Amerikaanse universiteiten betalen aan “verantwoordelijken diversiteit” veel hogere salarissen dan aan hun professoren en andere medewerkers

Screenshot_20

(Door: Andrea Vacchiano – Vertaling: E.J. Bron)

De topuniversiteiten in Amerika betalen aan bestuursmedewerkers die zich bezighouden met “diversiteit” gemiddeld $ 175.088 per jaar en zodoende beduidend meer dan docenten en faculteitsmedewerkers, zoals bleek uit een onderzoek door “Campus Reform”.

Inselpresse

Een tabel met de salarissen van de vooraanstaande “verantwoordelijke diversiteit” op 43 openbare topuniversiteiten in Amerika laat zien dat zo goed als iedereen van hen minstens $ 100.000,- per jaar krijgen en enkelen beduidend meer dan $ 300.000,- mee naar huis nemen.

Het gemiddelde ligt bij $ 175.088 en is daarmee driemaal zo hoog als het gemiddelde Amerikaanse inkomen van $ 44.980,- Het laagste salaris dat “Campus Reform” kon vinden, bedroeg $ 83.237,-, wat altijd nog tweemaal zoveel is als het gemiddelde inkomen.

Uit een rapport uit 2016 van de Amerikaanse Vereniging van Universiteitsprofessoren bleek dat het gemiddelde salaris voor een professor $ 79.424,- bedraagt.

Het voorbeeld van de Rutgers University springt er vooral uit, waar Jorge Schement, de vicekanselier van het Bureau voor Diversiteit en Inclusiviteit in het jaar 2016 $ 253.262,- verdiende, terwijl de meeste faculteitsmedewerkers aan de universiteit in het jaar 2015 minder dan $ 50.000,- verdienden.

In hetzelfde rapport uit 2015 staat dat het gemiddelde salaris van professoren aan de Rutgers University $ 121.467,- bedroeg, dat er dus een verschil van ongeveer $ 100.000,- bestaat tussen de gemiddelde professor aan de universiteit en de “verantwoordelijke voor diversiteit en inclusiviteit”.

Enkelen hebben al opgemerkt dat zulke hoge salarissen voor “verantwoordelijken voor diversiteit en inclusiviteit” niet echt effectief zijn. Michael Poliakoff, president van de Amerikaanse Vereniging van universitair afgestudeerden  en donoren (ACTA) zei tegenover “Campus Reform”:

“Het is elementair voor de beleidscommissies en directeuren dat zij zich afvragen of nog hogere salarissen voor bestuursmedewerkers voldoen aan de behoeften van de studenten, of dat daarmee wordt voldaan aan de wensen van bepaalde bestuursmedewerkers.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
http://dailycaller.com
Auteur: Andrea Vacchiano

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Elite, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Amerikaanse universiteiten betalen aan “verantwoordelijken diversiteit” veel hogere salarissen dan aan hun professoren en andere medewerkers

 1. louis-portugal zegt:

  Ik zou wel eens willen weten wat hun politieke parij is.
  Diversiteit lijkt me vooral democratisch te zijn.
  Zou het een beetje lijken op de linkjse graaiers in Nederland????????????????

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Mischien iets voor Trump om daar eens een onderzoekcomissie op te zetten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  De afrekening.

  Like

 4. Jan zegt:

  Docent zegt tegen sneeuwvlokjes dat zij hun eigen niveau mogen bepalen als de leerstof die aangeboden wordt te veel moeite is om te leren en te maken

  vanaf 2:04

  Like

 5. Jan zegt:

  Amerikaanse universiteiten steeds meer van idiotie. Oregon State University geeft nu colleges ‘Spekstudies’, cursussen die beweren dat het een ‘burgerrecht’ is blubbervet te zijn. Doel: slachtofferrol spelen. Wie vette slakken niet accepteert heeft een ‘vetfobie’

  De toemst (als het aan gestoord links ligt)

  Verleden tijd als het aan vetlinks ligt  Another course, entitled “Women, Weight, and Body Image,” exams “weightism” through the intersectionality lens. This means that individuals who are both overweight and a member of another minority group (female, Black, Hispanic, LGBTQ, etc.) are subjected to a system of oppression directed both at their body size and their minority status.
  ….
  http://www.breitbart.com/tech/2017/08/10/oregon-state-fat-studies-course-claims-that-weightism-is-a-civil-rights-issue/

  Das ist ja zum kotsen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s