“Ramp-ambtenaren hadden vrij spel”

Screenshot_112

(Door: Mike Muller en Jan-Willem Navis)

Vernietigend oordeel over aanpak Amsterdamse jihadi´s

AMSTERDAM – Geslotenheid en een Amsterdamse arrogantie bij de afdeling Radicalisering en Polarisatie van de gemeente Amsterdam hebben ertoe geleid dat ambtenaren jarenlang ongehinderd hun gang konden gaan. Dat schrijven terrorisme- en beleidsexperts onder wie Beatrice de Graaf die in opdracht van het stadsbestuur het beleid tegen het licht hebben

Zo kon programmamanager Saadia Ait Taleb een jongen op wie ze verliefd was voor veel geld inhuren. Dit leidde tot strafontslag, dat wijlen burgemeester Eberhard van der Laan oplegde. Hoewel de gemeente lang vol hield dat het een ’individueel geval’ betrof, onthulde deze krant dat er sprake van een dieper probleem op de afdeling.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, Bureaucratie, corruptie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Ramp-ambtenaren hadden vrij spel”

 1. Hovawart zegt:

  Met Linksch de afgrond in, de maatschappij is nog nooit eerder op zo’n drastische wijze ontwricht en onthecht geweest, zelfs niet tijdens de Spaanse, de Franse en Duitse bezetting, hun gezamenlijke project daarentegen, met hun islamitische huurlingen en ruggensteun van Erdo Gannef, blijkt een uiterst lucratieve poging te worden, Nederland als grootste nettobetaler al decennialang een poot uitdraaien om hun eigen falende economieën te onderhouden, de Brusselse zelfverrijking volledig uit Nederlandse pensioenpotten gefinancierd, alsmede de opbouw van een islamitisch eutopia, met open grenzen voor Afrika en het Midden-Oosten.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Islamisering met de mantel der liefde bedekken, niet met anderen bespreken maar stilzwijgen en grondvesten, getuigt van grote rancune jegens de Amsterdommers.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zodra ik Turkse of Arabisch klinkende namen voorbij zie komen, groeit mijn argwaan met de seconde. Hoe kon men waarde hechten en geloven in de ‘werkwijze’ van deze achterbakse kliek profiteurs, als Gemeente Amsterdam? Zitten ze daar werkelijk allemaal te slapen?

  Het is al tal van keren gezegd: geen buitenlanders met dubbele nationaliteit op belangrijke posten, of op posten waar met veel subsidiegeld wordt ‘gewerkt’. Het heeft in dit geval vrij lang geduurd eer het duidelijk werd dat er verschrikkelijk geknoeid is met overheidsgeld.

  Ik mag toch aannemen dat de veroorzakers van deze ellende op de afdeling ‘Radicalisering en Polarisatie’ hun verdiende straf niet zullen ontlopen?

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Een geweldige stad dat Amsterdam.
  Vroeger altijd al kampioen met de meeste bijstandsuitkeringtrekkers. per 100.000..

  Like

 5. Pingback: Amsterdam, van der Laan en de Islam | toodlessss

 6. paulzwueste zegt:

  Goh, wat zijn we weer helder en duidelijk over het hoe, waarom, waardoor en waarvoor van het ontstaan van de wantoestanden in het Amsterdam van vandaag…
  ’n Stad die je het beste kunt vergelijken met ’n stad uit een of ander achtergebleven apenland aan de oostzijde van Europa.
  We zijn helaas nooit in staat om tijdens het gebeuren in te grijpen….
  Pas,en altijd, nadat die moslimwijven en -kerels hun zakken hebben gevuld… wordt haarfijn uit de doeken gedaan hoe alles zo is ontstaan en heeft kunnen lopen.
  En nog es wat.
  Je kunt ze gewoon op het Rokin of in de Kalverstraat tegenkomen hoor, waar ze winkelen in de duurste winkels met het geld wat ze, als ik me niet vergis nog steeds innen…

  Maar volgens Rutte is NL een fantastisch land met prachtige mensen.
  Oh wat ’n gelukkig volk zijn we toch met zoveel competente nieuwe mensen.

  Wannéér gaan we nou eens grote schoonmaak houden in dat riool van Nederland!!!???

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   ” ’n Stad die je het beste kunt vergelijken met ’n stad uit een of ander achtergebleven apenland aan de oostzijde van Europa.”
   Het ontgaat me even welke ‘apensteden’ er in Oost Europa liggen, de visegrad-landen en dus ook steden die gewoon geen moslims willen zijn veruit superieur aan bv. Amsterdam, Berlijn, Stockholm en Parijs; waar de moslims ondertussen al baas zijn.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Er speelt nog een andere ramp. De PvdA overlaadde moslims met fraaie banen en kocht aldus stemmen onder de booslims. En ook dit ging een tijdje “goed”, maar nu stemt de moslim op zijn eigen partij en zit de PvdA zonder achterban. En wij met de schade.
  Moraal van dit verhaal: alle Turken terug naar Marokko en neem de PvdA mee.

