Peiling: Arabieren willen liever in Israël wonen

Screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

Het wordt steeds moeilijke om Israël als een Apartheidsstaat te omschrijven, wanneer een duidelijke meerderheid van de Arabieren zegt dat ze eigenlijk liever in de Joodse staat zou willen wonen.

Israel Heute

En exact dat bevestigde ook een nieuwe peiling, die werd uitgevoerd door het Konrad Adenauer Programma voor een joods-Arabische coöperatie op het Dayan Centrum van de universiteit van Tel Aviv, in samenwerking met “Kivun”, een organisatie voor onderzoek, strategie en communicatie. In de peiling werd aan Arabische burgers gevraagd welke persoonlijke opvatting zij hebben met betrekking tot de staat Israël.

Een grote meerderheid van 60% van de geënquêteerde Arabieren liet zich positief uit over Israël, slechts 37% had een negatieve mening met betrekking tot de Israëlische staat.

Onder de Arabische moslims stond 49% positief tegenover Israël, 48% negatief. Onder de christelijke Arabieren had 61% een positieve mening over Israël, slechts 33% bekritiseerde Israël. Onder de Druzen had niet minder dan 94% een positieve mening over Israël.

Ook dient genoemd te worden dat 47% van de geënquêteerden van mening is dat ze ongelijk behandeld zouden worden in vergelijking met de joodse bevolking. Desondanks zei een overweldigende meerderheid van 63% dat Israël voor Arabieren een goede plek zou zijn om te leven.

Michael Borchard, de directeur van de Konrad Adenauer Stichting in Israël, zei dat de resultaten van de peiling opnieuw zouden aantonen dat de lokale Arabieren zich meer met Israël dan met een mogelijke Palestijnse staat zouden identificeren.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Arabieren, gezond realisme, Israël. Bookmark de permalink .

11 reacties op Peiling: Arabieren willen liever in Israël wonen

 1. Thomasson zegt:

  Voor de vraag: waarom willen Arabieren in Israël wonen…En nog leuker! …De bewoners van Arabische dorpen rondom Jeruzalem, doen hun uiterste best om te wonen in een omgeving waar ze recht hebben op de ‘blauwe identiteitskaart’. M.a.w. Israëlische identiteit. Op een dag had Minister Avigdor (Vladimier) Lieberman idee om de zgn. ‘Arabisch Driehoek’ met de PA te ruilen voor een enclave met Nederzettingen. De bewoners van deze omgeving waren razend. ‘Wat denken jullie?” Schreeuwden ze in een demonstratie, ‘Dat wij katten zijn die jullie zomaar kunnen verjagen?’ Israëlisch staatsburgerschap verschaft ze het recht op WW, AOW, Kinderbijslag, invaliditeitsuitkering, steun en andere sociale wetgeving die in Arabische landen horen in de Fabeltjeskrant. Zij hebben recht op medische hulp van het Israëlische ziekenfonds en als ze ernstig ziek zijn, worden ze verzorgd in een Israëlisch ziekenhuis. Hun kinderen gaan naar school en kunnen verder studeren. Eigenlijk zijn de zielige Palestijnen die in Israël wonen, Arabieren die genieten van de hoogste levensstandaard in het Midden Oosten. De bewoners van de PA hebben die luxe niet. Ik heb geen idee hoe het in Saudi Arabië en de Emiraten gaat, m.b.t. de arme lokale bevolking. Hoe dan ook, de Israëlische Arabische vrouwen hebben meer rechten dan in die landen. Ik weet wel dat de medische zorg voor de bevolking in Syrië van Assad was niet slecht. Veel Syriërs zijn slachtoffer geworden van de zgn. Arabische Lente. Het heeft ijzige ellendige Arabische Winter voor de gewone bevolking gebracht

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Israeliese mohammedanen die met soortgenoten van de west-oever trouwen gaan heus niet op de west-oever wonen hoor! Lekker profiteren van die rot-Zionisten in hun apartheidsstaat!

