“Allah in Europa”

Screenshot_81

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Zoals al eerder beschreven, wordt op de VPRO en op het Belgische canvas.be de serie ‘Allah in Europa’ uitgezonden (hierbij afgekort in AiE). Een informatief programma over de islam in Europa waar met regelmaat de ronduit krankzinnige gedachtegang van deze ‘religie’ en haar volgers uit hun eigen mond te zien en horen is. Na half Europa gehad te hebben, is de uitzending deze keer opgenomen in Duitsland.

Vrouwenonderdrukking

Terwijl iedereen in Den Haag en binnen de overheid uiteraard/wederom oorverdovend stil was na de undercover opnames in moskeeën in Denemarken worden er na AiE hoogst waarschijnlijk geen Kamervragen gesteld. Waarom niet, dat leest u in hun ogen… die zijn hol, emotieloos en úw zorgen en angsten interesseren hen geen bal. Het gaat hen uitsluitend om geld. Hùn geld. En o ja, híér vindt dat natuurlijk niet plaats… dus we slapen nog even verder.

Een van de geïnterviewde moslimmannen in AiE vertelt euforisch (en met een ronduit walgelijke grijns op zijn domme gezicht!) dat de islam hem in staat stelt ‘legaal’ meerdere vrouwen ‘te huwen’. Voor het leven, voor een maand, voor een dag of zelfs maar voor een uur. Als hij (in de moskee) een vrouw ‘aangeboden’ krijgt, hoeft hij slechts ja of nee te zeggen. En als zijn vrouw er achter komt? ‘Hahaha, wat kan ze doen dan? ‘Heeft ze soms problemen met de islam?” De man vindt het geweldig, want ‘als man’ kan hij met ze doen wat hij maar wil, zegt hij, en niemand die zich er druk over maakt. (Datzelfde geldt overigens voor alle ‘ongelovigen’). Sowieso worden alleen ‘vrome’ moslimvrouwen (leest u; die lichamelijk bedekt naar hun man luisteren) ‘met respect’ behandeld. Met de rest hoeft geen enkele rekening te worden gehouden, zeggen ze in deze docu letterlijk, en ook dáár mag ‘de man’ mee doen wat hij maar wil. Een mooi voorbeeld van hoe dit soort ‘gelovige’ randdebielen over ons en ook onze vrouwen denkt en als mogelijke voorbode voor… een gemengde huwelijk met onze dochters?

Een markering op de kaart

Moskeeën worden gebouwd, zeggen zij in het programma, om te laten zien dat zij hier blíjven. Een merkteken van strategische verovering op de Europese kaart? Als voorbeeld; één enkele (overigens uiterst moderne) moskee, waarvoor zij, uit eigen (islamitisch en/of crimineel?) gemeenschapsgeld maar liefst 35 miljoen(!) hebben uitgegeven. Voor hun eigen (dementerende) ouderen hebben zij echter geen cent gemeenschapsgeld over en moeten mantelzorgers vanuit Turkije en Marokko worden ingevlogen, vindt men hier… Geld genoeg dus voor de zoveelste overdadig aangeklede moskee, maar geen cènt voor tehuizen of professionele opvang voor de oudere moslims die voor hen ‘de deur’ naar een beter leven hebben geopend en waar zij zoveel ‘respect’ voor zeggen te hebben.

Natuurlijk!

Een wagenwijd openstaande deur die toentertijd met een uitnodigend bordje ‘welkom in Europa’ werd behangen, maar die de derde generatie met haar overdadige bijdrage aan de criminaliteit, pure hufterigheid, antisemitisme en pro-Al Qaida/ISIS houding weer keihard in hun en úw gezicht dichtgooit. En dan vindt men het gek dat met name deze hier geboren generatie, die zèlf de meeste problemen veroorzaakt omdat ze zich zo verbonden voelt met het Midden-Oosten, èn hier inmiddels óók nog, steeds hogere(!), islamitische eisen stelt, volledig uitgekotst wordt in ‘haar’ Europese geboortelanden? Wat zou daar de oorzaak toch van zijn? Discriminatie natuurlijk, dáár ligt het aan…

Van gematigd naar streng islamitisch?

Overigens is er ook een Turkse familie (met een inmiddels vierde generatie) aan het woord, die allen hard werken en zich ook Duitsers voelen. Zij vinden het veel belangrijker om aardig en correct te zijn naar anderen dan 5 of 10 keer per dag in de moskee te gaan bidden. Zij geloven wel in Allah, maar doen dat liever thuis. Toch voelen zij zich aangesproken op wat er tegenwoordig gebeurt en voelen zich als derde generatie onveilig en gediscrimineerd. De oorzaak van dit alles moge inmiddels meer dan duidelijk zijn. De goeden moeten ook hier onder de krankzinnigen lijden. Helaas weten we inmiddels hoe de desbetreffende gehersenspoelde nazistische/Salafistische tak van de islam over hen denkt en wat ZIJ nastreeft. Deze goed bedoelende Turkse familie wordt straks het slachtoffer van deze extremistische tak van de islam en onderworpen en gedwongen uitermate streng gelovig islamitisch te worden… en intimidatie en geweld worden er niet geschuwd, weten wij inmiddels.

Nederland/België

Volgende week maandag op canvas.be de aflevering die is opgenomen in Nederland/België met daarin een gedeelte waarin vanaf de moskeekansel wordt opgeroepen om terug te gaan naar de basis van de islam. Teruggaan… dat klonk aanvankelijk goed, totdat men bleek te bedoelen; letterlijk terug naar het jaar 610 waarin de Islam als ‘religie’ uit de hallucinerende waterpijp werd gezogen, maar dan niet dáár, maar HIER, en uiteraard wèl met de moderne westerse technologieën (èn wapenarmatuur!?).

Dus aan alle hypocriete zogenaamd ‘streng gelovige’ moslims die dat nastreven; ga dan ècht terug naar de basis(!) en die basis ligt NIET in Europa, maar in het Midden-Oosten, want HIER ligt de basis van de oude goden van ònze voorouders, de basis van de Germanen, de Franken, Vandalen, Kelten, Saksen en Vikingen, die allen Odin of Wodan als oppergod hadden en waar het wilde zwijn een belangrijke plaats had, gerespecteerd werd en symbolisch was voor vruchtbaarheid en dapperheid (vanwege hun zorg voor- maar ook hun vechtlust en onverschrokkenheid t.a.v.  indringers en wezenlijke bedreigingen van- hun jongen). Allah? Onze oude goden kennen haar niet zag ik onlangs nog ergens op een plaatje (in het Engels). Daarin ziet u Odin zeggen; Allah? I don’t know her!

Tweede kansen

Helaas bestaat er nog steeds geen wet die dergelijke excessieve ‘gelovige’ stromingen verbiedt en weert, omdat iedereen in Europa (tweede) kansen moet krijgen. Ook derde, vierde en vijfde kansen zijn overigens geen uitzondering, want èrgens zit er best nog iets goeds in de betreffende persoon… Tweede kans voor Jihadisten? Tweede kans voor Salafisten? Tweede kans voor haat-imams? Ja, die krijgen ze hier allemaal, want Europa moet en zal islamitisch worden! Zelfs de vanuit de overheid gevoede haat en wraak tegen Geert Wilders krijgt een tweede kans, ondanks dat iedereen héél goed weet dat hij alleen doelde (en dat ook altijd gezegd heeft, maar tóen net even niet) op de talloze criminéle Marokkanen waar de Marokkaanse gemeenschap zelf liever passief blijft. In plaats dáárvan maken zij zich liever druk over een kleine verspreking om die te kunnen gebruiken als aanzetten tot haat en discriminatie. Haatimams…? Dáár hebben we het niet over, die behoren tot de islamitische ‘minderheid’, dus die zijn zielig. Tweede kansen…

Inmiddels weet Anne Faber wat dat betekent,  zo’n nieuwe kans…

Door:
Drs. E. N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op “Allah in Europa”

 1. Jean zegt:

  Ik kijk nooit naar ethervervuiling.

  Geliked door 2 people

 2. Helena zegt:

  Zo dan! Tja, je hoopt toch dat de ‘gutmensch’ hiervan wakker schrikt, maar die kijkt natuurlijk liever naar ‘heel Holland bakt’ (er niets van) of naar ‘expeditie Robinson’! Lekker uitgestrekt op de loungebank ,houtkacheltje aan en het verstand op 0! Je kunt je er groen en geel aan ergeren maar zet dit gevoel nou eens om in positieve energie: ga de straat op, goed voor de gezondheid een beetje frisse lucht en lichaamsbeweging! Op 26 november in Nijmegen: ga lekker mee wandelen en tegen de islam protesteren!!! Je moet een hele lange adem hebben in dit suffe land maar niks doen is echt geen optie meer! Met 500 mosketen op dit hele kleine stukje aarde en het 3e kabinet (p)rutte zijn we een islamitische staat in wording, wat zeg ik: in vergevorderde staat! ! Elke moskeet is veroverd gebied!!!!

  Geliked door 3 people

 3. Erik Van Daele zegt:

  jean, dat zou je beter eens moeten doen

  Like

 4. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Als aanvulling: misschien dat gesluierde vrouwen totdat de Islam flinke poot aan de grond heeft met “”respect” worden behandeld, omdat ze deze vrouwen tot de verovering kunnen gebruiken van kijk hoe goed je behandeld word als je gesluierd bent. Zodat meer vrouwen denken he! Die mannen zijn ontzettend goed voor mij en ik krijg lekker veel aandacht, ik word ook graag moslim. Maar zodra de Islam gevestigd is, is het afgelopen hoor met het feest. Vrouwen in Noord Ghana (moslim) worden behandeld als een slavin en werkvee. Je ziet het toch aan wat die man in Allah in Europa zegt: zodra wij de baas zijn kan ik doen met vrouwen wat ik wil. Ook als ze gesluierd is. Dat laatste zegt ie er niet bij, maar ik weet dat het zo is.. Moet nog denken aan die doos Mogherini met hooofddoek op De aandacht die die bokito’s aan haar gaven Wat was dat domme mens gevlijdt.

  Geliked door 2 people

 6. Edgy Veggie zegt:

  Goeie serie omdat het de de islam laat zien zoals ze werkelijk is: achterlijk en kwaadaardig. Deze serie zou vooral verplichte kost moeten zijn voor alle moslim-knuffelaars in ons land en elders in Europa.Het was mij al duidelijk, maar eens te meer blijkt; de islam hoort NIET thuis in de westerse samenleving.
  Hier de schokkende eindconclusie van de documentairemaker: https://www.vpro.nl/programmas/allah-in-europa/lees/interview-jan-leyers.html

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Dan nog interesseert het mensen geen hol. Als ze verplicht zouden moet kijken. Dat zien ze dan wel weer. Pas als ze werkelijk van dichtbij last gaan krijgen gaan de ogen open. En de tijd zal leren of het dan te laat zal zijn. Ik krijg het idee (of ik het goed heb weet ik niet zeker) dat veel jonge nederlandse studenten ook links zijn. Ze weten totaal niet wat ze te wachten staat met Islam

   Geliked door 1 persoon

  • tjonge zegt:

   “Goeie serie omdat het de de islam laat zien zoals ze werkelijk is: ”
   .
   en ga er nog maar van uit dat er heel veel scene,s die het daglicht niet konden verdragen door de redactie van de vpro is uitgegumd !!!
   .
   dus wat je ziet is nog maar de halve waarheid…

   Like

  • Ekster zegt:

   Zo heel goed is die serie niet want er worden nauwelijks kritische vragen in gesteld. Ik zou zo graag eens een programma zien waarin men mohammedanen confronteert met de oproepen tot het doden van “ongelovigen” die je overal in de koran kunt vinden. Ze zouden ze ook eens moeten vragen naar het leven van de massamoordenaar Mohammed. Waarom volgen jullie een psychopatische roverhoofdman, verkrachter en pedofiel? Schamen jullie je daarvoor dan niet en hoe kan zo iemand in vredesnaam een profeet zijn? Dat soort vragen, gewoon op de man of vrouw af, dienen te worden gesteld maar dat gebeurt helaas niet.

   Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  De “religie van de vrede” is gewoon de ideologie van de duivel en dat geld ook voor andere afgoden zoals Wodan die gelukkig al eeuwenlang niet meer aanbeden word, behalve wellicht door wat verdwaalde atheïsten. Nederland is gestoeld op het christendom en gelukkig niet op heidense afgoden met het offeren van kinderen. Verder is een groot gedeelte van Nederland gestoeld op de Friezen en dat rijk liep van de Weser in Duitsland tot aan Antwerpen langs de gehele kust.

  Geliked door 2 people

 8. Rapunzel zegt:

  Ik zou allah in Europa geen informatief programma noemen.
  Het is gewoon islamgedram.
  Presentator Jan Leyers loopt zienderogen over met medelijden voor de moslims.
  Wat ze ook flikken, Jan Leyers zag dat het goed was.
  Leyers is gewoon een racist die hele lage verwachtingen heeft van moslims. Die staan in zijn boekje nét boven Gorilla’s.
  Als ze dus tot 10 kunnen tellen applaudisseert Leyers al het eelt op zijn handen voor zo’n slimme inboorling.

