IN GEVAL VAN NOOD . . .

Screenshot_73

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op IN GEVAL VAN NOOD . . .

 1. Thoth zegt:

  Aha, verdrietig :

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Thoth 25 mei 2017 om 12:16

   Ik denk dat ze voor het dramatische effect het broekje van dat joch een stukje omlaag hebben getrokken om dat schattige blote buikje te laten zien. Dat deed het nóg beter op de foto.

   Like

   • Johan zegt:

    Ze hebben het kind wél verplaatst naar een andere lokatie alvorens de foto te nemen. Waarschijnlijk om een beter gewenst effect te krijgen.

    Like

  • Elisah zegt:

   Heel triest dit, maar er zijn heel veel slachtoffers die geen enkele aandacht krijgen…

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  We zijn wel in oorlog met de pislam, maar dat heeft een reden, want die bootjes kunnen zo terug gestuurd worden , ff paar afknallen en het stopt.

  Maar veel meer zijn we in oorlog met de smerige teringratten in Brussel/denHaag/Berlijn/Parijs/noemmaarop, met de deep state in de usa, met de jezuietenbendes van het vaticaan, met de bankelite, met de NWO van soros en kornuiten. Al die ratten pleuren ons hele continent vol met heul veul voor hen “nuttige idioten” genaamd pislam & booslims.

  Wij, ja ook wij van de westerse imperialistische navo hebben onder aanvoering van de usa wel een miljoen doden op ons geweten in alleen al Irak vanwege een bullshit verhaal over wapens van massdestruction en meteen het hele land naar de klote geholpen.

  Wij, ja ook wij van de westerse coalitie hebben 500.000 doden op ons geweten in Syrie wat een in principe vreedzaam land was en meteen het hele land naar de klote geholpen.

  Wij, ja ook wij van de westerse fuck navo coalitie hebben honderdduizenden doden op ons geweten door te stoken in Yoegoslavie en de booslims daar van wapens te voorzien, Kosovo van Servie af te nemen en aan fucking booslim idioten te geven en Servie 40 jaar terug in de tijd te bombarderen.

  Na een inside job van 11/9 (torens zijn met springstof opgeblazen) is de deep state aan een oorlog in Afganistan begonnen om de papaver oogsten daar te kunnen stelen en de rare earth metals, honderdduizenden doden tot gevolg.

  Man man man man wat hebben wij westerlingen er een teringzooi van gemaakt in deze wereld.
  Weet: NAVO=CIA=ISIS=deep state=soros=NWO=NATO is een heel groot leugen en bedrog verhaal.

  Vergeet dus niet het adagium van: “Niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt”.
  Dus leer uw echte vijand(en) kennen en dat is zeker en vast de ongekozen satanische overheid.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Betrek dat WIJ even lekker op je zelf.
   IK ben helemaal nergens schuldig aan en dat laat ik mij niet aanpraten ook.
   IK heb er niet voor gekozen of er voor gestemd om zo te handelen zo als ze alle ellende hebben aangericht overal in de wereld.

   Geliked door 2 people

   • Golden Girl zegt:

    heer Bert, helemaal gelijk, die oorlog in Syrie met alle gevolgen erna hebben wij persoonlijk niet veroorzaakt, en dat nu half Afrika en Azie meelift op de ellende van anderen die echt alles hebben moeten achterlaten is schaamteloos, vluchten voor de poen die ze gratis te wachten staat, maar ja ze laten het maar toe, en alle anderen die op het strand staan van Libie willen ook wel luieren op de zak van de Europeanen

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat WIJ zijn schuldig, Wij hebben gekozen, WIJ hebben dit verdient.
    Alles is onze schuld, dat komt bij mij me strot uit.
    WIJ bepalen helemaal niks.
    WIJ zijn enkel verplicht om er aan mee te betalen, of WIJ het nou willen of niet.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    Heeeee Bert, ik bedoel niet jou of iemand anders persoonlijk, maar NL met de smerige ratten in den Haag is lid van de NAVO, dus is in ieder geval onze overheid en daarnaast een ieder die er op die club gestemd heeft mede verantwoordelijk voor de bovenstaande ellende. En dat beseffen de debiele VVD & PvdA guttmensch stemmers helemaal niet!!!

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik zet mijn reactie hier ook nog maar een keer:

  Regenten importeren mohammedaanse terroristische ‘vluchtelingen’ -> GROTE BOEMMM! -> ‘regenten’ zijn geschokt en intens verdrietig -> de Gutmensch legt bloemen, kaarsen, theelichtjes, knuffels neer -> de linkse, dociele klootzakken worden nóg tolerenter en trekken nóg meer partij voor de zielige mohammedanen, die toch zó vredelievend zijn -> de regenten importeren nóg meer mohammedaanse terroristische ‘vluchtelingen’ -> GROTE BOEMMM! -> ‘regenten’ zijn geschokt en intens verdrietig -> de Gutmensch legt bloemen, kaarsen, theelichtjes, knuffels neer -> de linkse, dociele klootzakken worden nóg tolerenter en trekken nóg meer partij voor de zielige mohammedanen, die toch zó vredelievend zijn -> de regenten importeren nóg meer mohammedaanse terroristische ‘vluchtelingen’ -> GROTE BOEMMM! -> ‘regenten’ zijn geschokt en intens verdrietig -> de Gutmensch legt bloemen, kaarsen, theelichtjes, knuffels neer -> de linkse, dociele klootzakken worden nóg tolerenter en trekken nóg meer partij voor de zielige mohammedanen, die toch zó vredelievend zijn, enz., enz., enz.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 13.17. uur. En dat gaat dan door, dag aan dag. En de politieke verraders; zagen dat het goed was….heel goed was.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix 25 mei 2017 om 13:58

    Tuurlijk! Zelf hoeven ze toch niet tussen die mohammedaanse zooi te wonen en als het écht uit de hand dreigt te lopen, zitten ze heel snel eerste klas in het vliegtuig naar een veilig paradijselijk oord.

    Like

 4. MarkusRotterdam zegt:

  Leuke (nou ja leuke) cartoon. Gevat en waarheidsgetrouw. Ik mis er echter nog ééntje: zingen!
  Is tegenwoordig ook in, bij voorkeur “Imagine”.

  Like

 5. Marian zegt:

  Ze hadden die moslimlanden met rust moeten laten. Het was goed zoals het was. Zulk volk heeft een dictator nodig om de verschillende stammen onder de knoet te houden. We hadden ons daarvan moeten distantiëren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s