Italië: Protesten tegen “migranten” escaleren – “Sociale opstand staat voor de deur”

Screenshot_28

(Door: Steffen Munter – Vertaling: E.J. Bron)

In de buurt van Venetië en in Rome escaleren burgerprotesten tegen de onderbrenging van “asielzoekers”. De politie treedt hard op, het kwam tot arrestaties. De president van de regio Venetië waarschuwt ondertussen openlijk voor “Afrikanisering”.

epoch times

Al dagenlang protesteren 250 gezinnen in een voorstad van Rome tegen de plannen van de politiechef om 100 “vluchtelingen” in een voormalige school onder te brengen en waarschuwden voor een “vluchtelingeninvasie””. Deze zou tot aanzienlijke veiligheidsproblemen in de sowieso al benadeelde voorstad Casale San Nicola, in de noordwestelijke punt van het 15e stadsdistrict van de hoofdstad, kunnen leiden.

Volgens een bericht in de Oostenrijkse krant “Kronen Zeitung” bereikte vrijdag een bus met ongeveer 20 “migranten” ondanks pogingen tot een blokkade de school.. Een neofascistische groepering heeft zich blijkbaar bij de demonstranten aangesloten. De mensen schreeuwden tegen de nieuwelingen, gooiden met stenen, stoelen en flessen.

Rome blijft hard

Ook de politie werd met stoelen bekogeld en reageerde met de gummiknuppel om de ingang vrij te maken. Volgens informatie van de autoriteiten werden er twee mensen gearresteerd en 15 anderen geïdentificeerd, aldus de krant.

De stad verklaarde de straatblokkade op te willen ruimen en de “migranten” toch in de school te willen onderbrengen. “Wij doen geen stap terug”, verklaarde de voormalige prefect van Rome, Franco Gabrielli, die sinds april vorig jaar directeur-generaal voor openbare veiligheid op het ministerie van Binnenlandse Zaken en chef van de federale politie is.

Treviso brengt “migranten” weg

De provinciehoofdstad Treviso bevindt zich ligt hemelsbreed ongeveer 20 kilometer ten noorden van Venetië, de hoofdstad van de regio Venetië. Ongeveer tien kilometer verder naar het westen ligt de gemeente Quinto di Treviso met bijna 10.000 inwoners.

Nadat tientallen mensen voor het oorspronkelijk voor “migranten” bedoelde appartement meubels en matrassen in brand gestoken en gedemonstreerd hadden, werden vrijdagmiddag ongeveer 100 “asielzoekers” van daaruit naar een voormalige kazerne in de buurt gebracht. Gedurende de ruzie met de politie werden er veel mensen gearresteerd.

President van de regio Venetië waarschuwt voor Afrikanisering

De president van de regio Venetië (met als hoofdstad Venetië), Luca Zaia (Lega Nord), toonde zich solidair met de demonstranten in zijn regio. Hij waarschuwde voor een “Afrikanisering” van de regio Venetië, die ongeveer vijf miljoen inwoners telt – waaronder 517.000 “migranten”.

“Het is absurd om honderd vluchtelingen in een woongebouw onder te brengen waarin gezinnen met kleine kinderen wonen.” (Luca Zaia, president van Venetië)

Daarmee zou men sociale conflicten aanwakkeren, aldus de met een minister-president van een Duitse deelstaat te vergelijken president. De Lega Nord, die opkomt voor het overdragen van competenties van de centrale staat naar de regio´s en een afsplitsing van de noordelijke regio´s van het zuiden van het land, geldt als een van de oudste Italiaanse grote partijen en noemt zichzelf liberaal. Anderen vinden haar rechts-populistisch.

Bovendien voert Zaia het front van de presidenten van Noord-Italiaanse regio´s aan. Zij aan zij met de presidenten van de naburige regio´s Lombardije (hoofdstad Milaan), Roberto Maroni (Lega Nord), en Giovanni Toti (Forza Italia), de president van de aan de Italiaanse Rivièra gelegen regio Ligurië (hoofdstad Genua), zeggen zij geen “vluchtelingen” te willen opnemen.

