Canadese premier Justin Trudeau weigert de islam ervan te beschuldigen achter de aanslag te zitten

Screenshot_57

(Vertaling: “delamontagne”)

“Canada ontleent haar kracht uit haar diversiteit”.

In de toespraak van Trudeau  is absoluut geen enkele verwijzing naar de  islam te vinden. De regering van Canada en de Canadezen staan solidair achter de mensen van Edmonton in de nasleep van de terroristische aanval op zaterdag, die er voor zorgde dat een politieagent uit Edmonton in het ziekenhuis moest worden opgenomen en er onschuldige mensen gewond zijn geraakt. Ze waren gekomen om hun voetbalteam aan te moedigen en ´s avonds in de stad uit te gaan. Ik ben zeer bezorgd en erg  verontwaardigd over deze tragedie.

“Onze gedachten gaan uit naar de gewonden, hun families en vrienden, en alle mensen die door deze zinloze gewelddaad werden getroffen. Daarnaast wil ik de mensen die als eerste ter plaatse waren, bedanken. Ook de politiemensen die de hele nacht doorwerkten om de veiligheid van de mensen van Edmonton en Alberta te garanderen. Elke dag weer loopt de politie grote risico’s en deze aanslag  is een harde herinnering aan de opofferingen die zij zich voor het welzijn van de mensen getroosten. Terwijl het onderzoek verder gaat, geven de eerste rapporten aan dat dit weer een voorbeeld van haat is [VAN WIE?] en hiertegen zullen we waakzaam  moeten blijven.

We kunnen niet toegeven – en we zullen het gewelddadige terrorisme niet toestaan [VAN  WIE?] wortel te schieten in onze gemeenschappen. We weten dat Canada haar kracht uit onze diversiteit haalt, en we zullen ons niet laten intimideren door diegenen die ons willen verdelen of angst willen bevorderen. Edmonton is een sterke en veerkrachtige stad, en ik ben er zeker van dat zijn burgers elkaar zullen ondersteunen om deze tragische gebeurtenis te boven te komen. ”

Bron:
http://lesobservateurs.ch

via

http://pm.gc.ca/fra/nouvelles

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Canada, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

53 reacties op Canadese premier Justin Trudeau weigert de islam ervan te beschuldigen achter de aanslag te zitten

 1. koddebeier zegt:

  Hersenloze linkse randdebiel !! Het linksymptoom is net zo ernstig als de gekke koe ziekten, de hersens verweken en worden sponsachtig !!
  Het humaan zijn als de dood er snel op zou volgen !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  “Canada ontleent haar kracht uit haar diversiteit”.

  Deze linkse stoethaspel vergeet gemakshalve dat de doctrine van de islam diversiteit niet als doelstelling heeft.

  Geliked door 2 people

 3. Thomasson zegt:

  Wat is deze Justin Trudeau toch voor een schijthoop. Als de Canadezen hun land willen behouden, moeten ze zichzelf van deze kerel – en gasten van zijn soort – af. Hij kan geen land regeren met zo’n mentaliteit.

  Geliked door 2 people

 4. Golden Girl zegt:

  ga toch weg met je we weten dat Canada de kracht uit onze diversiteit haalt, je bent net als je Europese vrienden Macron, Merkel enz knettergek, jullie halen iedereen maar binnen en daardoor vallen er doden en gewonden, met zijn schijnheilige kop, jullie ontspringen de dans en offeren het gewone volk op, we zijn gewoon vogelvrij verklaard

  Geliked door 1 persoon

 5. tjonge zegt:

  het zijn allemaal puppets van agenda 21, bilderberg, etc die zulke uitspraken er op nahouden, want het kalergi-plan moet geheel vogens afspraak doorgang vinden… hoeveel slachtoffers dat ook moge kosten…..

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Wat een bewuste blindheid! Man, zeg toch eens aan wie jullie deze aanslag ‘te danken’ hebben, in plaats van om de hete brij heen te draaien! Stop toch eens met de islam de hand boven het hoofd te houden! Zijn honderden miljoenen slachtoffers nog steeds geen bewijs met wat voor barbaarse moordenaars we wereldwijd te maken hebben?
  Haal die plaat eens voor je kop vandaan!

  Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Die Trudeau is m.i. een volbloed moslim, idem dito in Frankrijk.
  “Wie ellende knuffelt zal door ellende verstikt worden”.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cynicus zegt:

  Pure linkse huichelarij. Links steekt zo graag de kop in het zand. De islam streeft naar wereldoverheersing en in de koran staat dat het de moslimplicht is om eeuwig oorlog te voeren met niet-moslims totdat de niet moslim zich onder werpen aan de islam. Alle middelen zijn geoorloofd (ook terreur).

  Geliked door 1 persoon

 9. Haagse Harry zegt:

  Hij is van hetzelfde soort als die randdebielen die het zogenaamd in Europa voor het zeggen hebben. Allemaal hersenloze stukken nageboorte zijn het, een andere benaming kan ik ze niet geven.

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Dat grenzeloze liegen van die staatshoofden, hier Trudeau, gaat net zo lang door totdat een woedende volksmenigte deze personen uit hun huis haalt en aan de eerste de beste boom worden opgehangen. Gelijk Mussolini dit overkomen is. Ik ben wel benieuwd hoe lang het nog gaat duren eer ze hun welverdiende straf gaan krijgen. Hopelijk niet op de lange termijn, want dan kan ik het niet meer meemaken.

  Geliked door 3 people

 11. Theresa Geissler zegt:

  Wat wíl die lúl hier nu precies mee? Wat is z’n bedoeling?!
  Dat alle autochtone Canadezen demonstratief de baardapen en de kopvodden gaan opzoeken, ze theatraal gaan omhelzen en ze nadrukkelijk verzekeren: “nee, hoor, het ligt niet aan de islam, dat weten wij wel. Sámen komen we deze bloedbaden wel weer te boven….?” of zoiets….
  Wat een gore klootzak en wat een landverrader! Wat is dat voor soort kiezers, die zo licht in hun hoofd geweest zijn om hèm te kiezen?!
  Veel linkse mutsen zoals ze hier bij GL rondlopen, vermoed ik….

  Geliked door 2 people

  • Solvius zegt:

   Meneer lul he. 😉

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Goed, ik geef toe: “Monsieur Salaud” verstaat-ie misschien nog wel beter. (LOL!)

    Like

  • Golden Girl zegt:

   hier zeiden van die huppeldoosjes dat ze op Klaver hadden gestemd omdat hij een lekker ding was, Trudeau zal het zelfde effect op zijn kiezers hebben gehad, hoe dom kan je zijn om iemand om zijn uiterlijk te kiezen, ik vind het allebei braakballen

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Canada is de laatste decennia totaal verlinkst.
   Baardapen en linkse Amerikanen stromen nu nog steeds Canada binnen omdat ze niet in het Amerika van Trump willen leven.
   In de 60-tiger jaren ving Canada 1000-zenden Amerikaanse Vietnam-deserteurs en dienstweigeraars op…

   Onze “koninklijke familie” vond tijdens WOII ook een gastvrij-onthaal in Canada…
   Het gajes van de hele wereld is welkom in Canada!

   Like

 12. Karen zegt:

  Ze halen hun kracht uit de diversiteit??? Waar haalden ze vroeger, je weet wel in die tijd dat er geen diversiteit bestond en ook geen terrorisme, hun kracht uit?

  Geliked door 1 persoon

 13. Sabeltant zegt:

  Trudeau is een domme man, natuurlijk is het verband tussen islam, moslims en terreur al lang bewezen.
  Kijk alleen al naar de aanslagen van afgelopen jaar.
  Telkens was het een moslim en telkens is de islam de drijfveer.
  Van onze leiders hoef je niets te verwachten het zijn ruggengraatloze lafbekken.
  De oplossing zal van het volk komen als er maar genoeg doden vallen.
  Ook in Canada tikt de klok. Dit is echt niet de laatste moslim die een gruweldaad verricht.
  Hopelijk zullen ook daar de ogen opengaan als ze door krijgen wat voor ellende ze importeren met al die nep-vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

