Hongarije: grenshek reduceerde aantal illegale migranten met 99%

Screenshot_89

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De bouw van het grenshek aan de Schengen-buitengrens zorgt ervoor dat de illegale migratie naar en door Hongarije met 99% afnam. Daarvoor wordt het land bekritiseerd.

Contra magazine

Als antwoord op de Europese migratiecrisis en nog meer als reactie op het feit dat enkele van de daders van de aanslagen in Parijs in 2015 via Hongarije Frankrijk binnenkwamen, liet de regering van het land omvangrijke grensbeveiligingsmaatregelen uitvoeren, zoals deze als Schengen-grensland eigenlijk dringend noodzakelijk zijn.

Het resultaat: kwamen er in het jaar 2015 nog ongeveer 391.000 illegale migranten het land binnen, in 2016 nam dit aantal af tot 18.236. In dit jaar, 2017, waren het volgens György Bakondi, de belangrijkste veiligheidsadviseur van minister-president Viktor Orbán, tot nu toe slechts 1.184. Omgerekend dus een daling van meer dan 99% tegenover het jaar 2015.

“Het systeem van technische barrières is de sleutel tot succes van de grensbeveiliging, en zonder deze zou het onmogelijk zijn om de massale aankomst van immigranten te stoppen”, aldus de veiligheidsadviseur volgens de officiële website van de Hongaarse regering. Wat hem betreft is het duidelijk dat zulke maatregelen effectief zijn en wel degelijk een voorbeeldfunctie vervullen.

Maar de door verdragen en wetten voorgeschreven beveiliging van de grenzen stuit op enorme kritiek. Onder andere bij de chef van de VN-vluchtelingenorganisatie, Filippo Grandi. Die bezocht de Hongaarse grens en maakte bezwaar: “Toen ik vandaag bij het grenshek stond, voelde ik dat het hele systeem ontwikkeld werd om de mensen, velen van hen vluchten voor oorlog en vervolging, buiten het land te houden.”

Ook de “Open Borders”-activist en miljardair George Soros, evenals de globalisten in de Europese Unie en de Verenigde Naties, hebben steeds opnieuw kritiek. Voor hen is iedere migrant die – om welke reden dan ook – naar Europa wil een “vluchteling”. De regelingen in de Vluchtelingenconventie van Genève en de asielwetgeving in de diverse landen, evenals de internationale verdragen (Schengen, Dublin…) worden hierbij als nietig beschouwd.

Bron:
https://www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, Multiculti, Oost-Europa, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hongarije: grenshek reduceerde aantal illegale migranten met 99%

 1. Mary zegt:

  Bekritiseerd worden door slinkse “criminelen”, volkeren moordenaars, leugenaars, en wat al niet meer werkende voor de NWO/Bilderberg bende betekend dat de Orban regering het geweldig doet voor het Hongaarse volk!!!!!.

  Like

  • Rensk. zegt:

   En niet te vergeten voor Duitsland. Want als Hongarije dat niet gedaan had, dan was Duitsland helemaal overlopen. Geen woord van dank is er geweest van madam Merkel

   Like

   • ildiko zegt:

    Ik heb net gelezen dat achter de schermen van de EU is de EU zelf die met verschillende fondsen de illegale immigratie naar Europa ZELF FACILITEERT. Nu is helemaal alles duidelijk waarom er de grenzen niet dicht gaan. En de politici doen ook niks tegen het geciviliseerde jihad die van binnenuit wilt het westerse samenleving vernietigen en vervangen met de islam en zijn sharia. Dit is de huidige werkelijkheid !

    Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Er is helemaal geen sprake van een migratiecrisis maar van migratiebeleid.
  Uitgestippelde, strak geregisseerde en doelbewuste volksverhuizingen en dan net doen of men de controle kwijt is en deze hordes niet buiten Europa kan houden.
  Bovenstaande artikel bewijst het tegendeel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Het doet er niet toe wat iedereen van dit hek vindt. Het wérkt!
  Als de EU-lidstaten de Schengen-regels niet naleven, én als men de Europese buitengrenzen niet streng bewaakt, zoals in het Verdrag van Schengen is afgesproken, dan zit er niets anders op dan dat landen zélf voor hun veiligheid zorg dragen.
  Wat is daar mis mee? Is het niet een dure plicht van élk land om haar bevolking te beschermen tegen terroristen, en tegen iedereen die zich als vluchteling uitgeeft, maar in werkelijkheid van plan is op kosten van anderen een prettig leven te gaan leiden?

  Ik hoop dat de Hongaren lak hebben aan alle kritiek. Het slaat werkelijk nergens op!

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  één van de weinige EU landen waar de regering nog een gezond verstand bezit !!!!
  In veruit de meeste EU landen zijn de regeringen volslagen krankzinnig met hun asielbeleid.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Men zou er bijna zich over kunnen schrijven waarom het niet verbaast. De terugval alsook de kritiek.

  Like

 6. decloese1945 zegt:

  Als je 10000 volt op dat hek zet komen er nog minder binnen. Mooi meegenomen.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  George Soros zal toch ook wel een hekje rondom zijn landgoederen hebben?

  Like

 8. Marc zegt:

  Dank u, o Orban!

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Dát verdiend een groot BRAVO!

  Like

 10. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Orbàn: de man die zich aan de WET houdt, wordt verguisd. NWO-NSB’ers hebben formidabele straf nodig.

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  “Toen ik vandaag bij het grenshek stond, voelde ik dat het hele systeem ontwikkeld werd om de mensen, velen van hen vluchten voor oorlog en vervolging, buiten het land te houden.” Toen ik zojuist kennis nam van deze uitspraak van Filippo Grandi. voelde ik dat het hele beleid ontwikkeld werd om Europa te gronde te richten en de blanke (dus inherent racistische) Europeanen uit te roeien. De regering Orbán houdt zich slechts aan de afgesproken regels die de eurocraten zoals zo vaak met voeten wensen te treden. Degenen die de Hongaren hun politieke incorrectheid verwijten haten ongetwijfeld ook het politiek incorrecte verleden; zij vervloeken posthuum Charles Martel voor het verslaan van de moren bij Tours en Jan Sobieski Ⅲ voor ’t verslaan van de turken voor de poorten van Wenen. Onderwijl vragen zij zich vertwijfeld af waarom ondanks vele decennia van indoctrinatie en veroordeling van de politiek incorrecte geschiedenis nog steeds zo velen zich verzetten tegen de invasie der barbaarse horden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s