De herdenking van de moord op pastoor Hamel : «SAMEN LEVEN, tot walgens toe»

Screenshot_128

(Door: Eric Lhullier – Vertaling: “delamontagne”)

De belangrijkste krant in mijn regio, en zelfs in Frankrijk, Ouest-France, heeft me gisteren ziek gemaakt en voor verontwaardiging gezorgd. Één van de krantenkoppen luidde: “De dood van priester Hamel, geen haat noch woede”. Hierna volgde na veel nonsens een interview met de aartsbisschop van Rouen, Monseigneur Dominique Lebrun, die door werkelijk alle media werd overgenomen, vooral de tv, die de ceremonie uitzond van deze aartsbisschop in de kerk waar “Père Hamel” (foto) op een barbaarse manier door twee mohammedanen werd onthoofd. Tijdens de ceremonie verwelkomde en bedankte de prelaat allen die de dienst bijwoonden, lokale en nationale politici waaronder de president van de Republiek.

En uiteraard ook de vertegenwoordigers van de CFCM (Communauté Francophone de Confession Musulmane) en de lokale moslimgemeenschap en men bezingt, hoe DURVEN ze, dat door deze BARBARIJ  de liefde tussen de verschillende gemeenschappen is opgewekt . . .

Screenshot_131

En in dezelfde geest van het ontkennen van de werkelijkheid,  president Macron vormde hierop geen uitzondering,  het argument dat de glimlach van pastoor Hamel de belichaming van kracht was geworden om de eenheid te bewaren. Aldus verdrongen al deze hoogwaardigheidsbekleders zich in een wedstrijd van idiotie en masochisme.

Screenshot_130

Met inbegrip van de voormalige burgemeester van Rouen, Hubert Wulfranc, de  voormalige communist met de te grote snor die het had over “Living Together”, dan moet je denken aan z’n evenbeeld “Stalin”, die, alhoewel hij in zijn jeugd seminarist was geweest, bepaald niet de methode “de andere wang toekeren” zou hebben gebruikt onder soortgelijke omstandigheden..

Het is allemaal zo zielig treurig, maar ook weer niet verwonderlijk wat zich tijdens deze ceremonie afspeelde.

Screenshot_129

Maar ik blijf toch hopen dat er journalisten zullen komen die verstandig genoeg zijn om te begrijpen dat de houding van deze “elite”, de politiek, de media en de bisschoppelijke prelaten, elke dag meer en meer de normale Fransen doen walgen.

Bron:
http://ripostelaique.com
Door: Eric Lhullier

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De herdenking van de moord op pastoor Hamel : «SAMEN LEVEN, tot walgens toe»

 1. tippelaar zegt:

  De franse regering en de rooms katholieke kerk gaan op de knieën door het stof om de moslims te behagen. Inderdaad, walgelijk. Op naar de volgende slachtpartij. Straks worden er geen schapen geslacht bij moslimrituelen maar christenen. Niemand houdt ze tegen. Hoelang nog?

  Geliked door 5 people

 2. dirkroelofs zegt:

  STRUISVOGELS, dus de kop in het zand en niet verder willen zien.

  Geliked door 2 people

 3. Elisah zegt:

  Macron heeft het dus over de glimlach van Rère Hamel, wat een slap gezever….misschien moeten ze een foto van het onthoofde slachtoffer publiceren, zodat ze die glimlach/open keel, van oor tot oor, kunnen inspecteren.

  Geliked door 2 people

 4. Marlies zegt:

  Vulgair, walgelijk. Genoeg kandidaten daar voor de guillotine.
  De commentaren op dit artikel liegen er niet om. Niet alle Fransen slapen.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Geen haat noch woede als ze je kop afsnijden omdat je een Christenen bent . Als je het daarmee eens zijt Mijnheer de Paus dan moogt je uwe leer met zijn vergevingsgezindheid in uw Pauselijk gat steken . Ik zie het eerder als een lafheid

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dit ís wálgelijk!
  Zowel je reinste lijkenpikkerij – door de islam – als je reinste…..lijkenverkwánseling? Ach, laten we zeggen: nagedachtenis-verkwanseling door de Katholieke Kerk, de Franse overheid èn de Franse regering!
  Verdorie, is dit nu, wat al die Fransen, die op Macron gestemd hebben, wíllen? Dat valt amper te bevatten!
  Nog een geluk, dat het slachtoffer dit zelf niet hoeft mee te maken. Maar een schandaal ís het!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het slachtoffer, de priester, was zelf een “appeaser”, een goedprater………….
   Was bevriendt met de imam.
   En de uitspraken van Kardinaal 23 doen niet onder voor soortgelijke als Paus Frans doet.
   Wat een huichelaars………………! of geloven ze het zelf.

   Geliked door 3 people

 7. Thomasson zegt:

  De krantenkop van Ouest-France “De dood van de priester Hamel, geen haat noch woede” en de kermis rondom de herdenkingsceremonie voor Père Hamel met premier Macron, delegatie van plaatselijke CFCM-baardapen en de hele schijnheilige ‘ liefde voor elkaar’ zooi…Dat zal de “appeasers” geen barst helpen. Winston Churchill heeft in 1940 gezegd: “An appeasers is a man who feeds a crocodile, hope he will be eaten last”. In mijn kinderjaren hadden wij veel honden op ons erf. De honden waren extra gemeen zodra ze voelden dat mensen bang voor ze waren. Toen lieten ze werkelijk al hun tanden zien. Hetzelfde geldt voor de baardapen die zich ..inderdaad .schijnheilig vertonen op ceremonies zoals die van Père Hamel en andere gelegenheden van dien aard. Zij spelen het spelletje, maar de machetes, keukenmessen en zelfs zwaar geschut liggen al klaar voor gebruik om de politiek-correcte tyfus en anderen die zo bang voor ze zijn, af te slachten. Met moet enkel de Uur U kiezen. “ Wound my heart with a monotonous languor” (startsein D-Day)

  Geliked door 1 persoon

 8. Trucker zegt:

  Dit is op dezelfde wijze als de mainstream bericht, twee weken terug de herdenking van de islamitische slachtpartij in Nice op de openbare omroep BRT zei men “…een camion reed toen in op mensen…”.
  Er werd niet gesproken over de dader en wat eveneens (het minst verwonderlijke eigenlijk) niet gezegd werd wie of wat de dader was, daar werd niet over gesproken… alleen “een camion reed daar toen mensen dood”.
  Het hellend vlak waar we ons op bevinden is reeds lang een steile helling geworden met maar één richting : downhill.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Samenleven ? Dat nooit ! Daar verandert ook de levende dode Abdulhakbar Nouri met zijn fundamentele islam-familie geen moer aan.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Iemand naaien na zijn dood, een traditie in sommige kringen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s