Wonder: “vluchteling” verdronken

Screenshot_238

(Door: “Landerdoek”)

Wat vreemd dat een Syrische jongen, die niet kon zwemmen, in een zwembad is verdronken, ondanks diverse waarschuwingen van het personeel. En wat slim dat de KNZB voorstelt dat alle “vluchtelingen” voortaan zwemles moeten krijgen. Maar ho even, daar moeten we het niet bij laten. Er is veel meer werk te doen:  rijdt een “vluchteling” van achttien een kind dood omdat hij geen rijbewijs had, dan moeten er ook snel gratis rijlessen volgen voor alle “vluchtelingen”, met gratis taalles erbij.

Is hij door andere “vluchtelingen” in elkaar  geslagen omdat hij zich niet goed kon verdedigen, dan zijn gratis kickbokslessen ook op hun plaats. En als hij per ongeluk een aantal leerlingen doodschiet, omdat hij zo perse naar school moest, is dat ook niet zijn schuld; hij had tijdig schietles moeten krijgen. Dus de schuld van Wilders.

Terug naar de zwemles: als we toch bezig zijn met gratis zwemlessen, zou het veel slimmer zijn als wij die lessen alvast in Afrika/Midden-Oosten geven alvorens hen met de NGO-taxi’s op te halen.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Algemeen, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland. Bookmark de permalink .

54 reacties op Wonder: “vluchteling” verdronken

 1. annette zegt:

  deze zwemlessen zullen dan alleen voor de jongens zijn, de meisjes mogen meestal niet zwemmen …..

  Liked by 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  “Terug naar de zwemles: als we toch bezig zijn met gratis zwemlessen, zou het veel slimmer zijn als wij die lessen alvast in Afrika/Midden-Oosten geven alvorens hen met de NGO-taxi’s op te halen.”

  Wij moeten helemaal niks, dat zoeken ze maar lekker zelf uit.
  Als je het verdomt om naar badmeesters en andere te luisteren, dan verzuip je maar.
  Ik kan daar totaal niet mee zitten.
  Iedere ouders moet dat tegenwoordig ook zelf moet verzorgen, anders verzuipt je kind.

  Liked by 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Discriminatie van de Nederlanders die zelf de zwemlessen moeten betalen.

  Like

  • Renske zegt:

   Nou dat werd er nog even snel aan toegevoegd Petra dat autochtone kinderen van ouders die geen geld hebben ook les moeten krijgen. Om het acceptabeler te maken voor de bevolking,. Ach het is weer een manier op subsidies binnen te slepen. Vermoedelijk. Badmeesters hebben weer meer werk. Alles eigenbelang. Nu moeten de vluchtelingen ineens zwemles. Maar toen de zwemlessen eruit werden gehaald voor de autochtone kinderen hoorde je de zwembond niet. Ze weten al perfect dat met vluchtelingen meer binnen te slepen valt.

   Liked by 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Petra De Boer
   Over discriminatie gesproken,
   Ik was weduwe op mijn 41 ste
   Geen pensioen van mijn man, want die was al ernstig ziek toen ik hem leerde kennen.
   Als ik ergens voor kwam bij de WMO voor mijn kinderen was het nul op rekest.
   Ondertussen werd er een oproep gedaan in het plaatselijke suffertje lees;wijkkrant
   dat islamitische vrouwen zich konden melden voor gratis wol en haakspul zodat ze niet in een isolement zouden raken,
   Dat ik nog niet een ijsje kon halen voor mijn kinderen,dat was dan maar zo
   Dat ik in een isolement zat en bittere tranen huilde,dat was dan maar zo
   Toen al is de rascist die ik NU ben al opgestaan.
   Het ging dan niet over zwemles, daar heb ik werkhuisjes voor genomen.
   Maar om aan te geven dat het toen al een beschermd volk was,en ze mij hebben laten barsten!

   Liked by 2 people

   • Zo is ’t @tinekevanschagen de rotzakken moeten zich kapotschamen om de eigen mensen zo te vertrappen. Gewone kutambtenaren kunnen er ook niks aan doen. Die snikken aan de telefoon achter ’t handje dat ’t inderdaad allemaal beleid is. Van hogerhand. In de Hoge, en dan zo hoog mogelijk hoop ik dat de Hogen zullen hangen. De kraaien en ik zullen ze de ogen wel uitsteken.

    Wist je trouwens dat socialisme niks met sociaal te maken heeft?

    Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik heb toen ik nog werkzaam was, met heel veel nationaliteiten gewerkt.
    Nu in m’n ouderdom merk ik dat ik racistisch ben geworden [ volgens de onbenullen ].
    Ben ik dus niet in DE NORMALE betekenis.
    Maar wel geworden door de NL-politiek van eerst vreemdelingen helpen.
    Daar kan ik woedend om worden.
    STERKTE………..

    https://ejbron.files.wordpress.com/2017/01/screenshot_292.png?w=419&h=282

    Liked by 2 people

 4. Eduard uit Breda zegt:

  Ik denk dat de KNZB opzoek is naar meer werk
  Ik kon op mijn 12 nog niet zwemmen ben toen naar de reddingsbrigade in Eindhoven gegaan om te leren zwemmen dat hebben mijn ouders betaald
  Diversen diploma’s gehaald
  Verschillende keren met het binnen halen van Sinterklaas dienst gedaan in de haven van Eindhoven was een mooie tijd

  Like

 5. rony stokart zegt:

  Net wat ik ook had willen zeggen… maar beter en duidelijker gebracht door “Landerdoek”.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  Als hij als bootvluchteling naar Europa was gekomen en in de zee was gevallen en hij weer in de boot kon klimmen met hulp van zijn reisgenoten had hij dan zelf weer de zee in gesprongen?
  Waarom dan wel na waarschuwingen van het personeel toch weer het water in gaan, niemand heeft hem gedwongen er in te gaan

  Liked by 1 persoon

 7. Thom zegt:

  De schrijver schrijft:
  Terug naar de zwemles: als we toch bezig zijn met gratis zwemlessen, zou het veel slimmer zijn als wij die lessen alvast in Afrika/Midden-Oosten geven alvorens hen met de NGO-taxi’s op te halen.

  Hij vergist zich hier duidelijk. Gratis zwemles geven aan heel Afrika zou inderdaad erg slim zijn, Dan kunnen de NGO-boten thuis blijven en kunnen de vluchtelingen zelf vanuit Libië naar Italië zwemmen. Dat is een win-win situatie.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Terug naar de zwemles: als we toch bezig zijn met gratis zwemlessen, zou het veel slimmer zijn als wij die lessen alvast in Afrika/Midden-Oosten geven alvorens hen met de NGO-taxi’s op te halen.

  Toch ben ik meer voorstander om alleen Nederlandse kinderen (ook die met een dubbel paspoort) gratis zwemlessen te geven. Het zwem onderwijs werd een aantal jaren geleden uit het Nederlandse onderwijs pakket wegbezuinigd. Zo werd er meer wegbezuinigd. Denk aan de hulp aan verpleeg behoeftige ouderen en gehandicapten, denk aan de thuishulp en vergeet vooral niet het afschaffen van de basisbeurs voor studenten op HBO en WO niveau. Last but not least zal ook de zorgverzekering in 2018 naar boven bijgesteld worden onder het mom van alles wordt duurder.

  Denken jullie ook dat we veel minder bezuinigingen voor de kiezen hadden gekregen als er geen zielige “asiel” eisers waren geweest?

  p.s. Dat ik “Nederlandse” kinderen opschrijf is voor veel links dolgedraaide medemensen het ultieme bewijs dat ze te doen hebben met een fascistische nationalist.

  Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Pas maar op..breng ze niet op een idee, want na de negerzoen, zwarte piet en nu ook al een bruin ijsje…is het zo meteen het woord “Nederlandse” die uit het woordenboek geschrapt dient te worden en algemeen verboden moet gaan worden.
   Want dat klinkt tegenover de dubbele paspoorthouders toch wel héél denigrerend en vooral dat ze niet welkom zijn.
   De ‘discriminatiewaanzin’ van de linkse kliek met een hersenafwijking, voert oorlog tegen alles wat Nederlands is…

   Like

  • Is er al een soort High Five voor fascistische nationalisten?

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Gratis zwemles. Gratis dit en gratis dat. Dat gedoe met die indringers en dat alles gratis voor hun dient te zijn, zal er toe leiden dat de sociale verzekeringen, alsmede de belastingen, door ons niet meer op te brengen zijn, en de meeste autochtone Nederlanders in armoede zullen gaan leven !
  Tegelijkertijd zullen Rutte, Klaver en Pechtold roepen dat Nederland een rijk land is, onze economie als een tierelier draait, en dat we het nog nooit zo goed gehad hebben !

  Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Helemaal mee eens…

   Like

  • Op de dijken langs de Maas staan van die houten banken met betonnen poten. Voor de oudjes denk ik die daar even willen rusten van de lasnge wandeling. Ik zie eerst 1 totaal doorgerotte bank dus ik fiets eens even verder en zie op een stuk van een kilometer of 10 alleen maar doorgerotte meuk. Vroeger schaamde de overheid zich nog als er een noest in zo’n ding zat en nu hebben ze geen poen want jeweettoch naar Afrika. Of zou dit weer iets met Lijkstra van D66 te maken hebben? Hebben ze ouwe organen nodig om op kweek te zetten en hopen ze dat de oudjes de nek breken met die banken.

