Duitse federale recherche: Aantal “christen-vijandige delicten” neemt toe – ongeveer 100 gevallen in het jaar 2017

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Geweld tegen christenen is niet alleen meer een onderwerp in Afrika of het Midden-Oosten, maar ook bij ons. De Duitse federale recherche heeft vorig jaar bijna 100 gevallen gedocumenteerd, het niet officieel geregistreerde aantal is vermoedelijk echter veel groter.

Duits - Zuerst

Zo vermoordde bijvoorbeeld een Afghaan in Prien am Chiemsee een landgenote, omdat zij zich tot het christendom had bekeerd. 14 andere gevallen van “christen-vijandige delicten” zouden tussen asielzoekers zijn gepleegd, bovendien werden negen gevallen van toebrengen van lichamelijk letsel en één geval van brandstichting geregistreerd. Ongeveer een vierde deel bestaat uit aanvallen op christelijke symbolen en kerken.

Ondertussen eiste de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann (CSU), van asielzoekers om zich “zonder gemaar” in de waardecultuur van het christelijke Avondland te integreren. Hij benadrukte tegenover de Funken-mediagroep: “Wie hier wil leven, moet dwingend afscheid nemen van een christen-vijandige mentaliteit.” Wie zich hier niet aan zou houden, zou “in ons land gewoon niet welkom zijn”. Dat zou een “dwingende oproep” en niet alleen maar een wens zijn.

Verleden jaar werden voor het eerst overvallen op christenen in een eigen statistiek van de federale recherche geregistreerd.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitse federale recherche: Aantal “christen-vijandige delicten” neemt toe – ongeveer 100 gevallen in het jaar 2017

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Zou in ons land gewoon niet welkom zijn.
  Zegt een CSU minister.
  Daar zal hij later op afgerekend worden op het moment dat zijn kont gaat draaien.

  Like

 2. Williaan zegt:

  En dan niet te vergeten de christenen die overboord zijn gekieperd door die relgigie van eenzijdige liefde.

  Like

 3. Cathja zegt:

  “Wie hier wil leven moet dwingend afscheid nemen van een christen-vijandige mentaliteit”. Wie zich hier niet aan zou houden, zou “in ons land gewoon niet welkom zijn”.

  Deze woorden zouden MET KLEM door Angela Merkel uitgesproken dienen te zijn! ZIJ is degene die ‘christen-vijandige’ vreemdelingen in Europa (Duitsland) heeft verwelkomd. Zij weet zeer goed dat Europa van oorsprong Joods-christelijke tradities heeft, en dat de islam zich NOOIT zal aanpassen aan onze cultuur. Desondanks heeft ze miljoenen vreemdelingen binnen gelaten, zonder controle en zonder aan hen dwingende eisen op te leggen. Zij weet dat de islam uit is op wereldheerschappij, maar dat heeft ze totaal genegeerd.

  Christenvervolging zal daarom binnen Europa sterk gaan toenemen, hoe groter het aantal moslims wordt wat hier een verblijfsvergunning krijgt..
  Ook de Joden zullen vervolgd en vijandig bejegend worden. Joden én christenen zijn binnen de islam als rotte appels in een mand.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat is het uitspreken van een zin nou waard wanneer je er geen gevolgen aan verbind.
   Je kan ze net zo goed een papiertje laten ondertekenen, of een eed laten afleggen, dat ze beloven zich netjes te gedragen.
   Dat heeft ook geen enkele waarde zonder gevolgen bij overschrijding.
   Meer dan lossen woorden zonder enige betekenis zijn het niet.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Ik heb altijd begrepen dat de deelstaat Beieren strengere regels wil hanteren voor asielzoekers dan andere deelstaten. Zo hebben ze ook gesproken over grensbewaking, maar dat was tegen het zere been van Merkel en anderen.
    Ik was in de veronderstelling dat Beieren zich meer aangetrokken voelde tot de hardere lijn in Oostenrijk.
    We zullen zien. Hopelijk krijgt de heer Herrmann zijn zin en worden de eisen strenger.
    Ik ben het met je eens dat er gehandhaafd moet worden, anders hebben deze woorden inderdaad geen enkele betekenis.

    Het is wel zo dat er steeds vaker openlijk opgemerkt wordt dat christenen meer doelwit worden van moslims dan ooit. Dat is een zorgelijke ontwikkeling! Zeker als een Burgemeester van een bepaalde plaats in NL ook nog eens beweert dat de strubbelingen tijdens een inburgeringscursus geen ‘religieuze’ oorsprong hadden….
    Dat is naïef en verwerpelijk, want deze ene christen (Syriër) op de cursus was continue doelwit van de andere (moslim-)cursisten. De raddraaiers mochten op de cursus blijven, de christelijke Syriër moest maar naar Zwolle. Enkele reis 35 km!
    Onbegrijpelijk.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  En………………….de bevolking slaapt verder en wat doet de politiek ????? Niets uiteraard, alles verloopt volgens het EU plan !

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Zou een islamitische aanvaller in zijn Duitsland of bij ons dan ook levenslang krijgen, zoals net in de UK is gebeurd met een doorgedraaide inboorling die een aanslag op een moskee zou hebben gepleegd waar een dode bij viel, als ik goed geïnformeerd ben. Of moet die islamitische terrorist enkel een taakstraf uitvoeren, gewoon omdat hij het niet had begrepen, zijn kennis van die minderwaardige brabbel taaltjes als Duits of Nederlands was nog niet toereikend genoeg. Er is blijkbaar een aanzienlijk waarde verschil tussen een dode islamiet, zoals in de UK, en de vele tientallen dode Europeanen in Berlijn, Londen, Brussel, Parijs, Nice, Stockholm et cetera. Dat lijkt bijna overduidelijk waarneembaar uit het verschil in uitspraken van natuurlijk heel fatsoenlijke goedmensachtige onbevooroordeelde rechters. Hoe was de rechtspraak in de periode 40-45 ook alweer? Hou je smoel vuile neonazi, hoor ik de democraat Rutger Groot-Wassink al schreeuwen.
  Jawohl und heil mein Führer!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Afghaan in Prien am Chiemsee.
  Dat wel natuurlijk.

  Like

 7. Miriam zegt:

  Ge geeft ze eten huis geld sociale zekerheid en dan zijn we nog de slechten !nee genoeg stuur ze naar hun land meestal is er geen oorlog daar ook niet; ze zijn enkel voor het geld hier en het zijn altijd mannen !doe dat gelijk schipbreukelingen kinderen en vrouwen eerst

  Like

 8. Frank zegt:

  Südländer overvallen man in rolstoel

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Toch geloven die top idioten ,zoals de meelijwekkende rode en groenen , samen met de Euro-politiekers en hun regeringslaafjes dat wij met die troep rechtlopende neandertalers in harmonie en vrede kunnen samenleven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s