Voorzitter Europees Parlement: geld voor EU verdubbelen, Europese belasting invoeren

Screenshot_6

Antonio Tajani (foto), de voorzitter van het Europees Parlement, wil dat het budget voor de EU wordt verdubbeld. “We hebben jaarlijks 280 miljard euro nodig in plaats van 140 miljard”, zegt hij in een interview met Duitse regionale kranten.

NOS

Tajani zegt dat landen niet meer geld aan de Europese Unie hoeven af te dragen, maar hij pleit voor Europese belastingen. Een voorbeeld dat de Italiaan noemt is belasting op financiële transacties op de aandelenmarkten.

De parlementsvoorzitter zegt dat het extra geld nodig is om de vluchtelingencrisis te beteugelen en voor de strijd tegen terrorisme. Ook moeten de EU-landen gezamenlijk geld steken in economische groei.

“In de toekomst moeten Europeanen investeren in energie en het digitaliseren van de economie”, zegt Tajani. “Alleen met een geschikte infrastructuur kunnen we gelijke tred houden met de VS, China, India en Rusland.”

Bron:
https://nos.nl
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, Graaien, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op Voorzitter Europees Parlement: geld voor EU verdubbelen, Europese belasting invoeren

 1. Flo zegt:

  Bron de NOS !
  En het budget voor de nos gaat van bijna 1 naar ruim 2 miljard, om te zorgen dat de EU propaganda bij de uitstervende linkse wegkijkers terecht komt.

  Geliked door 3 people

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  “Geld om de vluchtelingencrisis te beteugelen en het terrorisme te bestrijden”. Klopt niet, als je ‘normaal’ denkt is dat 1 en hetzelfde. Zorg dat die mohammedanen vertrekken en er geen verse meer binnenkomen dan bestrijd je het terrorisme op de meest effectieve manier die er bestaat. Maar waarschijnlijk bedoelt hij meer geld om de indringers binnen te halen en een goed leven te bezorgen en tergelijkertijd hebben ze dan natuurlijk meer geld nodig om het terrorisme te bestrijden, wat dat gaat hand in hand gaat met het toestaan van mohammedanen en de islam binnen de EU. En waar zal die bestrijding uit bestaan? Nog een betonblokje hier en daar of misschien geld voor de behandeling van IS strijders. Want daar kunnen heus weer nuttige EU bewoners van gemaakt worden met de juiste behandeling dan hè en ja die behandeling kost geld.

  Geliked door 2 people

 3. Nachtkaarsje zegt:

  hij bedoeld natuurlijk dat de burgers die werken voor een bedrijf dat moeten betalen, want de belastingen en prijzen gaan dan omhoog en de bedrijven betalen nagenoeg niks meer. Ja ja, gaat goed zo met die voorstellen die verhullen wat ze precies bedoelen.

  Geliked door 3 people

 4. Wachteres zegt:

  En – maar de leidng van de EU is te bescheiden om dat te noemen – vergeet niet dat de salarissen van de EU-elites ook jaarlijks onhoog moeten, anders kunnen zij niet rondkomen.

  Dat willen wij toch niet zien gebeuren?

  Geliked door 3 people

 5. Drs.P. zegt:

  De smerige tering rat!!!! Natuurlijk heeft zijn vaderland Italie veel van ons geld nodig om al die illegale parasieten op te kunnen vangen.

  Geliked door 4 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Tajani zegt dat landen niet meer geld aan de Europese Unie hoeven af te dragen, maar hij pleit voor Europese belastingen.’
  Ben ik reuze benieuwd waarvan deze Tajani denkt dat de Europese afdrachten worden betaald.

  Geliked door 4 people

  • Rensk. zegt:

   Het zou me niet verbazen als je deze man een rekensom zou voorzetten (ongeveer laten we zeggen op middelbaar niveau) hij de som niet eens zou kunnen maken. Het zou me niet verbazen. Helemaal niet.