“Invasie van migranten”

De door de voormalige viervoudige Italiaanse minister-president Silvio Berlusconi opgerichte en aangevoerde partij Forza Italia geldt in haar nieuwe vorm als conservatief christendemocratisch en liberaal. Haar senator Maurizio Gasparri zei:

“De sociale opstand staat voor de deur. De situatie is ondraaglijk geworden. We hebben te maken met een invasie van migranten, die verzorgd moeten worden, terwijl duizenden Italiaanse gezinnen te maken hebben met acute financiële problemen.” (Maurizio Gasparri, senator, Forza Italia)

Dit alles vindt plaats tegen de achtergrond dat Italië op dit moment een record aantal “migranten” moet verwerken en de regering tot het eind van het jaar rekening houdt met de aankomst van 200.000 “migranten”.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Steffen Munter

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Lega Nord, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

40 reacties op Italië: Protesten tegen “migranten” escaleren – “Sociale opstand staat voor de deur”

 1. Bob Fleumer zegt:

  Als land en lid van de EU ben je gedoemd het onderspit te delven, de EU kan niks doet niks en is niks dan ellende.

  Liked by 2 people

 2. fransdewit zegt:

  Is toch logisch, het duurt al veel te lang, het schandalige is wel dat eigen volk continue wordt bestraft door hun eigen regeringen

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Meer-meer-meer !
  Om zo sneller komt de vloerzuivering !
  (burgeroorlog) !

  Liked by 3 people

 4. Saskia Dubbeldam zegt:

  Laat het maar klappen, want blijkbaar is dat waar de politieke macht in de Europese Unie op aanstuurt. Maar ik geef je op een briefje dat het niet de Europeanen zullen zijn die massaal het onderspit delven. Ik lees op deze site erg vaak commentaren van mensen die denken dat Europa ten onder gaat, maar wij zijn echt niet zo zwak als we denken. De Mohammedaan mag dan een grote bek hebben, maar daar blijft het dan ook bij. Ze zijn alleen effectief in roedels en over het algemeen zijn het slappere kerels dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. De Afrikaan is wat lastiger, want die opereren ook het liefst jn een groep, maar ze zijn individueel wel vaak best sterk en vooral taai en een stuk minder laf dan de gemiddelde Turk.
  Toch zie ik de toekomst nog steeds zonnnig tegemoet en dat kan jeugdige naïviteit zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat de indringers het onderspit gaan delven.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Uw wens is de vader van de gedachte. Persoonlijk geloof ik niet zo in de overwinning op de indringers. Dat komt omdat het onze eigen leiders zijn die dit probleem veroorzaakt hebben. Dus, eerst de huidige leiders overwinnen en definitief buiten gebruik stellen, waarna de grote schoonmaak met het verwijderen van de gelukszoekers kan beginnen. Zoals u ziet, een hele klus die het nodige bloedvergieten zal vergen.

   Like

 5. Benesha zegt:

  Opstand. Je zou het eigenlijk beginnen wensen. Geen enkel volk in de geschiedenis heeft zijn onderwerping aan zijn veroveraars zo op een dienblad aangeboden als de Europese bevolking anno 2017. Uiteraard omdat de politiekers deze verovering net gepland hebben en via allerlei propaganda protesten monddood proberen maken. Maar beste politici, beste Merkel, beste Juncker, beste Macron, beste Schauble, beste andere volksverraders… opstanden worden ofwel aangestookt of ontstaan door in eerste instantie niet relevante gebeurtenissen. Een klein iets. Een vonkje… dat een hele stad, regio, land in brand zet. Ceaucescu had ook nooit verwacht dat het onderdrukte volk zou winnen. Jullie zullen ook hetzelfde lot ondergaan. Eerder vroeg dan laat.

  Liked by 2 people

 6. Mary zegt:

  Natuurlijk komen mensen in opstand de EU veroorzaakt een regelrechte burgeroorlog aldaar, is ook de enige manier want de EU heeft niks met de autochtone bevolking van Europa dus gaat de bevolking het zelf regelen, zouden ze door heel Europa moeten doen behalve dan als je regering je beschermd zoals Victor Orban dat doet voor Hongarije, Trump alles voor de Amerikanen probeert recht te zetten, Putin het belang van de Russen beschermd etc. maar in die gelukkige positie verkeert b.v. Nederland niet dus…….

