Tsjechische minister-president Sobotka: “Wij willen niet meer moslims in Tsjechië!”

Screenshot_130

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee weken geleden was de Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka (kleine foto) op bezoek in het Oostenrijkse Salzburg om met Emmanuel Macron en de leden van de Oostenrijkse en Slowaakse regeringen over de regeling voor “bemiddelde werknemers” te onderhandelen. Zijn aanwezigheid gebruikte hij voor een interview met de Oostenrijkse krant “Die Presse”, waarin hij zei dat in zijn land niet alle moslims welkom zijn.

Mitteleuropa

Screenshot_131Met betrekking tot de migrantencrisis en de nieuwe terreuraanslagen in Europa benadrukte Bohuslav Sobotka het feit dat er in Tsjechië slechts een kleine islamitische gemeenschap bestaat, die niet geradicaliseerd werd. “Als we naar de problemen in de andere Europese landen kijken, dan willen wij in Tsjechië niet veel moslims meer vestigen”, zei de minister-president. Volgens de statistiek wonen er in Tsjechië 22.000 moslims.

“Wij zouden het heel erg op prijs stellen wanneer Europa haar buitengrenzen beter zou verdedigen. De opname van vluchtelingen moet in het kader van de nationale soevereiniteit blijven”, en hij voegde er aan toe: “Juist in Europa zien we helaas veel te vaak de grote problemen met de integratie van mensen met een andere religieuze of culturele achtergrond.”

Ook voegde hij er nog aan toe dat Tsjechië enerzijds door financiële ondersteuning van de Libische kustwacht en de vluchtelingenkampen ter plaatse, anderzijds met delegaties politieofficieren uit de Balkan helpt om de scherpe kantjes van de migratiecrisis af te halen.

In de zaak van de verdeling van de “vluchtelingen” vertegenwoordigt Sobotka het gezamenlijke standpunt van de Visegrad-landen (Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije) en wijst hij heel duidelijk migrantenquota af. Hij is van mening dat dergelijke migrantenquota voor de toekomst van Europa geen rol zullen spelen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Visegrad-landen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tsjechische minister-president Sobotka: “Wij willen niet meer moslims in Tsjechië!”

  1. Marian zegt:

    Houden zo!!!!!

    Like

  2. Statler & Waldorf zegt:

    De EU en GB zijn druk doende met de ‘ingewikkelde’ Brexit procedure met allerlei haken en ogen en gore spelletjes van Brussel.

    De Visegrad-landen gaan hopelijk voor de cold turkey methode.

    Like

  3. Rensk. zegt:

    Hadden wij maar zo[n minister-president. Overigens is de mening van Hongarije dat ze geen verleden van kolonieen hebben en daarom geen migranten hoeven op te nemen. Ondanks dat wij dat wel hebben ben ik van mening dat ik met het verleden niets te maken heb. Wat onze voorouders eventueel uitgespookt hebben heeft niets met de mensen, die nu leven van doen. En waarom wij ons verplicht moeten voelen de halve wereld op te nemen is mij een raadsel. Het zou moreel aanvaardbaar zijn daar waar mogelijk is te helpen in land van herkomst. Mensen mogen wat mij betreft hierheen komen als ze kunnen bijdragen aan de maatschappij.Zo niet? Geen welkom.

    Like

  4. Sabeltant zegt:

    “Juist in Europa zien we helaas veel te vaak de grote problemen met de integratie van mensen met een andere religieuze of culturele achtergrond.”

    Niet alleen in Europa, in de hele wereld zijn het juist “de mensen met een andere religieuze of culturele achtergrond” die OVERAL problemen hebben met anderen.

    Het ligt dus écht niet aan die anderen.
    Het lukt nergens.

    Like

  5. Jean zegt:

    Amerika en Mexico worden geteisterd door verschrikkelijke orkanen maar waarom wordt er zo angst vallend gezwegen over de “islam tsunami” die Europa bedreigd?
    Wij moeten niet vluchten maar integendeel, wij moeten ons bewapenen zodat wij die islam tsunami kunnen vernietigen en liefst terugsturen vanwaar ze komt.
    De voedingsbodem van die islam tsunami ligt in Brussel in die aquarium die maar niet volloopt met water….

    Like

    • Drs.P. zegt:

      De voedingsbodem van die islam tsunami ligt in Brussel in die aquarium die maar niet volloopt met water….
      Hehehehehehehehehe eindelijk begint het door te dringen waar deze mossel ellende vandaan komt. De ongekozen nwo ratten/trekpoppen in brussel zijn verantwoordelijk voor dit alles, dus daar moeten we zijn.

      Like

  6. guusvelraeds zegt:

    Elk fatsoenlijk functionerend land gaat door het putje zodra je moslims importeert. Je merkt dat niet meteen. Het drammen en claimen en territorium opeisen begint pas na verloop van tijd en hangt sterk samen met de groei van de aantallen en de import van beroepsmoslims. Op gegeven moment kom je op een punt van nu return met al je goede bedoelingen, al je tolerantie en al je dialoog. De Mohammed aanhangers hebben gedurende die tijd gelachen in hun vuistje en namen de tijd. In een nog later stadium lachen ze achter je rug en spreken in hun taal (waar je bijstaat) denigrerend over zoveel naïviteit. Dan op zekere dag lachen ze je uit in je gezicht. Op die dag weet je dat het te laat is. Die dag is in Nederland aangebroken sinds we in de krant lazen dat de weggestuurde Amsterdamse “de-radicalisering deskundige” haar ontslag gaat aanvechten bij de rechter.

    Like

  7. Drs.P. zegt:

    Totaal vervreemde en verweesde slinksmensen en hun BDS sydroom:
    http://www.stopdebankiers.com/baudet-derangement-syndrome-bds-treft-links-nederland/

    Like

  8. Juan Pan Blanco zegt:

    Als een oersoon mentale problemen heeft en suicidaal gedrag vertoont stuur je hem toch naar een psychiater. Als een onstabiele EU echter suicidaal gedrag vertoont, belonen ze zichzel, waanzin. Al die zwakzinnige leiders die hun eigen volk haten, eruit

    Like

  9. Pietersen zegt:

    22.000 Moslims wel uitzetten. Moet te doen zijn.

    Like

  10. Jan zegt:

    Nieuwe parasietenroute:

    Nieuwe route voor bootvluchtelingen: via Zwarte Zee van Turkije naar Roemenië
    Steeds meer migranten onderschept op Zwarte Zee

    Op de Zwarte Zee zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Zwarte Zee twee schepen tegengehouden die met ruim tweehonderd migranten aan boord vanuit Turkije op weg waren naar Roemenië. Op één schip zaten ongeveer 120 mensen, op het andere 97.
    ….
    http://nieuws.tpo.nl/2017/09/09/nieuwe-route-bootvluchtelingen-zwarte-zee-turkije-naar-roemenie/

    Like

Plaats een reactie