Welke ellende krijg je als je tolerant bent, dus gastvrij, tegenover een intolerant volk?

Screenshot_65


Door
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

32 reacties op Welke ellende krijg je als je tolerant bent, dus gastvrij, tegenover een intolerant volk?

 1. H J zegt:

  Nee, echt waar, ze hadden geen grotere brillen.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ze blijven het maar proberen allerlei oorzaken van Jihadisme aan de haren erbij te slepen behalve de islam.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Welke ellende krijg je als je tolerant bent, dus gastvrij, tegenover een intolerant volk?
  Dan krijg je profiteurs die de boel bezwendelen en maing hebben aan de Maatschappij…….
  * * * *
  RIMINI:Italië.
  De Italiaanse staat kende de familie van de Marokaanse verkrachters 20.000 Euros toe om terug te keren naar marocco.

  ZIJ WEIGERDEN.
  Het hele gezin leeft op kosten van de Italianen…………
  …………
  Het TV-Kanaal “20min/Ch” schotelt ons de vader van de verkrachters als positief voor.
  Hij drong immers bij hen aan om zich bij de Politie aan te geven.
  Maar de zaken liggen anders.
  Hij had zelf voordeel uit deze situatie.

  Hij had bij zijn zonen aangedrongen om naar de Italiaanse politie te gaan, terwijl hij in werkelijkheid zelf de situatie in zijn voordeel heeft uitgebuit.

  En nog erger, het schandaal is veel groter dan we dachten, maar wedden dat de Media
  zwijgen over deze nieuwe openbaringen!

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De burgemeester van Vallefoglia, waar de twee Marokkaanse broers beschuldigd worden van verkrachting in Rimini, onthult: “De moeder weigerde 20.000 euro en de vader, die al
   gedwongen was terug te gaan naar marokko,
   slaagde er echter in om terug te keren naar Italië”

   De familie van de twee Marokkaanse broers die betrokken waren bij de verkrachting in Rimini, zouden al 3 jaar geleden gedwongen zijn terug te keren naar Marokko.
   Dit dankzij de 20.000 euro toegekend door de
   Italiaanse Staat, maar de moeder weigerde

   Alle papieren waren in orde en de moeder stond klaar om met de kinderen terug te keren
   “Wat er daarna is gebeurt, weet ik niet”, zei
   Palmiro Ucchielli, burgemeester van Vallefoglia in Resto del Carlino, het dorp waar de twee Marokkaanse minderjarigen beschuldigd w
   orden van verkrachting in Rimini.

   Een en ander die dit mogelijk maakte kwam omdat de “kinderen”in Italië geboren waren en niet zonder toestemming van BEIDE OUDERS, terug gestuurd kunnen worden naar het land van hun ouders , Marokko.

   De moeder had aanvankelijk de 20’000 à 25’000 euro geaccepteerd en de reis betaald, maar haar man verhinderde de overeenkomst omdat hij daardoor naar Italië kon terugkeren, ondanks het feit dat hij al jaren geleden was terug gestuurd.

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Tolerantie??? Ik noem het ONVERSCHILLIGHEID!! DesInteresse in je eigen land, cultuur, de toekomst van je (klein)kinderen!! 35 jaar terug werd er al gewaarschuwd voor hetgeen we nu beleven!! Nu is het te laat. In 2050 heeft zo’n 50% van de nl’ers ‘een immigrantenachtergrond’. De nl’ers waren/zijn meer geïnteresseerd in Boelevaar, GTST, Sjowteim…. Opdoeken die handel!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   En in ‘festivals’, (bijna elke week,niet beseffend dat moslems festivals’ontwijken, en i.p.daarvan studeren, opdat ze (nu al) en naderhand de mooie banen inpikken, en de festivalgangers het’ nakijken’ hebben!

