Het huiveringwekkende verval van de Franse staatsorde

Screenshot_104

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

In enkele media kun je zien hoe een Franse politieagente door een meute jonge en agressieve mannen in elkaar geschopt en bijna vermoord wordt. Een wilde en woedende meute, waar de politie, ondanks de grotere vuurkracht, tamelijk hulpeloos tegenover stond. Frankrijk beweegt zich in de richting van een toestand, die men volgens Thomas Hobbes een oorlog tegen allen – bellum omnium contra omnes – noemt. De staat kan het veilige en vreedzame samenleven in het land niet meer garanderen – hij faalt. Linkse extremisten bezetten de openbare ruimte, steken politieagenten in hun auto´s in brand en gooien met Molotovcocktails, net zoals op de Maidan. Een van onze kennissen en lezer van het blog komt zelf uit de Elzas en werkt als politieagent: iedere dag rijdt hij naar de voorsteden, waar Arabische en Afrikaanse clans het openbare leven volledig controleren. Deze controle werd afgestaan door de lokale politieke elites, die zich bij de dealers en clans hebben ingekocht door hun gemeenten te verkopen.

In St. Tropez vond drie dagen geleden een overval op een antiquiteitenwinkel plaats, waarbij de rovers bewapend waren met Kalasjnikovs en een hevig vuurgevecht leverden met de politie, voordat ze in een vluchtauto konden ontsnappen. Volgens getuigen en de politie waren de rovers militair gekleed, uitgerust en wellicht zelfs getraind in de omgang met wapens, wat extra choquerend zou moeten zijn, maar niet echt is. Nog maar enkele maanden geleden werd bij een politiecontrole bij Marseille een auto aangehouden, waarin zich twee personen bevonden die bij de politie als “islamisten” bekend waren. In de auto vonden de agenten zowel een AK-47 als een RPG (raketwerper), waarmee ook pantservoertuigen en helikopters/laag vliegende vliegtuigen vernietigd kunnen worden. Beide wapens zijn “military grade equipment” en zal men noch bij sportschutters noch bij jagers vinden. Men denkt dat deze wapens via de Balkan-route of de Middellandse Zee vanuit de oorlogsgebieden van het Midden-Oosten of vanuit Oost-Europa gesmokkeld werden. In dit geval kon de politie de mannen arresteren en de wapens in beslag nemen. In hoeveel andere gevallen zal het niet gelukt zijn en hoeveel oorlogswapens bevinden zich waarschijnlijk in de binnenplaatsen, schuren en huurwoningen van “islamisten”? En als u denkt dat dit een op zichzelf staand geval is, dan moet ik u teleurstellen.

In Lille, Straatsburg, Grenoble, Marseille en Toulouse werden in 2015 huiszoekingen gehouden en meer dan 100 Jihadisten gearresteerd of onder huisarrest geplaatst, bij wie men tientallen oorlogswapens vond. Het is echter veel verontrustender dat er eveneens waarschijnlijk gestolen of nagemaakte politie-uniformen werden gevonden, wat de planning van een misdaad respectievelijk aanslag met behulp van deze uniformen doet vermoeden. Stelt u zich eens voor dat het twee of drie terroristen zou lukken om met een paar echte politie-uniformen bepaalde veiligheidsgebieden zoals ministeries of politieke bijeenkomsten binnen te komen om daar d.m.v. een druk op de knop een bloedbad aan te richten. En uiteraard ontbrak ook de RPG als klassiek wapen van de terroristen niet. Een wapen, dat binnen enkele seconden een politieauto kan veranderen in een gloeiend hete klomp as. Stelt u zich nu eens voor:

Een bomexplosie op de Place de la République. Tientallen doden en gewonden in de eerste seconden en nog voordat de politie arriveert, vallen de eerste schoten voor het ministerie van Defensie, wanneer twee als politieagenten verklede terroristen de veiligheidsdienst in bloedige zeven veranderen en met hun AK-47-geweren dwars door de boterzachte beschermende vesten van de politieagenten heen schieten, zoals een heet mes door een pakje boter.

