Trump verwijdert Twitter-bericht over Abbas, nadat de chef van de “Palestijnen” hem had belogen

Screenshot_92

(Vertaling: E.J. Bron)

Kort na zijn ontmoeting met de Palestijnse chef Mahmoud Abbas verleden week publiceerde de Amerikaanse president Donald Trump op zijn Twitter-account welke eer het voor hem geweest zou zijn om Mahmoud Abbas te begroeten. Dit bericht werd duizenden keren verspreid.

Israel Heute

Maar enkele uren later werd dit Twitter-bericht weer door Trump verwijderd. Men neemt aan dat hij boos was over de drieste leugens van Abbas.

“Meneer de president, ik verzeker u dat wij onze jeugd, onze kinderen en kleinkinderen opvoeden tot vrede”, beweerde Abbas, toen hij en Trump erover overlegden wat de vrede in het Midden-Oosten zou kunnen bewaren.

Abbas zei verder: “Wij doen ons best om veiligheid, vrijheid en vrede voor onze kinderen te creëren, opdat zij net zo kunnen leven als de andere kinderen in de wereld, samen met de Israëlische kinderen in vrede en veiligheid”.

Velen, waaronder ook minister-president Benjamin Netanyahu, reageerden daarop en verklaarden dat de Palestijnse Autoriterit de enorme bedragen aan hulpbetalingen uit het buitenland ervoor zou gebruiken om aan terroristen, die gevangen zitten in Israël, studiebeurzen te betalen.

Ook zou de Palestijnse Autoriteit scholen, parken en zomerkampen naar de ergste en meest gruwelijke terroristen noemen die het grootste aantal Joden vermoord hadden.

Netanyahu noemde niet wat de Arabische kinderen op de scholen van de Palestijnse Autoriteit leren. In de lessen en de boeken worden de Joden inferieure, bloeddorstige mensen genoemd. In de programma´s op de Palestijnse televisie is de joodse situatie zelfs nog veel erger.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Donald Trump, Hypocrisie, Islam, Israël, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Trump verwijdert Twitter-bericht over Abbas, nadat de chef van de “Palestijnen” hem had belogen

 1. hslot4 zegt:

  Nou weet Trumpie ook meteen wat de term Taqiya inhoudt

  Geliked door 2 people

 2. ieznogoedh zegt:

  Trump valt echt zwaar tegen,
  Toegegeven, beter dan Killary, maar deslniettemin, een miskoop!
  Als je je zo in de maling laat nemen door een lid van een organisatie, volgens de Nederlandse rechter: ras, van leugenaars en terroristen, hetgeen ieder weldenkend mens al jaaaaren weet, dan ben je geen knip voor je neus waard.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Toch is hij veel beter dan Hillary of een ander. Deze man handelt tenminste en hangt niet achterover met politieke correctheid.

   Like

 3. Beschouwer zegt:

  We zullen zien wat het kabinet Trump met het klimaatleugenverdrag gaat doen.
  Ik (en velen met mij) dat dit klimaatsprookjesverdrag de vuilnisbak is gaat…

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Weg met dit klimaatsprookjes verdrag. Ene grote onzin ! CO2 heeft geen invloed op het klimaat want slechts 0.04 % van de lucht bestaat uit CO2. Meer CO2 doet planten sneller groeien. De zon heeft invloed op het klimaat maar die kunnen machtswellustelingen niet belasten de zon.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Terug naar je tent, zoals Witte Veder.

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Ik heb het idee dat Trump eigenlijk weinig van de wereld buiten Amerika kent en ook het politieke wereldje onderschat heeft (dat laatste ga hij zelf ook eens toe). Maar ik denk dat hij een scherp verstand heeft en snel (af- en bij)leert.

  We zien hem nu op verschillende punten wat heen en weer zwabberen, maar ik heb er nog wel vertrouwen in, eigenlijk. Zal mijn romantische aanleg wel zijn, die altijd weer het beste hoopt (noodgedwongen, omdat het ergste te verschrikkelijk is om aan te nemen), maar Trump is zijn hele leven constitent geweest in zijn ideeën en het lijkt me sterk dat hij zichzelf zo zal verraden, zeker op zo’n hoge leeftijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s