Opperrabbijn van Barcelona: “Europa is verloren”

Screenshot_104

(Vertaling: E.J. Bron)

De opperrabbijn van Barcelona heeft de Joden in de stad opgeroepen Spanje te verlaten. De opperrabbijn van Barcelona, Meir Bar-Hen (foto), heeft de Joden in Barcelona na de aanslag van afgelopen donderdag opgeroepen het land te verlaten. Zoals de “Times of Israel” bericht, zei de rabbijn tegen de “Jewish Telegraph Agency” (JTA) dat de Joden in Spanje niet de fout van de Joden in Algerije of Venezuela zouden mogen herhalen: “Ga liever op tijd weg dan te laat.” Bar-Hen riep de Joden van Spanje op grond in Israël te kopen en te emigreren: Ik zeg tegen mijn gemeente: wij zijn voor de ondergang bestemd. Europa is verloren.

DWN

Spanje zou al jaren een “middelpunt voor terroristen voor heel Europa” zijn geworden. Het probleem zou zijn dat er een grote groep “radicale randfiguren” in Spanje zou bestaan: “en deze wordt steeds sterker.” Het zou moeilijk zijn om deze weer kwijt te raken. Dat zou ook voor heel Europa gelden. Bar-Hen zei dat hij niet zou kunnen deelnemen aan de demonstratie tegen de aanslagen waartoe burgemeester Colau Ballano had opgeroepen, omdat de veiligheidsautoriteiten tegen hem hadden gezegd de komende dagen openbare plaatsen te mijden, omdat hij herkenbaar zou zijn als Jood. Bar-Hen zei dat de politici in Europa het gevaar van de terreur niet zouden begrijpen.

Bar-Hen benadrukte als privépersoon te spreken en niet in naam van zijn hele gemeente. De Vereniging van Joodse Gemeenten in Spanje ziet de situatie niet zo dramatisch als de opperrabbijn van Barcelona. Ze zou “het volste vertrouwen in de veiligheidskrachten hebben, die er dagelijks aan werken om te verhinderen dat fanatici en radicale moslims leed en chaos in onze steden verbreiden”, deelt de vereniging volgens “JTA” mee.

Bron:
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Spanje, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Opperrabbijn van Barcelona: “Europa is verloren”

 1. Beschouwer zegt:

  Dit is een heel duidelijke boodschap !

  Joden zijn de kanarie in de kolenmijn !

  Geliked door 2 people

 2. Angie1968 zegt:

  Wie niet van de fouten van het verleden leert, is gedoemd ze te herhalen. Onze laffe leiders en het cognitief-dissonante domme klootjesvolk leiden ons als lemmingen over de klippen. Europa is inderdaad verloren als niets verandert.

  Geliked door 2 people

 3. GT zegt:

  Zeer terechte opmerking,Bar-Hen zei dat de politici in Europa het gevaar van de terreur niet zouden begrijpen. Nu dat zal vele politieke kopstukken opbreken, het zal hun zelfvernietiging zijn.Letterlijk!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Ik denk dat de politici in Europa het gevaar prima begrijpen!!!.

  Like

 5. Ik kan wel janken af en toe…..het lijkt alles zo hopeloos……………….

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Hij heeft gelijk. Daarna komen de ongelovigen, christenen, enz.

  Tis zonde van moslims die geen jihad wil voeren, maar ze moeten eruit, allemaal, terug naar hun land van herkomst.

  Geliked door 1 persoon

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Ik roep het al 20 jaar maar blijkbaar in de woestijn.
  En voor mij Hans Janmaat.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Je zou maar jood zijn, en net als in het verleden je voorvaderen moesten, moeten vluchten voor barbaren. Arme stakkerds ! Als het aan mij lag, werden overal in Europa Jihadisten actief opgespoord, en na hun arrestatie meteen ge-elimineerd. Men is in veel Europese landen veel te lief voor Islamieten, en jihadisten in het bijzonder.