 14. renato zegt:

  Gestaag leidt het tot wereldwijde escalatie. Het valt te hopen dat de op handen zijnde herschikking uitvalt in het voordeel van de westerse beschaving en dat de fascistoïde facilitanten van het kwaad door een volksgericht worden afgestraft zoals na de bestorming van de Bastille zoals dat in ons collectieve geheugen is vast gebeiteld. Of moet het gros van de samenleving nogmaals naar de schoolbanken om gedeprogrammeerd te worden??? Dan moeten ook de media en het onderwijs worden aangepakt en schoongeveegd. Er staat de realistische patriotten veel werk te wachten. Met dank aan de politiek correcte hersenverweekte bewustzijnsvernauwde kliek bij de NPO en op het Binnenhof. Wat een baggerzooi. Dat ik dit nog op mijn oude dag moet meemaken.

  Geliked door 2 people

 15. Wolf zegt:

  Een Jasser Feras Klaver kop. Wat toch een walgelijk tuig dat linkse , om met PvdA woorden van Van dam te citeren,” minderwaardig ” rapalje.

  Like

 16. Oeps48 zegt:

  Goede mioddag Dames en Heren.
  Het is duidelijk, dat die Justin Trudeau een landverrader is. Maar hoe raken de Canadezen de man kwijt ??? Hij is door “hoger hand” naar voren geschoven. Klaar zijn ze ermee.

  Like

 17. Rensk. zegt:

  Ook dit gedrocht heeft andere belangen dan het volk van Canada. Het draait enkel om geld en macht en kennelijk is het knuffelen van Islam een zee van goud. Voor de mensen dan die aan de macht zijn. Uiteraard gaat het volk de prijs voor de hebberigheid van de machtshebbers betalen.

  Geliked door 2 people

 18. Flip zegt:

  Vuile klootzak……

  Geliked door 1 persoon

 19. tjonge zegt:

  ik hoor al een tijdje niets van aanslagen in australie, stilte voor de storm ?
  ik heb er een vaag voorgevoel over….

  Like

 20. Rensk. zegt:

  Gek dat gezicht van Trudeau. Er is iets in dat gezicht wat ik zeer onprettig vind. Datzelfde heb ik bij Klaver ook. Ik had het al bij Klaver toen ie nog maar aan het begin stond. Het kan dus niet komen door alles waar hij voor staat.

  Like

 21. Rensk. zegt:

  Ik denk dat ik ze onprettig vind, omdat ze PROBEREN charme uit te stralen en dat werkt bij mij als een rode lap op een stier. Ik vind hun manier heel onecht overkomen. Het zijn ook leugenachtige politici, zoals er zovelen zijn momenteel in West-Europa en kennelijk ook Canada

  Geliked door 1 persoon

 22. kampersrene zegt:

  Ik ben zeer bezorgd en erg verontwaardigd over deze tragedie.! Ik ook mijnheer Trudeau maar ik ken de oorzaak,trouwens gij ook maar ik ben geen lafaard en jij wel

  Like

 23. Jade zegt:

  Justin Trudeau is gewoon een
  Bilderberg- Hondenlul, dank u…
  De strop bij Neurenberg 2.0,
  hoe moeilijk kan het zijn???

