Marokkaans ISIS-terroristen netwerk ook in Nederland actief

Screenshot_150

Leden van het Marokkaanse ISIS-terreurnetwerk in Europa.

(Door: “Xander”)

“Spaanse” imam die Marokkaanse jongeren rekruteerde en radicaliseerde omgekomen bij explosie

De doorgaans uitstekend ingelichte defensiespecialisten van DEBKAfile waarschuwen dat de geruststellingen van de Spaanse autoriteiten, die beweren dat de islamitische terreurcel die verantwoordelijk was voor de ‘car jihad’ aanslagen in Barcelona en Cambrils volledig is opgerold, onterecht zijn, en enkel zijn bedoeld om het publiek en vooral de toeristen niet bang te maken. In werkelijkheid zijn de Spanjaarden al maanden op de hoogte van het bestaan van een omvangrijk ISIS-terroristen netwerk dat grotendeels bestaat uit Marokkanen die in Europa zijn opgegroeid. Verontrustend is dat dit netwerk ook in Nederland actief is, en klaar zou staan om op korte termijn veel meer aanslagen zoals in Spanje en Finland te plegen.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Marokkaans ISIS-terroristen netwerk ook in Nederland actief

  1. ReaGluurder zegt:

    Doet mij denken aan terug in 2015; Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof had niet de indruk dat in de tsunami van vluchtelingen terroristen zaten!! Jan L. de Belastingbetaler kon zelf op webcams in Hongarije, Macedonia etc. zien wat voor schorem er allemaal aan zat te komen!! Nee, in Dick Schoof en al die andere wereldvreemde types hebben ik weinig of geen vertrouwen!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Marian zegt:

    Natuurlijk zitten ze hier ook. Wij zijn en worden niet beschermd, dat vind Rutte niet nodig. Hij weet donders goed wat hij hier binnen laat komen. Ik hoop het nog eens mee te mogen maken dat er eens iemand opstaat die hem een keer voor dat waterhoofd schiet. Maar wel goed raak. Er is nooit echt iet zinnigs uit die klep van hem gekomen. Hij offert ons gewoon voor zijn eigen belangen op. ik heb helemaal geen hekel aan homo’s, maar aan deze raspoot heb ik een schurft. Het zij zo..

    Geliked door 1 persoon

  3. Elisah zegt:

    Misschien is hier nog geen aanslag geweest omdat ze bang zijn voor Wilders en zijn aanhang…..?
    Dan is hij de volgende keer veruit de grootste partij, met Baudet op de tweede plaats.

    Like

  4. paulzwueste zegt:

    Het is geen toeval dat het weer die KUT-marokkanen zijn die fungeren als de uitvoerders van de gruwelijke plannen van de islam.
    Het is gewoon ’n rotvolk.
    We hadden hun vaders zonder pensioen en kinderbijslag naar huis moeten sturen als het werk hier eind 60-tiger jaren gedaan was.
    Nu zitten we in héél Europa met de problemen die we zelf hebben veroorzaakt.
    Als we ’n overheid hebben die zelfs niet wil discussiëren over de ll. aanslagen in Barcelona, alléén en uitsluitend omdat dit verzoek door Wilders werd gedaan, dan weten we dat we met huid en haar zijn overgeleverd aan ’n stelletje geestelijk totaal verdorven islam-lovend tuig!
    Ik ben er van overtuigd dat ze allemaal “bijzonder geschokt” zullen zijn als er binnenkort ook in NL aanslagen zullen plaatsvinden.
    Het wachten is dan op de “keiharde aanpak” die zal bestaan uit het nòg meer camera’s plaatsen.
    Waarna ze verder zullen gaan met “bezuinigingen” bij politie en leger.

    Wedden?

    Like

    • ReaGluurder zegt:

      Tuurlijk alles om Wilders tegen te werken! Maar bij bijna alles wat ze zeggen/denken duikelt die Verdomde Geert Wilders in hun bovenkamer op, als hun Grote Plaaggeest! Heerlijk, eigenlijk zit Geert die lui 24/7 op de hielen!! En vwbt. de cams; camera’s die vooral niets zien!! ‘Helaas, de cam had een storing. Nee, wij kunnen niets voor u betekenen. Het spijt ons. Goedenmiddag’

      Like

    • Thomasson zegt:

      @Paulzwueste De vaders van de Kut-Marokkanen waren altijd al waardeloos; ook als gastarbeiders. En zat in deze mensen geen enkele vorm van talent of intelligentie. Maar dat maakt absoluut niets uit. De Marokkanen kunnen ook nu worden gedeporteerd. Men kan de koning van Marokko onder dwang houden. Of hij neemt als zijn onderdanen per direct terug of zijn land wordt verklaard als een vijandige terroristische land net als Irak van Saddam Hussein of Syrië van Assad. Marokko heeft aan geen enkel land iets te bieden en heeft geen enkele waarde. De Moccro’s kunnen gewoon met Herculessen worden vervoerd en in de Westelijke Sahara worden gedumpt.