  Geliked door 1 persoon

 9. Statler & Waldorf zegt:

  40 jaar geleden toen deze situatie zich nog in een embryonale fase bevond had men deze moeten aborteren.
  Maar inmiddels is deze islam-foetus een volwassen ‘vent’ geworden.
  Te laat dus.

  Geliked door 1 persoon

 10. tippelaar zegt:

  De jaren 1930-1940 herhalen zich. Ook door de nl.regering werden de joden aan de bezetter prijsgegeven. Dat gebeurt nu weer. Ik heb vandaag het commentaar van Merkel gehoord op de aanslagen in Spanje. Walgelijk. Ze spuugt steeds de zelfde tekst uit en gaat over tot de waan van de dag. Er verandert dus niets in haar beleid en ook niet in nederland Rutte likt in opperste bewondering de hielen van Frau Merkel en wij, Nederlanders of wat daarvoor doorgaat, kunnen wat hem betreft dood vallen. Fijne regering. Gaan we nog veel mee beleven. Ik heb mijn hoop gevestigd op de balkanlanden, hopelijk het begin van het einde van de EU en haar leiders. Dat geldt ook uitdrukkelijk voor de NL.nepregering.

  Geliked door 2 people

 11. Omdat hij [ bij een artikel ! ] de foto van de Grand Mufti en Hitler liet zien, werd de Islam-criticus-Journalist “Michael Stürzenberger” tot 6 maanden gevangenis straf veroordeeld.

  https://i2.wp.com/info-direkt.eu/wp-content/uploads/2017/08/stürzenberger.jpg?zoom=1.5625&fit=838%2C438
  * *
  Een dag na de islamitische aanslagen in Barcelona / Canbrils is deze journalist door een rechter in Beieren tot 6 maanden veroordeeld omdat hij de historische foto bij een artikel publiceerde.
  Volgens de Procureur gaat het hierbij om het aanzetten tot haat tegen de islam.
  Een oordeel dat Stürzenberger wel had verwacht, maar die het protest van het aanwezige publiek veroorzaakte.
  Hierop vond de rechter het nodig om de mensen in de zaal “de-les-te-lezen”, omdat zij er niets van begrijpen…………….

  http://info-direkt.eu/2017/08/18/sechs-monate-haft-fuer-islamkritiker-michael-stuerzenberger/

  Geliked door 2 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Dat klopt helemaal. Elke kritiek op de islam is verboden. Dat is sharia wetgeving in de hoogste versnelling. We zijn geïslamiseerd. Elke aanslag wordt afgedaan als een daad van “terroristen” en men durft niet te zeggen dat de islam (dus niet de radicale islam) de motor is die deze terreur draaiende houdt. Ik verwacht honderdduizenden moslims op de Europese straten die demonstreren tegen dit islamitisch geweld. Maar we kunnen lang wachten. Ook zij durven niet en wellicht willen ook niet. Demonstreren tegen deze islamitische terreur staat gelijk aan een demonstratie tegen Mohammed. Mohammed de eerste islamitische ronselaar en mededader voor jihad geweld. Europa is verloren laat dat duidelijk zijn en alleen als de Europese volkeren en masse opstaan tegen de islamitische infiltratie is er misschien nog een kans. Ik raad alle jonge mensen met capaciteiten aan te emigreren. Weg uit Europa want Europa wordt het nieuwe Somalië van de wereld.

  Geliked door 2 people

  • Ingrid zegt:

   Ik raad alle jonge mensen met capaciteiten aan op te staan voor hun land !
   Laat je eigen land niet afpakken ! Kom op !
   Bedenk wat je in het dagelijkse leven kunt doen, hoe klein ook, alles helpt om te laten zien dat we de islam(isering) niet langer pikken

   Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Het zal van kwaad naar nóg erger gaan! In 2040 of nog eerder is 1 op de 3 in w-Eu een mohammedaan. Mohammedaanse wetgeving of andere zaken zullen worden afgedwongen met het dreigen met flinke aanslagen oid. Hierbij moet ook worden gedacht aan het op de knieën krijgen van Israel!! Intimidatie en terreur alom. De kleinkinderen van onze Landverraders gaan het beleven!