   Like

 7. Stef zegt:

  N.O.S. Vergeet heimelijk het woord asielzoekers hetgeen in de telegraaf wel vermeld wordt als reden om het budget te verhogen.
  Dit alles moeten we dus weer ophoesten om de gevolgen van islam op te vangen (niet oplossen ) Er is steeds discussie over het woord terroristen,asielzoekers,maroccanen,boeven, dobbernegers etc. Laten we er een verzamelwoord voor verzinnen waartenminste het woord islam in zit.
  Het zijn de media die deze verdeeldheid goed uitkomt. Nieuw wordt als bijv. ” Islammerts” of
  mohammenixen,etc.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Ik moest vandaag denken aan die knol Merkel met haar opmerking dat er nog meer afrikanen opgehaald moesten worden. Ze hebben dus ook meer geld nodig om die afrikanen deze kant op te krijgen. Want veel mensen willen blijven verdienen d.m.v de asielindustrie.
   Wat een duistere lui. Teveel mensen hebben nog steeds niet door hoe gevaarlijk dat spul in Brussel is.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Rensk. Die knol Merkel vergeet echter te merken dat samen met de Afrikanen komen ook bakken vol met microben en virussen die hierheen ziektes brengen die wij al
    honderden jaren niet meer kennen. Jammer dat zij niet de moeite neemt de zwarte kloten van zo’n nieuwkomer te onderzoeken. Ze zou zich schrikken van de hele diergaarde dat hij daar tussen zijn benen draagt. Van haar mag hij direct vrouwen, meisjes en kinderen gaan verkrachten en ze met alle viezigheid infecteren. Jammer dat een van haar vrienden haar niet verkracht. Om te leren wat voor ‘arbeidscapaciteiten’ hij heeft.

    Like

 8. Rene Kampers zegt:

  Uiteraard “fluchtelingen” kosten geld !

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Het zal niet waar zijn…..; hier waren we al ‘bang’ voor!
  De reden die hij opgeeft voor een verdubbeling van het budget is te gek voor woorden!! Wij WILLEN al die gelukszoekers niet, en willen daar uiteraard niet voor betalen! En mét al die gelukszoekers zijn ook tal van terroristen Europa binnen gekomen, dus twee zaken die met elkaar in verband staan, en waar wij voor op mogen draaien, als deze man zijn zin krijgt!

  Ik eis dat de Nederlandse overheid furieus wordt om deze smerige en snode plannen, en weigert om financieel op te draaien voor het wanbeleid van Merkel en haar gevolg. Als zij die miljoenen ‘vluchtelingen’/terroristen niet had uitgenodigd, zouden we nu niet nóg meer geld aan Brussel moeten afstaan.

  Ik hoop dat veel lidstaten deze plannen vetoën, mochten deze plannen met instemming dreigen te worden aangenomen. Samen staan we sterker tegenover ongewenste plannen die in Brussel worden beraamd.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Onze overheid wordt niet boos. Integendeel. Wat Brussel als opdracht geeft daar voldoet Rutte en het nieuwe kabinet (Pechtold.Buma en die naieve Christen brrrrr) aan. We moeten de straat op. Liefst met meer dan half Nederland. Rutte zit zover af van de bevolking, die ziet niet hoe furieus veel mensen zijn. Hij kan toch nog steeds zijn gang gaan. We hebben en zeer pro EU kabinet.

   Like

 10. boorzalf zegt:

  Wat een uitzuiger, ja ja, de eigen zakken vullen. Opzouten met dat Europa brengt alleen maar ellende.

  Geliked door 3 people

 11. Bart zegt:

  Idioot

  Geliked door 1 persoon

 12. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Antonio Tajani, de voorzitter van het Europees Parlement, vindt kennelijk dat het budget van de EU moet worden verdubbeld van 140 miljoen Euro naar 280 miljard Euro. Hij wil dus nog meer geld over de balk smijten. Is hij helemaal van lotje getikt ??? De EU is al onbetaalbaar duur. En als die EU 280 miljard te verteren zou krijgen, willen ze zeker nog meer. Eer we het beseffen gaan ze zaniken over 560 miljjard Euro. We kennen die truc. We hebben immers al vaker met dat bijltje gehakt. Denkt die oen nou, dat we helemaal gek zijn !!! Eruit, net die lummel !!! Die verkwister verdient oneervol ontslag op staande voet !!! Halveer het budget van de EU maar naar 70 miljjard Euro. Laat de EU maar wat zuiniger aan doen !!! Waarom zien we geen plannen, hoeveel geld ze minder kunnen uitgeven. Het moet minder, minder, minder !!! Deze EU willen we trouwens helemaal niet.
  NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!!


  Tajani, de verkwister van de EU

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   NEXIT EU,: ..LIEFST..NU!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Maar hoeveel Nederlanders, (autochtonen) willen dát nu werkelijk? Stel je voor je moet weer geld omwisselen als je op vacantie naar het buitenland gaat, afgezien van het feit of je je wel een vacantie kunt veroorloven en je zul even moeten wachten aan de grens. Dat is heel erg hoor.
    Afgezien van het feit dat een groot deel van de Nederlandse bevolking gewoon links is, van gewoon links tot radicaal links. Gaat een nexit er echt niet van komen.. Maar wel steen en been klagen, daar zijn ze goed in.

