‘Signaal’ uit betuttelingsland: Maximaal twee biertjes halen op festival

Screenshot_120

(Door: Gyurka Jansen)

‘Doet u mij maar 10 keer 2 biertjes’

“Dat kan inderdaad onhandig zijn”, zegt Wim van Dalen, directeur van het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) zelf al. Als het aan zijn organisatie ligt haalt u straks op festivals namelijk maximaal twee biertjes per keer, zo weet de NOS. Daarmee moet het moeilijker zijn om bier door te geven aan minderjarigen.

Post online

‘Signaal’

Omdat festivals nu al nooit kampen met rijen voor het bier leek het de organisatie wel een aardig idee de festivaldirecteuren een deel van hun omzet uit handen te lobbyen.

Horecabedrijven kunnen nu al bestraft worden als ze bier verkopen aan klanten die drankjes doorgeven aan jongeren van onder de 18. Maar dat is amper te controleren, dus zijn er volgens de organisatie nieuwe maatregelen nodig.

“Het is niet zo dat mensen zelf niet meer dan twee drankjes mogen drinken”, legt Van Dalen nog uit. Die tevens aangeeft dat het ‘signaal’ bedoeld is voor de grote evenementen waarvan hij zelf ook inziet dat het daar juist ‘onhandig’ is.

Bron:
http://cult.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, moralisme, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘Signaal’ uit betuttelingsland: Maximaal twee biertjes halen op festival

 1. kampersrene zegt:

  Dat is een van de maatregelen, enkel twee biertje een andere maat regel , een verplicht koud stortbad voor heetgelopen moslims . De derde maatregel en de meest pijnlijke om toegelaten te worden tot muziekfestivals moeten zonnebankgetinten dubbel entree geld betalen

  Like

 2. Duurt nu niet lang meer en dan sta je een biertje te zuigen aan een bierpaal waar onmiddellijk je DNA wordt afgenomen, je bloeddruk gemeten en na het zuigen moet je blazen of je niet al te veel hebt gedronken. Als je de blaastest weigert krijg je je pinpas niet terug.

  Liked by 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Zou het een idee zijn om ook vast te leggen dat de mohammedaan maar twee vrouwen per festival mag bespringen? Armbandjes en ‘armlengte afstand houden’ blijken namelijk niet te helpen tegen een horde mohammedaanse wilden. Je snapt het niet.
  Dan vind ik mijn idee toch een stuk beter.

  *gekkenhuis*

  Liked by 1 persoon

  • Springvergunning krijgen ze bij binnenkomst. Soort kadobon, geldig voor het bespringen van 2 (twee) boerkaloze hoeren. Als ze over het quantum heen gaan krijgen ze een ernstige brief. Maar zelf denk ik dat ’t iets anders gaat. Vaders en moeders, ooms en tantes, opa’s en opoe’s, neefjes en nichten beginnen ernstig naar hun kleine meiden in de familie te kijken, er wordt niet meer gelachen en GeenStijl loopt leeg. Het is nu echt serieus. De opgeschoten lummels formeren weer de volksbeveiliging zoals weleer. En op een goede dag, een soort rokjesdag, loopt iedereen zwijgend naar het schuurtje om Hieperke en zijn grote broer Hakkie uit het hakblok te halen en ze gaan op weg. Elk huis wordt doorzocht, elke steen omgekeerd. Een stofwolk die veroorzaakt wordt door de trappelende voetjes van voormalige invasiërs trekt door Europa richting Afrika. Ze vinden de onderste stenen ook nog en de pleuris breekt nu echt uit. De Koning en Koningin komen terug van vakantie, scheren zich kaal, laten hun zwaarden slijpen en dragen vanaf dat moment een T-shirt met ‘Soy Pim’.

   Like

  • Thom zegt:

   Ik dacht eerst dat het een goed idee was, maar daar kom ik van terug.
   Het zou betekenen dat als er tweeduizend moslims op een festival zijn en tweehonderd vrouwen die moslims tweeduizend maal twee nummertjes kunnen maken volgens voorschrift. Dat zijn 400 nummertjes verdeeld over tweehonderd vrouwen. Dan krijgt elke vrouw 20 moslims over haar heen. Misschien is dat prima voor de vluchtelingenvrijwilligsters, maar een normale meid zal over het idee niet enthousiast worden.

   Liked by 1 persoon

   • Thom zegt:

    400 moet zijn 4000

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Thom 3 augustus 2017 om 16:38

    Mijn ‘idee’ was uiteraard bedoeld als te gek voor woorden. Het is natuurlijk veel beter om die mohammedaanse primaten met een roodgloeiende nijptang te castreren. Het beste is om hen allemaal de zee in te jagen in een papieren zwembroek, richting thuisland.

    Like

 4. Republikein zegt:

  Is dit niet een vervolg op vorig topic, de waanzin voorbij deel 1 en 2?
  Hoeveel delen bevat dat boek eigenlijk, je valt van je stoel van verbazing.

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Wakker? Het is maar wat je wakker noemt! Ik heb het zojuist eens even gelezen:
   Hij zegt letterlijk: dat alle beslissingen, die in Brussel genomen worden, door álle lidstaten moeten worden uitgevoerd -dit dus i.v.m. de houding van Hongarije c.s.
   Dus óók alweer het braafste jongetje van de klas. Een EU-adept, verwacht er niets van!

   Liked by 1 persoon

 5. H J zegt:

  Linksdraaiende fascistische narcistische en racistische betuttelhola’s’

  Like

 6. tjonge zegt:

  beter alcohol verbieden, geheel volgens islam traditie
  .
  (is sarcasme voor de niet zo snuggere lezert).

  Liked by 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  “Landen die het beleid niet uitvoeren, zullen moeten schikken, als ze deel willen uitmaken van de Europese Unie.”

  Ik wil helemaal geen deel uitmaken van jouw ‘communistische heilstaat’, zakkenwasser!

  Like

 8. Heniusz zegt:

  Ben de festival leeftijd al een poosje voorbij…Maar wij haalden bier per tray: 24 blikkies, je hebt toch geen zin om elke keer weer te moeten lopen voor je biertje?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s