   Like

   • Kwam er niet helemaal uit in bovenstaande schuimbek: wél poen voor #dobberteringleriers maar geen stuiver voor de rustbankjes voor de oudjes. Ik moet de hele bende eigenlijk nog de tiefus wensen maar daar ben ik nu te boos voor.

    Like

 10. Johan zegt:

  Laat die drijflims het maar zelf uitzoeken. De Nederlandse Staat behoort hier geen cent aan uit te geven. Als wij naar een ander land gaan, moeten we ons ook op alle mogelijke manieren daarop voorbereiden. Bovendien : Veel Nederlandse ouders moeten zelf betalen voor de zwemlessen van hun kinderen. Nu verzuipt er één drijflim en geheel Links Nederland loopt te hoop om te roepen dat die lui zwemles moeten krijgen. Het is te gek voor woorden.

  Like

 11. Rapunzel zegt:

  Opvang in de regio. Goedkoper voor ons, beter voor hen.
  Dan had deze jongen nu nog geleefd. Was wellicht alweer thuis geweest nu het in Syrië weer beter gaat.
  Maar de EU ferry’s halen deze mensen hier.

  De KNZB kan zichzelf het beste opheffen.
  Als er Nederlandse kinderen verdrinken hoor je ze er niet over dat schoolzwemmen weer ingevoerd moet worden.
  Terwijl zwemles zo achterlijk duur is dat ik verwacht dat steeds meer Nederlanders uit arren moede zelf maar weer hun kinderen leren zwemmen. Het gaat dan misschien niet zo perfect dan als ze het leren via officieel zwem onderricht maar ze redden zichzelf en van wat je uitspaart kun je lekker op vakantie.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  Moslims laten hun kinderen nooit mee zwemmen met schoolzwemmen omdat de kinderen gemengd zwemmen.

  Het is dus niet onze schuld dat ze niet kunnen zwemmen en al helemaal niet ons probleem.

  Like

  • Steven zegt:

   Maar daar gaat onze linkse gutmensch met de hersenafwijking wel voor zorgen… dat wordt vast ‘zwemmen voor moslims’ vrouwen en mannen gescheiden…en nog aan te bouwen zwembaden speciaal voor mossels…met een minaret erop.
   En voor na het zwemmen kunnen ze lekker naar het HALAL restaurant met de hele familie waar een uitgebreid buffet klaar staat..en dat allemaal GRATIS.
   Voor onze indringers moet goed gezorgd worden..want stel je voor dat ze anders een strijker onder de jurk verstoppen die zomaar kan afgaan….neeejjj..dat moeten we met z’n allen niet willen….

   Like

 13. Statler & Waldorf zegt:

  Welke van bovenstaande reaguurders hebben behalve te mopperen daadwerkelijk op de PVV of FvD een stem uitgebracht?
  Dat vind ik dan weer interessant.

  Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Als je hen op onze kosten wil laten leren zwemmen, dan alle autochtone Nederlandse kinderen ook gratis zwemlessen! Daar is geen discussie over mogelijk, punt uit.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Jawel, en het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer, en nog meer zwemplezier want:
  Illegale migranten zetten vaker hun leven op het spel om via Hoek van Holland naar Engeland te reizen. Ze zwemmen nu zelfs via de Nieuwe Waterweg naar het ferryterrein.
  http://www.ad.nl/binnenland/levensgevaarlijke-stunts-in-de-hoek-illegalen-zwemmen-naar-ferryterrein~a5ad9f99/

  Like

  • Steven zegt:

   Ik mag dan ook hopen dat de meesten halverwege het zwemmen zinken…Dat scheelt weer een hoop uitkeringen, verkrachtingen en ellende aan de overkant…

   Like

 16. Ton Odijk zegt:

  wel gratis zwemlessen voor vluchtelingen maar geen schoolzwemmen dat word haast overal afgeschaft laat onze eigen kinderen maar verzuipen denken ze.

  Like

 17. Claudia M. zegt:

  Heeft de KNZB er ook al over nagedacht hoe dit te bekostigen? Of is dat punt voor het gemak maar even overgeslagen?

  Like

 18. Marian zegt:

  Er bestaat ook nog iets als eigen verantwoording, hij was genoeg gewaarschuwd. Ik wou dat ze is een keer voor ons zo bezorgt waren.

  Like

  • Steven zegt:

   Nee joh… Jij bent alleen maar goed om de uitkeringen voor dit soort volk op te hoesten…en uiteraard alles wat ze gratis krijgen.
   Mijn buurmeisje (blank) rijdt op een oude fietst zonder versnellingen…. een paar asieleisers in mijn straat halen peperdure fietsen uit hun schuur met alles erop en er aan…
   Als JIJ geen geld hebt dan is het motto…dan ga je maar LOPEN!

