Stasi-methodes: Berlijnse Senator van Justitie laat parlementskandidaten van de AfD in de gaten houden

 Screenshot_88

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD-Berlijn heeft een klacht ingediend bij het constitutioneel gerechtshof tegen Senator van Justitie Dirk Behrend van de Groenen. Behrend had aangekondigd de uitlatingen van parlementskandidaten van de AfD, die bij zijn instantie werkzaam zijn, nauwlettend in de gaten te houden.

Concreet gaat het om de rechter Birgit Malsack-Winkemann, die in Berlijn voor de AfD kandideert, en de hoofdofficier van justitie, Roman Reusch, die in Brandenburg op de 2e plaats van de AfD-lijst staat.

De AfD vindt dat twee van haar kandidaten voor de Duitse parlementsverkiezingen door d epoliticus van de Groenen openlijk gediscrimineerd worden, deelde de afdeling Berlijn van de AfD mee. De partij beschuldigt Behrend ervan door zijn uitspraken de kansengelijkheid in de verkiezingscampagne in gevaar te brengen. De voorzitter van de AfD-Berlijn, Georg Pazderski, motiveerde de klacht ermee dat men het niet zou accepteren dat de parlementskandidaten “zonder aanleiding openlijk gediscrimineerd” zouden worden.

De senator zou zowel in de pers als in het parlement van Berlijn meermaals op subtiele wijze geprobeerd hebben om beide kandidaten in verbinding te brengen met de politieke strijdbegrippen hetze en “fake news”. Deze positie heeft hij gisteren in het parlement van Berlijn nogmaals gestaafd, maar hij moest tegelijkertijd toegeven dat “geen van de kandidaten tot nu toe negatief zou zijn opgevallen”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Berlijn, democratie, demoniseren, Duitsland, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Stasi-methodes: Berlijnse Senator van Justitie laat parlementskandidaten van de AfD in de gaten houden

 1. T.Troubadour zegt:

  Het zit er nog steeds in

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kan de AFD die lul van ’n minister niet in de gaten houden.
   Je huurt iemand in ’n lange grijze regenjas met ’n camera plus ’n call-girl.
   De call-girl verlijdt ‘m en de man met de regenjas neemt de foto’s.
   De foto’s stuur je naar z’n vrouw, en hem ’n briefje dat als hij nog eens zoiets bedenkt dat er dan nog andere dingen gebeuren…
   Hoor je nooit meer wat van, en hij krijgt z’n straf en zal alimentatie moeten betalen.
   Zo gaat dat in de grote mensenwereld.

   Niks klacht indienen, haalt niks uit.
   Als lid van het “old-boys-network” helpen ze elkaar toch allemaal.

   Liked by 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  Tja, de communisten en marxisten van de Groenen kunnen niet tegen een tegengeluid. Vrijheid van meningsuiting geld alleen voor hun denken ze.

  Off topic: Trump zijn toespraak voor de NAVO leiders.

  Liked by 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Gisteren zat de commentator in de wereld draait door zoals gebruikelijk de juiste toespraak van Trump de grond in te boren. Die linkse media blijven toch echt vies laag en achterbaks. Je betaalt nog belasting ook voor deze huichelaars.

   Liked by 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Beschouwer, ik kijk nooit naar de DWDD omdat ik dat linkse gelul niet aan kan horen maar ze zullen daar vast alles wat Trump doet en zegt afkraken. Enig realiteitsbesef hebben ze niet bij de linkse kerk en ik vond de toespraak prima behalve wat over de koning van Saoedi Arabië ging.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Wie zegt dat ze dat niet met iedereen van de PVV doen?
  Ik zie ze er hier wel voor aan.

  Liked by 1 persoon

 4. hslot4 zegt:

  Ga er maar vanuit iedereen die hier comentaar levert ook.
  Ik was 14 jaar toen ik erachter kwam dat de huistelefoon werd getapt en dat ging toen alleen nog maar om radio stations.
  Dus heb ik ze maar een koekje van eigen deeg gegeven en daar laat ik het maar even bij 🙂

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Alleen heet de Stasi nu groene khmer en ze zijn nog erger dan de Stasi.
  Wie zijn nu eigelijk de facisten in Duitsland, het riekt wel heel erg naar de groen khmer.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat toont aan; dat de Groenen en geheel de Socialistenkongsi, alleen hun mening en leefwijze tolereren, met inbegrip van de politiek-correcte opvattingen. De rest krijgt de middelvinger; en wordt geschoffeerd, vernedert, en uitgebuit. Alleen omdat men NIET toe wil geven aan het dictatoriale rode en groene beleid/regime.

  Like

 7. Het zijn een soort kameleons, die roojen. Naar gelang de omstandigheden het vereisen vermommen ze zich als VVD-er of nemen het hele erfgoed van Hans van Mierloo en Hans Gruijters over. Als woedende muskieten krijsen ze nu nog tegen de klamboe van de PVV. Maar owee als er straks meer openheid komt, als de schilden worden neergehaald, zuigen ze zich vast in de PVV om die volledig over te nemen om vervolgens de hele toko met gedachtengoed en al te misbruiken en als de zaak naar de kloten is verder te trekken en in een nieuw slachtoffer te kruipen. Ik zeg u, de vlammenwerper is een van de mooiste uitvindingen van de mens voor gebruik bij de ongediertebestrijding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s