  Geliked door 1 persoon

 14. Antivenin zegt:

  De politici van Europa WILLEN het gevaar van de ISLAM niet begrijpen! Als we Europa nog willen redden, zullen die politici moeten verdwijnen!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Antivenin:
   ze begrijpen het verdomd goed, maar ze zien het niet als kwaad. Ze zien het als: “het doel waarnaar wij streven.” Islamisering. Alles ligt op schema. Je hebt gelijk, als we willen overleven, als vrije, niet geïslamiseerde Nederlanders, dan zullen we die politici kwijt moeten zien te raken.

   Beginnen dus met op de PVV te stemmen, het FvD links laten liggen. Thierry Baudet is een intellectuele, beschaafde, intelligente bloedzuiger. Alleen maar PVV. Er is verder niemand die aan onze noodkreten gehoor geeft. Geert Wilders for president!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Kohler,….Met stemmen bereik je niets mee, zie hoe het is gegaan met de vorige verkiezingen, stemmen is een illusie Kohler,…het enigste wat helpt is een gewapende revolutie maar dat zie ik hier in NL al helemaal niet gebeuren, de mensen hebben het nog altijd veel te goed en dat gaan ze niet opgeven, men steekt liever de kop in het zand en gaat liever braaf naar zn werk toe, drinkt zn biertje, en zondags nog ff potje voetballen met kameraden,..er broeit wel wat onder het volk, maar stemmen is echt het grootste bedrog waarin ze het volk hebben laten leven, wie dat nu nog niet doorziet, die begrijpt het nog steeds niet.

    Geliked door 1 persoon

 15. Renske zegt:

  Nee de politici zijn of kwaardaardig of zo naief als een baby. Als je ziet waar ze al maanden over praten zonder te praten (en graag na dat gepraat eindelijk eens beslissingen te nemen) over dat wat nou een heel groot deel van de bevolking bezighoudt dan geloof ik er niet in dat er iets gaat veranderen. Veel mensen blijven naief totdat ze er mee te maken krijgen. Zo verging het altijd in de geschiedenis en zo zal het nu weer gaan. Hoeveel joden geloofden ook niet van die kampen toen het ze ter ore kwam. Heel veel mensen geloven gewoon niet dat er mensen zijn die heel heel kwaardaardig kunnen zijn. Pas als ze er mee te maken hebben of mee te maken hebben gehad dan pas geloven ze het. Vaak ook als er geen kwaad in een mens zit dan kunnen ze het gewoon niet geloven dat er wel mensen zijn die een hele duistere kant hebben.

  Geliked door 1 persoon

 16. Cleo zegt:

  Bij gebrek aan daadkrachtige politieke leiders MET VISIE EN KENNIS in West-Europa geef ik deze rabbijn gelijk: in Hongarije, Polen, Tsjechie en Slowakije BESEFFEN de politieke leiders nog WEL hoe waardevol vrijheid is, maar in West-Europa drijven de volksverraders de bevolking willens en wetens in de handen van het bloeddorstige islam-monster!

  Geliked door 1 persoon

 17. Na de aanslagen in Barcelona /Cambrils is de Grand Rabbi van Barcelona, “Meïr Bar-Hen”, erg kritischh t.o.v. de Spaanse Autoriteiten die traditioneel de Palestijnse zaak steunen ( behalve te tijde van Eerste Minister José Maria Aznar) en altijd tegen Israel ageren

  Hij herinnerde eraan dat er in de afgelopen jaren in Barcelona allerlei Palestijnse demonstraties en gebeurtenissen zijn georganiseerd, met aanmoediging van gemeentelijke en regionale overheden.

