Trouw: Terreur eigen schuld

Screenshot_45

(Door: “Landerdoek”)

Na het lezen van het artikel in Trouw  over hoe het eigenlijk de schuld van onze eigen maatschappij is dat moslims terroristen worden, zijn mijn ogen ineens opengegaan en ben ik in één klap van rechts naar links overgestapt. Waarom heb ik dat niet eerder gezien? Als je geen baan kunt krijgen of geen verblijfsvergunning krijgt, dan is moord en terreur een heel normale reactie; aldus Trouw. Dus als mijn verblijfsvergunning in Amerika wordt ingetrokken, mag ik best een paar mensen ombrengen, zonder dat Trouw mij dat kwalijk neemt. Prachtig.

Ook wordt er beweerd door links dat het door de bombardementen in het Midden-Oosten komt dat ISIS en de Taliban enz. überhaupt bestaan. Dat begrijp ik nu ook. In feite begrijp ik nu waarom Mohammed al 1400 jaar geleden bevel gaf om alle christenen af te slachten, en hoe sinds 1400 jaar moslims oorlog voeren en systematisch landen veroveren. Dat komt ook door Amerika zeker, dat toen niet bestond.

Toch zijn er dingen die mij niet duidelijk zijn. Waarom plegen de christenen die geen baan of geen verblijfsvergunning krijgen dan geen terroristisch misdaden? Waarom hebben de moslims er een monopolie op? Zeker niets met islam te maken. En waarom schreeuwen ze dan niet “Visum-u-Akbar” als ze zichzelf opblazen?

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Satire, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trouw: Terreur eigen schuld

 1. BertG. zegt:

  Dus geen baan kunnen vinden zou een goede reden zijn om er een paar om te leggen.
  Dan gaan we nog wat meemaken met die miljoen werkelozen die we hier hebben.
  En dan heb ik het nog niet eens over al die mensen die geen huis kunnen krijgen, die gaan dan ook helemaal los op andere.

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Dat komt omdat wij blanken allemaal racisten zijn volgens de nazipartij PvdA en dus dienen blanken het veld te ruimen

   Like

   • tjonge zegt:

    ik begin die bosma toch ernstig te waarderen !!
    hij fileert ze stuk voor stuk….

    Like

   • Pietersen zegt:

    Bosma onderbouwt zijn kritiek, Plasterk heeft geen argumenten en probeert Bosma in een hoek te drukken waar hij niet thuis hoort.
    Jaren geleden werd Janmaat het slachtoffer omdat hij de nadelen van de multicul aansneed, maar nu zien velen de waarheid van zijn mening in.
    De PvdA blijft een grote linkse bek opzetten en heeft geen antwoorden op hetgeen Bosma zegt over Marcouch. Toch vinden zij het gek als ze straks geen enkele stem meer krijgen.
    Nee, de linkse arrogantie is nog springlevend en zet overal zijn pionnetjes neer op belangrijke posten en hopen in de toekomst hun vieze machtspelletje te gaan herhalen en kiezers monddood te maken.

    Like

 2. tippelaar zegt:

  Ik zou het artikel in Trouw nog eens een keer goed lezen Bert. Daar wordt iets anders bedoeld dan u concludeert.

  Like

  • Ron zegt:

   In het artikel wordt inderdaad wat anders bedoeld.

   Citaat:
   Zo noemde de Syrische regering de aanslagen in Brussel vandaag een “onvermijdelijk gevolg van verkeerd beleid en tolerantie voor terrorisme”.
   -Einde citaat.

   Dat klopt helemaal.
   De EU moet ook onmiddelijk stoppen met tolerantie voor terrorisme en terroristen, en gewoon eens de beestjes bij hun naam noemen: moslim-terroristen.
   Dan weet de rest van de EU ook eens waar ze aan toe zijn.

   Like

 3. ildiko zegt:

  westerse landen hebben het meest barbaarse islamitische monsters gecreëerd en nog steeds creëren. Ze geven voor de moslims de ultieme vrijheid, die van het Europeanen waren bedoeld en niet voor de islamitische propaganda, ze mogen overal zich infiltreren, tegen ons optreden en ons uiteindelijk afslachten, Dit is de waarheid, maar de westerse landen doen dat met de hulp van alle linkse liberalen en alle mensen die haten hun eigen cultuur en geschiedenis.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Je zou steeds meer gaan denken dat links een ernstige hersenafwijking heeft.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Ik vernam uit onbetrouwbare media dat , al de boeven , verkrachters , terroristen enz enz , die achter slot en grendel zitten allemaal lid zijn geworden van trouw !