Binnen vijf minuten komt de GIGN (Groupe d´Intervention de la Gendarmerie nationale), de Franse speciale eenheid, om de terroristen te grazen te nemen. Maar als hun gepantserde voertuig de hoek om komt en tot stilstand komt voor het ministerie van Defensie, wordt hij geraakt door de RPG-granaat en een felle lichtflits verandert vier of vijf van de speciale agenten in een blubberige soep. Een derde terrorist heeft zich verdekt opgesteld en aan de kant van de straat op de politie gewacht. De RPG lag verstopt in een container ergens bij de bosjes en nu liggen vijf speciale agenten dood in hun brandende autowrak. Is dit scenario zo onrealistisch? Er waren honderden politieagenten voor nodig om de goed uitgeruste aanvallers van “Charlie Hebdo” en in het Bataclan-theater uit te schakelen. Een goed opgeleide groep ervaren ISIS-strijders, aan wie de terugkeer naar europa mogelijk werd gemaakt, of hier geboren en hier in Europa opgegroeide terroristen, die zich ook maar een beetje goed voorbereidt, zou in staat zijn de Duitse of Franse staat voor schut te zetten. Geluk en het onvermoeibare werk van de veiligheidsdiensten, die nog behoorlijk goed functioneren, hebben ons dit scenario waarschijnlijk tot nu toe bespaard. Dat betekent niet dat zulke aanvallen niet mogelijk zijn. In werkelijkheid beschouw ik ze in de toekomst voor meer waarschijnlijk en ik denk dat ze een regelmatigheid worden. De “Low-scale”terreuraanvallen zullen toenemen en er zullen grote aanvallen bij komen, die de inzet van het leger en de politie vereisen om deze aanvallen af te weren. Dergelijke aanvallen zijn in het Midden-Oosten normaal. In Beiroet, Caïro en andere steden van de Levant komt het steeds opnieuw tot zulke brute aanvallen, die niet meer met normaal politiegeweld te overmeesteren zijn.

Bijna wekelijks komt het in Frankrijk tot kleine terreuraanvallen, waarover bijna niet meer in de Duitse media wordt bericht. Zoals de beide nichtjes, bij wie door een “islamist” in Frankrijk enkele maanden geleden openlijk op straat de keel werd doorgesneden. Maar wie interesseert dat nog? De wereld is de beide jonge meisjes al vergeten, die hun hele leven nog voor zich hadden. Voor de linkse pers een noodzakelijk offer om te zorgen voor de utopie van de globalistische wereldorde en het paradijs op aarde in te luiden. Betreurenswaardige incidenten, waar we er zoveel van hebben dat een opsomming van de gevallen uit het afgelopen jaar mij nu teveel zou worden. hier een selectie: 1, 2, 3 en nog veel meer in andere Europese naties.

In “Foreign Affairs” is de boodschap al aangekomen dat het multiculturalisme krakend mislukt is en Europa mee zou kunnen trekken in een maalstroom van geweld, burgeroorlog en armoede, waaruit in de nabije toekomst geen ontsnappen mogelijk is. En dat is per slot van rekening een van de meest invloedrijke politieke tijdschriften überhaupt, dat ook de wijsheid bezat om de “Clash of Civilizations” van Samuel Huntington in 1993 in een artikel te brengen.

Wanneer Franse militaire politie met traangas en rubberen kogels in je buurt in het rond schiet, is dat een heel normale dinsdagmiddag. Wanneer de Fransman met een schrootgeweer en ballistische helm met vizier begint aan zijn dienst in de wijk, dan is dat de nieuwe normaliteit, die door enkele mensen nog steeds goed uitgeschakeld kan worden.

Hulp verschaffen alleen nog maar oplossingen die te radicaal lijken te zijn voor de westelijke burgerij: massaal afnemen van het staatsburgerschap van terroristen en “islamisten”, sluiting van radicale moskeeën, uitzetting van alle illegale immigranten en afsluiten van de Europese buitengrenzen. En zodoende zou in werkelijkheid alleen het tempo worden verlaagd waarmee we de derde oer-catastrofe in Europa´s geschiedenis in rollen. De eerste beide catastrofes mochten we in de 20e eeuw meemaken. Onze generatie heeft vermoedelijk het genoegen om een logeplaats bij het derde spektakel te krijgen.