      Geliked door 1 persoon

    • Marian zegt:

      Het gelijk van Wilders komt hoe langer hoe meer bij hun naar boven borrelen. Ze hebben moeite om kleur te bekennen.

      Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Karma. Zit je ongeschoren in je jurk een bom te knutselen, drukt allah himself op de knop en moet je als legpuzzel maagden gaat uitwonen in het paradijs. Doei.

    Like

  6. Marian zegt:

    Dat leuke Australische jochie William is ook dood. Wanneer mogen wij eens wraak nemen. Ik popel langzamerhand.

    Like

  7. Henk der Niederlànder zegt:

    Het hele netwerk is groter dan de mensen willen toegeven, want je kunt het lang of breed beredeneren het netwerk bestaat namelijk uit iedereen die de moslimideologie aan hangt.
    Dus feitelijk in Nederland uit zo’n 1,5 tot 2 miljoen aanhangers.
    Vergeet namelijk nooit dat ze allemaal aanhangers zijn van die zwakzinnige woestijnrat.

    Like

    • Thomasson zegt:

      Henk der NIederlander. Tom Cruise mag geen bezoek brengen aan paar Europese landen waaronder: België en Duitsland. Reden daarvoor is: Tom Cruise hoort bij de Sceintology Kerk die in deze landen al sinds eind jaren ’70 is verboden. De leden van Sceintology hebben nog nooit een aanslag gepleegd. Ze bemoeiden zich niet met het leven van mensen die niet bij hun kerk horen. Ze hebben geen Allah die van zijn bendeleden verlangt om aanslagen te plegen op mensen die niets met hem te maken willen hebben. Als de Sceintlogy Kerk kon zo makkelijk worden verboden, waarom kan dit verbod niet gelden voor de islam die voor ons zo levensgevaarlijk is? Een dogma die zo veel slachtoffers onder onze mensen maakt! Wat maakt de bloeddorstige islam zo bijzonder?

      Geliked door 1 persoon

  8. Thomasson zegt:

    Marokkanen en andere Noord Afrikanen zijn de gevaarlijkste moslims die zich in Europa bevinden. Ze brengen enorme schade aan ieder land waar ze zich bevinden. In de meest positieve zin, leven ze van de sociale dienst en ze teren op geld die anderen moeten verdienen. Moeder is bijna altijd 100% analfabeet en vader heeft hooguit paar jaar moskeeschool. Hij is goed in thee drinken in de moskee. Verder zijn Marokkanen mentaal inferieur, hebben geen enkele vaardigheden; nog technisch nog intellectueel of artistiek. De kinderen die ze krijgen (de jongens) zijn al crimineel of terrorist bij de geboorte. Ze zijn precies wat Archie Bunker zegt over de zgn. “Jungle Bunnies” : “You have a Gorilla a little one! ..Mensen die het nieuws volgen weten dat Marokkanen en andere Noord Afrikanen hebben al lang de oorlog aan Nederland en de Nederlanders verklaard. Om hun uitkeringen niet te riskeren, sturen ze hun jonge minderjarige kroost als front soldaten tegen ons te strijden. Ze aanvallen en vaak ook vermoorden autochtone Nederlanders op straat of in hun huizen. Hun vijandige activiteiten tegen Nederlanders zijn op dagelijkse basis. Ze steken overall in Nederland auto’s in brand en sluiten zich aan bij terreurnetwerken. Hun vijandigheid tegen de staat der Nederlanden is overduidelijk zichtbaar. Maar ze worden zonder duidelijke reden beschermd door onze politiek-correcte leiders. Mensen zonder geweten, zonder hart en zonder ziel die hun eigen volk liever in de kou laten staan. Er zijn ook mensen met een ziekelijke beeldvorming voor wie de slachtoffers van de aanslagen in Barcelona en elders doen er absolute niet toe. Maar ze hebben een hoop medelijden met moslims die nu weer slachtoffers zijn geworden van …Islamitisch geweld!.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie