EEN WAARHEID ALS EEN KOE!

Screenshot_136

We zouden de dingen bij de naam moeten noemen! Er bestaan geen kindhuwelijken, er bestaan alleen maar kinderverkrachters!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

20 reacties op EEN WAARHEID ALS EEN KOE!

  1. Anton Haksteeg zegt:

    De enig juiste conclusie en dus doe al die moslims die dit ondersteunen de deur uit. Pedofilie hoort niet bij onze cultuur in tegenstelling tot, kennelijk, Zweden.

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederlànder zegt:

      Ik zou ze niet graag de kost geven Anton.
      Ook in Nederland en Belgie zijn al genoeg kindhuwelijken, wat zelfs bekend is bij justitie en Den Haag.
      Zo iets lees je niet bij de msm want moet onder de pet blijven.
      Hierover is bij Xander verleden jaar nog een artikel aan geweid

      Like

      • Anton Haksteeg zegt:

        Het is verschrikkelijk genoeg als die pedofilie ook in Nederland toegelaten wordt maar als je een ministerie van v(uiligheid) en justitie hebt die moordenaars zo spoedig mogelijk weer de straat op stuurt dan is pedofilie wellicht maar een kleinigheid.

        Like

    • koddebeier zegt:

      En de Nederlanders die het gedogen in een opvoedkamp !!

      Like

  2. Peter zegt:

    Jaarlijks ongeveer 250 kindhuwelijken in Nederland
    Nieuwsbericht | 12-02-2016 | 09:06

    In Nederland komen naar schatting jaarlijks 250 huwelijken met een minderjarige voor. Exacte cijfers zijn lastig te geven, omdat deze huwelijken vaak in gesloten gemeenschappen worden voltrokken.
    Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut. Het onderzoek, over de periode 2013-2014, werd gedaan in opdracht van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

    Van de circa 500 kindhuwelijken in 2013 en 2014 vonden er zo’n 160 plaats onder asielzoekers. In onder meer de Somalische gemeenschap kwamen kindhuwelijken relatief vaak voor. Het huwelijk met een minderjarige wordt vaak buiten het zicht of in het buitenland gesloten, waarna de gehuwden naar Nederland terugkeren. De meeste van de minderjarige huwelijkskandidaten zijn 16 of 17 jaar. Volgens de onderzoekers wordt de leeftijd van minderjarige huwelijkskandidaten hoger, omdat steeds meer ouders belang hechten aan een goede opleiding voor hun kinderen voordat ze trouwen.

    Minister Asscher: ‘Kinderen horen naar school te gaan en plezier te maken, niet te trouwen. Sinds vorig jaar is in ons land een huwelijk met een minderjarige dan ook onder geen enkele voorwaarde toegestaan. En ook voor volwassenen geldt dat je in dit land zelf bepaalt of en met wie je trouwt’.

    Ook huwelijken die in het buitenland worden gesloten tussen mensen jonger dan 18 jaar, worden in ons land niet erkend. Dat betekent dat minderjarige gehuwden niet op basis van gezinshereniging naar Nederland kunnen komen. Gehuwde minderjarige vluchtelingen worden wel toegelaten, maar hun huwelijk wordt niet erkend en ze worden onder voogdijschap geplaatst.

    Het dwingen van iemand, minderjarig of meerderjarig, tot een huwelijk is in ons land strafbaar. Mensen die zich hier schuldig aan maken riskeren een gevangenisstraf van twee jaar. Het kabinet trekt tot en met 2017 jaarlijks een miljoen euro uit voor de aanpak van gedwongen huwelijken. Dat geld wordt bijvoorbeeld gebruikt om docenten te trainen in het herkennen van signalen van huwelijksdwang.

    Ook zijn vrijwilligers opgeleid om gedwongen huwelijken en andere taboeonderwerpen in verschillende gemeenschappen bespreekbaar te maken. De minister neemt de problematiek van kindhuwelijken mee in deze aanpak. Zo kunnen ook slachtoffers van kindhuwelijken terecht op http://www.trouwentegenjewil.nl voor hulp en informatie. Onder meer het COA, gemeenten, de aanbieders van inburgeringscursussen en sleutelfiguren in de verschillende gemeenschappen, krijgen informatie over kindhuwelijken aangeboden.

    De onderzoekers van de Universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut concluderen verder dat in de Afghaanse, de Somalische, de Surinaamse, Iraanse en Pakistaanse gemeenschappen, relatief veel onwettige religieuze huwelijken voorkomen. Een huwelijk mag in ons land alleen door een geestelijke gesloten worden als er eerst een burgerlijk huwelijk heeft plaatsgevonden. Veel bruidsparen zijn zich hier niet van bewust. Geestelijken die toch zulke onwettige huwelijken sluiten zijn strafbaar en kunnen een boete of celstraf krijgen. Dit om huwelijkse situaties te voorkomen waarbij de betrokkenen niet door de Nederlandse wet worden beschermd. Ook hierover krijgen de betrokken partijen de komende tijd informatie aangeboden.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Het punt is dat moslims niet huwen volgend de NL-wet maar volgens hun eigen smerige wetten.
      Onze democratie en mens-rechterlijke wetten staan dus volkomen machteloos tegenover het doorzichtig achterlijke spelletje wat die stink analfabieën met ons spelen….
      En die tandeloze primitievelingen maar lachen.

      En die kleine meisjes maar afzichtelijk lijden…!
      A la Engeland in de tijd van Dickens!!!
      Nu tijd om al het vullis op te ruimen….!!!
      We kunnen best héél véél wantoestanden opruimen.
      Zelfs in het kader van de bestaande mogelijkheden…

      Op basis van getuigenverklaringen….
      Gewoon opruimen die afzichtelijke wantoestanden!!!

