PVV-rechters, graag

Screenshot_195

(Door: Jan Roos)

Als ik me even wil ergeren kijk ik naar het NOS Journaal, maar als ik echt zin heb om me kwaad te maken open ik de website van de Volkskrant en het is altijd wel raak.

Deze keer in de Volkskrant een interview met Sarah Izat, een moslima die – “hallo, daar zijn we weer!” – een hoofddoek wil dragen tijdens haar werk als politie-agente. Het is onbegrijpelijk dat deze discussie voor de zoveelste keer gevoerd moet worden: Politiemensen dragen een uniform, dat doen ze omdat ze neutraliteit dienen uit te stralen. Dus geen religieuze uitingen, en geen uiterlijke kenmerken die je kunnen koppelen aan welke organisatie, politieke opvatting of welk denkbeeld dan ook. Mooi, ook weer opgelost. Zou je zeggen. Toch blijft de roep om een uitzondering voor de hoofddoekdraagster te maken steeds weer klinken.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op PVV-rechters, graag

 1. koddebeier zegt:

  Flikker op naar een moslimland, waar je thuis hoort !!! En probeer niet langer ons land te islamiseren !!!

  Liked by 1 persoon

  • MF zegt:

   Precies, en daarom blijven wij onze eigen religieuze symbolen gewoon dragen. Oprotten, met dat gezeik en die achterlijke gelijkschakeling van alles en iedereen.
   Sodemieter op!!!!!!!!!!!!!!

   Liked by 1 persoon

 2. MF zegt:

  Helemaal geen religieuze uitingen? Ook niet symbolen die hier al eeuwen normaal zijn? Ben ik niet mee eens. Want dan stelt u Christendom en Jodendom op 1 lijn met islam, die uit een totaal andere cultuur komt. .

  En om hoofddoeken bij de politie te voorkomen, moeten alle religieuze symbolen het dan maar ontgelden. Ik begrijp de redenering, maar ik sta er niet achter. Islam is een totaal ander fenomeen dan onze “eigen” godsdiensten. Er moet dus onderscheid gemaakt worden. Ja, dat is een moeilijke kwestie, maar het is niet anders.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar dat is dan ook net het punt, dat ze verdómmen, toe te geven: Dat hèt kenmerk van de islam is, dat ze islamiséért.

   Like

   • MF zegt:

    Wij functioneren in een seculiere structuur (scheiding van Kerk en Staat), en de islam niet: dus kun je islam niet als godsdienst apart (binnen vrijheid van godsdienst ) benaderen, want die cultuur is er onafscheidelijk aan verbondenen en die “cultuur” is niet te combineren met de Westerse cultuur. En dat, verdommen de hoge heren inderdaad toe te geven.
    Scheisse…

    Like

 3. paulzwueste zegt:

  Jan Roos is een toffe gast die het prima door heeft en het héél goed kan zeggen…!
  Ga zo door Jan.
  Om te beginnen 10% minder D66-wijven.
  Baudet heeft nog veel werk!

  Liked by 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Als je eenmaal een vinger hebt, komt de hand vanzelf wel. Wie mept er nu eens goed terug?

  Like

 5. Mary zegt:

  En toch blijven we NEE zeggen onder geen beding gaan we dat toestaan, lekker terug naar die zandbak en daar in de onderdrukkingslappen gewikkeld aan het werk of niet aan het werk maar terug in ieder geval wel!!!!.

  Like

 6. Johan zegt:

  Optiefen met die irritante Sarah Izat. We zijn dat domme hoofddoek-gedram spuug zat. Ze mag op de Noordpool gaan zitten en daar gaan drammen, maar niet hier.

  Like

 7. tjonge zegt:

  offtopic maar ook niet helemaal,
  hebben we het lidl foldertje allemaal gezien van afgelopen week ?
  daar waar een klein negerinnetje sinterklaas moet uitbeelden ?
  als dat geen pure provocatie is vreet ik mijn (sinterklaas) schoentje op….