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zie die asielzoekers hier ook altijd op de duurste merk fietsen rijden, en bijna allemaal met zo’n karretje erachter waar je koters in kan stoppen.
    Je ziet er echt geen geen 1 op een fiets van 200 euro of minder rijden.

    Like

 19. Pietersen zegt:

  Een cursus ‘LUISTEREN’ zou meer op z’n plaats zijn dan een cursus zwemmen. Ja het is de KNSB die hoopt op nieuwe zwemtalenten, maakt niet uit voor deze bobo’s waar zij vandaan komen.

  Like

 20. ReneKampers zegt:

  Een 16- jarige die verdrinkt , dat is natuurlijk geen aangenaam nieuws . De manier waarop door een bepaalde media die feiten werden beschreven deed een storm van verontwaardiging losbarsten door ongetwijfeld allemaal doodbrave mensen .Maar ergens heb ik gelezen dat de aanslag op de Twin Towers in 2001 waarbij zovele doden vielen , bij bepaalde bevolkingsgroepen een rede was om dit heugelijk feit te vieren . Telkens bij een gelukte aanslagen met slachtoffers werden de daders uitgeroepen tot helden en was er reden om te feesten Wij feesten niet om iemand die verdrinkt daarvoor zijn wij te beschaafd geworden . Ik kan wel begrip opbrengen voor dat zogezegd
  ranzig racisme van powned , want dat zogezegd ranzig racisme is onstaan door bepaalde omstandigheden die inwerkte op de geest van die journalist , zoals wij trouwens allemaal ranzige racisten geworden zijn

  Like

 21. tippelaar zegt:

  Ik ben tegen zwemles voor moslims in welke hoedanigheid dan ook. Eerst zit ik hier te verkondigen dat ze van mij allemaal mogen verzuipen op de middelandsezee en nu ben ik voor moslimzwemles? Kan nie waar zijn

  Liked by 1 persoon

 22. Antivenin zegt:

  Dat het schoolzwemmen is afgeschaft is volgens mij ook grotendeels te wijten aan het feit dat er altijd gedonder was met moslims die hun kinderen niet gemengd wilden laten zwemmen of überhaupt niet in een haram zwembroek/badpak wilden zien. Te veel gedonder om voet bij stuk te houden, dus dan maar afschaffen, de typisch Nederlandse oplossing. Te duur was vast een mooi schaamlapje…

  En geef die suffe “vluchteling” maar een Darwin-award!

  Like

 23. Republikein zegt:

  “Ik hoop dat deze pijnlijke ervaring een les is voor iedereen.” Dat zei de broer van de Syrische jongen die maandag verdronk in een zwembad in Venlo. De jongen van 16 werd vandaag begraven.

  “Het is een schok die onbegrijpelijk is. We zijn heel verdrietig, maar dit is het lot dat hem overkomen is”, zegt zijn vader tegen regionale omroep L1. “We hopen dat anderen hier ook van leren. Zonder zwemdiploma moet je niet gaan zwemmen.”
  https://nos.nl/artikel/2187263-familie-verdronken-syrische-jongen-laat-dit-een-les-zijn.html

  Afvallige moslims uit Iran hebben voortaan een grotere kans op asiel in Nederland. Staatssecretaris Dijkhoff (VVD) heeft de Tweede Kamer laten weten dat hij afvalligen aanwijst als risicogroep vanwege het risico op bestraffing in hun thuisland.

  Ook politici, journalisten en mensenrechtenactivisten die kritisch zijn op het regime in Teheran zijn bestempeld als risicogroep. Volgens Dijkhoff kunnen zij hun kritiek in Iran niet uiten zonder het risico te lopen op arrestatie of strafvervolging.
  https://nos.nl/artikel/2187268-grotere-kans-op-asiel-voor-groepen-iraniers.html

  Ik denk dat de aarde plat is.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Breinbrouwsel

   Afvallige moslims uit Iran moeten dus welkom worden geheten in NL.
   Goed in de peiling houden dit, want bij mij rijst namelijk de vraag.
   Waarom geen afvallige moslims uit andere moslimlanden.
   Ik denk dat er de komende maanden namelijk Iraanse afvalligen moeten worden geimporteerd, wegens het wegzetten van Iran als schurkenstaat.
   Niet dat dat niet zo is maar Ik ken dan toch echt wel enige andere schurkenstaten in die regio.
   Mij lijkt dat er een oorlog tegen Iran word voorbereid en daar heb je natuurlijk wel de nodige propaganda voor nodig.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s