  Zover ik weet is er 1 ex-moslima geïnterviewd door Leyers. Die legde meneer haarfijn uit dat onbedekte vrouwen loslopend wild zijn tussen de vrienden van allah.
  Nu waarschijnlijk de rest van de serie boerka dragende analfabete tandeloze gehandicapte dikbillen die de tweede of derde vrouw zijn van Ali. Want die zijn tenminste zielig.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Moslims staan net boven Gorilla’s omdat ze nog steeds vanaf 624 nchr. bestaan en leven.
   Ze zijn nooit verder gekomen, en zo ja ?
   Dan moeten ze nodig terug.
   Dat is er aan de hand.
   Verder vind ik Jan Leyers ’n typische Vlaming die graag problemen vermijd.
   Dus ik zou hem als vrijdenkende en -sprekende Nederlandse maar enig voordeel van de twijfel geven.

   Like

  • Eric zegt:

   Correct, Rapunzel. Ik heb de eerste twee afleveringen van dit reeksje gezien en het was alles behalve islamkritisch. Aan het eind van de tweede uitzending had je een hoop moslims en moslima’s reklame horen maken voor hun klotegeloof en als doekje voor het bloeden had Leyers er dan een kort interview met een Hongaarse burgemeester die het niet zo met moslims had tussen gegooid . Er werden door de moslims makkelijk verifieerbare leugens opgedist, maar Leyers gaf geen krimp en liet ze gewoon uitspreken. Dat heet geen journalistiek, het heet lakeiengedrag. Wellicht mag Leyers van zijn dochter of van de Vlaamse televisie niet tot in de kern gaan, dus doet hij het ook niet. Dit programma had geen meerwaarde en het zal evenmin een idioot uit zijn slaap wakker schudden.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Rapunzel, ik heb één aflevering gezien en was niet onder de indruk en de andere afleveringen laat ik aan me voorbij gaan want ik heb geen zin in islamgedram zoals u het terecht noemt.

   Like

 9. Rapunzel zegt:

  In onderstaand interview valt te lezen hoe kwaadaardig naïef Jan Leyers in werkelijkheid is over islam. Eén van zijn blonde dochters gaat met een moslim.
  Maar met die schoonzoon praat Leyers niet over het geloof, getverdemme nee, je zou eens wat te weten komen.

  https://www.hln.be/showbizz/celebrities/jan-leyers-mijn-schoonzoon-is-moslim-maar-over-godsdienst-praten-we-haast-nooit~a24e7d4a/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nogmaals.
   Dàt is allemaal terug te voeren tot ’n bijzonder groot cultuurverschil.
   Al zou je het niet willen zeggen.
   Maar toch is het zo.
   In Nederland is men véle malen kwetsbaarder voor de islam dan in Vlaanderen, ondanks het zo flinke brutale optreden tegenover alles en iedereen.
   Laat die Vlamingen maar schuiven.
   Als het er ECHT op aankomt zijn ze minstens zo strijdvaardig, wellicht nog méér strijdvaardiger dan de “brutale” Nederlander.
   Alleen ze doen het héél anders.
   In Vlaanderen zijn ze vele malen racistischer dan Nederlanders. En volkomen terecht.
   Al zou je het niet zeggen.
   Het wordt hier dan ook niet gezegd.

   Daarom doe ik het.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Het is bijna weer Kerst en we hebben bijna weer 365 dagen comments geleverd op alle situaties die zich voordeden.
  Het Binnenhof heeft niet geluisterd en de smerige Nederlandse elite al helemaal niet, die gingen voor een Rutte lll. En dat is een kabinetsperiode om de genadeslag toe te brengen aan het volk.
  Tijd om alles in stelling te brengen om deze waanzin te stoppen.

