VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over Bertelsmann-propaganda (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Wat is er nog zeker in deze wereld? De zelf-verliefde ijdelheid van FDP-chef Lindner? Klopt! De verachting voor recht en wet door mevrouw Merkel? Helaas ja! Maar net zo zeker is: als de regering hulp nodig heeft, komt de Bertelsmann-stichting met een onderzoek. Die wordt met veel tamtam gepresenteerd en daarom berichten alle media er over. De cheffin van de Bertelsmann-stichting is Liz Mohn. En die geldt als intieme vriendin van mevrouw Merkel. De onderzoeken van de Bertelsmann-stichting verklaren regen voor zonneschijn, zwart voor wit en kanker voor een subvorm van gezondheid. Ze zijn vaktechnisch zo dubieus, dat de wetenschappelijke instellingen van het Duitse parlement ze niet als serieus te nemen bron beschouwen, maar als propaganda.

Deze week verscheen er opnieuw zo´n “onderzoek”. De zogenaamde “religiemonitor”. De inleiding alleen al zit vol fouten en ideologische verdraaiingen. De islam, zo staat er, “zou de traditionele verscheidenheid van Europa weerspiegelen”. Fout. De islam behoort juist niet tot de traditie van Europa. Integendeel. Europa heeft zich altijd te weer gesteld tegen deze achterlijke barbarij. Verscheidenheid, zegt het onderzoek, zou in principe altijd verrijking zijn. Natuurlijk. Wie dat zo ziet, beschouwt ook de Ku Klux Klan, hooligans en de geweldplegers van de G20-top als verrijkend. Of zelfs de gewone Bertelsmannen. Die namelijk houden er gewoon van: schuld aan het slechte imago van de moslims zijn . . . rechtspopulisten. Omdat rechtspopulisten geen onderscheid maken tussen de islam en “fundamentalistische handelwijzen”. Wat Bertelsmann hier onduidelijk “fundamentalistische handelwijzen” noemt, zijn aanslagen, massaverkrachtingen, stenigingen, moord op homoseksuelen, moord op Joden, moord op ongelovigen, rechteloos maken van vrouwen, ontvoering van kinderen – alles in naam van Allah.

Maar voor Bertelsmann zijn dat alleen maar “handelwijzen”. En de hoofddoek is uiteraard geen symbool van de onderdrukking, van het onherkenbaar maken van de vrouw als individu in de publieke ruimte, maar een “zelfbewuste uitdrukking van het geloof”.

De resultaten van het onderzoek zijn het niet waard om serieus op in te gaan. Het begrip “parallelsamenleving” komt er niet in voor, het omkiepen van complete stadswijken wordt net zomin genoemd als het referendum van de Duitse Turken voor Erdoğan en voor de  verandering van Turkije in een fascistische Allah-staat. In plaats daarvan lezen we: de onderwijsprestaties van de moslims worden steeds beter, hoewel er steeds meer vroegtijdig afhaken. Vreemd. Moslims zouden goed in de arbeidsmarkt geïntegreerd zijn – het Federale Agentschap voor Arbeid zegt op dit moment precies het tegenovergestelde. En volgens Bertelsmann voelt 96% van de moslims zich “met Duitsland verbonden”!  Met het Duitsland van de grondwet of met dat van de koran? In elk geval beschouwt 40% van de hier levende moslims, dus ongeveer 2 miljoen, zichzelf als “uiterst religieus”. Of deze mensen eventueel neigen tot “fundamentalistische handelwijzen”? Daarover zegt het onderzoek helaas niets. Maar we moeten immers ook gewend raken aan de terreur.

Als u dat niet wilt, als het niet echt goed lukt met het wennen aan de terreur of aan “fundamentalistische handelwijzen”, dan adviseer ik twee dingen: leest u niet de propaganda van de vriendin van Merkel, Liz Mohn. En stemt u op een partij die terrorisme terrorisme noemt, en er ook iets tegen zal doen. Er is een alternatief! AfD!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", AfD (Alternative für Deutschland), Censuur, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s