  Liked by 2 people

 7. Asgard zegt:

  Een burgeroorlog??? Iedereen zal weten wanneer dat gebeurt het niet door het gewone normale volk komt maar door onze Hoeren Politici, die zich verheven voelen boven elke vorm van het gewone normale volk,…zelfs na de burgeroorlog (die er zeker zal komen) zal het overgebleven volk nooit meer politici vertrouwen, dus zal het systeem ook absoluut niet meer functioneren zoals dat nu is, de Europeaan zal door moeten gaan totdat alles geruimd is, tot in de hoogste vormen van de Pyramide,.. maar toch zal het probleem nooit in zn geheel opgelost kunnen worden, alleen als het volk globaal massaal ontwaakt dan is er wel een grote kans dat het opgelost word, maar dat zie ik niet gebeuren. Maar in Europa zal echt helemaal schoon schip gemaakt moeten worden, tot in de hoogste kringen.

  Liked by 2 people

  • tippelaar zegt:

   Elk volk heeft leiders nodig maar dat wil niet zeggen dat die leiders ook bekwaam zijn om het volk te leiden. Wim Kan zei het al in zijn conferance, jaren geleden, “Fractielijers lijen geen fractie van wat die andere lijers lijen”. Resume, Alle leiders zijn corrupt, want macht corrumpeert, Ook in nederland, alleen proberen ze hier de corruptie weg te moffelen. Kijk naar het gezonken pvda,schip. De kapitein en zijn officrieren krijgen mooie baantjes aangeboden in het openbaar bestuur van trawanten die al op mooie posities zitten, waar ze nog jarenlang de boel kunnen verzieken (en dat doen ze met liefde). We krijgen ze daar nooit meer weg, vanwege het vriendjeskartel.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tippelaar.
    Je zult het nog meemaken dat die PVDA-bonzen politiek vernietigd worden.
    En dat “we krijgen ze nooit meer weg” is ook onzin.
    Je zult eens zien hoe hard ze zullen lopen als de burgerlijke ongehoorzaamheid de spuigaten uit zal lopen.

    Like

 8. Claudia M. zegt:

  We kunnen het er lang of kort over hebben, maar de meeste oorspronkelijke bewoners, overal in Europa willen deze mensen niet! Het mixt niet! Overal ontstaan er wijken waar mensen, die daar vaak al jaren wonen uit weg (moeten) vluchten en wat vervolgens tot een soort vrijstaat, een no-go-zone, verwordt. Deze klanten houden er een dermate andere levensstijl op na, waar velen helemaal niet mee geconfronteerd willen worden!

  Niet alleen in Italië zijn er mensen met financiële problemen, die zijn er ook overal in Europa. Middels onze sociale stelsels hebben we afgesproken o.a. voor deze mensen belasting te betalen, zodat zij en alleen zij, een dak boven het hoofd hebben, een fatsoenlijke maaltijd op tafel kunnen zetten en zich kunnen kleden. Dus niet bedoeld, voor klanten die hier nog nooit een bijdrage aan hebben geleverd. Dat ook met grote zekerheid nooit zullen doen, omdat ze iedere opleiding daartoe missen en ook helemaal niet van plan zijn zich hiervoor in te zetten ook; het is immers allemaal “gratis” hier!

  Die “gratis” cultuur voor derden begint mij echter aardig mijn strot uit te komen. Waarom zou ik hier nog langer voor gaan werken? Ik krijg er dag na dag steeds meer de tering in; dat importvolk rust op de lauweren, valt jou bovendien lastig op straat en wij werken ons de tering! Want, die bezuinigingen zijn nog overal merkbaar; wij mogen hetzelfde werk nu met de helft van het personeel doen!

  Liked by 3 people

 9. Republikein zegt:

  Hoeveel presidenten hebben ze daar wel niet, of zijn dat eretitels, ennuh, is er ook een president van de bromtollenfabriek?

  Like

 10. kampersrene zegt:

  onderbrenging van “asielzoekers”. De politie treedt hard op, het kwam tot arrestaties van getinte tafelschuimers ( wanneer mogen we dergelijk nieuws verwachten ?) Het is een feit Europa ontwaakt stilaan uit zijn naastenliefhebbersyndroom

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  In Rome en ook Parijs wemelde het 25 jaar geleden al van de Afrikaanse negers die van straatventerij proberen te leven. Dat is nu nog veel meer geworden en velen belanden in de criminaliteit want dat straatventen levert erg weinig op.

  Like

 12. Marian zegt:

  He he, gaat het er dan eindelijk van komen. Hoelang hebben ze het hier nu al niet gepikt. Ga er maar eens lekker dwars tegen in tegen die vuile opvreters en parasieten die jullie land alleen maar naar de afgrond brengen.

  Like

 13. Kunnen we na die burgeroorlog Rutte en zijn mede misdadigers dan aan een hoge boom ophangen.

  Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   Nou , dan is ie allang gevlucht hoor !
   Beter nu !

   Liked by 4 people

  • kampersrene zegt:

   Neen beste Walther, hem kruisigen tussen twee Islamieten .Zijn laatste woorden ……
   Beste Islambroeders , heden zult ge met mij in het paradijs van Onze Lieve Heer zijn ….
   Lap weer ambras , want die twee moslims zijn niet akkoord , Ze willen naar het pretpark van Allah!

   Liked by 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    Een Duitse priester die tijdens WO II een soort mop maakte over Adolf Hitler van een verhaal zoals u beschrijft heeft dit helaas met de dood bekocht en het is te wensen dat de radicale moslims dit nog niet eens zullen lezen.
    Joseph Müller (1894-1944) was de betreffende Duitse priester die kritisch stond ten opzicht van het nationaal-socialisme. Hij werkte nog maar net in de parochie van Groß Düngen, toen hij een zieke parochiegenoot bezocht – de betreffende man was NSDAP-Ortgruppenleiter – en die persoon de volgende mop vertelde:
    Een dodelijk gewonde officier vroeg: “Zuster, vertel me voor wie ik sterf.”
    De verpleegster antwoordde: “Voor de Führer en voor het vaderland.”
    De soldaat: “Kan de Führer naar mijn sterfbed komen dan?”
    “Nee, dat kan niet”, antwoordde de verpleegster, “maar ik hang wel een foto van hem naast je bed om je te troosten.”
    “Ik zit bij de Luftwaffe”, zei de man, “Dus heeft u misschien ook nog een foto van Hermann Göring voor mij?”
    De verpleegster: “Alsjeblieft, hier is de foto. Die hang ik wel aan de andere kant van je bed.”
    Dankbaar zei de soldaat: “Mooi, nu kan ik op dezelfde manier sterven als Jezus Christus deed.”
    Aangezien Jezus tussen twee dieven aan het kruis stierf, was dit in de ogen van de nazi’s duidelijk een beledigende politieke grap. De aanklacht luidde, in het Duits:

    Er hat Hitler und Göring mit den beiden Schächern verglichen, die an der Seite Jesu gekreuzigt wurden.

    Het Volksgerechtshof onder Roland Freisler veroordeelde Joseph Müller hiervoor op 28 juli 1944 tot de doodstraf, net als Marianne Kürchner, een 21-jarige jonge weduwe van een fabrieksarbeider die grapte:
    “Adolf Hitler en Hermann Göring staan boven op een Berlijnse radiotoren. Hitler vertelt Göring dat hij iets wil doen om de inwoners van Berlijn te plezieren. Hierop reageert Göring: “Waarom spring je dan niet van de toren af?”
    Deze mop had Marianne Kürchner alleen beter voor haar kunnen houden. Ze werd hiervoor, na aangifte, voor het Volksgerechtshof gedaagd, dat onder het presidentschap van rechter Roland Freisler (1893-1945) stond. Deze sprak op 26 juni 1943 zijn oordeel uit en zij werd ter dood veroordeeld. En net als bij Marianne Kürchner werd het vonnis van Joseph Müller voltrokken door de guillotine, om precies te zijn op 11 september 1944, in de gevangenis van Berlijn-Brandenburg.

    Liked by 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat mij betreft hoef je niet te wachten tot ná de burgeroorlog, Walther.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Liked by 1 persoon

 14. Ron zegt:

  Brussel wil tegen de wil van alle burgers is gewoon doorgaan met het naar binnen halen van een ongekend aantal gelukszoelers die uiteindelijk de ondergang van ons zorgstelsel zal betekenen. Europa het nieuwe Afrika !!!!

  Like

 15. Sabeltant zegt:

  De Brand er in!

  Like

 16. Beste mensen, de gehele regie ligt in handen van de vrijmetselaars sekte, ja die van D666, en waarvan ook Rutte lid is plus de PvdA partijbonzen. Dit is al jaren aan de gang, al vanaf de plannen van Koudenhove in de jaren 1920. Met de optimisten ben ik het eens. We naderen een climax, met opstand van de volken tegen de linkse kerk die ons allen in Europa al vanaf de oorlog gijzelt. De islamieten immigratie is het tegengif dat ons op gang moet brengen, in verzet tegen de elites, teneinde een nieuwe Christelijk geïnspireerde elite aan de macht te kunnen brengen, en af te kunnen rekenen met de D666, VVD en PvdA verraders, zoals we zien in Polen, Hongarije, Slowakije en in mindere mate Oostenrijk.

  Like

 17. Jan zegt:

  Politie ruimt vuilnis bij station van Milaan

  Like

 18. Jan zegt:

  Parasieten in Italië uitgezet

  Waarom wordt dit uitschot nooit geboeid zoals in Amerika. Ketting om de enkels zou ook mooi zijn (met bal aan enkelsl)

  Like

 19. Jan zegt:

  Ook Italiaanse regering voert oorlog tegen eigen bevolking, net als overal in Europa. Italianen door politie uit hun woning gesmeten om plaats te maken voor illegalen en parasieten

  Rome: Police in riot gear crush resistance as locals are thrown out to make way for Africans


  Among those arrested was the local Forza Nuova [New Force] leader, Giuliano Castellino, who is already under indictment for holding an “illegal demonstration” by organising night-time security patrols.

  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/09/29/rome-police-in-riot-gear-crush-resistance-as-locals-are-thrown-out-to-make-way-for-africans/

  Like

 20. Jan zegt:

  Tunesië dumpt gevangenen in Italië

  The report is alarming and comes from an MEP charged with performing an inspection in Tunisia: “Of 1600 inmates who have left prison thanks to the double pardon decided by Tunisia, at least half, around 800, have already arrived in Italy.” says Angelo Ciocca, representative of the Lega [anti-immigration party in Italy], reached by telephone in Sfax, in Tunisia, where he has gone in recent days to collect evidence about the new migrant route, after the closure of the Libyan ports.
  ..
  The double pardon mentioned in the article refers to a pardon issued in June for the end of Ramadan and another in July to celebrate the 60th anniversary of the Tunisian republic. They are offloading their criminals to Europe.

  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/10/01/tunisia-is-emptying-its-prisons-into-europe/

  Like

 21. Jan zegt:

  Italianen: Wij willen dat islamitisch gespuis hier niet in sociale huurwoningen

  Like

 22. Jan zegt:

  Italianen protesteren tegen illegale haathut en shariapolitie in hun straten

  Like

 23. Jan zegt:

  Linkse hetze tegen Italianen die genoeg hebben van de eisende parasieten

  [video src="https://seed02.bitchute.com/5259/6eiMVE1d636J.mp4" /]

  Like

 24. Jan zegt:

  het volk vs de ‘elite’

  Like

 25. Jan zegt:

  Alessandro Meluzzi, psychiater, probeert linkse zottin bij te brengen dat haar ideeën volslagen idioot zijn om miljoenen parasieten het land binnen te halen

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die moslim-liefhebbende slet van een Sigfrid Kaag wil hier trouwnes ook “migranten” uit Libië toelaten en naar ik hoop zal dat grandioos mislukken!

   Like

 26. Jan zegt:

  Ongedierte in Florence

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s