  Hij is ervan overtuigd dat de meerderheid van de bevolking onderscheid maakt
  tussen islamitisch terrorisme in de hele Wereld en die in Israel.
  Hij bekritiseert ook de burgemeester van Barcelona

  Ada Colau een militante van Links, die niet het woord terrorisme in de mond nam toen zij de aanslagen in haar stad veroordeelde.

  “Mijn mening is dat in Europa verloren is.
  Heel veel autochtone Spanjaarden zijn met moslims / muslima’s getrouwd

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Sja karma de bal wordt terug gekaatst. Het lijkt wel of de dwepers van de Palestijnze zaak het hardst gebeten worden. Zie de Zweedse mutsjes die aangerand worden op een joepielands “verbindend” popfestival door migranten.

   Like

  • fleckie zegt:

   …………..ALIA..ALS..ANTWOORD………………NW.ISR. WEEKBLAD 25.8.2017…………… ‘Na de aanslag op de RAMBLAS in Barcelona riep de CATALAANSE OPPERRABBIJN MEIR BAR- HEN Joden op emigratie naar ISRAEL. ..Spanje is volgens hem nu een centrum van islamitische terreur voor heel Europa, een continent dat hij als’ verloren’ beschouwt. Het zal niet geholpen hebben dat de lokale politie hem aanraadde zich voorlopig niet in het openbaar te begeven omdat hij ‘ er Joods’ uitziet…Hij kon dus niet naar de solidariteitsdemonstratie voor de slachtoffers waartoe Barcelona’s burgemeester Ada Colau Ballano opriep. Desondanks sprak de Federatie..van..Joodse..Gemeenten..in..Spanje haar vertrouwen uit ..in de veiligheidsdiensten . Woordvoerder van de Joodse Gemeenschap in Barcelona Victor Sörensen.. verzette zich tegen Bar-Hens oproep en zei ” Wij Joden zullen onze stad niet verlaten”. …………….Een derde v.d.Britse Joden denkt ook aan ALIA,blijkt uit onderzoek..door .de..CAMPAIGN AGAINST ANTISEMITISM. Liefst driekwart van de ondervraagden constateert een toename van het antisemitisme . Ruim eenderde verbergt Joodse symbolen zoals kettinkjes met davidster onder de kleding.<<<<<<<<<<

   Like

 18. Charles Martel zegt:

  Europa en Amerika hebben vijf jaar lang verbitterd gevochten tegen het nazisme: de strijd tegen de terroristische islam zal veel langer duren en veel meer doden vergen. En hij zal moeten gestreden worden zoals generaal Pershings dat deed. Psychoten kan je alleen met psychotische argumenten overtuigen. Trump heeft weer eens gelijk.

  Geliked door 1 persoon

 19. repelsteeltje zegt:

  ja dan zijn we toch allemaal verloren???en waarom willen moslims in het westen wonen en niet in hun thuisland???word het niet eens tijd dat de thuislanden van de moslim prettig worden voor deze mensen om in te wonen??Zo hoort het toch????Dan is alles weer in evenwicht!en dan nog alle dieren beschermen dan ben ik blij want het gaat tegenwoordig alleen nog maar over mensen en de dieren dan??????Die leven ook op deze aarde!Bescherm ze dan ook dat is een plicht!!!!!!

  Like

  • tippelaar zegt:

   Repelsteeltje. Je snapt niet wasr het om gaat
   Als je zo naief blijft, komt jou karkas straks te hangem naast dat van een varken in het slachthuis. Jou dierenliefde is hier niet terzake
   Hoe de kwaliteit van leven in demoslimlanden is in het land van de vijand interresseert mij totaal niet

   Like

 20. jungleelephant zegt:

  Zover heeft het dus moeten kom,en dankzij het wanbeleid van de Europese regeringsleiders,die hun oren laten hangen naar de Brusselse maffia!

