen stoppen, maar het integendeel nog bespoedigd.

  Daarom hecht ik geen waarde meer aan demonstraties e.d.
  Uiteraard heb ik bewondering voor degenen die op die manier nog uiting willen geven aan hun ongenoegen, maar de zakkenvullende, demonische ‘elite’ lacht er om en hun volgelingen boeken – om voor ons onbegrijpelijke redenen – steeds meer succes.

  Like

 8. MS zegt:

  Dat wijf moet weg! Maar ja die Duitsers lopen nu weer achter een andere ‘Führer” aan, die Schulz van de SPD. Ze hebben het kennelijk in de genen om alleen maar te slijmen met gezag en geen greintje onafhankelijk denken of kritiek te hebben en bovendien alle kritiek de grond in te boren. Wat een walgelijk volk. Mijn grootvader zei het al: vertrouw nooit een Duitser.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @MS: Heb ik het nu al tegen Ú gezegd of tegen een ander? – Hoe dan ook: Kom niet op déze manier aan de Duitsers, want dan komt U aan m i j !
   U kunt de Nederlanders trouwens momenteel van vrijwel hetzelfde betichten: Doen die op dit ogenblik iets anders, soms?
   Het is een virus, dat in heel West-Europa rondwaart en ik zal niet dulden, dat daar specifiek één volk uitgetild wordt, dat zich niet beter of slechter toont dan al de andere en waaraan ikzelf alleen maar góede herinneringen heb, laat U dát voor eens en voor altijd gezegd zijn!

   Like

 9. tippelaar zegt:

  Misschien dat een staatsgreep in duitsland het tij nog kan keren maar helaas, duitsers zijn duitsers und Befehl is Befehl.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De communiste Merkel, deze verraadster van Duitsland en Europa, is net als onze Pinokkio Rutte(VVD) een marionet van de ploerten der EUSSR,Bilderberg, Soros en de NWO. Zij voert de bevelen van deze duivelse organisaties gewoon uit, zonder met de ogen te knipperen. Vreedzaam komt er voor Duitsland, Nederland en de rest van Europa, helaas, GEEN OPLOSSING!

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Het enige waar je misschien nu nog wat zou kunnen bereiken in de BRD is een generale staking. Dat is dus het land compleet en totaal plat leggen, helemaal niemand die nog werkt.
  Overigens is dat wel verboden volgens een of andere wet, maar wie van de regering van de BRD houdt zich dan wel nog aan een wet. Ze hebben met alle wetten en regels die er zijn al hun reet mee afgeveegd en de bodem ingetrapt.

  Like

 12. Ron zegt:

  Dat het op burgeroorlog gaat uitdraaien is zo wel duidelijk.
  Het enige dat we nog kunnen doen is ons voorbereiden hierop. Als het kan met vuurwapen, als het niet kan met scherpe keukenmessen, geslepen tuingereedschap en geslepen stokken en staven, allemaal in smerige drap vol bacteriën gedoopt. Denk aan mest, hondenstront, slootbagger, kleigrond, modder, enzovoorts. Als het maar lekker besmettelijk is zodat al die jihadisten lekker ziek worden van vieze kleine en grote verwondingen. Ik weet even niets beters.
  Heeft iemand een beter plan?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Ron 25 april 2017 om 18:19

   Wat ik zó hartverscheurend triest vind, is dat (hoog)bejaarde mensen zichzelf niet eens meer kúnnen verdedigen… Die kunnen vaak niet eens meer staan…
   Het zal je moeder maar zijn die door zo’n smerige, ranzige, schurftige, achterlijke tering mohammedaan wordt onthoofd en dat je dat dan moet aanzien…
   Dat je moet aanhoren hoe ze ligt te reutelen…

   O bah, dat we tegenwoordig al moeten dénken aan die dingen…

   Like

   • Ron zegt:

