Martin Bosma pakt “hoofdredacteuren” aan die met Ollongren praten over “nepnieuws”

Screenshot_85

(Door: Michael van der Galien)

“Onverstandig om daarop in te gaan.”

PVV-Kamerlid Martin Bosma (foto) — die zelf ervaring heeft in de journalistiek — heeft er weinig mee dat hoofdredacteuren ingegaan zijn op de ‘uitnodiging’ van minister Ollongren om met haar te “spreken” over zogenaamd “nepnieuws.” Zoals Bosma terecht uitlegt voor de camera van ZoominTV heeft een minister helemaal niets te maken met de inhoud van mediaberichten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", Censuur, D66, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Martin Bosma pakt “hoofdredacteuren” aan die met Ollongren praten over “nepnieuws”

 1. fleckie' zegt:

  Tja, ARROGANTIE…kan ver..gaan, ( vanuit een bepaalde partij)

  Like

 2. Joshua zegt:

  Natuurlijk is het de bedoeling van de NSB partij d666 om de media en iedereen aan hun dodelijke/vileine infuus te hangen, hoe maakt niet uit.

  Like

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Geweldige man die Bosma! Weet niet of anderen dat ook zien maar die Ollongren doet mij altijd ontzettend denken aan, zoals Theresa haar zo mooi noemt, die tango trut en dat is geen compliment. Moet wel toegeven dat Ollongren goed Nederlands spreekt en je bij haar dus geen ondertiteling nodig hebt.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  **Ik zal daar wat harder over zijn: het is volstrekt ongehoord en onacceptabel dat deze hoofdredacteuren zich voor het karretje van de minister laten spannen. Het is hun taak in een vrije samenleving om de overheid te controleren, niet andersom.**

  Volstrekt duidelijk, hoe het zou moeten zijn!

  Hoe kan dat zo gegroeid zijn, na de ondergrondse pers in NL? En werden de TV-zuilen niet via contributie in stand gehouden dat na fiscalisering zij afhankelijk werden van reclame en overheidssteun?

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2018/02/08/forum-democratie-demonisering-partij-is-nu-kabinetsbeleid/

  Forum voor Democratie: Demonisering van onze partij is nu kabinetsbeleid
  ‘Mark Rutte staat achter de smadelijke uitspraken van Kajsa Ollongren’
  08-02-2018, 14:51 Tags: D66, forum voor democratie, Kajsa Ollongren, mark rutte, Thierry Baudet, vvd

  Nu minister-president Mark Rutte heeft gezegd achter de uitspraken van minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) over Forum voor Democratie (FvD) te staan, is het voor die partij duidelijk: de ‘demonisering’ van FvD is nu kabinetsbeleid. Dat laat de partij donderdagmiddag weten op Twitter.

  Like

  • Harry zegt:

   Je kunt in ieder geval stellen dat de Rutte/Pechtold boevenclan er een geduchte tegenstander bij heeft .
   Die laat zich niet ónder schoffelen !
   Persoonlijk denk ik dat het een goede wending is dat die arrogante “bestuurders” nou ook eens kunnen voelen wat het is om niet zó maar alles te kunnen flikken .
   Ze zullen ervaren dat er een grens is !
   Ook voor hén .

   Like

 6. delamontagne zegt:

  IS DIT OOK NEPNIEUWS ?
  * / * ?
  Slachtoffers van de aanslag in Nice zijn “geschokt” door de uitspraak van de moslimkandidaat van “The Voice”……………..

  Nadat zij de juryleden en kijkers van ‘The Voice’, op TF1, had ingepalmd, staat Mennel Ibtissem nu centraal in de controverse.

  De kwestie?
  De Tweets en Facebook-berichten van de jonge zangeres, gepost na de aanslagen in Nice en Saint-Etienne-du-Rouvray werden achterhaald door internetgebruikers.
  Het meest controversiële bericht?
  Dat suggereert ongetwijfeld een samenzwerings these over de aanval van 14 juli op de Promenade des Anglais.

  MENNELINTISSEM

  ( “Wel O.K., het is een gewoonte geworden, Een aanslag per week !
  EN altijd om “trouw” te blijven neemt de terrorist zijn [ identiteits]-papieren met zich mee..
  Ja dat klopt, als je een smerige aanslag gaat plegen vergeet je VOORAL nooit je papieren mee te nemen
  Ze denken dat wij “KLOOTZAKKEN”………. ))

  Een bericht dat de slachtoffers van de aanval ‘schokte’. In een persbericht veroordeelde de vereniging “Promenade des Anges: 14 juli 2016” wat toen werd gezegd door Mennel Ibtissem:

  Like

 7. eva110 zegt:

  Bosma heeft groot gelijk, maar alles in medialand word inmiddels aangestuurd of beïnvloed door de politiek, dus….. vergeefse moeite.

  Like

 8. Mary zegt:

  Die Ollongren met haar dubbele tong wil hier een tweede, door haar zo geliefde Zweden, welke is aangemerkt als derde wereldland, van maken. Daar waar haar grootvader (haar eigen woorden) voor moest vluchten uit Rusland naar uiteindelijk het vrije Nederland is ze hard bezig een Europees communistisch regime te ondersteunen hoe hypocriet kun je zijn. Ga fijn in dat geliefde Zweden van je wonen, wij blijven graag dat vrije land waar ECHTE vluchtelingen wel welkom zijn en de media niet aangestuurd worden door de EUSSR marionetten zoals Ollongren.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik twijfel niet over zijn ervaring in de journalistiek, maar wat iemand wat hij daar ergens in gedaan heeft.
  Heeft hij bij een krant gewerkt of zo, of iets anders.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Opleiding, carrière en vroege politieke carrière[bewerken]
   Bosma studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en sociologie aan de New School for Social Research in New York. Bosma was van 1981 tot 1999 actief in de journalistiek, veelal als financieel journalist. Hij werkte onder andere voor De Zaanlander, CNN Business News, RTL New York, het NOS Journaal, Veronica NieuwsRadio en Radio Nederland Wereldomroep.[2] Hij woonde enkele jaren in New York.

   Bosma won in 2007 een procedure bij de Raad voor de Journalistiek tegen de Volkskrant. Het dagblad had een artikel gepubliceerd van Jeroen Trommelen waarin gesteld werd dat Bosma had gerommeld met zijn cv bijvoorbeeld door ten onrechte te stellen dat hij bij de NOS en RTL had gewerkt. De Raad voor de Journalistiek deed een uitspraak over het artikel van Trommelen en betitelde het als tendentieus, onnodig grievend en onjuist.[3] De Volkskrant rectificeerde op 6 juni 2007.[4]

   Voordat Bosma de politiek inging was hij directeur van NRG, de Nederlandse Radiogroep. Het bedrijf ging failliet. Het exploiteerde onder andere Colorful Radio, een zender die zich afficheerde als ‘de enige landelijke multiculturele zender’. Hijzelf noemde het later een R&B-zender.[2]

   Like

 10. Flo zegt:

  Beginnen met opheffen van de media omroepland, daar komt het grote gevaar vandaan, het is een kleine duur betaalden kliek,en daar moeten we vanaf .

  Like

 11. Anna zegt:

  Censuur: overgewaaid uit Amerika; CNN is immers de spreekbuis van de Obama Kliek en de zogenaamde Democraten……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s