    Van mij mogen ze Omzigt de CDA uitwippen, zijn zetel die hij met meer als 90.000 voorkeursstemmen verdiend heeft, kunnen ze hem niet afnemen. Als hij heel verstandig is sluit hij zich met zijn zetel aan bij de PVV. Zou een heerlijke rel veroorzaken.

    Like

 13. Rensk. zegt:

  En gij geleuft ‘t. Het zijn hun eigen stommiteiten, waardoor we nu in die vluchtelingencrisis zitten. Opflikkeren dus met die onmogelijke EU en hun voorstel van verhogingen van hun Budget. Voor deze lui is het nooit genoeg. Ze zijn gewoon niet in staat beslissingen te nemen en denken dat problemen alleen met geld op te lossen zijn. Dommer dan zo dom kun je niet zijn.

  Geliked door 3 people

 14. Tistochwat zegt:

  Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de ‘dames’ en ‘heren’ van de eu (bewust geen hoofdletters voor die criminele bende) vooral hun eigen zakken nóg meer willen vullen, want zeggen jullie nu zelf: je kan nooit genoeg geld hebben als ‘leider’.
  Het komt er hoe dan ook op neer dat de belastingbetaler steeds dieper in de shit terechtkomt. Wedden dat het ‘leven’ voor ons binnen afzienbare tijd onbetaalbaar wordt? Ik kan er wel mooie doekjes om winden, maar het is gewoon een feit.
  En wát een gelul over dat ‘bestrijden van terrorisme’, en dat andere gezwets slaat ook helemaal nergens op. Het mooiste zou zijn als het rovershol in Brussel hermetisch afgedicht zou worden met daarin een paar snelwerkende virussen om de hele bende uit te roeien.
  Man, man, wat valt er nu verder nog over te zeggen; het gaat toch van kwaad tot erger?

  Even ten overvloede: ik heb totaal geen medelijden met linkse idioten, feministen, genderidioten, sneeuwvlokjes en andere halvegaren.

  O ja, zouden zijne doorluchtigheid en zijn gemalin plus dochters onderhand niet weer eens lekker op vakantie moeten? ‘Uitblazen in hun Griekse villa met uitzicht op zee bijv.?
  ‘Uitblazen’, dat las ik ooit ergens op internet over die genotzuchtigen, dat ze in die villa lekker konden ‘uitblazen’. ‘Uitblazen waarvan?

  Het enige wat wij straks uitblazen, is onze laatste adem, na een levenlang werken en belasting storten in een bodemloze put.

  !@#$#@#$%^^&^%$ Wat ben ik kwaad over het verschrikkelijke onrecht dat ons wordt aangedaan!
  Heel verdrietig ook, om de ‘bezuinigingen’ in verzorgingstehuizen, waarvan ook mijn arme vader en moeder de dupe waren… 😦

  Geliked door 1 persoon

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Lekker wel, mijn humeur was toch al niet zo best na het lezen van al dat rotnieuws haal jij er ook nog een keer die grote overbodige bij. Ik probeer wat die overbodige betreft zoveel mogelijk de struispolitiek uit. Moet wel zeggen dat ik toch moest lachen om jouw uitblazen van wat😁 Dat vraag ik me ook altijd af, die lui hun hele leven is 1 grote luxe vakantie. Maar als je dat zegt zijn er helaas veel sukkels die vinden dat ze zo hard werken. Vind het zo triest dat iemand zo dom en simpel kan zijn dat ik niet eens om zo’n opmerking kan lachen, de overbodige met zijn familie die hard werken. Zou hij weten wat werken is?Ik geef toe mijn afkeer van Marokkanen is groter maar hij en die hele familie komen aardig in de buurt.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Aan de familie van de vette overbodige uitkeringstrekkers, heb ik net zo erg de pest als aan dat rellende woestijnvolk met hun grote bek,

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Tistochwat (13 november 2017 om 12:54)
   Dames en Heren.
   Dat zooitje van de EU in Brussel zijn GEEN leiders, maar heersers !!!
   Leiders zijn constructief, participerend en ondersteunen de bevolking.
   Heersers zijn egoïstisch, destructief en onderdrukken en negeren de bevolking.
   Hebzucht is hun devies.
   Weg met die ver…te slavendrijvers !!!
   Hoogste tijd voor NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!

   Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Waarom kunnen arabieren( moslims) met hun aanhang! ‘, niet ..verwijderd worden,, als NIET PASSENDE… ,ONECONOMISCHE .. elementen in de…maatschapij!?