    @Tistochwat op 25 april 2017 om 19:17
    Het zal er op neerkomen dat de sterke jongelingen en mensen van middelbare leeftijd de zwakke ouderen en natuurlijk ook kinderen en mensen die zichzelf niet kunnen beschermen zullen moeten verdedigen. Helaas zal niet iedere kwetsbare persoon iemand hebben om door beschermd te worden. Dat is inderdaad hartverscheurend.
    De echte sterken onder ons zullen dan nog even moeten denken aan de regering in Den Haag en de EU in Brussel en zorgen dat zij hier niet aan zullen ontsnappen en tijdig kunnen vluchten. Zorgen dat zij niet wegkomen kan voldoende zijn, de jihadisten rekenen dan verder wel met ze af.
    Ik hoop dat de dreiging dat zij zelf niet zullen ontkomen zal binnenkomen bij die landverraders in de regering zodat ze van gedachten zullen veranderen. Anders zal een deel van de voorbereiding eruit moeten bestaan om te zorgen dat deze verraders niet kunnen ontsnappen.

    Like

   • Steven zegt:

    Geloof mij maar dan wanneer hier de eerste moordpartijen gaan platst vinden, dat Rutte & Co + het koningshuis als eerste in een privé vliegtuig het land verlaten, en de burgers mogen dan al dat PISLAM TUIG te lijf gaan.
    Dan krijgen van dat gevluchte zooitje via de radio vanuit een veilig land wel te horen dat we MOED moeten houden.

    Geliked door 1 persoon

   • Ron zegt:

    @Steven op 26 april 2017 om 07:48
    We zullen goed in de gaten moeten houden wanneer de koninklijke familie en regering de benen dreigen te nemen. Dit zal waarschijnlijk met een vliegtuig of helicopter gebeuren. Vuurpijlen met vuurwerkbommen er aan of anders meerdere opgevoerde laserpennen zijn mogelijkheden om ontsnapping van de regering per vliegtuig of helicopter te voorkomen.
    Vluchten per boot is dan nog mogelijk, maar dan moet de regering wel naar een haven reizen per auto.
    Het moeilijkst zal nog zijn het moment te bepalen waarop de regering inderdaad de benen neemt. Goed opletten dus.

    Like

 13. De honden blaffen zich uit de naad maar de karavaan trekt verder, het moeras in, waar dat roestige wagentje nog steeds staat te wachten.

  Like

 14. OphEUffen zegt:

  Het wordt een oorlog van moslims en collaborerend links tegen de pattriotische Europeanen. Vergis u niet, de islam is de grote splijtzwamdie de homogeniteit van Europese volkeren volledig uit elkaar speelt. Gefaciliteerd door linkse verraad. Ik zal om beide vijanden geen traan laten.

  Like

 15. Pingback: Spoedbericht: Duizenden Taliban-strijders Duitsland binnengekomen als “vluchtelingen” | eunmask

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Tistochwat zegt: 25 april 2017 om 19:17
  De volgorde is andersom. Reutelen doe je voordat je onthoofd bent en ze bezig zijn om te zagen met een bot mes. Daarna is het stil. DOODstil.
  Ik ben onlangs aan mijn 80e jaar begonnen en voel me wel aangesproken door deze schets van de op ons afkomende toekomst.
  Er moet toch een manier te vinden zijn om aan wapens te komen. Vuurwapens als het even kan. En op grote schaal want het aantal moordenaars dat reeds onder ons is is groot. Heel groot.
  We hebben veel te veel tijd verloren laten gaan. Er zijn ook kansen laten liggen. Mogelijk is het al te laat maar een laatste wanhopige poging moet toch gewaagd worden. Dan is het wel zaak dat we samenspannen. Samen spannen. Vandaag nog.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  @ M.A.L. Sion 26 april 2017 om 14:38

  O, bent u al 80? Dat wist ik niet.
  Tja, vuurwapens… Je moet er natuurlijk ook mee kunnen omgaan. Zo’n ding op de een of andere manier aanschaffen is één, maar je moet ook constant aan voldoende munitie kunnen komen, én aan instructeurs uit de gelederen van de ‘realisten’.

  Like

 18. Pingback: Dodenherdenking ‘de Europese “verbroedering” met islam’ – Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s