MERKEL EN MACRON GAAN NU EUROPA VERBINDEN TOT SUPERSTAAT

Screenshot_48

Trump´s klimaatweigering is het zetje dat Merkel nodig had

Een persbericht van AFP na afloop van de G7 besprekingen windt er geen doekjes om: Angela Merkel zoekt nauwe samenwerking met Emmanuel Macron in Parijs om samen de vorming van een Europese superstaat in een hogere versnelling te zetten.

“De tijden waarin we volledig konden vertrouwen op anderen lopen op hun einde. Dat heb ik de laatste dagen wel gemerkt”, aldus Merkel op een verkiezingsbijeenkomst in München. “Wij Europeanen moeten ons lot in onze eigen hand nemen. Duitsland en Europa zullen verder streven naar goede relaties met Amerika en Groot-Brittannië, maar we moeten voor onze eigen toekomst vechten”.

Merkel liet ook weten dat wat haar betreft de G7 top een voortdurend gehakketak van zes tegen één was. Trump tegen de rest. Trump wilde ook niet op de top zijn steun aan het Parijse klimaatakkoord geven.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Donald Trump, Duitsland, Europa, EUSSR, Frankrijk, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op MERKEL EN MACRON GAAN NU EUROPA VERBINDEN TOT SUPERSTAAT

 1. is de moordkans op alle niet-moslims in Europa nog niet genoeg door haar en de EU vergroot?

  Geliked door 1 persoon

 2. Witte raaf zegt:

  https://fenixx.org/2017/05/29/complot/

  Leuk stuk om even te lezen!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  En weer worden we vanuit Duitsland een oorlog ingerommeld. Die Merkel is met afstand de grootste psychopate en narciste die er rondloopt. Ze wil het “Vierde Rijk”, de opvolger van het “Derde Rijk”, en iedereen weet wat voor ellende dat gebracht heeft. En die cocosmacroon is een lakei van de NWO, die voert alles uit om de burgers uit Europa naar de verdommenis te helpen.

  Geliked door 2 people

 4. ronaldo zegt:

  Merkel en superstaat pfffff. heel Duitsland zit dalijk vol met profiteurs en asielzoekers

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Met Merkel is er ging toekomst voor Europa !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  juffrouw Merkel is beetje kwaad dat heer Trump niet doet wat zij wil, we moeten voor onze eigen toekomst vechten, pardon ?? de toekomst die u voor de Europeanen aan het verkwanselen bent met uw nieuwe vriendje Macron, samen Europa de ellende in storten, nou jullie zijn goed bezig stel ellendelingen . Maar wat maakt het uit voor die 2 duivels gedrochten of we binnen 2 jaar overheerst zijn of over 10 jaar, hoe eerder hoe beter hé ?

  Geliked door 1 persoon

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 8. Oeps48 zegt:

  Ach guttegut, wat een zielig gedoe. Het duiveltje is uit de doos gekomen. Krengela, de Merkelse heks, is op de Siciliaanse maffiameeting een beetje boos geworden op de dwarsliggende Trompet. En nu wil ze een koekje gaan bakken met het Franse broekie van Macrom. Die idiote Trompet dreigt zomaar dat moeizaam bij elkaar gefantaseerde klimaatakkoord onderuit te halen. Met z’n zessen waren ze tegen de Trompet aan het foeteren. Maar, oei, oei, oei, hij hield voet bij stuk en toeterde z’n eigen muziek. Dat was niet de bedoeling. Nou moet ze alweer op heure bezem naar die engerd van Soros, om extra hulptroepen te mobiliseren. Wat een ongewenste vertraging van de NWO.

  Geliked door 3 people

 9. Aegolius cs zegt:

  Terwijl de wereld in brand staat is het geneuzel over klimaat niet een eerste prioriteit in het economisch denken over het voortbestaan van deze planeet. Zeker niet in het Duitse denkbeeld allen te kunnen redden, zo mogelijk door middel asiel.
  Trump kan niet anders dan op de G7 “veel geleerd’” te hebben.
  Europa als Don Quichot achter de windgedreven molens/asielzoekers.

