Kijk: 100 “migranten” schoppen voor de tweede nacht op rij herrie in de Zweedse straten

Screenshot_96

(Door: Vincent van den Born – Vertaling: “Wachteres”)

“Groot gevecht tussen twee groepen: Syriërs en Somaliërs, ze ranselen elkaar af op straat (sic)”.

In het korte verslag van de Zweedse politie is de informatie minimaler. Het beschrijft de onlusten als: ‘Ongeveer 100 jonge mensen die zich in het gebied bewegen’, terwijl een meerderheid van hen maskers en stokken draagt. Van twee politieauto’s waren de banden doorgesneden, ondertussen werd een arrestatie verricht wegens vandalisme. De politie verzocht om versterkingen van naburige politiekorpsen, waarbij de situatie “zeer onrustig en bedreigend” werd genoemd, hoewel er geen verslag van gewonden werd gedaan.

De politie beweert dat ze de groepen rond 3:00 uur uiteen gedreven had, toen hadden de meesten het gebied verlaten. In de eerste nacht van onlusten, de nacht van 14 op 15 juni, braken er om omstreeks 01:15 gevechten uit tussen twee groepen van maximaal 30 mensen. De politie zegt dat in de straten banden in brand werden gestoken en vechtersbazen waren gewapend met moersleutels en stokken. Volgens een politieverslag werd een bewaker door inwoners bekogeld met stenen toen hij de brandende banden probeerde te doven. Dit was blijkbaar het begin van de gevechten tussen de twee groepen. Het duurde tot 04:00 voor de situatie tot rust was gekomen.

De politie is erop voorbereid dat er vanavond nieuwe rellen kunnen uitbreken. Volgens Christer Fuxborg, woordvoerder van de politie, wordt de situatie nauwlettend in de gaten gehouden, en is er politie ter plekke om nieuwe onrust te kunnen aanpakken.

(Video in de bron)

Bron:
https://theoldcontinent.eu
Door: Vincent van den Born

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Somalië, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Kijk: 100 “migranten” schoppen voor de tweede nacht op rij herrie in de Zweedse straten

  1. Ivanhoe zegt:

    En dat hebben onze bloedzuigers annex politici allemaal hier naartoe gehaald…

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Ja nou.
      Laat die lui toch elkaar de hersenen inslaan als ze dat zo nodig moeten.
      Dan hoeven wij het tenminste niet te doen.
      Waar bemoeit die politie zich mee.
      Stel idioten!
      Bescherm liever je eigen blanke landgenoten…
      Maar dan hebben ze het ineens te druk met Somaliërs en Syriërs…

      Like

      • Marian zegt:

        Net als vroeger, bouw een arena voor ze en geef het volk hun spelen terug. Het zal hard gaan met de kaart verkoop en het volk vermaakt zich opperbest. Het is weer wat anders als kickbox.

        Like

  2. koddebeier zegt:

    Gho, wat vervelend, een volk krijgt wat het toekomt !!

    Like

    • Golden Girl zegt:

      Geen 1 volk verdiend dit, ook al stemmen ze op de verkeerde net zoals bij ons niemand heeft om dit schorum gevraagd, zijn ze in een vrij westers land en nog staan ze elkaar naar het leven,opzouten zoek het in je eigen regio uit en blijf van auto’s van de politie en de burgers af, ze hebben niets om handen en gaan rellen trappen
      Laat ze tuinieren of iets terug doen voor het land waar ze huizen en geld krijgen

      Like

      • koddebeier zegt:

        U moet niet vergeten dat dit in Zweden al jaren en jaren aan de gang is en het Zweedse volk leert er niet van en blijft op de partijen stemmen die het op hun ondergang voorzien hebben, dan verdient een volk niet beter !!
        En deze parasieten zullen nooit iets terug voor een land waar ze op parasiteren, want de ongelovige verdient niet beter !

        Geliked door 1 persoon

      • koddebeier zegt:

        Parasieten komen niet om te werken !

        Like

  3. Pietersen zegt:

    Niets aan de hand nog steeds, de politie noemt het ‘vandalisme’ tussen 2 groepen. Gewoon doorlopen maar weer mensen.

    Like

  4. Japio zegt:

    Volgende verkiezingen weer links stemmen beste Zweden? Gaat toch goed zo met die import van de islam? Rare mensen die Zweden.

    Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Komt door het geïnstitutionaliseerd racisme in Zweden.

    Like

  6. Flo zegt:

    Wacht maar ,straks, wanneer ze de ruif compleet leeg gevreten hebben , dan gaat het pas echt onrustig worden .

    Like

  7. Jan van Eechoud zegt:

    Misschien moeten we beide partijen klewangs verstrekken. ( zelf houden we de Ak’s….)

    Like

  8. jackvanderveen zegt:

    Doe gelijk de brandweer: blijf op veilige afstand en laten uitbranden (tot de laatste ni**er er kapot bij ligt). Straks gaan ze nog coöpereren en nemen ze de blanke bevolking in de mangel, dat moeten we niet willen toch!

    Like

  9. Flo zegt:

    Europa is op weg naar de ondergang, wat al langere tijd bezig is in landen om ons heen en inmiddels langzaam aan ook hier gaat gebeuren zal niet te stoppen zijn zonder keihard optreden.
    Aangezien dat niet gebeurd zoals we zien, miet wij het ergste vrezen…..

    Like

Plaats een reactie