  Like

 8. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Niet boos worden. Gewoon herkauwen, wat de main stream media voorkauwen. En nog een fijne avond.

  https://i2.wp.com/jdreport.o.auroraobjects.eu/wp-content/uploads/2017/10/screenshot_86.png?fit=403%2C226&ssl=1&resize=350%2C200

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  De hele rechtstaat in Nederland moet op de helling er deugt geen mieter meer van. zie hoe de zaak Anne Faber de doofpot ingaat maar het ministerie van justitie en (v)uiligheid staat er natuurlijk boven die doen of laten wat ze willen. Zij regeren en “het volk” heeft niets in te brengen.

  Like

  • MF zegt:

   Het systeem is helemaal niet zo slecht. De toepassing wel:
   – de interpretaties van de rechters
   – het vervolgingsbeleid van OM
   – de houding van de Min v Justitie die aanwijzingen geeft aan het OM.

   Like

   • Anton Haksteeg zegt:

    Sorry maar het systeem deugt niet als de toepassing volkomen fout is. Onbekwame rechters horen niet in ons rechtsysteem. De zaak Anne Faber laat heel duidelijk zien en heeft duidelijk laten zien hoe onbekwaam die rechters zijn en daarvoor hoeven ze geen verantwoording af te leggen. Ze rommelen maar wat aan met als resultaat het einde van een jong leven. Wie kan zoiets voor z’n verantwoording nemen?

    Like

 10. Thoth zegt:

  Dus geen religieuze uitingen, en geen uiterlijke kenmerken die je kunnen koppelen aan welke organisatie, politieke opvatting of welk denkbeeld dan ook.(..)

  Helemaal mee eens. Wanneer een ‘agent’ een kopvod op heeft, kan ze mij geen bekeuring of wat dan ook. Oplazeren…

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wij hebben ’n zekere Jan Roos,
  die maakt zich terecht best vaak boos
  want dan leest hij die Volkskrant
  van Ons laf Neêrlands Volk-land
  en dan vloekt hij terecht weer ’n poos !!!
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 1 persoon

 12. MF zegt:

  Haar identiteit vereist voor haar dat ze een hoofddoek draagt. Dat is juist. En dat is de precies de reden dat haar cultuur niet met de onze is te verenigen. Als zij dus zichzelf wil kunnen zijn, moet zij onze cultuur terzijde schuiven. Dat is het (onoplosbare) conflict, dus… aanpassen of wegwezen.

  Like

 13. rakkertje zegt:

  Wie zegt dat het vroeger beter was heeft gelijk … Toen zag je amper vreemd gespuis opt straat rondlopen … nu krioelt het er OVERAL van … ze zijn met velen en kweken als konijnen … ons volkje komt in de minderheid … nog even en we moeten doen wat zij zeggen … 😦 … ik vertik het zolang ik leef.

  Like

 14. MF zegt:

  Tot 1965 moest je Gymnasium Alfa hebben om tot de academische studie Rechten te worden toegelaten. Dus je had les gehad in 6 talen plus literatuur:
  Ne, En, Du, Fra, Gr, La.
  Daarnaast nog een hoop vakken zoals Aardrijkskunde, Biologie, Physica, Geschiedenis, Algebra, Meetkunde, Handelskennis. Dat is een brede basis.

  Dat is later verschraald doordat je met Atheneum (of via het HAVO-HBO) ook naar de studie Rechten kon, en door de keuzevakken. Dat is een enorme achteruitgang, met als consequentie: veel slechtere juristen en rechters en officieren van Justitie. Dat is logisch… zou Johan Cruijff hebben gezegd…

  Like

 15. J.C.Jans zegt:

  Voor uitingen van een ideologie die mij als niet sekte lid de strot wil afsnijden,heb ik en kan ik geen enkel respect opbrengen.En zal deze zodoende nooit en te nimmer aanvaarden als zijnde een vertegenwoordiger{ster} van het “gezag”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s