Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

Screenshot_26

Allemaal op naar Duitsland! 

(Door: Claudio Michele Mancini – Vertaling: E.J. Bron)

Om irritaties te voorkomen, dient hier duidelijk gemaakt te worden met wie we in de titel te maken hebben. Onder de Maghreb verstaat men de Noord-Afrikaanse territoria van Tunesië, Algerije, Marokko en de Westelijke Sahara, maar ook Libië en Mauritanië. De moslims behoorden tot de gevaarlijkste piraten- en zeeroverslanden waarmee Europa en zelfs de VS eeuwenlang mee te maken hadden. Een blik in het geschiedenisboek informeert een ieder die zich een beeld over de islam, het “islamisme” en zijn agressieve uitbreiding in Europa wil vormen. Een vergelijking tussen destijds en nu is de moeite waard.

journalistenwatch

Onder het trefwoord “Barbarije”, dat 400 jaar geleden de al genoemde regio´s omschrijft, komen we te weten dat de Ottomaanse regentschappen Algiers, Tunis en Tripoli systematisch landen zoals Italië, Spanje en Portugal leeg plunderden. Erger nog. Tot 1844 hebben de islamitische heersers de voortdurende oorlogstoestand en het neerslaan van christelijke landen in het Avondland door hun islamitische religie gelegitimeerd. “Ongelovigen” werden door honderdduizenden aanhangers van Allah tot bloedens toe bestreden, tot slaaf gemaakt, complete landstreken werden geplunderd en verwoest. Ook Frankrijk leed onder de permanente overvallen van de islamitische barbaren.

Tegenwoordig komen de binnendringers met rubberboten en laten zich desnoods redden door Europese kustwachten. Met duizenden stromen zogenaamde “vluchtelingen” als stormvloeden de open deuren van Europa binnen. Als ze eenmaal hier zijn, dan komen de bommen, machinepistolen, snelvuurwapens, maar ook Arabische moordwerktuigen zoals bijlen en messen tot inzet. Als iets dergelijks niet voorhanden is, lukt het ook met kleine vrachtwagens of 40-tonners.

Plunderingen zijn nog steeds “en vogue”, tegenwoordig echter gaat het om onze sociale kassen, die meedogenloos worden leeggeroofd, en dat met instemming van de regering. Onder de dekmantel van het humanisme worden miljardenbedragen vrijwillig betaald, woningen ter beschikking gesteld en pseudo-integratiemaatregelen genomen. Men stelt de burgers in het land gerust, of men houdt ze bezig met onderwerpen die afleiden. Verkiezingen bijvoorbeeld. En passant verdedigen onze landsheren onder gebruikmaking van politieagenten en officieren van justitie de rechten van de illegaal geïmmigreerde refugees.

Nee, onze politici hebben niets bijgeleerd. Integendeel. Arrogant, dronken van de macht en met een maximale brutaliteit bewijst onze politieke elite met welke infantiliteit buitenlandse politiek bedreven en met welk schaamteloos egoïsme de eigen bevolking geregeerd wordt. Nu hebben we de plunderaars van destijds weer op de hals. Terwijl hun middeleeuwse opvattingen nauwelijks veranderd zijn. Nog steeds bedreigen ze vrouwen, moorden, verkrachten, stelen, dealen en bidden tot Allah. Want de koran wijst hen de weg hoe men stenigt, onthoofdt of verminkt. Allahu Akbar!

Laten we terugspringen naar het jaar 2010, toen onze president Christian Wulff in een toestand van voortgeschreden ontoerekeningsvatbaarheid zich liet verleiden tot de zin: “De islam hoort bij Duitsland”. Voor deze zin stond destijds het hele parlement op en applaudisseerde hartstochtelijk voor dit intellectuele fiasco. Zelfs onze Angela Merkel liet zich verleiden tot de “standing ovation”. Nu merken we dagelijks het gevolg van deze zin. Hij leidde tot een politiek, die tegenwoordig meer dan ooit door maximale simpelheid, beklagenswaardige kennishiaten en domme zelfoverschatting beïnvloed wordt.

Want ogenschijnlijk is er in de landen van de Maghreb tot op de dag van vandaag niets veranderd. Wat betreft religie en mentaliteit. Ook wat betreft hun agressieve houding tegenover christenen en hun onweerlegbare interpretatie van de koran wijken ze geen letter af. Europa heeft met mensen te maken in wier hoofden nog altijd middeleeuwse tradities de boventoon voeren. Zijn onze politici compleet verblind dat ze dit feit niet zien? Ons dagelijks leven wordt al lang door moskeeën beïnvloed. Imams indoctrineren in naam van Allah hun aanhangers, stoken hen op en prediken haat.

