CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CARTOON

  1. Jan zegt:

    De werkloosheid daalt rap in Nederland, en de overheid schrijft eindelijk zwarte cijfers

    De Nederlandse banenmotor draait op volle toeren, wat wel blijkt uit de sterk stijgende werkgelegenheid. We verwachten dan ook dat de werkloosheid verder daalt, tot gemiddeld 4,5 procent in 2018.
    ….
    https://economie.rabobank.com/publicaties/2017/juni/werkloosheid-Nederland-daalt-overheid-schrijft-zwarte-cijfers/

    Geliked door 3 people

  2. Cathja zegt:

    De werkloosheid mag dan dalen, maar de lonen stijgen amper, en de pensioenen worden nauwelijks of niet geïndexeerd. We krijgen met de nieuwe regering opnieuw te maken met lastenverzwaringen, alsof we nog niet genoeg worden uitgeknepen!

    Oh, wat gaat het ons goed! 😦

    Geliked door 1 persoon

  3. ReaGluurder zegt:

    Er zijn ook economen die beweren dat de werkloosheid op 15% ligt! En misschien nóg wel hoger. Deze cijfers geloof ik eerder dan de cijfers/aantallen/procenten die De Grote Leugenfabriek op Het Binnenhof uitbraakt! Met een beetje crisis, en die komt, zit je zo op 25% werkloosheid! OhWé als dan Het Uitkeringsinfuus droogvalt. Breekt hier de pleuris pas écht uit!

    Like

  4. Marian zegt:

    Als je het als een roeping voelt.

    Like

  5. Flo zegt:

    Dure Interim-managers aangesteld om al het personeel de sporen in te stellen en goed personeel wat al jaren met volle overgave zich de poten uit het lijf heeft gelopen via vervelende regeltjes weg te pesten ,bijvoorbeeld in de morgen te laten opdraven en dan later op het einde van de dag nog een paar uurtjes terug laten komen .
    Nee, de zorg ligt dankzij dit kabinet volledig op zijn kont ,en hoop van harte dat wanneer de ministers er ooit zelf verdagen ,dat zij tot over d’r oren in d’r eigen stront liggen ..

    Geliked door 1 persoon

  6. Tistochwat zegt:

    We worden onderdrukt door een stel gewetenloze, meedogenloze, kwaadaardige, machtswellustige, zakkenvullende leugenaars.
    Daarmee is alles gezegd.

    Like

  7. ReaGluurder zegt:

    Groot respect voor de speech van Wilders in het parlement vandaag!!!!!!!!!!! TOPPER!! Moest je die tronies van Halve Zool (Dijkstra) Trutte, Grappenhaus (?) etc etc eens zien. Stelletje LANDVERRADERS! SUCKELS!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Aegolius cs zegt:

    Het mes snijdt van twee kanten: beter is de gezondheidsfabrieken te sluiten dan hoofddoekjes ’n entree te geven om de ongelovigen te verzorgen. De opbouwers na WO II willen niet verwend worden, toch? Of spreken na enige tijd over de babyboomers? Dan komt het na het genieten van wat heeft mogelijk gemaakt, wel goed.

    Like

  9. tjonge zegt:

    ik geloof best dat de ww cijfers dalen, die gasten uit afrika en m-o creëren een hoop melkertbanen…
    wel lullig dat melkertbanen uit de zak van de belastingbetalert komt, dat dan weer wel…

    Like

Plaats een reactie