JOODSE LOOFHUT VERSUS ISLAMITISCHE RAMADAN

Screenshot_50

(Door: “Blondemevrouw”)

De politie in Nederland bezoekt massaal op verschillende avonden een islamitische Iftar in moskeeën. Ook diverse politiekorpsen organiseren zelf een islamitische Iftar. Nu meldt de politiebond een landelijke islamitische Iftar te organiseren. De politie zet zich maximaal in om islam te faciliteren en buigt. 

De negende maand van de islamitische kalender is ramadanmaand. Van zonsopgang tot zonsondergang vasten moslims. Zodra de zon onder is, volgt de Iftar, de maaltijd. Ramadan is voor niet-moslims steevast een maand van overlast en narigheid. Van geluidsoverlast laat op de avond in woonwijken door het samenkomen van grote groepen moslims tot geweld en moordaanslagen. Toch wordt ramadan gepromoot door de overheid door middel van onder andere een ramadanjournaal bij de NOS en het organiseren van Iftars door de politie.

Het Loofhuttenfeest, Soekot, is een Joods feest dat slechts zeven dagen duurt, waarbij wordt herdacht dat de Israëlieten (de voorouders van de Joden) veertig jaar lang in de Sinaïwoestijn onder de bescherming van God rondtrokken en hierbij in tenten of hutten verbleven. Soekot is tevens een oogstfeest om te vieren dat de laatste oogst voor de winter is binnengehaald.

Lees verder>>>
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op JOODSE LOOFHUT VERSUS ISLAMITISCHE RAMADAN

 1. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Ik heb niks met geloof.
  Echter, islamitische stenentijdperk gebruiken faciliteren?
  Dan ook een loofhut.
  Maar liever allebei niet.
  En als ik moet kiezen, dan de islam niet.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En ja wederom schaart het politiekorps zich net als in 40-45 aan de verkeerde kant.
  Maar ja wat wil je van een korps vol linkse landverraders in de leiding !!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het probleem is dat Joden alleen maar bijdragen aan de maatschappij.

  Zij vallen nauwelijks op.

  Logisch want ook dat wordt hun afgeraden.

  Geen keppeltje of andere Joodse uitingen is het devies van Politie je vriend en helper in nood.

  We mogen immers de islamiet niet onnodig provoceren. Terwijl de Joden uitmunten in bijna alles dat ze ondernemen zien we de islamiet mislukken op vele terreinen.

  Het is ook niet voor niets dat we op de de staatszenders keer op keer om de oren geslagen worden met islamieten die wel iets bereikt hebben of menen iets bereikt te hebben.

  Uiteraard heeft de nodige miljarden kostende positieve discriminatie hier ook zijn deel aan gehad. Positieve discriminatie voor Joden is ook niet nodig want er is nauwelijks een Jood die zichzelf niet kan redden.

  Bij islamieten is dat een ander verhaal. Zouden we de echte cijfers van de sociale verzekeringsbank onder ogen krijgen zouden we ons wat betreft de afhankelijkheid van de islamiet van subsidies en bijstand een hartverzakking schrikken.

  Maar dit mag niet gezegd worden.

  De islamiet is een parel die gekoesterd wordt door de progressieve elite en geen uitgave is te groot om ook de rest van Nederland de islamitische parel door de strot te drukken.

  De grootste naoorlogse maatschappelijke ramp in de Nederlandse geschiedenis de ongevraagde invasie van islamieten moet kost wat kost een succes worden desnoods wordt Nederland dan maar islamitisch.

  De elite kan er mee leven nu alleen wij nog

  Like

 4. Edgy Veggie zegt:

  Dit land is verworden tot een Walhalla voor minderheden. Wat zeg ik? Europa is verworden tot een Walhalla voor minderheden! Europese overheden (en dan met name die in Noord- en West Europa) wringen zich in allerlei bochten om het de (asiel zoekende-) moslim zo veel mogelijk naar de zin te maken. Alles wat moslim is, is goed, of zielig en alles wat wat man is en blank, is slecht. Zelfs het woord ‘blank’ mag niet meer gebruikt worden en wordt door de politiek-correcte linkse media van lieverlee vervangen door ‘wit’, omdat blank door sommige zwarten met smetteloos geassocieerd wordt en zwart dus besmet zou zijn. Ik word er kots- en kotsmisselijk van en vrees dat het einde van deze gekte nog làng niet in zicht is. Het lijkt er wel op dat half Europa willens en wetens verkwanseld wordt aan moslims, uit een soort vals schuldgevoel over wat ‘wij’ al die zielige minderheden in het verleden wel niet aangedaan hebben. Als je al geen racist was in dit land, zou je er wel een worden!

  https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/10/04/geforceerd-meer-agenten-met-niet-westerse-migratieachtergrond/

  Erwin

  https:/www.theedgyveggieweb.wordpress.com

  Like

 5. Marian zegt:

  De politie zijn NSB ers, net als in WO II. Met deze mentaliteit walgelijk gewoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s