Laten we teruggaan in de tijd naar het jaar 1797, toen de Amerikanen zich nog nauwelijks konden verweren tegen de islam en zijn bloeddorstige aanvoerders. Vanwege de voortdurende bedreigingen verklaarden de VS – uit nood geboren – in een vredesverdrag met de islamitische potentaten dat de regering van de Verenigde Staten “op geen enkele wijze zou berusten op de christelijke religie”.

Dat klinkt me bekend in de oren. Een geciviliseerde staat boog ongeveer 200 jaar geleden voor de islam. Het verdrag van destijds betekende de ontkenning van eigen christelijke waarden en van de eigen cultuur. In aansluiting daarop betaalden de VS tot de Tweede Barbarije-oorlog en de inzet van hun beroemde vloot gigantische bedragen aan beschermingsgeld om zichzelf uit de bloedige omsingeling te bevrijden. Want de Amerikanen waren het goed zat. Op de een of andere manier komt dit alles me bekend voor. Ja, ik ben het ook goed zat.

De Amerikaanse marineschepen USS-Constitution, USS-Constellation, USS-Philadelphia en andere zwaarbewapende vlaggenschepen werden onder het commando van commodore Edward Prebble in 1803 uitgezonden om de vijandelijke schepen inclusief de Barbarijse havens te vernietigen. Daarom was het nog lang niet rustig. Moslims geven niet op. Nooit! Geef het kwaad geen kans, zou je misschien kunnen zeggen. Maar dat is het verkeerde beginsel. Geef de voortzetting geen kans zou juister zijn.

Als je beter kijkt, herinnert het begin van het vluchtelingenprobleem  in Duitsland verdomd veel aan Wulff, Schäuble en Merkel. Zij waren degenen die de eerste steen legden en ze waren de architecten van een compleet wereldvreemd humanisme. Erger nog! Onze kanselier was de baanbreker voor een gevaarlijk “islamisme” in ons land. Nauwelijks een politicus vond het nodig om ook maar een moment na te denken. Vruchtbaar als onze bezoekers uit Afrika nu eenmaal zijn, vermenigvuldigen ze zich hier ook exponentieel. Het lijkt erop alsof ze door de aan hen geschonken royale kinderbijslag door onze staat er bijna toe geanimeerd worden om zich met zeer grote ijver bezig te houden met de eigen voortplanting. De islamisering is teruggekeerd naar Europa. Onomkeerbaar.

Vaak is de geschiedenis leerzamer dan men denkt. Maar wanneer politici van nu niets anders in hun hoofd hebben dan eigen voordeeltjes, geld en baantjes, bovendien geen kaas hebben gegeten van historie en tegen iedere rede in een land willen regeren, dan moeten de burgers reageren. De islam hoort niet bij Duitsland. Zoals ik al zei: een blik in het geschiedenisboek zorgt voor opheldering, temeer omdat we aan de rand van de onderwerping staan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Claudio Michele Mancini

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allah, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

 1. Tistochwat zegt:

  Want de koran wijst hen de weg hoe men stenigt, onthoofdt of verminkt. Allahu Akbar!

  Als ik ‘deugmensjes’ hoor roepen dat ze zo’n ‘aardige’ Marokkaan of Turk kennen, wijs ik hun altijd op de koran die die ‘aardige’ mohammedanen als handboek beschouwen.
  Dan word ik uitgelachen want Mohammed, Achmed en Ali zijn écht vreselijk vriendelijk.
  Als ik de ‘deugmensjes’ dan vraag of ze weten wat taqiyya is, gaan ze daar niet eens op in. Ze WILLEN het gewoon niet weten. Ik hoop echt dat hun koppen het eerst zullen rollen.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Islam en de Geschiedenis | toodlessss

 3. delamontagne zegt:

  Ondertussen wordt Italië overrompeld door Afrikanen uit zuidelijker gelegen “oorden”.
  Zij eisen, EISEN, Zij moeten een verblijfsvergunning hebben, “tout-de-suite” anders……..
  Ze scanderen “Wij zijn allemaal anti-fascisten” en marcheren en-masse door de Italiaanse straten
  onder [oorlogs]-tromgeroffel.
  (( het zijn er nu nog niet zo héél veel, dus wat gaat het in de toekomst worden………..

  BRON: https://lesobservateurs.ch/2018/02/15/italie-ils-exigent-des-permis-de-sejour-tout-de-suite-video/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 15 februari 2018 om 20:56

   Verdorie! Zo bezorgen die negers Zwarte Piet toch een slechte naam?

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Iets wat “zijdelings” verband houdt met de z.g.n. Vluchtelingen in Italie.
    Paus Benedictus de zoveelste was geen moslim-liefhebber en zei wat ie dacht.
    De vorige Paus, Benedictus de zoveelste, ligt in-of-meer opsterven.
    Tenminste d.w.z. hij is 90 jaar en volgens zijn broer verslechert z;n toestand met de dag.

