Schandaal Oxfam verdiept zich: ‘Seks in ruil voor noodhulp’

Screenshot_214

(Door: Elif Isitman)

Hulporganisatie Oxfam zakt steeds dieper weg in een publicitaire ramp. Maandag suggereerden voormalige kopstukken van de internationale ontwikkelingsorganisatie al dat er, naast de seksfeesten die Oxfam-medewerkers in 2010 op Haïti met minderjarige prostituees hielden, nog veel meer mis is. Dinsdag blijkt dat de top van Oxfam al lang op de hoogte was van de misstanden maar niets deed.

Helen Evans, voormalig hoofd beveiliging van de internationale hulporganisatie, onthult dinsdag in het Britse dagblad The Times dat CEO Mark Goldring op de hoogte was van aantijgingen van ‘wijdverbreid misbruik’.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, NGO, Ontwikkelingshulp, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Schandaal Oxfam verdiept zich: ‘Seks in ruil voor noodhulp’

  1. Republikein zegt:

    Laat Elif maar schuiven .

    Like

  2. Anna zegt:

    Waren de Clinton’ s er soms ook bij betrokken want dat schijnt het volgende “schandaal “ te worden waarin ze verwikkeld zijn.
    Sex met kinderen en allerlei andere vunzige dingen…..

    Like

  3. Harry zegt:

    Dit gebeurt bij al dat soort instanties , geloof me maar.
    Heb zelf voor ontwikkelingshulp in Afrika gewerkt .
    Als er hulp gegeven werd , dan moest daar altijd wat voor terugkomen !
    Hetzij in cash , hetzij in andere faciliteiten .
    Sommigen eisten daar gewoon een “buitenhuis” op , als vakantiewoning .
    Op een plek waar niemand wilde wonen werd er dan geld of seks geëist !
    En de locale overheid regelde dat dan wel gewoon even .
    Zelfs in moslimlanden !!!
    Tien procent van de gegeven som moest normaliter zwart terugvloeien .
    Dat kwam in de zakken van de top terecht .
    Wij , het middenkader , werden met een paar briefjes van honderd afgescheept , ” maar dan wél je smoel houden , hoor ” .
    Zó werkt dat daar !

    Geliked door 2 people

  4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Nou ja, hier zal Halbe wel NIET bij zijn geweest lijkt me.

    Like

  5. Petra DeBoer zegt:

    Deze beerput is veel dieper en het word echt tijd om geen subsidie meer te geven aan NGO’s. Daarnaast deze NGO’s uitmesten en de misdadigers aanklagen.
    Amnesty International is een politieke organisatie geworden in het belang van de linkse kerk en de islam, Human Right Watch idem dito, Oxfam een seksclub van pedofielen en andere seksistische misdadigers. Andere goede doelen clubs zijn ook seksclubs geworden, de postcode loterij ondersteunde Hillary Clinton in haar president campagne enz. Vele milieuclubs zijn terroristenclubs en vaak ondersteunen ze alleen het linkse beleid.

    Ik geef al vele, vele jaren niks meer aan goede doelen behalve regionaal en plaatselijk waar alle vrijwilligers geen cent krijgen en goed werk verrichten. Ikzelf heb voor alle vrijwilligerswerk wat ik tientallen jaren verrichtte ook nooit een cent gekregen en zo hoort het ook. De linkse kerk buit mensen gewoon uit onder de noemer hulp bieden. Het word echt tijd dat deze “goede doelen industrie” opgedoekt word want resultaten behalen ze ook nog niet eens.

    Geliked door 1 persoon

  6. Tistochwat zegt:

    Goh, ik ben niet eens verbaasd.

    Ik moet om de een of andere reden opeens denken aan de kreet: GEEF MET GULLE HAND.
    Kan dit niet worden gewijzigd in: GEEF MIJN LUL EEN HAND?

    Excusez les mots, lieve vrienden. Ik ben wat opstandig na alwéér een vergeefse poging om een ‘linksdraaiende’ het licht te doen zien inzake de ‘vluchtelingen’.
    Ik zal maar niet zeggen wat zijn reactie was want dan ontplof ik. Het is echt gewoon niet te geloven.

    We zijn verloren.

    Geliked door 2 people

  7. Merel zegt:

    Mijn haren rijzen me te berge

    Like

  8. Republikein zegt:

    Oxfam Novib heeft 330.000 donateurs.

    Like

  9. hans zegt:

    Dit zijn gewoon CIA mantelorganisaties die alsmede onder VN paraplu zichzelf onaantastbaar wanen en dit al jarenlang praktiseren. Verder is dit hetzelfde marxistentuig die alles willen reguleren en alle pleziertjes van eigen volk willen wegnemen, volks-cultureel Europa af willen breken d.m.v. rookverboden, horecavergunningen intrekken en moslims en negers ruim baan geven, zodat blanken zeker bangig binnen blijven en alleen maar fungeren als loonslaaf en belasting-koe.
    Water prediken, maar wel geheime coke-seks-feestjes organiseren!
    Oprotten met die lui en ik hoop dat die hele organisatie lekker tot puin verword!

    Like

  10. Nemesis zegt:

    Hoeveel miljoen/miljard had het Rode Kruis wel niet ingezameld voor Haiti. Ze hebben er zegge en schrijven met heel veel moeite nog, ik dacht 7 of waren het er 5, huisjes, meer hutten van neergezet.
    En vergeet vooral de door de tsunami verwoeste gebieden met veel doden niet. Met al dat inzamelingsgeld en de subsidie van de regering is ook daar zo goed als helemaal niks gebeurd.

    Like

    • Petra DeBoer zegt:

      @Nemesis, klopt en de Clinton Foundation speelt ook een misselijkmakende rol in deze.
      Er word in Amerika door vele media beweerd dat de trouwjurk en bruiloft van Chelsea Clinton betaald is van hulpgeld wat voor Haïti bestemd was.

      Like

      • Nemesis zegt:

        Clintons spelen wel meer misselijk makende rollen. Het verhaal van het trouwfeest en jurk van Chelsea is bekend. Het is nog niet 100% bewezen, maar ik zie ze er best voor aan. Makkelijk toch als je geld wat gedoneerd is maar voor het oprapen hebt.

        Like

  11. Pingback: Misbruik van mensen die bescherming behoeven: IRC bevestig drie gevallen van misbruik – na Oxfam en Artsen zonder Grenzen | E.J. Bron

Plaats een reactie