      Like

  3. guusvelraeds zegt:

    En er is maar een ideologie die deze perversie alle ruimte geeft dat is de islamitische ideologie. maar er is nog een tweede ideologie die pedofilie ruimte wilde geven en dit ook gedaan had als ze de kans hiervoor had gehad. Deze ideologie is de “progressieve” sociaal democratische ideologie. Zeg maar de ideologie van nieuw links die in 1968 het licht zag. Dat is de ideologie van “ruim denken”. De ideologie van de “maakbare” samenleving en de ideologie van omdraaiing slachtofferschap daderschap. De ideologie waarin de Joden moordenaar slachtoffer is en de Jood die zich verdedigd dader en de ideologie waarin de uitvoerende pedofiel slachtoffer is van de samenleving en het kind dat zich te wulps heeft gedragen. Dat is de ideologie die in haar nuance (want oh wat zijn ze genuanceerd) ook nog zegt dat het kind het misschien wel wilde.

    Luister en kijk naar de oud P.v.d.A’er en oud senator E. Brongersma. Maar laat onder het luisteren en kijken niet je mond open vallen want dan getuig je van dom rechts te zijn.

    Like

    • Alex Delarge zegt:

      Type maar in op Google Pvda en pedofilie. Het is om te kotsen.

      Like

      • Rensk. zegt:

        Maar het blijven de gevestigde politici, die deze cultuur omarmen. Een cultuur met een hele duistere kant zoals de gevestigde politici ook zelf duister zijn. Het trekt elkaar aan, plus het geld en de macht.

        Like

  4. Guardiacivil zegt:

    Hoe krijgen we iets voor elkaar dat er veranderingen komen ten voordele van de Nederlandse burgers, dat de wetgevingsvernieuwingen ten gunste van gelukzoekers worden terug gedraaid?
    Maar dit is teveel gevraagd van het goede.

    Like

  5. Rensk. zegt:

    Moslims lossen alle smeerlapperij op door het huwelijk. Pedofilie door een kind te trouwen. Prostitutie door veelwijverij zolang het maar het zogenaamde moslimhuwelijk is wat niets voorstelt dan alleen een imam die een paar woorden uitspreekt. Die met dezelfde woorden in no-time hetzelfde huwelijk kan ontbinden. Uiteraard altijd in het voordeel van de Bokito’s Moslims mogen volgens de Koran vier vrouwen hebben. Maar sommigen hebben er intussen al veel meer gehad. Gewoon het huwelijk steeds laten ontbinden. Het zijn pooiers en de vrouwen moeten gratis en voor niets werken. En dat is het voorland wat onze godvergeten” feministen”voor ogen hebben. Stomme linkse kutwijven.

    Like

  6. Cathja zegt:

    Nederland moet kleur bekennen. Wij accepteren geen kindbruidjes en al die mannen die deze zogenaamde kindhuwelijken in stand willen houden, moeten met ál hun vrouwen en kinderen ons land verlaten! Want hoe geloofwaardig ben je als land, als je enerzijds deze ‘kindhuwelijken’ toestaat, maar anderzijds ten strijde trekt tegen pedofilie? Deze twee zaken zijn exact hetzelfde, maar verschillend verpakt.

    Ophoepelen met al jullie vrouwen en hokken vol kinderen! Wij hebben er geen zin in om jullie ongeremde voortplantingsdrift te financieren, want jullie weten dat die vele kinderen jullie veel geld opleveren via o.a. de kinderbijslag. Maar deze leefwijze zou niet getolereerd worden in ons land als het om autochtone Nederlanders gaat, en dus moeten gelukszoekers/werkschuwe ‘heren’ en hun gezinnen terug naar eigen land.
    Willen jullie graag een heleboel vrouwen en talrijk nageslacht? Best. MAAR NIET HIER!

    Geliked door 2 people

    • Elisah zegt:

      Ze denken natuurlijk, dat wanneer ze maar lang genoeg blijven, dat het bruidje dan vanzelf wel meerderjarig wordt en dus probleem niet meer bestaat.

      Like

      • Cathja zegt:

        Ja, dat zou kunnen. Laten ‘we’ ze een slag voor zijn, en ze sommeren het land te verlaten, eer het kind volwassen is. Kindhuwelijken zijn hier verboden en dat geldt voor iedereen.

        Like

    • Rensk. zegt:

      Idd het lastige is alleen dat de politiek het prima vindt.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Er is nog een heel andere mogelijkheid en dat is recht laten gelden op basis van datum van het gebeuren…!

        Wat ik hier nu aanhaal is volkomen rechtsgeldig en uitermate reëel.
        Gaat er ’n lichtje branden…
        We willen het gewoon niet aanpakken!!!

        Like

  7. ReneKampers zegt:

    Nietemin blijven die kinderverkrachters welkom in Europa .Kritiek uiten , dan ben je een racist , onverdraagzame ,islamofoob , rechts krapuul ! Maar wat zegt UNICEF de kinderrechten organisatie van de Verenigde naties , komen die niet in opstand tegen die kinderverkrachters of hoort dat bij culturele activiteiten die wij moeten respecteren ..Heel die islam is een grote smeerlapperij

    Like

  8. Marian zegt:

    Sjaak, dat ben ik helemaal met je eens. maar er wordt wel met twee maten gemeten.

    Like

  9. Henk der Niederlànder zegt:

    Tja als Nederland gedestabiliseerd moet worden door de import van moslims dan neem je er hun troep bij nietwaar.
    Wil je nog verder gaan en importeerd half Afrika dan neem je hun troep er ook bij.
    Zo helder is het.

    Like

Plaats een reactie