Amerikaanse Department of Homeland Security beslist: Geen Syrië-“vluchtelingen” meer in de VS

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse regering wil niet nog meer “vluchtelingen” uit Syrië in de VS opnemen. Veelmeer zou Syrië weer als veilig land van herkomst gekwalificeerd moeten worden, deelde het Amerikaanse Department of Homeland Security mee.

Duits - Zuerst

Op dit moment leven er ongeveer 7000 Syriërs in de VS. Die mogen nog maximaal 18 maanden in het land blijven, er worden niet nog meer opgenomen.

Tot nu toe gold het beschermingsprogramma TPS (Temporary Protected Status): als een vluchteling de status TPS krijgt, dan krijgt hij een tijdelijke verblijfs- en arbeidsvergunning in de VS. Een jaar na het begin van de oorlog in Syrië in 2012 had de voormalige Amerikaanse president Barack Obama het programma ook opengesteld voor Syrische vluchtelingen. Sindsdien werd het meermaals verlengd.

“Vluchtelingen”- en mensenrechtenlobbyisten hadden onmiddellijk kritiek op de beslissing van de Amerikaanse regering.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Donald Trump, Immigratie, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Amerikaanse Department of Homeland Security beslist: Geen Syrië-“vluchtelingen” meer in de VS

 1. Peter zegt:

  Familie hereniging doet Trump niet aan, en dan zeggen ze hier dat hij gek is , Wat Trump in zijn pink heeft ,bezitten al die klunzen in Brussel niet te samen .

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik M. zegt:

  Hoop dat het goede voorbeeld Nederland doet volgen!
  Gewoon alle zandbakkistanen terug om daar de boel weer op te bouwen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Daar zou ik niet op rekenen, Hendrik. Dit besluit zal weer een nieuwe reden zijn om Trump op z’n minst voor gek te verklaren en op z’n ergst voor racist, fascist en wat dies meer zij.
   Zo’n besluit van de Amerikaanse regering is “gefundenes Fressen” voor de hoofdstroom media, Jinek, DWDD, Nieuwsuur, Eenvandaag, enzovoort.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Was het maar waar Hendrik M. In Brussel zeggen ze dat er nog meer moeten komen. doet Rutte als eerste de deur open

   Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Wat er nu en de afgelopen maanden uit Syrië vlucht zijn jihadisten van al Qaida/al Nusra en IS. En inderdaad is het grootste gedeelte van Syrië veilig en is vluchten onzin. De Koerden uit Afrin kunnen naar een ander gedeelte van Syrië vluchten en naar Europa is juist levensgevaarlijk want dan moeten ze door Turkije en lopen ze het risico opgepakt en gedood te worden.

  Like

 4. Rookmelder zegt:

  Gelijk hebben ze, ook weer een gevolg van Trump. Hom. Sec. -hier AIVD- valt onder het min. van binnenlandse veiligheid, opgericht door Bush jr. na de aanslagen in sept. 2001 en heeft bredere bevoegdheden dan de AIVD. De minister is nu Kirstjen Nielsen en zij weet op basis van haar vorige functies -o.a. ass, van GWB- hoe de hazen lopen en steunt Trump door dik en dun, recentelijk nog tijdens zijn uitspraak over shithole-landen nam ze het voor hem op en met “together we’re strong” schaffen ze samen de ingestelde regels van smeerpijp Obama v.w.b. het binnenlaten van Syriers af !

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/02/05/184880/
  Deense sociaal democraten willen alle asielzoekers terug sturen naar de derde wereld.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Hier krijgen alle asieleisers die uit Syrië zeggen te komen nog steeds direct een verblijfsvergunning. Deze klaplopers die te beroerd zijn om hun eigen land op te bouwen, worden hier met open armen ontvangen en vertroetelt, van kijk eens hoe zielig deze mensen zijn. De immigratiedienst plegen continu hoogverraad aan hun eigen bevolking en in principe behoeft bij hoogverraad geen rechter aan te pas te komen, om deze lieden te straffen. Want iedere inwoner van dit land wordt geacht het wetboek te kennen. Dus mag het volk zelf ook deze lieden berechten. Dit wordt vaak dood verzwegen door de politiek (correcte mensen).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s