VIDEO: Tsjechische president Miloš Zeman neemt “Warrior of Truth” onderscheiding in ontvangst

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Brabosh”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, burgermoed, gezond realisme, Heilige Land, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, political correctness, Rotzakken, Tsjechië, Westen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Tsjechische president Miloš Zeman neemt “Warrior of Truth” onderscheiding in ontvangst

 1. guusvelraeds zegt:

  Tsjecho-Slowakije was niet sterk genoeg tijdens het interbellum en werd abrupt in 1938 onder de voet gelopen door de socialisten van A.Hitler. De overige Europese staten bestond toen uit dezelfde laffe bende die we ook vandaag zien. Zij stonden toe dat Tsjecho-Slowakije ingelijfd werd in het 1000 jarige rijk en hoopten hiermee de vrede voor hunzelf af te kopen. Datzelfde zien we ook vandaag alleen met een verschil. Israël heeft gezorgd dat het sterk genoeg is de vijand van zich af te slaan. Ook Israël werd en wordt verraden precies als de Tsjechen en Slowaken toen. Overwegend door links progressief Europees gespuis. De progressieve internationale globaal ingestelde socialistische bandieten van vandaag ruilden maar wat graag Israël in voor een terreurvrij Europa. Het is niet voor niets dat er miljarden zijn gestroomd en nog stromen naar de corrupte mensenrechtenschenders van de Palestijnse Autoriteit. Elk jaar met dodenherdenking staan de schijnheiligen met lichtgebogen hoofd en leggen kransen maar ondertussen stoppen ze in het geniep en open en bloot (schaamte kennen ze niet) de islamitische antisemieten miljoenen toe om de veroordeelde Palestijnse terroristen van een riant maandsalaris te voorzien.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Mooie, streepjes door dat woord,= goede vergelijking met 70 jaar geleden.

   Dat was toen Tjechoslowakije verraden werd door Engelse Premier Chamberlain.
   Nu kun je al de Westers landen als verraders zien van hun eigen volk……….

   Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Prachtig, hij komt net zoals de Israel-leiders voor zijn land op.
  Kunnen die Timmermansen en Ruttels nog van leren.
  EN…….Hij noemt het beestje bij naam:
  op 7.46 – 8.08…………because I’m not polite I speak not of international terrorism, but ISLAMIC TERRORISM .”
  HIJ DURFT DE WAARHEID TE ZEGGEN

  Geliked door 1 persoon

 3. Haagse Harry zegt:

  3 Dubbele HOERA’S voor deze man, held, man naar mijn hart, mijn idool, ben ik fan van, gewoon STEENGOED..!!

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Dezelfde smeerlappen die Tsjecho-Slowakije hebben laten vallen in het ‘Verdrag van Munchen’ (1938) en hadden dit land als prooi geserveerd aan Hitler, proberen nu in hun primitieve gedegenereerde manier de Tsjechische Republiek als prooi te gebruiken voor de smerige klauwen van de islam. De Tsjechen MOETEN (op beveel van de EU) zwermen van verkrachters, pedofielen, criminelen, kannibalen en terroristen in hun land nemen. Dat moeten ze doen precies 27 jaar nadat ze bevrijd waren van de Sovjets. WIE DENKEN DEZE KALERGI-PSYCHOPATEN DAT ZE ZIJN? Denken ze soms dat de V4 landen een stelletje Wilden zijn die men met paar glaskraaltjes kan omkopen? A ‘Fist full of Dollars’ na de val van de muur, is niet genoeg om deze landen te onderwerpen aan de bezettingsmacht van de EU. Niet iedereen is een verrader van zijn eigen volk. Milos Zeeman, Viktor Orban, Robert Fico en Beate Shidlo zijn dat in elk geval niet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s