Bron:
http://younggerman.com
Auteur: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het huiveringwekkende verval van de Franse staatsorde

 1. Rensk. zegt:

  Als het daar en in Duitsland helemaal los gaat zijn wij hier in Nederland ook de klos. Zeker met zo’n kabinet wat er nu zit.

  Liked by 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   In Duitsland is de CENSUUR een FEIT.

   Haat zaaiende imams zullen wel onder vrijheid van meningsuiting blijven vallen. We zijn dus in ons eigen Europa de facto tot tweederangs burgers gedegradeerd.

   Liked by 3 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    P.S. Macron komt ook al met plannen. Wedden dat Ollongren haar tekst al klaar heeft liggen, om op het “juiste moment” te lanceren. En Mark zal echt niet tegenstribbelen, hoor, want dan wordt Ollongrennetje heel boos en venijnig en daar kan Markje niet tegenop.

    Liked by 2 people

 2. theresageissler zegt:

  De hel is nú helemáál los in Frankrijk, want het migrantentuig heeft dondersgoed in de gaten, dat die halvezachte met dat Oedipus-complex, Macron, ze niets, maar dan ook niets kan en wíl maken.
  Dat ziet er bijzónder lelijk uit! Je moet niet raar opkijken als daar binnen het halfjaar de Burgeroorlog een feit is. En dan…..? Who’s next?

  Liked by 3 people

 3. M. zegt:

  Hebben de mensen nog niet door dat men alleen de haat en de werkelijke racisten aan het beschermen is?
  Dood aan alles word beschermd en dood aan niemand word kapot gemaakt en juist in gevaar gebracht.
  Al die mensen die bevelen opvolgen zonder na te denken moeten hun eigen familie ook intens haten gezien waar men aan meewerkt.
  Ze zullen wel trots zijn op zichzelf dat ze hun eigen vlees en bloed verraden en rechteloos maken anders zouden ze wel opstaan voor het goede, hun eigen familie, en het volk maar blijkbaar geven ze daar geen moer om.
  Trieste bende.

  Liked by 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Een tweede Bosnië, zal ons deel worden, en daarna nog vele, vele pogingen om islamitische enclaves binnen de lidstaten te kunnen stichten, al dan niet met bloedvergiet en terroristische incidenten, met slechts onschuldige burgers en hardwerkende middenstanders als de slachtoffers van de “verwarden” van de Europese augiasstal.
  (OpMerkellijk genoeg blijft dit “zwaard van Damocles” vervaarlijk boven het Europese continent hangen, het heeft er alle schijn van dat het geïnstigeerde doelen zijn binnen het Europese Project.

  Liked by 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  @ theresageissler 5 januari 2018 om 12:47

  Goeie vraag. De totale islamisering komt al lekker dicht in de buurt.
  Zodra Nederland niet meer dient als hun uitvalsbasis, nemen de allah-aanbidders het over.
  Ze worden ook hier trouwens met de dag brutaler en agressiever.
  Moet je opletten hoe razendsnel de ‘oranjes’ dan in hun vliegtuig springen, met meneer de ‘koning’ voorop.
  Deze schertsfiguur heeft met z’n vingertjes in de lucht de eed staan zweren dat-ie ons zo zou beschermen ende verdedigen, whahahahahhaaa!

  En er zijn idioten die dat nog steeds geloven ook.

  Liked by 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Willem Pils waarschuwde voor twitter (maakt soms bitter). Dat is hem ingefluisterd door Rutte en Ollongren. En Willem vind het best: lieve jongen verder, hoor.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Dat hele koningshuis is “part of the deal”
   En ze lopen de deur plat”trouwens” ALLE wereldleiders bij het Vaticaan.
   Het zijn allemaal vrijmetselaars,als je daar op googled,weet je exact hoe alle netwerken lopen wereldwijd.!
   EEN AGENDA!!En ze hebben gewoon schijt aan de bevolking.en, maar dat is mijn persoonlijke mening,ik ben nog niet overtuigd door Trump.
   Was ook recent bij die paus.
   Nou ,ze komen daar niet om te pim pam petten,maar mijns inziens om de wereldagenda door te nemen.
   De omvolking moet en zal doorgang vinden,en ja ,dan is t af en toe wel handig om ff de agenda s op elkaar af te stemmen.Dit grote plan is al besloten in 1743(correct me if I am wrong)
   Mijn hoop is gevestigd, op de vise-grad landen…en anders dooft het licht…….