  Like

 24. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, aan zijn naam te oordelen is Justin tenminste een Frans-Canadees.
  Dus ze gaan er al op vooruit, de Canadezen:
  In de tijd van de Dionne-vijfling -jaren ’30; de eerste geregistreerde vijfling ter wereld, die alle vijf overleefden, was de regering -onuitgesproken- Brits-Canadees.
  En toen de overheid de baby’s jaren aan het ouderlijk gezag onttrok, was dat officieel, omdat Pa Dionne de kinderen commercieel had willen exploiteren.
  Overheid deed vervolgens hetzelfde -de meisjes werden een wereld-attractie- maar ja.
  Op haar beurt wijzigde de mening van de media zich wederom en werd publiekelijk de vraag opgeworpen “of de kinderen ook bij de ouders zouden zijn weggehaald als ze Smith of Brown hadden geheten…”
  Goed, men zwichtte voor de druk en na vijf jaar gingen de meisjes terug naar de ouders -waar, zoals reeds gevreesd, de exploitatie toch óók weer werd doorgezet -maar dan omdat ze Dionne heetten….
  In elk geval, het gevaar, dat mensen worden benadeeld omdat ze een Franse naam hebben, zit er bij jou niet in, hè, Justin…?
  Of…..pardon, wat zeg ik nú?! Natuurlijk wel, want jij gaat voor ARABISCHE namen!
  Ach en wee: Nu hèbben ze een Franstalige premier en nóg is er geen gerechtigheid voor de Franstaligen daar! LOL!

  Like

 25. Jan zegt:

  Trudeau steunt financieel Port Coquitlam moskee (Hamasnest) die oproept Joden in Israël uit te roeien

  Like

 26. Jan zegt:

  Gemeenteraadslid van Toronto, Trudeaustan: ‘Wat gezegd mag worden bepaal ik en niemand anders’

  Like

 27. Jan zegt:

  Trudeau verwelkomt ISIS terroristen in Canada

  Like

 28. Jan zegt:

  De verkiezingen zijn weer in aantocht in Canada en Trudeau stelt zich weer verkiesbaar.
  Schokkende beelden

  Trudeau’s tieten

  Trudeau de Communicator

  Trudeau, de zelfbenoemde feminist die vecht als een meisje

  Trudeau, de tere ziel

  Geliked door 1 persoon

 29. Jan zegt:

  Trudeau aka Obama II, de totale imbeciel

  Trudeau ontmoette Joshua Boyle tijdens diens criminele activiteiten

  Like

 30. Jan zegt:

  Imbeciel Trudeau

  Trudeau and the double standards

  Maar het was een leugen, traditiegetrouw

  Gelogen, maar dat interesseert de geitenneukers niet en dus ‘we fear backlash’, ’t had kunnen gebeuren en dus wordt gejankt, gemekkerd, gezeverd
  https://www.ctvnews.ca/canada/muslims-fear-backlash-over-hijab-hoax-as-school-takes-heat-for-press-conference-1.3761771

  Like

 31. Jan zegt:

  De oorlog van Trudeau tegen christenen

  Like

 32. Jan zegt:

  Islamitische antisemitisme en islamitische christenhaat in Canada

  Like

 33. Jan zegt:

  ISIS-terroristen, moordenaars, Afrikaanse parasieten, iedereen is welkom in Canada, maar gevluchte Noord-Koreanen, 2000 worden gedeporteerd naar N-Korea

  http://www.foxnews.com/world/2018/02/19/north-koreans-face-deportation-in-trudeaus-canada-report-says.html

  Like

 34. Jan zegt:

  Trudeau verspreid fake nieuws (of hij heeft te veel coke gesnoven): Canadese ondernemers klagen dat niet genoeg immigranten geïmporteerd worden

  Is Trudeau een krankzinnige


  JA!

  De mislukkeling en clown

  Like

 35. Jan zegt:

  Canada, een open inrichting en weldra een mislukte staat, dankzij imbeciel Trudeau

  Like

 36. Jan zegt:

  Trudeau debiteert zijn zoveelste leugen


  Dat armbandje!!

  Like

 37. Jan zegt:

  Intussen in Toronto, nul media-aandacht voor antisemitisme

  Like

 38. Jan zegt:

  Land- en volksverrader en christenhater Trudeau

  https://imgur.com/a/WVonF

  Like

 39. Jan zegt:

  Canada’s gek, Justin Trudeau

  Like

 40. Jan zegt:

  Trudeau’s Canadistan, Torontostan

  Like

 41. Jan zegt:

  Canada, een land van leugens: Islam heeft niets met islam te maken

  Lesbo-woordvoerster (Cressida Dik 2.0): De moord begaan door een moslim heeft niets met islam te maken. Alles wat zij vertelt is volslagen irrelevant en is slechts witwassen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s