  Like

 8. Jackholland zegt:

  Beste lezers dit wil ik u graag meegeven nl mijn levensles mbt moslims. Ben nu half de vijftig en werkzaam in zakelijke dienstverlening en heb beroepsmatig al meer dan 30 jr ervaring met dit soort barbaren. Ook ik ben er vroeger vaak ingetrapt door de moslim te behandelen zoals jezelf ook graag behandeld zou willen worden maar telkens werd ik dan weer keer op keer een oor aan genaaid. Ik denk nu het antwoord te hebben gevonden nogmaals dit is mijn ervaring en overtuiging misschien wel helemaal niet juist. Wanneer u als westerse autochtoon iemand belazert dan krijgt 98 % Vd mensen daar een slecht gevoel van komt waarschijnlijk door joods christelijke opvoeding cultuuur. Doe bij een ander niet dat u niet wil dat u geschied. De moslim daarintegen is juist trots als hij iemand heeft belazerd krijgt daar een goed gevoel van en al zeker als het een niet-moslim betreft hij is dan nl slimmer dan jij.Dit verschil in normen en waarden is de kern van de problemen volgens mij. Ga er dus altijd van uit dat de moslim probeert jou te belazeren laat dit ook duidelijk aan ze merken. Dus betaal ze nooit voor ze geleverd hebben en lever nooit voor ze betaald hebben. Het gekke is dat je dan ook nog respect van ze krijgt.

  Like

 9. Pete zegt:

  Had die genderneutrale burgemeester met zijn ‘transwomanface’ nog geleefd, dan was hij vast ook in huilie huilie uitgebarsten.
  Zelfs de MP van NL doet huilie huilie was afgelopen week in de media te lezen.
  Tegenwoordig in de mode.. Mannen van statut. Ministers.. Kerels met verantwoordelijke posities, aan het hoofd van een stoer leger, of een land, of een stad, barsten in snikken uit als het ‘effe’ tegenzit, worden betrapt op leugentjes, of in de maling genomen door ‘medewerkers/ondergeschikten’…
  Als die Turkse-dictator besluit om met zijn tanks de andere kant op te gaan. Staan de eerste verantwoordelijke met de vlag neergestreken in de hand als hondjes te snikken….
  Geen wonder dat moslim kereltjes, van nog geen 8 jaar al roepen dat ze de boel hier gaan ‘overnemen’ !

  Like

 10. christdus zegt:

  Beste Jackholland , ik heb geen respect van ze nodig , ik wil gewoon dat ze opflikkeren.
  Dat , en verder niets .

  Like

  • jackholland zegt:

   Dat opflikkeren zou natuurlijk het allermooiste zijn., maar als we er toch mee opgescheept zitten is het toch fijn als je als je een beetje weet hoe je er mee om moet gaan en hoe hun barbaarse manier van denken en handelen in elkaar zit.
   Hoe je het ook draait of keert het blijft natuurlijk een bende van profiteurs die te lomp en te lui zijn om hun eigen broek op te houden en ergens hun schouder onder zetten om ergens iets van te maken . Kijk maar in al die moslimlanden het is er overal een grote corrupte teringbende . Zolang ze in die islamitische bullshit blijven geloven zal het nooit en te nimmer iets worden . (uitzonderingen die landen die vanwege olie zoveel geld hebben binnen gekregen dat ze techniek en welvaart gewoon gekocht hebben )
   Geef een moslim macht over een zak geld die niet van hem zelf is en de corruptie en zelfverrrijking vriendjes/ familie inhuren en matsen starten al voordat het geld op de rekening staat .
   En de achterlijke linksmensch maar denken dat een moslim net zo denkt en handelt als een westerse autochtoon.
   Kijk maar naar islamitische school en moskeebesturen , Ik meen dat het slotervaartziekenhuis ooit bestuurd werd door een moslima die vooral zichzelf goed bevoordeelde .
   En sorry hoor hoe kun je nu een praktiserende moslim voor vol aanzien ..Mensen die met droge ogen beweren dat bij moslims man en vrouw gelijk zijn en weet ik nog meer wat voor bullshit dat ze als waarheid aannnemen kan je gewoon toch niet serieus nemen ?
   die ook nog beweren dat mo die wipte met de 9 jarige aischa geen pedofiel was .
   Man man wat moet je toch met zo n stelletje achterlijken.

   Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Een kut trekt meer dan tien paarden, zou Ruud Gullit hebben gezegd en welaan nu er ezels in het bestuur zitten?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s