Cateraar haalt alle verpakkingen met zwarte piet weg op HvA en UvA

Screenshot_169

De gewraakte verpakkingen.

(Door: Henk Strikkers)

Twee weken geleden doken ze ineens op in kantines van HvA en UvA: chocoladeletters met zwarte pietjes op de verpakking. Vorige week zag student Paul Kisner ze. Hij diende een klacht in en gisteren werden alle producten uit de schappen verwijderd.

‘Ik zag ze een week geleden liggen bij de kassa in het E-gebouw op Roeterseiland,’ vertelt student Conservation and Restoration of Cultural Heritage Paul Kisner (27). ‘Ik wil dat de UvA een inclusieve omgeving zonder racisme is en vind dat ik als witte man moet opkomen voor de inclusiviteit van de academische gemeenschap.’

Kisner stuurde een mail naar cateraar Cormet en zette de kersverse diversity officer Anne de Graaf in de cc. ‘Zij is verantwoordelijk voor het diversiteitsbeleid.’ Vrijwel direct kreeg hij antwoord. ‘De Graaf bedankte me voor de mail en zei dat ze blij was dat ik het meldde.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Cateraar haalt alle verpakkingen met zwarte piet weg op HvA en UvA

 1. Rensk. zegt:

  Het lijkt psychotisch die gekte. Wat moet je een ongelofelijk sneu mens zijn als je aan zulke futiliteiten stoort. Er zijn toch nog aardig wat mensen, die dingen zoeken om tegen aan te kunnen schoppen.

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Het warhoofd dat dit heeft veroorzaakt studeert “Conservation and Restoration of Cultural Heritage”. In gewoon Nederlands heet dat “Restauratiekunde”.
   De 27 jarige onbenul heeft uiteraard geen enkel begrip voor de erfenis van onze eigen cultuur.

   Geliked door 5 people

   • paulzwueste zegt:

    Deze idioot heeft niet door dat hij uberhaubt hier kan en mag studeren omdat de Nederlandse democratie dat voor hem mogelijk maakt.
    Diezelfde democratie, die hij zogezegd wil beschermen, maar in feite door dit gedrag ernstige schade toebrengt !

    Als de islam hier de macht krijgt mag er niets anders meer gestudeerd worden dan islam, islam,islam…!

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die Amsterdamse -zogenaamde studenten- VU,etc., vormen een kankergezwel in de Nederlansdse samenleving !

   Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Onvoorstelbaar hoe snel zo’n linkse zool resultaat boekt. Stop financiering linkse bolwerken als HvA en UvA.

  Geliked door 4 people

 3. Roeland zegt:

  “Ik wil dat de UvA een inclusieve omgeving zonder racisme is en vind dat ik als witte man moet opkomen voor de inclusiviteit van de academische gemeenschap.’

  Die zin alleen al. Ik ben het zat. Als (arme) 60 plusser wil ik nog een paar “Europese jaren” (geen EU) meemaken. Ik heb een plan om een woongemeenschap van andere Nederlanders en Vlamingen op te gaan zetten in Oost Europa of een ander gebied. Het liefst Nederlanders en Vlamingen , die het “Oosterse” Christendom omarmen, Slavisch georienteerd zijn of er tenminste interesse in hebben. Samen staan we sterk en is er wellicht wat mogelijk. Dit land (NL en VL) is voor ons soort mensen niet meer leefbaar. Wellicht wil Israel ons ook wel een toekomst bieden. Immers dat land staat toch ook wel sympathiek tegenover Orthodoxe Christenen?

  Geliked door 2 people

  • Benesha zegt:

   Ik verkondig ook al jaren dat er in de toekomst in Oost Europa en zeker ook Rusland Europese dorpen, wijken, steden gaan ontstaan van gevluchte blanke Europeanen. Vluchten voor de islam, vluchten voor de EU dictatuur en vluchten voor de armoede en onveiligheid, de puinhoop die er zeker aankomt door de ongebreidelde en door de EU gewenste migratie. Als je in die landen reist is het een verademing. Het Europa dat we hier vroeger kenden. Christelijk, veilig, trots blank en economisch in opmars. Sint en Piet nemen we gewoon mee. Ik ga in ieder geval die beweging maken.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Roeland 21 november 2017 om 22:36