  Like

 21. boorzalf zegt:

  Plak het toch maar even weg hier, niet boos worden. bijbels optiek is al uit de lucht haalt. Mag blijkbaar niet van Brussel. We gaan gewoon door tegen de islam.

  Like

 22. Wim Vreeswijk zegt:

  Als je slim bent ga je naar Oost-Europa of zo. Joden zijn over het algemeen slim dus die trekken bijtijds aan hun stutten. Met de huidige lichting politici in Europa is totaal niks te beginnen en zijn in wezen schuldig aan dit probleem.

  Like

  • Wolf zegt:

   Wim Vreeswijk, zou Groot-Brittanië ook een optie kunnen zijn na de Brexit? Oost Europa wordt over 20 jaar denk ik totaal met geld middelen gechanteerd door de Eurofielen om toch te bezwijken en te buigen voor de islam. Zelf denk ik aan de V.S ,maar hoelang is Trump nog President om ons te leiden naar de vrijheid? P.S. Ik ben zeer actief oud lid van de toen nog zeer prille in opkomst zijnde C.P . Heb nog altijd contact met Mevr. Waltraud Lentz.

   Like

 23. Richard zegt:

  Als we de veiligheid, vrijheid en rechten van onze burgers niet kunnen waarborgen dan buigen we voor terreur in Europa en zijn we daadwerkelijk verloren.
  De spreekwoordelijke kanarie in de mijn dat onze joodse vrienden europa verlaten voelt aan als het falen van het goede in de mens.
  Als de religie van haat en onderdrukking onze joodse vrienden aanvalt en wegpest zijn wij christenen hindoes boedhisten het volgende slachtoffer.
  En wij christenen hebben geen land om naar te vluchten

  Like

 24. Asgard zegt:

  Er zijn Joden die er anders over denken, over Europa,…mental illness!! Dit gore stinkwijf is ziek ziek ziek ziek ziek ziek ziek! Deze zieke geest strijd haar eigen oorlog tegen Europa!

  Like

 25. Maria zegt:

  Is niet joden die vervolg nu op nieuw worden maar nu ook christenen en dat regeringen niks geleerd hebben van 2de wereld oorlog en dat stel idiote boterberg gewoon door kan gaan met NWO en dat niemand bereid om deze criminele organisatie te stoppen

  Like

  • M. zegt:

   In de NWO passen geen mensen van de waarheid daarom hebben ze de leugens samengevoegd om wereldwijd de waarheid te gaan vervolgen.
   Ze weten heel goed wat ze aan het doen zijn.

   Like

 26. Onno zegt:

  Israël kreeg destijds veel kritiek en boze reacties, toen werd getoond dat ze Palestijnse jongeren die met stenen gooiden de benen braken terwijl deze weerloos/met een geweerloop op hen gericht op de grond lagen.
  Later hebben ze ook witte fosfor ingezet in Palestijnse woongebieden.
  Mogelijk nemen ze nu wraak via de psychopathische USA/GB ‘deep state’ waar Joden met de fraaie Rothschild ‘mindset’ nogal aan de touwtjes trekken, door christelijk- of van het christendom doordrongen/gevorme Europa te laten overspoelen met moslims. “Merkel” is niet soeverein natuurlijk, maar krijgt (bij zaken van bepaalde importantie) haar orders, niet in het belang van Duitsland/de Duitsers of van Europa, precies van deze USA/GB ‘deep state’.

  Kunnen wij hier eens aan den lijve ondervinden wat voor een lekkertjes dat zijn en hoe lollig het is om daar middenin te zitten op een piepklein stukje grond.

  Het is een anti-christelijke (Jezus als De -Oud Testamentisch beloofde- Verlosser afwijzende: de echte verlosser sleept immers een karretje goud en diamanten achter zich aan, om elke Jood daarmee te bedekken…..) Joodse mentaliteit, dat wel. Niet alle Joden lopen daar warm voor.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Onno.
   Je bent gewoon ’n Joden-hater man.
   Geef dat nou eens eerlijk toe, stuk ongeluk!
   Persoonlijk vind ik het ’n perfecte methode om die palestijnse mongolen de benen te breken.en ze daarna naar huis te laten lopen.