  Like

 11. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Vanmiddag was ik toevallig in een kringloopwinkel en ving een gesprek op tussen een Marokkaanse werknemer en een Turkse klant. De Marokkaan merkte op, dat hij straks nog een vrouw moest vangen. En de Turk merkte op, dat Hollanders ´s-morgens hun vrouw slaan en er ‘s-avonds bovenop springen. Dat vond ik te gortig en ik ben me even met het gesprek gaan bemoeien. Ik heb de Marokkaan verteld, dat wij in Nederland geen vrouwen vangen, maar wel het hof maken. Tegen de Turk heb ik gezegd, dat het in Nederland niet is toegestaan, om vrouwen te slaan en te bespringen. En als je behoefte hebt aan seks, dat je dan vooral een vrouw liefdevol en met respect benadert en afwacht of ze op je avances ingaat. En zo ja, na het voorspel samen op basis van gelijkwaardigheid de liefde bedrijft. Je had die twee moeten zien kijken; alsof ze het in Brussel hoorden donderen. Vervolgens heb ik me omgedraaid, de spullen, die ik had uitgezocht, liet ik uit mijn handen vallen en ik ben zonder verder op of om kijken de winkel uitgegaan. Ik denk niet, dat ik er nog ooit terug kom.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Naar de uitzending over Bosnie en Hongarije heb ik wel gekeken en me vooral ook geergerd aan Jan Leijers.
  Naar de rest vh programma Engeland, Duitsland ea kijk ik niet.Ik krijg er een hopeloos gevoel bij.
  Inderdaad, als je dit programma onder de aandacht brengt van Nederlandse politici en het kabinet, wordt je met holle ogen aangekeken, in de trant van ‘hou eens op,heb je hem weer met de islam, wij zijn net zo lekker bezig’. Men wil het gewoon niet onder ogen zien en men wil er niets van weten of horen, men schuift het weg alsof het er niet is.

  Ondertussen sluit het net zich om ons steeds sneller, de werkende burger heeft geen tijd voor dit soort zaken, de jeugd wordt gehersenspoeld en links voor geprogrammeerd, de EU gaat verder ons te isoleren van ons gezonde verstand en trekt alles naar zich toe. De toekomst is somber vandaag voor mij, maar er komt vast wel weer nieuws dat mij weer hoop geeft.
  Hoop doet immers leven en overleven.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Zodra de serie Allah UIT Europa wordt uitgezonden, ga ik kijken.

  Geliked door 2 people

 14. BertG. zegt:

  Toeristen kunnen binnenkort in de Nederlandse souvenirwinkels een Delfts blauw zoenend stelletje met een Arabisch uiterlijk kopen. Internationale studenten van de Haagse Hogeschool hebben oer-Hollandse symbolen overgoten met een multicultureel sausje.
  https://www.ad.nl/delft/delfts-blauw-stelletje-zoent-op-z-n-arabisch~abbdb264/

  Like

 15. Republikein zegt:

  Hersenspoeling op onze kosten.

  Like

 16. Ruud Beijer zegt:

  Helaas heeft het Nederlandse volk voor de islam en de vluchtelingen gekozen. Hopelijk krijgen ze heel veel last van de islam en de vluchtelingen. Hopelijk komen er 8 gezonde mannelijke vluchtelingen boven u te wonen.Vlakbij uw blonde vrouw en dochter. Dat komt ervan als je je eigen volk verraad. 80 % van de Nederlanders hebben niet op de PVV gestemd. Hopelijk krijgt die 80% het heel zwaar.Dat gun ik u van

  Geliked door 1 persoon

 17. tippelaar zegt:

  Wel of niet kijken is ieders keus. Tv.programmas zijn gekleurd en vaak niet de echte waarheid. De echte waarheid over de islam, staat in de koran, voor een prik te koop bij het nederlands islamitisch genootschap, met subsidie van de nl.belastingbetaler. U dus. Als u dit leest in het nederlands, hoeft u zich niet af te vragen wat er bedoeld wordt met de zin: “Hou in op de nekken van de ongelovigen”. Dat is maar voor 1 uitleg vatbaar, sla ze de kop af, dat wordt ermee bedoeld. Al deze geboden tot het doden van ongelovigen, enz. zijn actueel tot de dag van heden. U kan zich dus niet vergissen in wat er bedoeld wordt in de koran. Een voordeel van zelf de koran lezen en interpreteren is, dat geen enkele moslim u nog een lulverhaal op de mouw kan spelden. U weet wat er bedoeld wordt en gematigde moslims bestaan niet. Veel moslims gedragen zich als ongelovigen totdat er druk op hen komt te staan vanuit hun eigen achterban en dan worden ze plotseling weer brave moslims die met de massa in het gareel meelopen en hun moslimdingen doen. Waarom ik de koran lees? Heel eenvoudig, ik wil weten wat mijn vijanden denken en wat ik van hen kan verwachten en dat is niet veel goeds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s