Missie volbracht: Poetin geeft opdracht tot vertrek van het grootste deel van het Russische leger uit Syrië

Screenshot_225

(Vertaling: E.J. Bron)

De chef van het Kremlin, Vladimir Poetin, heeft tijdens zijn eerste bezoek aan Syrië sinds het begin van de Russische militaire operatie het vertrek van een groot deel van de Russische troepen aangekondigd. Dat meldt de Russische nieuwssite “Russia Today” (RT). Poetin had ook een ontmoeting met de Syrische president Bashar al-Assad, meldden Russische nieuwsbureaus.

Duits - Zuerst

De ontmoeting vond plaats op het steunpunt van de Russische luchtmacht Kheimim in het westen van Syrië. Poetin garandeerde de Syrische president de bereidheid van Rusland om samen met Turkije en Iran te helpen bij het herstel van het vreedzame leven in Syrië. “Ik hoop van ganser harte dat het ons samen met Iran en Turkije, die meehelpen bij de uitroeiing van het terrorisme, lukt het vreedzame leven en het politieke proces in orde te brengen”, zei Poetin.

Rusland fungeert als militaire beschermingsmacht van Syrië. Sinds september 2015 voert de Russische luchtmacht aanvallen uit en droeg er zodoende beslissend aan bij dat de Syrische strijdkrachten de door het buitenland geïnstalleerde en ondersteunde terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS) weer konden terugdringen en uiteindelijk konden overwinnen. Eind november had Poetin Assad verrassend in Sotsji ontvangen. Toen had hij al aangeduid dat de militaire operatie in het land het einde zou naderen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Poetin, Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Missie volbracht: Poetin geeft opdracht tot vertrek van het grootste deel van het Russische leger uit Syrië

  1. paulzwueste zegt:

    Cleane operatie van Poetin.
    De Amerikanen hebben enorme schade opgelopen tijdens het 8-jarig bewind van Obama,
    terwijl de Russen in die tijd prestige en respect hebben opgebouwd.

    Geliked door 1 persoon

  2. louis-portugal zegt:

    Hoe moet dat nou verder???
    Volgens velen was Putin een emperator die eerst heel Europa en later misschien de hele werekd wilde bezetten.
    I.P.V.Syrië te bezetten gaat hij er weer weg.
    Zelfs het oosten van de Ukraine, waar hij misschien wat hulp gegeven heeft tegen de mafia uit Kiew, heeft hij niet bezet om maar niet te spreken over de hele Ukraine.
    Na de idiote reacties op Putin in die tijd was ik me al aan het voorbereiden op de bezetting van Rotterdam door Putin.
    Het geeeft niet zo mogen zijn.
    WAAAAAAAAAr zijn de verklaringen van de mensen die het toen wisten???

    Like

    • Patriot 2.0 zegt:

      Het was gewoon een hersenschim dat Rusland ons zou aanvallen. Poetin wilde herstel van waarde en respect door het Westen, na de domme vernederingen na 1989, die Rusland moest ondergaan. Een “oude” wereldmacht moet je niet vernederen, omdat ze (tijdelijk) geen economische en/of politieke macht meer hebben. Ik zei dat in de jaren ’90 wel eens in bepaalde kringen en werd uitgelachen.

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Putin, ’n geniaal heerser.
      Beheerst nu Syrië.
      ’n Geweldige buffer tegen alle mogelijke komende islamitische oorlogen en andere invloeden in het Midden Oosten.

      Like

  3. Peter selie zegt:

    Bedankt Vladimir!

    Bedankt voor alle inspanningen die uw land zich heeft getroost en de levens van Russische soldaten, om alle ellende aangericht door de Navo als dienstknecht van het Amerikaanse en Europese grootkapitaal met instemming van Brussel. Dat alles had ten doel om de Blanke Europese bevolking te verslaven en het uiteindelijk af te laten slachten.
    Het Europese volk heeft ook zijn steentje bijgedragen aan de met opzet richting Europa gestuurde criminele clans die, ondanks dat ze ons verrot schelden, verkrachten en geweld plegen; kortom on tiraniseren zonder risico dat justitie zal bestraffen. Maar riant blijven wonen met gratis huur, gratis geneeskunde en kinderbijslagen in deze overvolle wereld. Aan die riante verzorging zal ooit een einde komen, ook al zijn dan de meeste hulpbehoevende blanke Europeanen die de rekeningen tot dan toe betaalden, al overleden.
    Maar beste wladimir reken niet teveel op Erdogan met de wederopbouw van Syrië, want hij wil alleen het Oostelijke deel of meer van dat land inpalmen. Erdogan doet niets uit medemenselijkheid zelfs niet als het islamieten zijn. Hij weet uit elke situatie munt te slaan. Dus Pas op!!
    Trump, waar we hier in Europa zo vol afkeer van zijn, ruimt de rotzooi die de – voor hersenloze Europeanen – de Heilige Obama, heeft aangericht. Zo heeft hij (Trump) het moedige, maar wijze besluit genomen om bepaalde nationaliteiten niet meer binnen te laten! En ook niet onbelangrijk, definitief af te rekenen met terroristen! Bravo Donald!!
    De EU een rampzalige experiment met het Europese Volk, dat dat allemaal heeft toegelaten! Maar eigen schuld, dat krijg je als je naar praatjesmakers luistert!
    Alle Russische moeders en vrouwen die zonen en mannen niet meer terug zullen zien onze innige deelname. En heb vertrouwen in Putin, hij heeft meer verstand en moed als heel dat treitercicus in Brussel.

    peter Selie

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Peter Selie.
      Maak je niet ongerust over Putin.
      Erdogan kan in feite geen kant op.
      Daarvoor zijn Iran en Saoedi Arabië te sterk, en ze hebben beiden hun eigen doelstelling
      Syrië is eigendom van Putin.
      De rest van de arabische staten zijn van geen belang.
      Turkije staat momenteel in feite alléén en is gebonden aan de NAVO en de EU die hem financiert.
      Meer dan schreeuwen kan blaaskaak Erdogan (nog) niet.

      Like

  4. Jade zegt:

    Alle rotzakken zijn nu natuurlijk onderweg naar europa…
    Poetin bedankt, en denk maar eens na hoe Europa
    straks bevrijd moet worden van de islam…
    Zoniet, dan voorzie ik een tweede Barbarossa.
    Letterlijk Barbarossa, in de vorm van moslim-legers
    die wereldheerschappij nastreven.

    Like

    • Benesha zegt:

      Het waren wel de Amerikanen die IS terroristen met de duizenden uit Raqqa hebben laten vertrekken naar bestemming onbekend. Het waren wel de Amerikaanse helicopters die IS kopstukken steeds kwamen ophalen als het te heet werd. Had Rusland het kalifaat laten begaan dan was het een even groot hellhole geworden als Libië.

      Like

    • BM Fidel zegt:

      Putin kan Europa niet helpen omdat Europa dat niet wil. Eigen schuld dikke bult.

      Like

  5. Petra DeBoer zegt:

    Poetin zijn toespraak in Syrië tegen de manschappen van het Russische leger en hij geeft een waarschuwing aan aanhangers van IS.

    Like

  6. tippelaar zegt:

    Poetin wikl ik nog wel in geloven maar met zulke vrienden als Turkije en iran, heb je geen vijanden meer nodig

    Like

Plaats een reactie