   Like

 27. fleckie zegt:

  …..’BROECHIEM ..HABAIEM!…..NW.Isr.Weekblad, 18.8.2017. …’ Welkom thuis! …..Afgelopoen weken gingen grote groepen westerlingen op ALIA. In juli kwam de grootste groep FRANSEN in een keer ISRAEL binnen,200 personen., georganiseerd door de Jewish Agency en Keren Hajesod. De jongste Franse immigrant was tweeeneenhalf, de oudste 92. Een paar weken later arriveerde een vliegtuig uit New York met 218 o.iem. Traditiegetrouw ging de aankomst gepaard met veel omhelzingen,vreugdetranen, hora en sjofarblazen . ..Immigratieorganisatie Nevesh B’Nefesh hoopt alleen al deze zomer zo’n 2000 Amerikaanse en Canadese OLIEM in te vliegen. Op de foto de passagiers van het El Al-toestel uit de VS.

  Like

 28. guusvelraeds zegt:

  Ik vermoed dat we bij Onno te maken hebben met latente of gevorderde anti semiet. Kom op met je bewijs met dat structurele benen breken.

  Like

  • Onno zegt:

   Volgens mij heeft Guus Velraeds de NOS-Journaal uitzending medio-eind jaren ’90, waarin Israelische militairen te zien waren die Palestijnse puber-jongens met grote stukken steen op hun gemak de knieën trachtten te verbrijzelen -terwijl andere IDF soldaten ze onder schot hielden- nooit gezien, waarop de Israelische ambassade in Nederland werd overspoeld met klachten van verontruste doodnormale Nederlanders.

   Overigens heeft dit breken van de benen van vijanden een Oud Testamentische grondslag, maar het christelijke “hebt uw vijanden lief, doet wèl degenen die u smadelijk behandelen’ is geloof ik toch een vernieuwing.

   De abjecte, op niets gebaseerde beschuldiging van anti-semitisme, wijs ik af. Wel vind ik Joden niet per definitie heilig en er zitten (helaas en evenals onder christenen, hoewel je jezelf de vraag kunt stellen of dat meer dan een samenstel van letters is, bij degenen bij wie normale religieuze integratie onmogelijk is) enorme psychopathische raddraaiers onder, die trouwens de (hierdoor verbijsterde) normale Joodse gemeenschap ook niet ontzien.

   Like

  • Onno zegt:

   Hier een verbijsterend voorbeeldje dat psychopaten predators in de eigen groep zijn en ook de term “familie” voor hen geen werkelijke betekenis heeft, waarbij nepotisme net zo makkelijk mogelijk is als oudermoord.

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bernard_Madoff

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Onno.
    Als Psychopaat getest?
    Om eerlijk te zijn ik nog nooit.
    Maar jij kunt het weten, denk ik.
    Je bent er door geobsedeerd.
    In bijna elke reactie heb je het namelijk over psychopaten.
    Heb je er ook medicijnen voor?

    Like

 29. Jan zegt:

  Politiechef London Craig Mackey: Blanken moeten opzouten, moslims dienen voorrang te krijgen

  Police chief suggests non-English speaking victims of crime will be given priority with white middle class men at the bottom of the list


  ‘It’s absolutely feasible as we go forward that if my neighbour is a vulnerable elderly person who has experienced a particular type of crime, that she gets a face-to-face service that I don’t get. So we triage things… we assess people’s vulnerability.

  ‘Vulnerability can manifest itself in a number of ways: people with learning difficulties, a whole range of things, some people for whom English isn’t a first language.
  ….

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4823870/Police-chief-says-non-English-speaking-victims-priority.html#ixzz4qn1tgewq

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s