   Like

 5. Rensk. zegt:

  De tolerantie word ons opgelegd. De moslimcultuur word ons opgedrongen. De democratie is kapot.
  Helemaal kapot. Als Merkel ook nog de verkiezingen wint dan gaat de beer los. Wij zitten met een narcistisch volk waar we nooit meer van af kunnen komen dan ze alleen op dezelfde manier terug te pakken als ze zelf doen. Als een narcist schreeuwt dan moet je zelf nog harder schreeuwen. Een narcistisch volk moet je behandelen zoals ze zelf handelen. Een andere manier is er niet. En Rutte met zijn: we met meer is de meest achterlijke uitspraak die je bedenken kunt. Over 30 jaar zijn zij met meer. Debiele achterlijke smerige rot rat. Hij ziet er ook uit als een rat met die kleine priemoogjes. Onsympathieke rot kop.

  Geliked door 3 people

  • topsporter zegt:

   Je ziet hier de spanning tussen tolerantie en vrijheid in werking. Kijk op YouTube naar een film van de Hayek Stiftung en in het bijzonder de opname van de Hayek Tage 2017.

   Like

 6. M. zegt:

  Zelfs al waren het allemaal lieve mensjes dan nog draait men het sociale stelsel de nek om en dat er geen toekomst meer is voor uw kinderen blijkt maar niet door te dringen tot dit achterlijke volk wat geen reet blijkt te geven om het leven van hun kinderen. De seksuele voorlichting aan kinderen van vier waar alle ouders oorverdovend stil bij blijven omdat ze geen reet om hun kinderen geven is schandelijk te noemen .Ik zal u vertellen de seksuele voorlichting waar men maar niet tegen in verweer komt maakt uw kind vogelvrij voor elke vorm van misbruik. Niet dat dat iemand wat interesseert de tv is belangrijker …..of de gsm of Facebook …losers.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  Laten we dit zeikwijf nu maar een keer dood zwijgen.
  Ik krijg de rambam van dat gefingeerde verongelijkte gezicht.
  Zoek een kerel, zoek werk en hou op met nep-racisme spijkers op laag water te zoeken.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ze heeft werk. Haar werk op het moment is ‘aanklaagster van het zogenaamde racisme’. Ze wordt er goed voor betaald, want de gratis publiciteit komt haar ‘salaris’ ten goede, wat ze ook zegt.

   Bovendien is ze ziek, ziek in het hoofd. Ze heeft een waanbeeld opgebouwd dat iedereen maar racistisch is. Jaren heeft ze ernaar toe gewerkt met haat in het hart, om haar eigen minderwaardigheidsgevoel te rechtvaardigen en toen ze in the picture kwam te staan door haar televisie ‘werk’, vond ze de tijd rijp om het te spuien. Ze heeft een eigen waarheid over de werkelijkheid en die is altijd in het nadeel van de blanke mens. Eigenlijk is het pure jaloezie en eigen haat dat het haar is ‘overkomen’ dat ze is geboren in een gekleurde huid. Iets wat niemand haar ooit heeft nagedragen of verweten, maar dat ze zichzelf niet kan vergeven. iedereen die blanken haat, wil eigenlijk zelf blank zijn, dat is de waarheid.

   Geliked door 1 persoon

 8. Golden Girl zegt:

  Ziet niemand dat dit mevrouw S Simons is op de foto? Of heb ik het mis
  Over tolerantie gesproken moet je zien hoe minachtend zij naar ons kijken en dan moeten wij tolerant zijn, ik zou niet weten waarom, ik heb ze ons land niet in gelaten

  Geliked door 1 persoon

 9. topsporter zegt:

  Je ziet hier de spanning tussen tolerantie en vrijheid in werking. Kijk op YouTube naar een film van de Hayek Stiftung en in het bijzonder de opname van de Hayek Tage 2017.

  Like

 10. Jan zegt:

  Het wordt mij zwart voor de ogen als ik die kop van Simons zie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Als je de ramen en deuren liefdevol open laat staan in je huisje en je laat de zoetigheden, de blonde wijven en de uitkeringen onbedekt op tafel staan, zo op een zonnige dag waarop je achter in de tuin een beetje in je hangmat op dat vingerding te appen, krijg je dezelfde ellende en zie ze dan maar eens met een glas en een afdekpapiertje 1 voor 1 voorzichtig naar buiten te brengen.