    Dus heeft Paus Frans de zoveelste, nu helemaal de weg vrij om Italië vol te plempen met “migranten”……………

    Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  VREEMD ?

  In Duitsland ondertussen voorkomt de
  Duitse politie dat immigranten teruggaan van waar ze vandaan kwamen.

  In Donauwörth, een klein stadje in Württenberg, hebben Afrikaanse asielzoekers maandenlang de stad geterroriseerd.
  Toen zij hoorden dat hun uitkeringen zouden worden verminderd, besloten zij om terug te keren naar Italië, waar zij eerder vandaan kwamen.
  De uitkeringen ten koste van de belastingbetaler waren hier voor hen veel beter.
  Maar dit was zonder dat zij rekening hielden
  met de Duitse autoriteiten.
  Onder het motto van : “REMPLACEMENT”, werd de Politie op hen afgestuurd om ze tegen te houden…………..

  https://lesobservateurs.ch/2018/02/15/allemagne-migrants-la-police-allemande-empeche-des-immigres-de-retourner-dou-ils-sont-venus/

  Like

 5. ronezerman zegt:

  Een verhelderend artikel! Met enerzijds de “Levant” (het Oosten), en daarnaast de “Maghreb” {het Westen) voor ogen is het misschien interessant te kijken naar de betekenis van het woord “Magreb” in een Hebreeuws woordenboek. Ik ga dan uit van de drie medeklinkers (stamletters): M, Ĝ en R.
  In het woordenboek van Jitschak Pimentel (uitgeverij Strengholt) zien we dan het woord “maĝor” vertaald met “angst”. En “miĝoer” heeft de betekenis van “vernieling, verwoesting”, en “een regime ten val brengen”. Het zit ‘m kennelijk in de genen van die Maghrebijnen om onze westerse beschaving zo doeltreffend mogelijk te ondermijnen, en dat niet alleen met bootjes vanuit Libië…….

  Like

  • Dewevoga zegt:

   Nog zo een: hamas vanuit het Hebreeuws betekent letterlijk geweld en leugen. Voor doodseskader66 betekent het uitgenomen belastinggeld als gazasubsidie.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Over de VS!

  Een toelichting op de algemene strategische doelstelling voor de broederschap in Noord-Amerika

  door Mohamed Akram
  19 mei 1991

  Samenvatting:

  Deze memo van mei 1991 werd geschreven door Mohamed Akram, a. k. a. Mohamed Adlouni, voor de Shura Council of the Moslim Brotherhood. Akram verwees in de inleidende brief naar een “langetermijnplan… goedgekeurd en aangenomen” door de Raad van Shura in 1987 en stelde deze memo voor als aanvulling op dat plan en verzocht om de memo toe te voegen aan de agenda voor een komende Raadszitting. Bijgevoegd bij het document is een lijst van alle moslimbroederschapsorganisaties in Noord-Amerika sinds 1991.

  Opmerkelijke aanhalingstekens:

  Het mogelijk maken van de islam in Noord-Amerika, dat wil zeggen: het tot stand brengen van een effectieve en stabiele islamitische beweging onder leiding van de moslimbroederschap, die de oorzaken van moslims in eigen land en wereldwijd overneemt, die werkt aan de verbreding van de waarnemende moslimbasis, die tot doel heeft de inspanningen van moslims te verenigen en te sturen, de islam als alternatief voor de beschaving presenteert en de wereldwijde islamitische staat steunt, waar deze zich ook bevindt.

  Opdat de islam en zijn Beweging “een deel van het vaderland” zou worden waarin hij leeft,”stabiel” in zijn land,”geworteld” in de geesten en geesten van zijn volk,”ingeschakeld” in het leven[sic] van zijn samenleving en “organisaties” heeft gevestigd waarop de islamitische structuur is gebouwd en waarmee het getuigenis van de beschaving is bereikt, moet de Beweging plannen maken en zich inspannen om “de sleutels” en de instrumenten te verkrijgen.

  Het proces van schikking is een’ civilisatie-Jihadistische noodzaak’ met alle middelen van het woord. De Ikhwan moet begrijpen dat hun werk in Amerika een soort grote Jihad is in het elimineren en vernietigen van de westerse beschaving van binnenuit en het’ saboteren’ van haar erbarmelijke huis door hun handen en de handen van de gelovigen, zodat het wordt geëlimineerd en Gods godsdienst wordt overwonnen over alle andere religies. Zonder dit niveau van begrip zijn we niet opgewassen tegen deze uitdaging en hebben we ons nog niet voorbereid op de jihad. Het is het lot van een moslim om Jihad uit te voeren en te werken waar hij zich ook bevindt en waar hij ook landt tot het laatste uur komt, en er is geen ontsnappen aan dat lot, behalve voor degenen die ervoor kozen om te verslappen. Maar zouden de slackers [ = 1 : een persoon die werk of verplichting afschuift; vooral : iemand die de militaire dienst ontwijkt in tijden van oorlog
  2 : een persoon en vooral een jonge persoon die wordt beschouwd als ontevreden, apathisch, cynisch of ambitieloos ] en de Mujahedeen elkaars gelijken zijn?

