Waarom ik AfD stem (11)

Screenshot_18

(Door: K.V. – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben gepensioneerde en ik wil dat de Duitse grenzen beveiligd worden en dat er een onmiddellijke opnamestop voor “asielzoekers” komt. Ik wil dat alle “asielzoekers” zonder verblijfsrecht, in het bijzonder criminelen, onmiddellijk uitgezet worden naar hun landen van herkomst of tijdelijk in kampen worden ondergebracht. De minderjarige “asielzoekers” moeten naar hun families worden teruggebracht, gezinshereniging moet aan banden worden gelegd. Daarna strengere immigratieregels. Daarvoor moet de wettelijke basis worden gecreëerd. Andere EU-landen doen ons dit voor. In Duitsland garandeert alleen de AfD zo´n handelwijze.

PI News (2)

De dagelijkse bedreiging door vooral criminele buitenlanders dient o.a. door meer politie en het uitputten van de strafmaatregelen te worden ingedamd. Alleen de AfD neemt hierover een duidelijk standpunt in.

De verantwoordelijken ter verantwoording roepen

Ik vertrouw erop dat de AfD – als zij de politieke mogelijkheid heeft – al die belangrijkste verantwoordelijken, die de asielcrisis hebben veroorzaakt, met middelen die de rechtsstaat ter beschikking staan ter verantwoording roept.

Ik vertrouw erop dat de AfD de publiekrechtelijke omroep onderzoekt en de kerkleiders op hun nummer zet. Het door Merkel, Maas en Co. gestimuleerde verklikken en brandmerken op internet moet teruggedraaid en bestraft worden.

Ik vertrouw erop dat de AfD de geboortecijfers d.m.v. begunstiging van gezinnen verhoogt en niet de miljarden in migranten steekt die de sociale kassen belasten.

Ik wil niet dat ons geld, waarvoor we hard gewerkt hebben, over de balk wordt gesmeten. Ook en juist de gepensioneerden zullen het gelag moeten betalen. Vooral echter onze kinderen.

Ik wil niet dat ik ´s morgens al chagrijnig wordt wanneer in de stad brutaal grijnzende “Zuidlandse” jongeren me de weg versperren.

Alleen de AfD schaft de wantoestand met de dubbele paspoorten af, mevrouw Merkel negeert wat dit betreft zelfs besluiten van haar eigen partij.

Nog erger voorkomen

De AfD staat als enige serieus te nemen partij voor een gematigde en zakelijke klimaatpolitiek. Als dieselrijder voel ik me door de heersende partijen regelrecht verneukt.

Ik heb het programma van de AfD aandachtig bestudeerd en ik kan niets ontdekken wat botst met democratische principes. Ik heb echter wel degelijk geregistreerd dat de in het parlement vertegenwoordigde partijen onlangs in een overval het huwelijk en het gezin hebben opgeofferd aan de tijdgeest.

Om (nog) erger te voorkomen, moet de AfD per se in verantwoordelijke posities gebracht worden. Een andere weg uit de catastrofe is er niet.

Bron:
www.pi-news.net
Door: K.V.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Waarom ik AfD stem (11)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Citaat malsion:
  Het uiten van een wens is de eerste stap naar het bereiken van een doel.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Renske zegt:

  Nou ik mag hopen dat de duitsers juist kiezen, maar ik vrees het ergste. Ik lees hierboven over het begunstigen van gezinnen, in de plaats van het spekken van asielzoekers. Daar zou ik niet zo voor zijn. Moslims zullen sowieso grote gezinnen voortbrengen en er zitten er al genoeg, die daar ook weer van profiteren. Bovendien waar komt toch die onzin vandaan over vergrijzing. Dat word beweerd door de EU elite, want vergrijzing. Slecht voor de economie. Allemaal de grootste kolder. Wat bedoelen ze met slechter met de economie?De wereld in geroepen door een stel gestoorde psychopaten. Ik heb liever dat het slechter gaat met de economie, dan een land waar de islam heerst. De grijzen gaan gegeven moment dood. En dan is er lekker veel ruimte voor jonge mensen en ruimte om weer kinderen te maken. Gaat vanzelf wel weer komen tegen die tijd.Zie je in de geschiedenis ook. Geboortegolven. Daar moet de EU elite met hun takken vanaf blijven en zeker geen testosteronbommen invoeren.

  Minder bevolking komt het welzijn ten goede.

  Like

 3. Jan zegt:

  Waarom ik het bloed van moslims kan drinken

  Gimmigrant bij de receptie in een ziekenhuis in GB

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s