  Armpje drukken, evenals handje knijpen, zal u niet verder helpen, Macron.

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Aegolius cs (29 mei 2017 om 16:48)
   Het klimaat akkoord is niets anders dan politiek gebral uit de slinxe hoek.De Trompet heeft dat al lang door. We hebben inderdaad wel andere prioriteiten. De wereld staat zowat in brand en de economie ligt op z’n gat. En dat betekent, dat we helemaal geen geld hebben voor die klimaat nonsens. Waar zouden we het van moeten betalen ???
   Natuurlijk heeft Donald op de G7 veel geleerd. Vanuit het grootse en moderne America is hij afgereisd naar de Siciliaanse binnenlanden voor top een conferentie. Hij ontdekte, dat de infrastructuur nog niet berekend was op eisen de moderne tijd. Hij kwam met het beest afzetten en dat paste niet op de paadjes, die bedoeld waren voor het paard van God. En toen begreep de Trompet, dat hij van doen had met Europese ezels, die in het nowhere duistere deals willen sluiten. Hij ging dwarsliggen.

   Geliked door 2 people

   • Aegolius cs zegt:

    Trump heeft op Sicilië ‘veel geleerd over het klimaat’

    Een medewerker van Trump deelde na de beraadslagingen mee dat de opvattingen van de president over het klimaatakkoord “evolueren”. Hij voegde eraan toe dat de president vandaag “een hoop heeft opgestoken” over het onderwerp. “Hij kwam hiernaartoe om te leren, om slimmer te worden.”

    http://nos.nl/artikel/2175128-trump-heeft-op-sicilie-veel-geleerd-over-het-klimaat.html

    Tegelijkertijd heeft hij kennis kunnen maken met de EU opvattingen en inderdaad veel opgestoken.

    Overigens zal Sicilië na de bevrijding door de geallieerden 9 juli 1943 weinig veranderd zijn.

    Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Misschien dat wat knappe koppen zich kunnen buigen over dat klimaatakkoord en een kritisch rapport kunnen maken over de inhoud en het nut van al die maatregelen. Als het inderdaad een hoop flauwekul is, dan moet dat toch tot de bodem uitgezocht en ongedaan gemaakt worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Onafhankelijke wetenschap bestaat alleen nog maar in de exacte hoek. Voor de rest is de “wetenschap” net als de “kunst” een verlengstuk van de politieke correctheid geworden. Verwacht daar maar niets van.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Pijnlijk juist geconstateerd.
    Alles wat niet helemaal en totaal op de exactheid der dingen is gestoeld, kan rekenen op ’n hysterische belangstelling der politiek-correcten.
    De rol van de vrouw is hierbij opvallend en in bijzondere mate oververtegenwoordigd.
    Speciaal op het gebied van niet bewijsbare “nacht und nebel”-achtige “wetenschappen”.
    Overal wordt tegenwoordig te pas en te pas de sticker wetenschap op geplakt.

    Wat ’n ongelofelijke tot zelfs criminele bedriegerij!

    Geliked door 4 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Elisah (29 mei 2017 om 17:15)
   Het bewuste klimaatakkoord is een gedachten spinsel, dat uit de dikke duim is gezogen van de slinxe rood/groene politici, die zichzelf politiek correct noemen. Natuurlijk hebben de echte wetenschappers er naar gekeken en het al lang naar de prullenmand verwezen. Het klimaatakkoord heeft weinig of geen wetenschappelijke basis. Het is voornamelijk politiek gebral. Maar het simpele middellandse klootjesvolk gelooft blijkbaar nog steeds in leugenachtige sprookjes. Daarom hebben ze ook op de slinxe rood/groene schurken gestemd. En het simpele middellandse klootjesvolk kan kennelijk niet verder kijken, dan hun neus kort is. Ze hebben niet in de gaten, dat het klimaatakkoord geen doel op zich is, De simpelen van geest begrijpen niet, dat het klimaat akkoord deel is van een veel groter doel, de Nieuwe Wereld Orde (NWO). En die NWO heeft helaas niet veel goeds in petto. Daar komen die domme snuggerds pas achter, als het te laat is. Helaas zorgt de censuur van de Main Stream Media (MSM) er wel voor, dat het simpele middellandse klootjesvolk niet goed wordt geïnformeerd. En degenen, die de waarheid vertellen, worden afgeschilderd en belachelijk gemaakt als bedenkers van complottheorieën. Natuurlijk willen de slinxe rood/groene politici het klimaat akkoord niet ongedaan maken. Dat is niet de bedoeling. Dat is niet in hun belang. Ze hebben het immers zelf geproduceerd. Zij zijn immers voorstanders van de NWO. Vandaar dus !!!