  Zelf heb ik dan ook de hele omgeving volgezet met deze dingen http://nl.wikihow.com/Een-wespenval-maken , heb ik voor de zekerheid 200 spuitbussen haarlak met een aansteker bij de hand en 3 keer per dag verander ik mijn huis in een gashuis door de gaskraan 1 uur open te zetten met de ramen en deuren dicht. Even luchten en de lijken over het balkon pleuren en je hebt weer een cultuurzuivere omgeving.

  Like

  • Wel even kijken of er geen bijtjes of hommeltjes binnen zijn want dat zijn wél onze lievertjes. Die krijgen van mij alles wat hun hartje begeert. Wespen is een persoonlijk ding. Als je niet van muggen houdt moet je de wespen ook vrijstelling geven.

   Like

 12. Elisah zegt:

  Zojuit op YouTube gezien, ‘Speaking English Now a Racist Micro Agression’.
  Paul Josph Watson weet daar wel raad mee, afbranden die zieke waanzin.

  Like

 13. christdus zegt:

  De slavernij is in 1870 afgeschaft , dus jij hebt dat nooit beleeft , misselijk piswijf !
  Maar als je het hier niet leuk vind , staat het je vrij op te flikkeren naar het – onafhankelijke –
  Suriname !
  Mij bezorg jij geen schuldgevoel , verwend misselijk pisnest .

  Like

 14. Elisah zegt:

  Volgens de breedbekkikker van denk is Sybrand Buma een kruisvaarder van deze tijd.
  Alleen omdat de man zich durft uit te spreken over de mislukte integratie.

  Like

 15. dutchess43 zegt:

  Als deze vrouw zou worden doodgezwegen in de media, en niemand nog ooit één gram aandacht aan haar zou schenken, kwam ze niet ver met haar uitlatingen. Een zwaar gefrusteerde negerin die eigenlijk blank had willen zijn, gezien haar vaak geblondeerde kroeskop.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Ik denk dat weinig mannen het overleven als ge met die madame onder de lakens kruipt

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Dat tolerant zijn tegen een intolerant volk is niet iets van deze tijd en een bepaald gezegde wordt veranderde dat onbekend juist bemind maakt! Zo zagen de indianen van Amerika, toen Christoffel Columbus (1451-1506) dit werelddeel ontdekte, de Europeanen ook als een soort goden en boden dezen goud en andere snuisterijen aan maar deze laatsten zagen de roodhuiden (?) echter als primitief en zouden hen door middel van oorlog, honger en ziektes vreselijk decimeren! Veel negers in Afrika kregen dezelfde ellende te verduren met Europeanen die hen van alles ontfutselden met kraaltjes en spiegeltjes en de Afrikanen tot slavernij brachten!
  In WO II hadden de Aziaten de Japanners beschouwd als bevrijders van het juk van de Europeanen maar werden door de eersten nog gruwelijker uitgebuit en onderdrukt. Zo stierven duizenden Europeanen en Aziaten bij de aanleg van de beruchte Birma-Spoorweg omdat de Japanners vijandige soldaten, die zich overgaven, als verachtelijk beschouwden. Talloze Russen en niet-Russen zagen in 1941 de Duitsers als een tolerant en beschaafd volk en dus eveneens als bevrijders maar dezen waren helaas gruwelijk intolerant tegen de “Untermenschen” die ze met miljoenen hebben afgeslacht!
  Daarbij is het allang bekend dat het toch geen enkele zin heeft om lief, aardig en tolerant te zijn tegen hen die onze potentiële vijanden zijn en je kunt (gelijk naar de moslims, asielzoekers, vluchtelingen etc.) met overwennen en gastvrij zijn bij dit soort intolerante lui jammer genoeg GEEN dankbaarheid, blijdschap en tevredenheid bij hen opwekken daar niet iedereen even gek is op een softe en opgedrongen vertroetelingen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s