  Zie: https://www.investigativeproject.org/document/20-an-explanatory-memorandum-on-the-general

  Like

 7. Stef zegt:

  Van 1977 tot 1981 heb ik in Algerije gewoond.
  Mij werd toen verteld: Hr…………de mannen met baarden komen ok naar jullie in Nederland.
  En ze komen niet om jullie te helpen .

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Ze hebben het van een zekere profeet geleerd. Zijn oudste levensbeschrijving heet “Het boek van de razzia’s”. In nauwelijks 10 jaar tijd heeft hij er een 40-tal georganiseerd, en daarnaast nog tijd gevonden om een boekslke te openbaren. Druk bezig die man.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ons land gaat kapot en ten onder door het verraad van binnen uit oa. door de politici, de gut menschen, de deugmensjes en de rest van het domme gepeupel die zichzelf avond aan avond laven aan stompzinnige tv programma’s.

  Like

 10. Ahmed Salem zegt:

  Snel commentaar om te zeggen dat de Westelijke Sahara slechts een gebied is in het zuiden van Marokko. Hij is nooit soeverein geweest en zal dat nooit zijn. Dankjewel

  Like

 11. Qvic zegt:

  De oplossingen zijn simpel om die toestroom te keren, maar alle politici gebruiken juist de moslims om het heers en verdeel spelletje te kunnen spelen. Zodat zij aan de macht kunnen blijven. Door deze massale import kunnen zij ingrijpende wetten en regels invoeren. Die er anders nooit door tot stand zouden komen, allemaal onder het mom van onze veiligheid. De huidige methode en mentaliteit van de politici met hun beleid halen zij constant iedere vooruitgang in hun eigen land tegen. Nivelleren is zo’n begrip, iedereen die boven het maaiveld uitkomt wordt extra belast. Hiermee haal je bij iedereen zijn ambitie en kunnen naar beneden. De grootste winnaars van dit systeem zijn, diegene die niets kunnen of willen. Hierdoor krijgen zij alles wat de gemeenschap presenteert. Laat dat nu net die groep barbaren zijn, die nu massaal geïmporteerd worden door de politici. De huidige politici hebben hun politieke partijen laten infiltreren door deze barbaren, eerste instantie om zo meer zetels te behalen. Zodat zij maar aan de macht konden blijven. Maar dat betekende ook dat zij hun eigen moslim partij genoten niet meer konden afvallen. De moslim partij genoten zorgde dat enkel hun mede moslims het beter kregen in de gemeentes en in de totale gemeenschap, dat dit ten koste ging van de rest van de gemeenschap hadden zij geen boodschap aan. Nu is de tendens dat deze moslims een eigen politieke partij opzetten en je een leeg loop krijgt van de gevestigde politieke partijen. Dit fenomeen zie je nu terug doordat vele gevestigde partijen een gezamenlijk politiek blok gaan vormen met de islamitische partijen om toch hun politieke macht te kunnen behouden. Het draait allang niet meer om het welzijn van de samenleving, maar om hun persoonlijke macht. Iedereen die hun hier op wijzen, worden weggezet als racisten of rechts-extremisme. De gewone burgers die met demonstraties hun eigen gebruiken en cultuur willen behouden, worden door de stootgroepen (de anifa) van de gevestigde partijen met geweld bedreigd en beschadigd. Want elke tegenspraak of kritiek op de gevestigde partijen wordt niet meer geduld. Zodat zij voort kunnen borduren op hun eigen beperkte zienswijze, om maar aan de macht te blijven. Dit is een teken dat hun politieke partijen hun macht aan het kwijtraken zijn en dat zij alles in de strijd gooien om maar aan de macht te kunnen blijven. Al moet dit door list en bedrog gebeuren, het maakt hen niets meer uit, zolang zij maar aan de macht kunnen blijven. Met het huidige politieke systeem is het mogelijk dat een analfabeet tot president kan schoppen, want er bestaan geen toelatingseisen voor als je de politiek in wilt.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Waarom leggen de Euro-politiekers en hun slaafjes zoveel eieren onder die Islam
  Dat komt omdat ze een gemeenschappelijk doel hebben en dus bestaat er een verstandhouding .Die zogezegde “fluchtelingen” zijn inderdaad plunderaars ten koste van onze sociale verworvenheden .De Euro -bazen en hun gehoorzame knaapjes plunderen ook maar zij hebben dat plunderen , wettelijk gemaakt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s