   Geliked door 1 persoon

 11. Edjan zegt:

  Macon met Merkel. Hij gaat er niet op vooruit. Gelukkig heeft hij ervaring met oudere vrouwen. Brigitte Trogneux. Hij is een soort omgekeerde pedo, hè? Heel gezeggelijke mannetjes. Hopelijk krijgen de dames Trogneux en Merkel geen ruzie over wie hem leiding mag geven.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ja Edjan.
   Laten we “man en paard noemen”.
   Brigitte is het mannetje, maar ze scheert tenminste haar oksels en benen nog.
   Merkel draagt ’n Mao-pak.
   Ze lijdt aan ’n syndroom waarbij oudere vrouwen in ’n
   ouwe vent veranderen.

   Geliked door 3 people

  • Golden Girl zegt:

   Een jonger persoon die op oudere huppeldames valt is een gerontofiel, gelukkig zet deze vreemde president geen kindertjes op deze wereld , en God zij dank ook geen nakomelingen van Merkel

   Geliked door 3 people

 12. Elena zegt:

  Haha…..dat kudtwijf Merkel moet gewoon de afdracht doen aan de NAVO !
  Die Franse communistische koekenbakker ook. Die lui denken op deze manier miljoenen euro’s geld te besparen…om alsnog uit te delen aan de dobbertneuqnegerts.
  Wordt steeds leuker, Europa gaat geregeerd worden door 2 smerige communisten.
  Trump….kom er maar in !!!

  Geliked door 2 people

 13. Taljaard zegt:

  Oh ja, Frau Merkel?
  Bij uw Oosterburen denken ze er toch heel anders over.
  Krijg die maar eens aan uw kant met uw perfide en smerige Soros, Bilderberg en Kalergi agenda.

  Heerlijke video, waar ik heel blij van werd.
  Dat is pas een Polen meldpunt!

  https://youtu,be/C_BjPy19bYs

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Wat een bevlogenheid!
   Nee, dit laten ze je niet zien op het nos journaille.
   Hier trekken ze ten strijde met bloemen en welkomstborden!
   Het geeft tegelijkertijd maar weer eens aan dat het alle lidstaten door de strot geduwd wordt.
   Een heel bemoedigend filmpje.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 17.59. uur, op 29/5. Dank voor deze mooie video, Taljaard. Respect voor deze Poolse mensen. Een baken van licht, in de huidige duisternis!

   Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Tom
    Een jaar of 40 geleden zouden dit ook net zo goed Nederlanders kunnen zijn geweest.
    Maar decennia-lang cultureel marxistisch geestelijk sloopwerk in het onderwijs en de media hebben hier hun tol zodanig geeist dat nagenoeg iedereen onder de 60 zo’n video bekijkt als een geluid van een andere planeet en er geen bal van begrijpt.

    In de landen van het voormalige Oostblok echter, inclusief het Oosten van het huidige Duitsland, heeft men daadwerkelijk meer dan 40 jaar onder de knoet van het socialisme gezeten. De mensen daar doorzien deze onzin dus feilloos en gaan absoluut niet mee in een nieuwe overheersing door buitenlandse machten..
    De Polen al helemaal niet en de Hongaren, Tsjechen en Slowaken net zo min…
    Niet onder de Russen, maar ook niet onder de door het Duitsland van Merkel gedomineerde EU.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Hadden wij die binding met onze eigen identiteit maar!

   Like

 15. semper fi zegt:

  Het millieu en de instroom asielige moslims vernietigd onze vrije westerse samenleving!
  Kijk niet op als die ratten van g.l. weer in de coalitie komen,ze sluipen als waren etterbakken rond in menig hoofd!
  Lekker de benzime een euri duurder en alles dubbel belasten !
  OVER DE OVERBEVOLKING HOOR JE DEZE GRAFPLANTEN NOOIT!!
  Nog steeds de tering in dat men 1,3 miljoen hollanders negeert (pvv) de winnaars van de verkiezingen en ik hoorde in de wandelgangen dat die vvd er schippers de eigen bijdrage wil verhogen naar 500 euro,scheelt dan hoeven we geen verzekering meer te nemen???we betalen er zelf voor!
  Dikkertje kluitenkop amalia zit straks lekker met beveiliging te nippen aan een glaasje terwijl jouw kids aangevallen worden door marocschuim e.d.!
  het is maar dat jullie dat weten !
  leve de oranjes…eh niet lang hoop ik??
  zo nu even een bavaria

  Geliked door 1 persoon

 16. Marc zegt:

  Ik zie met werkelijke angst de Duitse dictatuur van Merkel over ons land tegemoet: nog eens één miljoen Afrikanen en Aziaten naar Nederland alleen al!

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  G7 in de Telegraaf van 27 mei 2017
  Gezamenlijk akkoord over imigratie: alle regeringen hebben het recht om veiligheidsredenen en economisch welzijn de landsgrenzen te sluiten en een quotum voor maximum aantal immigranten in te stellen.
  Ze willen versterkte grenscontroles, optreden tegen mensensmokkelaars en de georganiseerde misaad en terrorismebestrijding.
  Ik hoor of lees niets hierover van Merkel en Macron.
  Dat betekent dat zij dit akkoord naast zich neer leggen en doorgaan met Eurabia.
  De laatste aanslag in Manchester laat zien dat ze een ongecontroleerde situatie hebben gecreëerd die niet meer in de hand is te houden.
  Zeker is dat we onvermijdelijk nog meer aanslagen zullen verwachten.
  Een paar weken terug de vermelding van de Nederlandse veiligheidsdienst dat ze een paar moslims in vizier hebben. Ze weten echter niet hoeveel er zijn ondergedoken, waar ik telkens melding van maakte.
  Ik wacht nog steeds op die grote BOEM.

  Like

 18. Jean zegt:

  Die m&m (kleine letters) is niet te vreten daar waar M&M lekker is.

  Like

 19. Jan zegt:

  Psychopaat en zwakzinnige Merkel:

  Alte Zeiten vorbei, #Europa muss eigenes Schicksal in die Hand nehmen – deutliche Worte von Bundeskanzlerin Angela #Merkel nach #G7:

  video/1

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik zou het radicaal willen omdraaien trut Merkel of Kassner of hoe je genoemd wilt worden.. De tijden dat men zich op Duitsland kon verlaten zijn er zo goed als nooit geweet.

   Geliked door 2 people

 20. Anna zegt:

  toch gek dat wij de E.J. Bron lezers dit al tijden zien aankomen en Merkel niet….
  Zou ze nu echt zo dom zijn en niet in willen zien dat de NWO nog een tijdje op zich laat wachten….. of zou ze zo graag Obama terug willen hebben…… het wordt een gevaarlijke tijd voor Europa met madam Merkel en Macron.

  Like

 21. johanna janssen zegt:

  WAT…??? Superstaat van de Islam , superstaat van de chaos, armoe, rotzooi afbraak. Superstaat van de vunzige , leugenachtige gappende wetteloze en criminele politici en justici …???? NEE TOCH…..????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s