   Ik wou dat ik mee kon! Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van uw plan. 🙂

   Like

   • Roeland zegt:

    Het plan zal niet direct uitvoerbaar zijn, maar je moet ergens beginnen. Dank voor de positieve reactie! Ik ga het in ieder geval serieus uitzoeken. Zodra het concreet wordt , zal ik u niet vergeten!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Roeland 22 november 2017 om 18:35

    Dank u. Ik hoop dat ik dit land ooit zal kunnen ontvluchten. Ik heb er een hekel aan gekregen. Niets is meer wat er was en die zogenaamd ‘bindende’ ‘oranjes’ kan ik ook niet meer aanzien.

    Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Vorige week zag student Paul Kisner ze. Hij diende een klacht in…”

  En zo graaft de ongetwijfeld uitermate intelligente student Conservation and Restoration of Cultural Heritage Paul Kisner (27) zijn eigen graf. En het onze in een moeite door.
  Wat hij niet doorheeft is dat het om zeep helpen van Nederlands cultuurgoed, wat Zwarte Piet toch is, niets te maken heeft met Conservation and Restoration of Cultural Heritage (Conservering en Restauratie van Cultureel Erfgoed). De lul…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 5. delamontagne zegt:

  Ze beginnen er al vroeg mee !

  met diskriminasie………..!

  Geliked door 3 people

 6. Klaas zegt:

  BOYCOT vanaf nu de Cormet restaurants. Protesteer met je portemonnee, het zou toch fantastisch zijn als de omzet direct fors daalt!

  Geliked door 3 people

 7. Elisah zegt:

  Oh jee, en die Sinterklaas dan, is dat misschien wel een boze witte man?
  Wat een betrekkingswaan….

  Geliked door 2 people

 8. Drs.P. zegt:

  T gaan goei in dit land op de universiteiten. Volgens mij worden daar alleen nog maar gehersenspoelde volidioten afgeleverd, dus meteen sluiten die open inrichtingen.
  Dezed volslagen nsb-debiel-geestelijk-gehandicapte-idioot zal zichzelf wel heeeeeeeeeel errug goed vinden na deze daad. Dit imbeciele nihilistische land is niet meer te redden helaas.
  https://www.geenstijl.nl/5139534/witte-man-komt-op-voor-inclusiviteit/

  Geliked door 3 people

 9. Guardiacivil zegt:

  De student uit zijn studie schoppen

  Geliked door 1 persoon

 10. Pieter zegt:

  27 en nog student? Wanneer gaat zoiets aan het werk dan? Duw je neus in de boeken man! Dhimmi

  Geliked door 3 people

 11. Republikein zegt:

  Een deugmens die een moeilijke studie volgt.
  Wat is er misgegaan bij de bevruchting.
  Wat is niet goed met ons cultureel erfgoed.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   @Replubikein:
   Volgens mij is alleen de naam van deze pret “studie” moeilijk. Deze malloot wordt “opgeleid” om zijn hele verdere leven in de bijstand te zitten. Dit hele land is knettergek aan het worden en brengt alleen maar millenium debielen voort.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Dank voor reactie, en is onderdeel van economie=rondpompen van geld.
    Alles is te koop, k zei het al eerder, als je betaalt tenminste en behaalde kwalificaties zeggen niet altijd alles over je capaciteiten.

    Zie:
    Opleiding verkapte IQ-test
    De werkelijke reden waarom werkgevers hoogopgeleiden willen, is dat slimmere mensen over het algemeen een hogere opleiding volgen. Uit onderzoek blijkt dat een hoog IQ sterk gecorreleerd is met het succes als werknemer. Ook drillen scholen en universiteiten studenten tot gehoorzame boekjesdenkers, ideale werknemers dus.
    https://www.visionair.nl/ideeen/meeste-opleidingen-zonde-van-tijd-en-geld/
    Ik wil u nog bedanken voor het filmpje via YT inzake die Israëlitische ziener, vond het zeer interessant.
    Overigens, in genoemde link ook misschien uw interesse over visionair Michio Kaku, het bekijken waard en ook te bekijken op YT.
    Mvg.