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 6 januari 2018 om 01:02

    Ik heb ook nooit begrepen wat iedereen bij die seniele ouwe zak te zoeken heeft.
    In elk geval is er veel meer aan de hand dan wij (het stomme belastingslavenvee) mogen weten.

    Like

   • Trucker zegt:

    Aaaaaaaaah eindelijk nog maar eens de complot theoriën in veelvoud…
    Het éne complot is nog niet uit de doeken gedaan of het volgende kondigt zich al aan…
    En wat blijkt nu is POTUS Trump ook al géne zuivere meer… alé laat ons nog wat smullen van meer complotten, maar zeg me nu eindelijk eens hoe zit het met Roswell zijn de Marsmannetjes daar echt geland?

    Like

  • Trucker zegt:

   Hey meisje Tistochwat, ik herinner me nog heel goed het videootje dat je gepost hebt toen er paniek uitbrak en mannen gilden als keukenmeiden en die operette figuur met zijn sabeltje tussen zijn benen zich repte in veiligheid, de clown was op dat moment vergeten dat hij getrouwd was en kinderen had die vlak bij hem waren.
   Wat een walgelijke laffe smeerlap rennen voor je leven uit BLINDE PANIEK en zo schijterig bang zijn dat je vergeet dat je een vrouw en kinderen hebt.
   Hoe LAF en BANG en SCHIJTERIG je daarvoor moet zijn was perfect op die beelden te zien.
   Wat mij het meest bevreemd dat er nog Nederlandse idioten zijn die gaan kijken als die schijtbroek voorbijkomt, dat hou je toch niet voor mogelijk dat de media dit liever verzwijgt weten we al langer als vandaag die hebben alleen oog voor feelgood rotzooi en niets dat hun roze ballonnen wereldje kan doen uiteenspatten.
   Die lapzwans heeft in de kast van één of ander legermuseum wat medailles “geleend” en zichzelf gedécoreerd, wat een ellendig smerig vies goor laf schijtzakje dat is.
   Leg het mij eens uit mis ik iets misschien ???

   Liked by 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 6 januari 2018 om 22:21

    Daar heb ik destijds een stukje over geschreven. Onderstaand een fragment:

    Tegenwoordig heeft de prins zich echter bekwaamd in het hardlopen en dat doet hij niet onverdienstelijk.
    Dat is wel gebleken tijdens de dodenherdenking op de Dam in 2010.
    Toevallig heb ik hiervan enkele leuke fotootjes op het Internet gevonden.
    Kijken jullie maar eens even mee hoe fraai de looptechniek van onze kroonprins is!
    Uiteraard beoefent hij deze sport geheel in keuninklijke stijl, met een borst vol niet-verdiende medailles, fladderende broekspijpen en de gouden kerstlametta nog wapperend aan zijn jasje.

    Ondanks zijn slanke en afgetraind ogend lijf, is zijn conditie kennelijk nog altijd niet optimaal. Op de foto hieronder, zien jullie dat hij er behoorlijk wat moeite mee heeft om die hoge trap op te klimmen. Dat komt natuurlijk door al dat zware goud dat hij mee moet torsen.

    Jullie zien ook dat onze onversaagde Hoop des Vaderlands zich – ondanks zijn imposante sportkleding – totaal niet bekommert om zijn eigen moeder (het zogenaamde staatshoofd) en net zo min om zijn eigen echtgenote (moeder van zijn drie bloedjes). Hij is alleen maar bezig om het eigen vege lijf te redden. Mocht er ooit weer oorlog komen, dan zit HIJ als eerste op de boot naar Engeland; net als zijn overgrootmoeder!

    En dát vanwege een beetje geschreeuw! Kan je nagaan hoe deze koene held straks razendsnel op de vlucht slaat als er écht stront aan de knikker komt.

