Biddende moslims bezetten straat in Schaarbeek (Brussel)

Screenshot_93

Moslims hebben zondag een straat in Schaarbeek bezet om te bidden (foto). Het gemeentebestuur reageert kwaad, want de actie had geen toestemming gekregen. 

Moslims zijn eergisteren, na het doorbreken van de ramadan, voor de Kouba-moskee op straat gaan bidden. Zonder toestemming hebben ze daarvoor de Vanderlindenstraat ingenomen. De gelovigen zagen zich genoodzaakt om buiten te bidden omdat de moskee in de straat te klein is. De politie van Schaarbeek, die te maken had met een voldongen feit, sloot de straat tijdens het gebed af.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Biddende moslims bezetten straat in Schaarbeek (Brussel)

  1. Golden Girl zegt:

    net als je een verdwarde man/ suikerpatient nodig hebt met een vrachtwagen is er nergens 1 te bekennen, niet kwaad bedoeld hoor………..

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Waar haalt het gemeente bestuur van Schaarbeek het gore lef vandaan om van moslims te eisen dat ze van tevoren een vergunning moeten aanvragen. Bovendien als de moslims een vergunning hadden aangevraagd, hadden ze die dan gekregen? Zo ja, dan is dit gewoon ophef voor de bühne. Als ik naar de foto kijk komt bij mij maar een gedachte omhoog. Allemaal eruit flikkeren. Waarom? Omdat ze het erom doen. Eruit flikkeren allemaal!

    Geliked door 1 persoon

  3. ReaGluurder zegt:

    De Boergemeester van Antwerpen was wel hééééél erg openhartig vandaag; Al 20 jaar is het hommeles na rammendan!! Al minstens 2 decennia dus en vandaag komt ie daarmee naar buiten!! De Durfal!!! Die hele GODVERGETEN ZOOI in BE en ook NL kan van mij …… Decennia wegkijken/negeren/bagatelliseren etc etc en de PATRIOTTEN voor Tokken uitmaken!! Tuig van de richel is het. Nóg erger dan de jihado’s van Molenbeek!!

    Like

  4. Thoth zegt:

    Hoe noemen ze dat ook weer, o ja, islamisering. Voorts, ik neem aan dat die moslims aldaar vrij hebben gekregen van hun werk…

    Like

  5. Jade zegt:

    Bestaat er geen traangas meer???
    Knal ze van de straat af met dat domme geprovoceer!!!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Traangas? Bloed! Varkensbloed, een waterkanon vol!
      Of haal een kudde varkens bij een fokkerij en jaag ze door de straat!
      Moet je kijken, hoe gauw de èchte zwijnen opgerot zijn!

      Like

      • Marian zegt:

        Daar géén dieren voor gebruiken Theresa, die hebben het al vreselijk bij ze. Dan kan je er beter langs gaan zo’n spuitende strontwagen.

        Like

  6. Japio zegt:

    Wat een enge bedoeling daar in Schaarbeek. Het is pure provocatie richting de autochtone bevolking.

    Like

    • Golden Girl zegt:

      In Rome hebben ze ook met honderden met hun achterste omhoog zitten bidden
      Ze doen het er om
      Wij gaan als katholieken bijvoorbeeld ook niet met honderden op de Dam staan te bidden? Dan worden we weggesleept en mee naar het bureau genomen

      Like

  7. Cathja zegt:

    Onbegrijpelijk dat ze dit toegestaan hebben. Geen enkele religie zou zomaar een straat mogen bezetten om ‘iets feestelijks’ of wat dan ook te vieren, maar moslims staan volgens eigen zeggen boven elke wet. Alleen de sharia geldt.
    Ik zou ze gesommeerd hebben de straat vrij te maken, en zo niet, dan zou ik het traangas laten regenen! Eens kijken hoe snel de straat dan weer vrij toegankelijk zou zijn.
    (Volgens mij gaat dat vrij snel….! 🙂 )

    Like

  8. Breinbrouwsels zegt:

    Kijk nu dan, daar bij de Belgen, daar hebben ze tenminste echte moslims die nogeens de straat opgaan. Die van ons zitten een beetje thee te drinken en gezellig wat te eten met de wouten. Nee, ik zeg u: De Nederlandsche Moslim Bestaat Niet.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Die ‘vrome’ mohammedanen doen dit gewoon om hun territorium af te bakenen, net zoals een hond die tegen elk paaltje zeikt. En het mooist vinden ze het nog als wij ons er gruwelijk aan ergeren.

    Like

  10. carthago zegt:

    Geen hond op straat in schaarbeek, alleen maar kalifaatratten. De belgjes zijn al heel lang geleden van straat geschopt en afgeschaft.

    Like

  11. Golden Girl zegt:

    Theresa, ach als ze maar met bolle wangetjes W A de wereld over kan vliegen
    Ze denkt dat ze nog steeds de jonge Argentijnse is met losse lange haren in de wind
    U nadert ook richting 50 jaar misschien eens tijd voor een ander kapsel?

    Like

  12. boorzalf zegt:

    Even deze jongens door de straten heen sturen, is het zo afgelopen met dat bidden naar de maangod bael.

    Geliked door 1 persoon

  13. kampersrene zegt:

    Die moskee in de Vanderlindenstraat was zeker niet te klein , eerder te groot .Het probleem is
    “er zijn teveel moslims” zeker in Brussel .De burgermeester van Schaarbeeck zegt Dit mag nooit meer gebeuren …maar ….daar zullen de moslims wel over beslissen !!

    Like

  14. Doornroosje zegt:

    Sinds Bea zich verklede als moslima, ben ik afgeknapt op het Koninklijkhuis. Natuurlijk was er Prins Bernhard één van de oprichters van de Bilderbergkliek en schuinsmarcheerder.
    Maar waarom “tangotrut” zich een ander kapsel aan moet meten omdat ze de 50 nadert, gaat mijn petje te boven.

    Like

  15. Doornroosje zegt:

    De Burgemeester van Schaarbeek is een lafaard. De islam sluipt steeds verder en eigent zich steeds meer toe.

    Like

  16. Pingback: Een islamvrij Europa: een extreemrechtse of extreemlinkse gedachte?

Plaats een reactie