    Like

 12. Elisah zegt:


  Leuk om de reacties te zien.

  Like

 13. Steven zegt:

  Ik heb het idee dat ze het drinkwater in NL besmet hebben met het dodelijke LINKSE_hersenafbraak_virus. Waarschijnlijk dood de koffie die ik meestal drink die gevaarlijke bacterie die ook je hersens vernietigd, waardoor ik nog wel in de gelegenheid ben normaal te kunnen denken.

  Geliked door 3 people

 14. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Ik voel me als burger van mijn eigen land gediscrimineerd, door een minderheid, die hier wel ten volle profiteert van de geneugten van onze samenleving, maar onze eeuwenoude waarden en normen en onze cultuur onderuit meent te moeten halen. Ze hebben zelf nog niets gepresteerd, of opgebouwd. Ze zijn alleen maar dwarsliggers en destructief. Als het ze hier niet aanstaat, waarom zijn ze dan hier ??? Wat let hen, om zich elders te vestigen, waar cultuur en waarden en normen in hun ogen immers beter zijn. De Nederlanders, die menen onze Zwarte Piet te moeten opgeven, zijn in mijn ogen gemene landverraders,
  In 1863 hebben wij de slavernij in de West afgeschaft. Dat is dus 6 generaties geleden. De nakomelingen van de slaven dienen er zich rekenschap van te geven, dat Zwarte Piet al eeuwen lang deel uitmaakte van onze cultuur, voordat hun voorouders door Afrikaanse negers aan de slavenhandelaren werden verkocht. Dat zijn de feiten en daar hebben ze maar rekening mee te houden. De nakomelingen van de slaven van destijds genieten in Nederland dezelfde kansen en mogelijkheden als alle burgers. Als zij niet tevreden zijn en zichzelf met een minderwaardigheidscomplex opzadelen, is dat vooral hun eigen probleem. Niets staat hen in de weg om terug te keren naar hun roots en hun geluk in Afrika te zoeken.
  De Zwarte Pieten zijn de knechten van Sinterklaas. En Zwarte Pieten zijn zwart, anders zijn het geen echte Zwarte Pieten. En dat moet vooral zo blijven. Dat is onze cultuur !!!

  Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  Fascisme aan UvA springlevend

  Geliked door 3 people

 16. koddebeier zegt:

  Paul Kisner (27). Hopa op de lijst van Landverraders !! Achterlijke smeerlap !

  Geliked door 1 persoon

 17. tippelaar zegt:

  Deze student zal alleen maar zijn toegelaten tot de UvA als hij in zijn portfolio kan aantonen dat hij gedemonstreerd heeft tegen de decadente maatschappij die nu zijn studiemogelijk maakt, dat hij in een kraakpand woont en dat hij voornemens is om zonder te werken te teren op een levenslange uitkering van de gemeenschap die hij haat tot op het bot. O ja, en als hij klaar is met zijn studie wil hij raadslid worden van de pvda in amsterdam en daarna minister.

  Geliked door 1 persoon

 18. Glockie17c zegt:

  Wat een zielige en trieste bedoening is dit toch allemaal.
  Dezelfde hufters die nu tegen zo iets onschuldigs als zwarte piet zijn, hebben toen ze klein waren ook hun schoentje mogen zetten !!!
  En nu willen ze een lange (onschuldige) traditie, om zeep helpen.
  Nederland wordt op deze manier hoe langer hoe meer “de slaaf” van alles en iedereen die het ergens om “racistische” redenen niet mee eens is.
  Hoe laag kan je zinken als mens en als inwoner van Nederland.
  De GOEDHEID EN TOLERANTIE van de Nederlanders wordt onze eigen ondergang.
  Man man man in welke zielige tijd leven we toch !!!

  Geliked door 1 persoon

 19. Tistochwat zegt:

  Een woordvoerder van de UvA laat weten dat ‘enkele mensen zich eraan stoorden en daarom is Cormet gevraagd het niet meer aan te bieden’.

  “ENKELE MENSEN” !!!

  Landverraderlijke onderkruiper kruipt in kont van klaagneger zou ook een passende titel boven dit artikel kunnen zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s