  Like

 3. scherpschutter zegt:

  Haal nooit een arabier van welke nationaliteit ook, in Israël binnen, waarom? Even generaliseren: 1: alle arabieren zijn moslim. 2: daarom zijn alle arabieren potentiële moordenaars. 3: De uitslag van deze enquette kan niet waar zijn want niet 1 arabier/moslim, spreekt de waarheid. 4: Elke Arabier is een gevaar voor de staat Israel. Alle arabieren die in israël zijn met een israelisch paspoort zouden per direct uitgewezen moeten worden richting de Hamasmoordenaars en de leuqenaar Abbas. Dat is net zo’n zwijn als zijn voorganger Arrafath, de rat.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Scherpschutter. Uw adviezen strekken verder dan de staat Israël. Het moet zijn: Haal nooit een arabier, van welke nationaliteit ook, geen een niet moslim land binnen. U schrijft over generaliseren, maar dat is ver van dat: 1) alle arabieren zijn moslims. Daarom zijn ze potentiële moordenaars. Het afslachten van mensen is, naast geitenneuken en pedofilie, hun grootste hobby, 2) Elke Arabier is een gevaar voor ieder niet moslimland. Dat zien wij dag in dag uit op de televisie. In feite zijn ze in oorlog met ons, maar onze leiders willen dat niet zien. Zij beschouwen ze liever als huisdieren die een beetje vals zijn, maar men kan ze dresseren. Zie de video van Geen Stijl over Zweden https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/15f01cefe4297f47 Een Syrische vluchteling in Zweden die met 2 wijven is getrouwd en is nu van plan nog een Zweedse vrouw erbij te nemen. Zijn lul heeft overmaat aan seksuele honger, dus hij kan zijn hele neukharm gratis houden op de kosten van de Zweedse belastingbetalers. De producten dat zijn lul fabriceert zal de Zweden, in de toekomst, nog meer geld kosten dan hun neukgrage vader en zijn analfabete vrouwen. Hij produceert nesten van jijadistjes, verkrachtertjes, pedofieltjes, crimineeltjes, terroristjes enz. Ze zouden ALTIJD gevaar vormen voor hun omgeving en gevaar die veel geld kost. Gelukkig dat deze tyfus met zijn harm naar Zweden zijn gekomen en ons geen rode cent kosten.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Scherpschutter. Uw adviezen strekken verder dan de staat Israël. Het moet zijn: Haal nooit een arabier, van welke nationaliteit ook, in een christelijk land binnen. U schrijft over generaliseren, maar dat strekt verder dan dat: 1) alle arabieren zijn moslims. Daarom zijn ze potentiële moordenaars. Het afslachten van mensen is, naast geitenneuken en pedofilie, hun grootste hobby, 2) Elke Arabier is een gevaar voor ieder niet islamitisch land. Dat zien wij dag in dag uit op de televisie. In feite zijn ze in oorlog met ons, maar onze leiders willen dat niet inzien. Zij beschouwen ze liever als huisdieren die een beetje vals zijn, maar men kan ze dresseren. Zie de video van Geen Stijl over Zweden https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/15f01cefe4297f47 Een Syrische vluchteling in Zweden die met 2 wijven is getrouwd en is nu van plan een Zweedse vrouw erbij te nemen. Zijn lul heeft overmaat aan seksuele honger, dus hij kan zijn hele neukharm gratis houden op de kosten van de Zweedse belastingbetalers. De producten dat zijn kloten fabriceren zullen de Zweden, in de toekomst, veel meer geld kosten dan hun oversekste vader en zijn analfabete vrouwen. Hij produceert nesten van jijadistjes, verkrachtertjes, pedofieltjes, crimineeltjes, terroristjes enz. Ze zouden ALTIJD gevaar vormen voor hun omgeving; gevaar die oneindig veel geld kost en zal kosten. Gelukkig dat deze tyfus met zijn harm naar Zweden zijn gekomen en ons geen rode cent kosten.

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Deze Arabier is in elk geval heel duidelijk hierover.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Of in Nederland en Europa. Lekker een huis verwerven boven de autochtonen, bijstand ontvangen, moskee die om de hoek ligt en een natuurlijk baantje verwerven via een cursus waarna ze werkloos blijven.

  Dat hebben ze niet in het land waar ze vandaan komen…

  Like

 6. christdus zegt:

  Israel , vertrouw ze niet , DOE HET NIET !………Soera 5 Vers 51…..

  Like

 7. Marian zegt:

  NOOIT DOEN!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s