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   EN! Waarom MOGEN WIJ NIET WETEN!, …WELKE..bewindslieden,, uit WELKE landen, MERKEL ‘carte blanche’ hebben GEGEVEN, om onze EUROPESE grenzen , wagenwijd open te zetten, … met vooropgezet doel? ? …’klaplopers’ ,binnen te laten stromen?

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    OP De Duitstalige zender dd.13.11. 2017, op tt.114:’ Migranten STUREN MILJARDEN’……….M’MIGRANTEN schicken MILLIARDEN’. …..ZUWANDERER in EUROPA unterstutzen ihre HEIMATLANDER mit. MILLIARDENBETRAGEN .Allein aus Deutschland flossen 2016 rund 4,2 Mrd. . EURO ab, gut die Halfte davon in Lander ausserhalb der Europaischen Union, wie die Statistikbehorde ..EUROSTAT in Luxemburg mitteilte. …..Insgesamt registrierte EUROSTAT fur 2016 sogenannte personliche Ubertragungen Von 30.3 MILLIARDEN EURO in Lander ausserhalb der EURO. ..2015 waren es rind 1 Mrd.Euro Meir. er grosste Teil der Ubertragungen sei GELD ,das MIGRANTEN in ihre Heimat schickten, erlauterte EUROSTAT…………………Fleckie: EN voor hoeveel worden wij’geplukt?’ niet alleen dat er miljoenen ? Naar de PALESTIJNEN etc. worden…overgemaakt!!! Maar de ‘andere’ islamitische..’klaplopers’ weten ook wel …VAN WANTEN’, !!!

    Like

 16. ildiko zegt:

  op een dag alle pro EU politici zullen voor een volkstribunaal staan, en terecht ook !

  Geliked door 1 persoon

 17. MF zegt:

  Hoe zit het met het draagvlak onder de bevolking van Europa, of is dat niet interessant?!

  Geliked door 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Uit de EU NU !!!

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Dommer dan zo dom kun je niet zijn ???? Ja. hoor Rutte lll echt wel !!

  Geliked door 1 persoon

 20. tjonge zegt:

  ach, kijk eens aan, europese belastingen…
  .
  u snapt natuurlijk dat DIT het ultieme doel van het brusselse tuig is he ?
  gewoon onze belastingcenten rechtstreeks naar brussel, brussel bepaald ook al voor 80% onze wetgeving, dusssss…….
  we kunnen den haag dan wel opdoeken want politiek heeft dan enkel nog maar een ceremoniële functie in de eu-landen.
  .
  DE EUROPESE SUPERSTAAT IN WORDING !
  wakker worden mensen…..

  Geliked door 3 people

  • Anneke zegt:

   Ben al decennia wakker, máár je wordt voor gek versleten….Realisme is een gif, in de ogen en oren van velen. Zéér zeker van onze NWO dienstknechten in Den Haag en Brussel. De leugen regeert nog fanatiek…

   Geliked door 1 persoon

 21. Thomasson zegt:

  De misselijkmakende zooi dat het Europese Parlement en de EU bevolkt, leeft kennelijk in de wereld van Marie Antoinette. Echter met een verschil: het merendeel van “onze vertegenwoordigers” komen uit de maatschappelijke vuilnisbak en niet van adel. Door overmatig vreten van kaviaar en zuipen van Champagne, hebben mensen zoals Tajani en consorten iedere contact met de bare realiteit verloren. Een goed voorbeeld voor deze absurditeit is in de volgende video’s te zien: https://www.youtube.com/watch?v=iK8ue7-Shpc en niet te vergeten ook https://www.youtube.com/watch?v=MPbNF1q_6tg In het begin van hun carrière hebben ze, misschien, wat respect voor de luxe die zij genieten zonder hard ervoor te werken. Met de tijd verliest ook luxe zijn glans. Men wenst nog meer luxe ..Nog meer geld. Men moet zo snel mogelijk rijk worden op de kosten van de Europese belastingbetalers. Sommigen handige Euro parlementariërs doen dat met behulp van louche contacten met louche lobby’s, anderen zijn wat minder handig en zijn afhankelijk van wat ze krijgen.
  Hoe dan ook, de EU en EP vinden het tijd om ons volledig uit te knijpen. Iemand moet toch hun Dolce Vita bekostigen? Zoete Lieve Gerretje uit Den Bosch betaalt niet voor top restaurants, 5 sterren hotels, limousines, dure bordelen en lijnen cocaïne.