  Like

 6. T.Troubadour zegt:

  Trouw is ongelijk aan de orginele uitgangprincipes en verworden tot een linkse. roeptoeter waar zichzelf journalist noemende gutmenschen hun gedachte goed spuien

  Like

 7. Trouw is wereldkampioen wegkijken en goedpraten, net zoals de staatspropaganda-omroep

  Like

 8. peter zegt:

  Als je boven een bepaalde wijsheid komt ,wordt je niet aangenomen bij Trouw .

  Like

 9. delamontagne zegt:

  “NEDERLANDSE T.V:

  Bridget Maasland:”Die aanslagen in Brussel zijn natuurlijk niet leuk, maar die filmpjes [erover], da,s pas ERG”

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Da,s pas een super intelligente opmerking van Brigitte M. 😦

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Die Maasland zal een jaar of vijfentwintig geleden misschien wel een “lekker wijf” geweest zijn. Maar dat is voorbij. Dan blijft er weinig meer over, want uitblinken door verstandelijke vermogens heeft ze nooit gedaan.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Nemesis zegt:

    LOL. Maar ik zou het je niet kunnen zeggen, ik ken haar verder niet en zeker niet 25 jaar geleden. Zat ze toen op de kleuter schook<ß

    Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Het was natuurlijk al enige tijd duidelijk dat dit soort mensen niet over lopen van intelect dan wel empatisch vermogen.

   Like

 10. edwin vissers zegt:

  Bataclan, 1 jaar later: Na ‘Kiss the Devil’ begonnen de knallen .

  Like

 11. Fred zegt:

  Hier wordt prachtig weergegeven hoe verknipt het linkse gedachtegoed denkt.
  Een pot nat met de islam.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Het zit er gewoon niet in, Libanon, Syria, Algeria, Yemen, Afghanistan, Iraq etc etc …. sloop sloop sloop en bloedvergieten op de puinhopen. Heb je genoeg poen om te kunnen pronken en anderen de vuile was te laten doen, dan lijkt het mss nog wat, Saudi-Arabia, de Golfstaten etc. Benieuwd welke kant er weer wordt opgekeken voor centjes, als het Midden-Oosten weer opgebouwd gaat worden. Mocht het ooit zo ver komen.

  Like

 13. Floris Jan zegt:

  De schrijver van het artikel in Trouw redeneert en denkt volgens de christelijke moraal, waarschijnlijk onbewust. Hierbij kijk je eerst kritisch naar jezelf als er iets misgaat. “Wat heb ik hieraan bijgedragen?” Zie Matteüs 7:3-5, “haal eerst de balk uit uw oog en dan zult u goed kunnen zien om de splinter uit het oog van uw broeder te halen”. De westerse wereld moet wel schuld hebben.
  Een moslim heeft een heel andere moraal en vraagt zichzelf af als er iets misgaat “wie heeft mij dit aangedaan?”. Volgens de islamitische ideologie is de moslim immers perfect en al het onheil wat hem/haar overkomt moet dus wel een externe oorzaak hebben.
  Het is al vele malen weerlegd dat terrorisme komt door sociaal/economische achterstelling. Terrorisme vindt de bron in de kern van de islam, de jihad. De heilige oorlog om alles te onderwerpen aan de sharia, wereldwijd. Tot die tijd zal er terreur zijn.

  Like

 14. jackvanderveen zegt:

  Dit weekend was ik wederom verbaasd: een 5x per dag biddend vet geval begon weer vette leugens te produceren, evenals zijn kantoor moslimvriendje.
  Ik kreeg te horen nadien: iedereen weet dat zij liegen, bedriegen en stelen. Maar dit is een moslimland en daar is dat standaard voor de meesten. WEN ER MAAR AAN!!!!!!!!! Oepssss!!!!

  Like

 15. Pietersen zegt:

  De links-gelovige wegkijk-krant incluis redactie hoopt blijkbaar nog steeds een pact met de islam te sluiten als broeders in ‘geloof’ en negeert alle waarschuwingen.

  Like

 16. Marian zegt:

  Daar zal ik noooooooit aanwennen Jack. Ik zal altijd alles verdedigen met hand en tand wat van ons is. WEG MET DIE ZICH VOLVRETENDE PARASIETEN !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s