    Liked by 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat 7 januari 2018 om 12:32

    Die tekst, ik vond het bijna poëzie ogend maar een clown als die koning Pils met poëzie dat gaat niks samen en dat is zijn fout 🙂
    Lef heeft hij in ieder geval genoeg : zichzelf verrijken, reusachtige buitenlandse eigendommen aankopen, trouwen met de dochter van een oorlogsmisdadiger… je moet het maar durven, velen zouden het hem niet aandoen.
    Wat een laffe smerige drol van een vader en echtgenoot, weerzinwekkend laf gedrag vertonen maar je borst volhangen met blijk gejat uit een het één of ander museum.

    Like

   • Trucker zegt:

    AAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRHH zetduivel is natuurlijk BLIK ipv blijk

    volhangen met blijk gejat uit een het één of ander museum.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  We kunnen erop wachten, binnenkort in het theater Nederland !!

  Liked by 1 persoon

 7. ron zegt:

  Kik even op de website hetgrotereplaatje.nl/illuminatie dan krijgen jullie antwoord op al jullie vragen.Dank u.

  Like

  • Trucker zegt:

   Dank u u maakt het mij zeer gemakkelijk, ik hoef mezelf alleen maar te herhalen moet ik deze sombere januaridag geen arbeid verrichten lees dus maar wat ik eerder pende.
   Het valt wel op januari lijkt de tijd dat de complotten hysterie (of hype voor mijn part als het kind maar een naam heeft).weerom uitbreekt, complotloos genieten van de talloze onderwerpen plots floep en ze zijn er terug.

   Trucker zegt:6 januari 2018 om 22:26
   Aaaaaaaaah eindelijk nog maar eens de complot theoriën in veelvoud…
   Het éne complot is nog niet uit de doeken gedaan of het volgende kondigt zich al aan…
   En wat blijkt nu is POTUS Trump ook al géne zuivere meer… alé laat ons nog wat smullen van meer complotten, maar zeg me nu eindelijk eens hoe zit het met Roswell zijn de Marsmannetjes daar echt geland?

   Like

 8. Jan zegt:

  Afrikaanse parasieten staan boven de wet

  France is safe and prosperous only thanks to a ‘lifetime of open borders’, while mass migration is a “universal right”, according to literature being handed out in French classrooms.

  “Immigration is a fundamental human right”, according to the taxpayer-funded body’s document, which tells children that “mass migration is the very essence of humanity”, and argues they have no right to secure the French border because “the most recent research shows the first humans were all from Africa”.

  “To migrate is to move, it is natural in human beings,” it states, claiming that “the world we live in today: our countries, our cultures, our languages” have all resulted from millennia of open borders, the document alleges occurred.
  ….
  http://www.breitbart.com/london/2018/02/20/french-children-migration-right/

  Like

 9. Jan zegt:

  Behalve islamterreur nu ook cannibalisme in Frankrijk

  France ‘CANNIBALISM’ HORROR: Three ‘attackers’ arrested after Paris brawl takes SHOCK turn

  THREE INDIVIDUALS were arrested on suspicion of cannibalism in France after a brawl in Paris resulted in pieces of a man’s ear and lip being bitten off, it has been reported.

  After biting off the male’s body parts, the three male attackers swallowed parts they had bitten off, it is understood.

  https://www.express.co.uk/news/world/921222/France-canibal-attack-suspect-arrest-Paris-latest-Hector-Berlioz-Alley-Clichy-sous-Bois

  Like

 10. Jan zegt:

  Moslim steekt in Toulouse twee Fransen dood

  Knife attack outside train station in tourist hotspot — 2 dead
  ..
  https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/683043/stabbing-toulouse-france-knife-attack-boulevard-bonrepos-Matabiau-train-station-victims

  Aangezien van machete wordt gesproken laat het zich raden welke ideologie de moordenaar aanhangt

  Like

 11. Jan zegt:

  Nantes, 4 juli 2018

  Like

 12. Jan zegt:

  Moskee op de plaats waar Martel de moslims versloeg, met dank aan de socialisten

  Like

 13. Jan zegt:

  Young Man Drives Car Into Crowd Near Night Club in France
  …..
  The young man suspected of ramming his car into the crowd near a nightclub in Cambrai, (Nord) France after a dispute with security personnel, was taken into custody Sunday, AFP reported, citing its sources.

  At least seven people were injured as a result of the offense, including the guard.

  https://sputniknews.com/europe/201808191067314273-france-ramming-attack/

  Wie doet zoiets (vroeg de linksmens zich af)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s