  Het is tijd om de hele drek daar in Straatsburg en Brussel uit te mesten. Leven zonder de EU en EP maakt een wereld van verschil.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Thomasson 13 november 2017 om 14:16

   Ja, vreselijk hè, die video’s waarin de ranzige praktijken en de geldverkwisting van de gewetenloze, parasitaire ‘europarlementariërs’ aan de kaak worden gesteld.
   AL DIE LUIZENLEVENTJES VAN DIE NIETSNUTTEN MOETEN WIJ NU BETALEN TOTDAT WE IN ONS GRAF GEGOOID WORDEN!

   Brandende razernij roept dit bij mij op. Waarom sterven die smeerlappen, die oplichters, die dieven van de belastingbetaler niet gewoon?
   Het ‘werk’ dat die schoften verrichten, is nog geen tientje per maand waard.
   Weten jullie wie ik een vorstelijk salaris met de bijbehorende hapjes, drankjes en andere voordelen gun? De mensen die zich kapot werken met hun handen: metselaars, stratenmakers, verhuizers, enz.

   Geliked door 1 persoon

 22. Aegolius cs zegt:

  **Tajani zegt dat landen niet meer geld aan de Europese Unie hoeven af te dragen, maar hij pleit voor Europese belastingen.**

  Het gaat me niet zozeer om het bedrag (!?!) maar op welke wijze een unie zichzelf tot zelfstandige EU-staat verklaart met autonoom/soevereine machtsuitoefening! Zelfs een Europees interventieleger behoort niet langer in het verschiet onder het mom van……….

  Orson Welles 1984 (1948!) weer dichterbij gekomen en zijn gedachten zijn niet zomaar ingegeven, nadat hij wellicht kennis had genomen tussen WO I en WO II over Coudenhove-Kalergi.

  Ik draaf door……..

  Geliked door 1 persoon

 23. BigLJohn zegt:

  En wat Brussel predikt word slaafs overgenomen door den Haag en Berlijn. Want zij zijn de grootste betalers. Is het al niet erg genoeg ? De lonen gaan niet omhoog, maar de lage belastingvoet werd onlangs verhoogd. De dividendbelasting word afgeschaft, en om aan de eisen van Brussel te voldoen zal mogelijk het hoge BTW tarief wederom naar boven bijgesteld worden. Op naar de totale armoede voor de autochtone bevolking die trouw op Rutte, Pechtold, Buma en Jesse Klaver zal blijven stemmen. Het mag wat kosten die immigratie-hobby, zolang het maar niet ten koste gaat van de portemonee van de Brusselse Mafia, regerings (tering)leiders en staatslieden !

  Geliked door 2 people

 24. Anneke zegt:

  EU is de Evil Union…De duvel regeert helaas nog steeds en wordt steeds fanatieker.

  Geliked door 2 people

 25. Claudia M. zegt:

  Ik stel voor om te beginnen met al die douceurtjes van de hele EU kliek af te schaffen, de salarissen naar normaal niveau te tillen, dan blijven er alvast heel veel centjes over. De hele kliek ook uitdunnen, bullshitbaantjes (dag Timmermans…) afschaffen. Het verhuiscircus Brussel/Straatsburg af te schaffen, eigen bammetjes mee naar het werk i.p.v. aanschuiven aan buffetten of daarvoor netjes gaan betalen. En zo zullen er vast nog legio zaken zijn waarop flink bezuinigd kan worden in Brussel/EU! Jullie hebben ze uitgenodigd, dus leveren jullie ook maar in!

  Mijn knip is leeg, de rekeningen, heffingen en belastingen zijn betaald en om dat allemaal te kunnen blijven bekostigen, zal er ook nog een hapje gegeten moeten worden en ik hoef ook niet in lompen op het werk te komen; er zal toch ergens nog iets over moeten schieten!

  Geliked door 2 people

 26. Jean zegt:

  Waar blijven de schavotten met galgen?
  Wij willen heel snel die lafaards ophangen want wij willen Europa én de Europeanen beschermen voor de totale ondergang.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, laten we gewoonweg maar eens denken aan het dreigement o.a. van de TURKEN( mogen ook wel …’OTTOMANEN’ ..genoemd worden,: ( beter OOK), DE..DREIGING die er van uitgaat, …BETER..TE.. BEGRIJPEN,…..(AAN. TE..VOELEN) men hoeft maar op de Duits-talige site…..TANGSIR….., onder rubriek…..GENOCIDE…..,te kijken hoeveel er , door de …OTTOMANEN, DOOR ..GEWELD…’ONDER de VOET gelopen( overwonnen) volken zijn, en ..HOE ze : de…OTTOMANEN .o.a. ANVIELEN, VEROVERDEN: : …op ejbron 10.6.2015 ,onder …TURKIJE ..POCHT.OP…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s