LONGREAD: De verklaring van Parijs – Een Europa waarin we kunnen geloven

Screenshot_40

(Door: “ThetrueEurope.eu”)

“Promotors van vals Europa zijn behekst door waan-geloof in onvermijdelijke vooruitgang”

Europa behoort ons toe, en wij horen bij Europa. De landen van Europa zijn ons thuis, we hebben geen ander. Europa is ons dierbaarder dan we kunnen verklaren of rechtvaardigen. Europa is een zaak van gedeelde geschiedenis, hoop en liefde, van vertrouwde manieren van leven, van schitterende prestaties en van bittere mislukkingen, van inspirerende ervaringen van verzoening en de belofte van een gemeenschappelijke toekomst. Ook de gewone landschappen, steden, gebouwen en gebeurtenissen van Europa zijn geladen met een unieke betekenis – voor ons, niet voor anderen. Dat is wat het betekent om een deel van de wereld als ons thuis te beschouwen, waar dingen vertrouwd zijn, en waar we herkend en erkend worden, hoe ver we ook waren afgedwaald. Dit is het echte Europa, onze dierbare en onvervangbare beschaving en cultuur.

Lees verder>>>
h/t M.B.
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op LONGREAD: De verklaring van Parijs – Een Europa waarin we kunnen geloven

  1. M. zegt:

    Hun geloof is in de Leugen …satanisme, dat kan zelfs een kind nog zien. Heeft niets met groei of wat dan ook te maken maar alles met je naaste verneuken zoals dat werkt met die omgekeerde bijbelfiguren.

    Like

  2. Marian zegt:

    Ik voel GÉÉN Europa en ik wil GÉÉN EUROPA!!!!! KLAAR!!!!

    Like

  3. tippelaar zegt:

    Ik ben gestopt met het lezen van deze schrijvers van Utopia want ik mis nog dat ene belangrijke:.Trap de moslims uit europa, niet goedschiks dan kwaadschiks, dood of leven maakt niet uit (Liever levend want dood moeten we ze slepen. Levend lopen ze zelf mee. Vervoerd makkelijlk, hoewel dood kun je ze stapelen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Sabeltant zegt:

    Dit soort Europa houdt geen enkele rekening met VREEMDEN die binnenwandelen en deze (schijn)vrijheid enkel gebruiken om de macht over te nemen.

    Dat Europa is een “sudden death” voor de Europeanen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Europa is een toevallig continent waar ons landje op ligt. Die hele longread is weer een poging om de EU in het kleed van Europa door onze strot te duwen.

    Like

Plaats een reactie